Tesekkur ederim canim ben 10. Takimdayim arada bakıyorum buraya valla doluyum canim sıkkın kötü gidiyor herşey sen nasılsın galiba sende fitikla uğraşıyorsun ben 6 yıldır fitiktan çekiyorum şimdi boyun fıtığı da çıktı ağrısı çok kötü oğlumu taşımaya korkuyorum
Hem de ne oha ...psikolojide mutlaka bu duruma bir şey demişlerdir bilmiyorum amadiyet takımıydı dimii burasıı
Son olmasını diliyorumgünaydın cnm iyidir.s en nasılsın yerleştin mi bu sefer son inş
Meryem abla ben kamyonla koydum bu sabah o yola yaglarımıMaşallah çok tatlılar. Yarın yuvadan uçtuklarinda geride hep bu tatlı muzirliklari kalıyor canım.Gece mesajını göremeden uyumuşum Allah rahatlık versin diyemedim ama ağrısız güzel bir gün diliyorum canım. Bomba menülere devam ediyoruz bugün de...bu yola yağlarımızı koyduk..... Allah Allah
Son olmasını diliyorumbenim kadar taşınanı yoktur bir sene içinde. İstanbuldaki koliler de iki üç haftaya gelir inşallah.
Birazdan tartılacağım durum tespiti lazım.
Yağlar niye var canim yakılmak için..Meryem abla ben kamyonla koydum bu sabah o yola yaglarımı
Sagol ablamYağlar niye var canim yakılmak için..bizim işimiz yakmak. Yola bir kibrit attım bile Bebeğim ben de sana çok güveniyorum. Paylaştığın Aylin'in yazısında gördün ya üç hafta sabit kaldığı olmuş. Biz kacamaktan uzak duralım suyumuzu içelim sporumuzu yapalım. Sonrası geliyor....bak canlı canlı yaşadım ben yeminle umitsizlik yok...aciktiginda kalk kendine bir çay yap...bir bakmışsın unutmuşsun yemeyi....taktik ben kandırıyorum çoğu zaman...biraz leblebi üzüm vs veriyorum sesini kesip oturuyor. Yiyip mutlu oluyorum diyorsun ya külliyen yalan onun adı can cıkıntısı, oyalanma sonraki pişmanlığı düşün...daha beter.... öğün saatin dışında uzak dur yiyeceklerden. Kitap oku mesela tabi çocuk var sende ama ... Hadi bismillah bir bardak ama evin en büyük bardağiyla su içelim. Ketilin altını da her daim açık tut...mutfağa girdikçe görür boşa gitmesin diye sıcak bir şeyler içersin. Bak bu tüyoyu ilk seninle paylaşıyorum ablam.
Maşallah çok tatlılar. Yarın yuvadan uçtuklarinda geride hep bu tatlı muzirliklari kalıyor canım.Gece mesajını göremeden uyumuşum Allah rahatlık versin diyemedim ama ağrısız güzel bir gün diliyorum canım. Bomba menülere devam ediyoruz bugün de...bu yola yağlarımızı koyduk..... Allah Allah
Tesekkur ederim canim ben 10. Takimdayim arada bakıyorum buraya valla doluyum canim sıkkın kötü gidiyor herşey sen nasılsın galiba sende fitikla uğraşıyorsun ben 6 yıldır fitiktan çekiyorum şimdi boyun fıtığı da çıktı ağrısı çok kötü oğlumu taşımaya korkuyorum
Sagol ablam
Bı kupa bıtkı cayımı yudumluyorum suan
Mercimek çorbası uygundur canım güzel tercih. Tebrik ederim harikasin.İnşallah bugün daha da güzel olacak menümöğlen yemek için kendime karnabahar hasliyorum kızı havuza goturmeden sarımsaklı yoğurtla yerim ♡♡♡♡ Tabi sonrasında dişleri fircaladiktan sonra da birde naneli ağız spreyi kullanmam lazım ki milleti bayiltmayayim oralarda
Aksamlik da olmadı kendime kirmizi mercimek çorbası yapayim diye düşünüyorumne dersin uygunmudur ♡
Canım inşallah herşey düzene girer ve sıkıntın her neyse Rabbim feraha çıkarır ♡♡♡♡♡ Dertleşmek biri lazım sa ben her zaman buralardayim
Ben fıtık fıtık diye dolaniyordum meğer sıkıntı omuzlardaymisAmeliyat için doktora karar verdik ve tam fiyat alırız diye düşünürken Doktor muayenede evet Fitiklarin ameliyatlik boyutta ama bu ağrı omuzdan geliyor sanki dedi Allah razı olsun akıl etti de omuzumdan MR çektirdi meğer omuzdan tendonda yırtık varmış
3 ayı bulur iyileşme ama fizik Tedavi de sartmisgeçmezse kortizonlu iğne yapılacak oda işe yaramaz Son çare ameliyat dedi doktor ama ona gerek olmaz sanırım dedi
Bırak adam dikkat etmese ben ameliyatı olup sonrasında da geçmedi daha beter oldum diye Doktora belkide çamur atacaktim beceremedi diyeyada Allah korusun Ameliyatta sıkıntı çıkabilirdi
Sağ omuzdaydi başta sıkıntı şimdi Sol omuzdan ağrı vurdu ( bir tarafı kollajen sanırım diğer tarafı farkında olmadan zorlamis olabilirim yada kendi kendine tetikledi
Anam iyice hastalık hastası yaşlı teyzeler gibi oldumama sabırla köşe minderligine devam nasılsa geçecek
Mercimek çorbası uygundur canım güzel tercih. Tebrik ederim harikasin.Bir tatlı kaşığı da zerdeçal koy....aman yarabbim rengi, tadı enfes oluyor. Sakin un koyma...bol pul biber, karabiber derde deva bir çorba. Afiyet olsun.
Evettttt Kizlarrrrr Baharsonundaoldu Arkadaşımızın Karnesi hazırlamış ♡♡♡♡
Buraya da paylaşayım da bize de motivasyon olsun
cnm çok saol ilgin alakan için.çok motive ediciymiş. hele şu aşamadan sonra insan yerken bile düşünüyor. bunu gördüm. sonra müdürüm çağırdı gelsene bir diye. gittim ki kısır partis, pasta partisi
2 tatlı kaşığı kısır aldım 1 marul minnacık turşu 1 bardak ayran. orda ısrar kıyamet koptu bundan nolur ye diye cık yemedim. o da öğlen yemeğim oldu
ne halde verdim di mi?? dikkat etmeliyim. bu arada verdiğim kilo 14.3 oldu
Caniim zerdeçal koymadiysan piştikten sonra da olur. Pattis koyma nooluuuurTamamdir canım o zaman mercimek çorbası da şimdiden pişirelim de geldiğimde hazır olsun hemen ısıtır yerimAllahtan evde zerdecal da var ♡ gerçi pek sevmem ama sen güzel oluyor ocrbada dersen şifa niyetine olsa içerim ♡
Bu arada ben kerevizde ekliyorum kırmızı mercimege ( hem yaprağı hem kendisini ) oda tavsiye ederim süper oluyor
Çok az yağ ve Salça ile direk hepsini atıp pisireyim en Son blenderdan geciririmpeki 1 tanecik de olsa pattis ekleyeyim mi az yoğunluk versin
Birde zerdecali pişerken mi sonradan mi ekliyorum
Kestane kebap acele cevapona göre ateşe koyayım; )
Caniim zerdeçal koymadiysan piştikten sonra da olur. Pattis koyma nooluuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?