- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Evettttttttttt Yılbaşı Listesinde olupda şimdiden Hedefi tutturan arkardaşları ayakta alkışlıyorum
E ebideryal 74.1 kg ile hedefini 900 gram fazladan vererek geçti
sonundaoldu sadece 100 gram kalmış hedefe ama onuda pazartesiye kadar fazlasıyla vermiş olacağın için senide hedefi tutturmuş olarak sayıyorum
@Themarginal hedefine sadece 600 gram kadar yaklaştık ve eminim pazartesiye oda hedefi tutturmuş olurdu
Lilimam in de hedefine 300 gram kalmış ve eminim pazartesi daha aşağıları da görür
Cidden hepinizle gurur duyuyorum
Çok güzel yollar kat ettiniz ve dahası da gelecek inşallah
ahahaAnladım anlamasına da maşallah bizde 7 / 24 bekleyen Hemşire varen sonunda dellenecegim dayiyacagim uyku hapını
Kendimizi bazen BBG evinde gibi hissediyoruzbiri yoksa diğeri koşturup yanıma geliyor Anne ben sureyim mi diye
Oyyy ölürüm ona çok tatlı, yeme sende annesi kuzunun narını bitirmeNarı unuttuk bu akşam muz istediyarın akşam yeriz en komigide narın yarısı bitince anneciğim sen yeme artık az kaldı demesi
Orta boy alırım hep narı
İyi uykular canım
Merhaba canım geçen kendinizi anlatın demiştin yazdım sandım yazmamışım kusura bakma... Ben Meral 73.8 le gruba başladım hedefim sanırım 63 tügünaydın herkese bugün nöbetçiyim o yüzden sağlıklı bir kahvaltı yapamadım ama karışık tost ve ayran içtim . önemli olan tabi bundan sonra ki öğünler . dün de evdeki abur cuburlardan kurtuldum inşallah bi laç haftada hedefe ulaşırım ben de :)
Ben sana karşı binadan sarkan buzları göstereyim de buz neymiş gör şekerimGünaydın kızlar.. bugün Antep buz buz. Kar yağdı. İnş yarın okul tatil olmaz ya yoksa oğlanla işe gidicez
Yılbaşına bize iş kitlerler demiştim di mi
Eşim 3 gündür 12-12 çalışıyor ve pert. Yani önümüzdeki günlerde full işte. Ne diyim sağlık olsun artık.
Kaptancım mezun oldum ama hala benle uğraşıyorsun ne diyim Allah razı olsun. Sen böyle yaptıkça motivem düşmez ne mutlu bana
Bu arada hedef tuttu şükür. Bu sabah 63.4 geldim. Benim ödül hedefim yoktu ama sanırım sömestrde annemlerin yanına gidicem diyet yaptırmazlar bana. Zaten annem fotoma bakıp çöktün çöktün diyiiii
Muzirlik yapayım didim.ahaha çok manidar:))
Ya hem kızlar erkenden yattı can sikintisi film izliyorum diyor. Hem de BBG diyor kızlar için... Benim canım film izlemek istiyor de barı de ...anlayak de mibence o anlamamış:))
Yav he heSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yine havuzdayizkuzu çıkıyor şimdi Babası giydirirken bende sizlere bakayım dedim
Bugün az ağrım var ama hamdolsun günüme ♡ inşallah geçecek o ağrıda
Eve gidince kendimi bir yaglatayim
Eşim hazır evdeyken temizlige az yardım edecekmisbitsin de temiz temiz yeni yıla girelim
Anladım anlamasına da maşallah bizde 7 / 24 bekleyen Hemşire varen sonunda dellenecegim dayiyacagim uyku hapını
Kendimizi bazen BBG evinde gibi hissediyoruzbiri yoksa diğeri koşturup yanıma geliyor Anne ben sureyim mi diye
Deme kız demek memleketim gelinliğini giydi ha....çok güzel . Annenler nerde oturuyor bak merak ettim.Günaydın kızlar.. bugün Antep buz buz. Kar yağdı. İnş yarın okul tatil olmaz ya yoksa oğlanla işe gidicez
Yılbaşına bize iş kitlerler demiştim di mi
Eşim 3 gündür 12-12 çalışıyor ve pert. Yani önümüzdeki günlerde full işte. Ne diyim sağlık olsun artık.
Kaptancım mezun oldum ama hala benle uğraşıyorsun ne diyim Allah razı olsun. Sen böyle yaptıkça motivem düşmez ne mutlu bana
Bu arada hedef tuttu şükür. Bu sabah 63.4 geldim. Benim ödül hedefim yoktu ama sanırım sömestrde annemlerin yanına gidicem diyet yaptırmazlar bana. Zaten annem fotoma bakıp çöktün çöktün diyiiii
Afiyet olsun canım. Bak bir hata buldum.günaydın herkese bugün nöbetçiyim o yüzden sağlıklı bir kahvaltı yapamadım ama karışık tost ve ayran içtim . önemli olan tabi bundan sonra ki öğünler . dün de evdeki abur cuburlardan kurtuldum inşallah bi laç haftada hedefe ulaşırım ben de :)
Lilimin sorduğu soruların cevabını merakla bekliyorum.Merhaba canım geçen kendinizi anlatın demiştin yazdım sandım yazmamışım kusura bakma... Ben Meral 73.8 le gruba başladım hedefim sanırım 63 tü43 gün olmuş ben geleli şu an 68.3 kilom,17 aylık kızım var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum ikinci bebeği de düşündüğüm için bir an önce kurtulmalıyım sen hangi bölümde son sınıfsın, nöbetçiyim dediğin için anlayamadım hem çalışıp hem okuyomusun ya da meslek değişikliği mi ya da tıp mı aydınlatırsan sevinirm
Yok canım minnakmıs...o kapı bir defa açılınca ağır vasıtalar hiç dinlemez dalar valla.Hayırlı geceler herkese, çok yorgunum arkadaşlar hele hafta sonu sanki daha yorucu. Neyse menümü yazayım hemen
Sabah az omlet 1 dl tb ekmeği, domates salatalık ve çay ile kahvaltı yaptım 1 minnak çikolatalı kek yedim, akşam ise 1 tane 1 tane ince lahmacun yedim su az içtim galiba kafamı toparlayamıyorum yoksa 2 tane şişem var sırf su içeyim diye aldığım onlara dolduruyorum. Ama ihmal ettim 2 gündür.
Menün güzel tabi böyle emin emin yaziyorsun di mi
Başka şey ne ola ki
afiyet olsun canım ellerine sağlıkHafta sonları bulgur pilavı krizim tutuyor benim de. Evdeki yeşillikleri görünce dayanamıyorum.Bakin yeni bir tarif yaptım kendime. Minnak bir tavanın içinde. Bir çay bardağından az bulgur, iki kaşık müsli(kuru meyveli vardı evde), yarım avuç haş.nohut . Tereyağı ve zeytinyagi göz kararı koydum tavaya ısınınca bulgur ve musliyi ekledim bir iki karıştırıp tuz ve sıcak su üzerini geçene kadar, nohut ekledim.Bir tutam da tane karabiber kapağını kapatıp suyu çekene kadar kısık ateşte pişirdim. Tadı enfesti. Ben üç kaşık tukettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?