Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar.. bugün Antep buz buz. Kar yağdı. İnş yarın okul tatil olmaz ya yoksa oğlanla işe gidicez

Yılbaşına bize iş kitlerler demiştim di mi
Eşim 3 gündür 12-12 çalışıyor ve pert. Yani önümüzdeki günlerde full işte. Ne diyim sağlık olsun artık.

Kaptancım mezun oldum ama hala benle uğraşıyorsun ne diyim Allah razı olsun. Sen böyle yaptıkça motivem düşmez ne mutlu bana
Bu arada hedef tuttu şükür. Bu sabah 63.4 geldim. Benim ödül hedefim yoktu ama sanırım sömestrde annemlerin yanına gidicem diyet yaptırmazlar bana. Zaten annem fotoma bakıp çöktün çöktün diyiiii

Merhaba canım geçen kendinizi anlatın demiştin yazdım sandım yazmamışım kusura bakma... Ben Meral 73.8 le gruba başladım hedefim sanırım 63 tü 43 gün olmuş ben geleli şu an 68.3 kilom,17 aylık kızım var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum ikinci bebeği de düşündüğüm için bir an önce kurtulmalıyım sen hangi bölümde son sınıfsın, nöbetçiyim dediğin için anlayamadım hem çalışıp hem okuyomusun ya da meslek değişikliği mi ya da tıp mı aydınlatırsan sevinirm

Dünkü menümü de unutmadan yazayım

Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su

10.30 Kahvaltı:
4 kaşık müsli ,çeyrek muz,keten tohumu bir bardak kadar sütle birlikte

14.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,3 hurma 1 ceviz

17.00 Akşam :
Bütün hepsi köz şeklinde patlıcan,domates,kırmızı-yeşil biber,sarımsak,soğan dan oluşan yağsız salata, bir kase yoğurt,1 greyfurt suyu

Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumba oynakbasi34

Ben sana karşı binadan sarkan buzları göstereyim de buz neymiş gör şekerim

ahaha çok manidar:))
Muzirlik yapayım didim. bizimki oralı olmadı.

bence o anlamamış:))
Ya hem kızlar erkenden yattı can sikintisi film izliyorum diyor. Hem de BBG diyor kızlar için... Benim canım film izlemek istiyor de barı de ...anlayak de mi

Yav he he kizlar bahane banuş şahane

Deme kız demek memleketim gelinliğini giydi ha....çok güzel . Annenler nerde oturuyor bak merak ettim.

Afiyet olsun canım. Bak bir hata buldum. tost yenir, ayran içilir yazılı kâğıtlariyla kafayı bozdum. Anlatım bozuklukluğu yapmışsın kuzuuuum.Daha alışamadan böyle soguk espri yapıp baltayı taşa vuruyorum ama....Bak şimdi tostun nasıl bilmiyorum ama sağlıklı kilo vereceksen güzel bir seçim olmamış. Bir gece önceden sabah öğününü dusunmen lazım acikacagin belli bir şey. Spontane yaşıyoruz rast gele öğünlerle geçistirebilecek zamanımız yok. Evdeki abur cuburlardan kurtulmaya sevindim bu ümit verici. Bakalım diğer öğünlerin nasıl olacak.
İsmim Meryem 49 yaşındayim. Forumdaki kızlar Meryem abla diyorlar sen nasıl hitap etmek istersen öyle de canım. Edebiyat öğretmeniyim. 1.60 boy ve 63.7 kilo ile sizlerleyim. 80.2 ile başlamıştım Eylül ayında bu macerama. Aramızda olduğun için memnunum.

Lilimin sorduğu soruların cevabını merakla bekliyorum.

Yok canım minnakmıs...o kapı bir defa açılınca ağır vasıtalar hiç dinlemez dalar valla. Lahmacun inceydi demek...görmem lazım. Mili milimine olçerdim ama ucuz kurtuldun. Bugün affettirecek bir şeyler yemeni bekliyorum. su iç canım bol su iç..o şişeler Ringo ringo dizilsin diye alınmadı. Hadi bakalım bir 500 cc dik kafaya...

Noooldu hatun menümde hata göremedin sanırım merdaneni alıp gelmeyince kendimden şüphe ettim Elhan
Menün güzel tabi böyle emin emin yaziyorsun di mi Şeytana uyacağin günlere sakliyorum merdanemi merak etme. Sen istersen yedi gün muhteşem menüler çıkarırsın. Regl döneminde açıkçası beklemiyordum böyle guzelini... hayırdır saçaklarin altından falan gecmedin di mi Afiyet olsun sezarin hakkını Sezar vermek görevimiz artık.

kızlar bende bir huy var bardagim güzel olmazsa şu içemiyorum geçen baktım böyle güzel ve 500cc bir tane bardagim kalmış diğerleri kırılmış gittim yenilerinden aldım onlardan 6 tane ictimmi yetiyor güne şu içmeyenler bir denesin belki işe yarar onlardada

Hafta sonları bulgur pilavı krizim tutuyor benim de. Evdeki yeşillikleri görünce dayanamıyorum. Bakin yeni bir tarif yaptım kendime. Minnak bir tavanın içinde. Bir çay bardağından az bulgur, iki kaşık müsli(kuru meyveli vardı evde), yarım avuç haş.nohut . Tereyağı ve zeytinyagi göz kararı koydum tavaya ısınınca bulgur ve musliyi ekledim bir iki karıştırıp tuz ve sıcak su üzerini geçene kadar, nohut ekledim.Bir tutam da tane karabiber kapağını kapatıp suyu çekene kadar kısık ateşte pişirdim. Tadı enfesti. Ben üç kaşık tukettim.

afiyet olsun canım ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…