- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Hehe aynen sıkıntı büyük ben deSeninki harbi accuk fazlaymış takıntı halinbende de dağılmadan yapma takıntısı var anında her çıkardığımı yerine koymalıyım yada çöplerini toplamalıyım
Puhaha ben de dinginlik arıyorum artık 3-5 çocuk sesi kaldırmıyor kafam ama eşimin gönlü 18 heBence gerçekten yaşla ilgili ,eşimle hayallerimizi bi duysan ikinci baharını yaşamak isteyen çift gibiyiz
Gördüm makarna hem de 6kaşıkkkk abooo kız kafayı göm bir yere meryemcik gelince bittin senTabi canım ne demek, söz aramızda kalcakkızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan @oynakbasi34
son tahmin doğru tıp akültesi son sınıftayım :)Merhaba canım geçen kendinizi anlatın demiştin yazdım sandım yazmamışım kusura bakma... Ben Meral 73.8 le gruba başladım hedefim sanırım 63 tü43 gün olmuş ben geleli şu an 68.3 kilom,17 aylık kızım var doğum kilolarını vermeye çalışıyorum ikinci bebeği de düşündüğüm için bir an önce kurtulmalıyım sen hangi bölümde son sınıfsın, nöbetçiyim dediğin için anlayamadım hem çalışıp hem okuyomusun ya da meslek değişikliği mi ya da tıp mı aydınlatırsan sevinirm
Ya ben dayanamıyorum yanımda yiyince, patatese aşığım resmenHehehe bu patatesli omlet her çiftin favorisi demek,bizdede öyle(idi)artık malesef eşlik etme lüksüm yok en son geçen haftalarda yedim sonra burdan ağzımın payını alınca artık birlikte kahvaltılarımız bile ayrı oluyo aaaah ah ayran içtik ayrı düştük eşimle
yaaa çok kötüsünTabi canım ne demek, söz aramızda kalcakkızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan @oynakbasi34
meraba canım adım hilal ev hanımı bir kız cocuk annesiyim 25 yasındayım 93.45 gördüğüm an tekrar buradaa aldım soluğu şuan 87.3 cıktı sabah tartıda belkim yılbaşına kadar bir ümit 86.9 u görürümson tahmin doğru tıp akültesi son sınıftayım :)
Biz, ben, hepimiz seni çok seviyoruz. Sürprizlerle mujdelerle dolu güzel bir yıla erişmeni dilerim canım. Yuvandan hayır bereket huzur eksik olmasın Yenoşum.Yarın gelemeyebilirim diye şimdiden yeni yılınızın kutlu olsun arkadaşlar. .
2019 hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirsin seviyorum sizi....
Aynı dilekler senin de olsun lilim.Teşekkürler ablaaaa senin de yeni yılın kutlu mutlu huzurlu olsun, bizde seni seviyoruz
Hadi bakalım ilginç bir tarif bulursan bizimle paylaş.Bana da azcık mantıklı geldi de ondan dedim ama nerden bilebilirdim hemen onaylıcanı ben bunu bi araştırayım belki vardır böyle tarif
İki çatal pastaHeee bu arada bugün misafirim var. Bu eve geldiğimden beri ilk misafirim diyetteykende annemler hariç gelen olmamıştı. İlk sınav yaniçorbadan içerim biraz kahve içerim belki bir iki çatalda pasta yerim planım bu. Ben kalkıp hazırlığa başlayım. Zaten misafir gelmesi beni geriyor. Hiç şipşak hatun olamadım. Yazmışım yollamadan işim çıkmış
Zamanla sadece misafirden sonra dip bucak temizlik yapmayı öğreneceksin kuzum.Bana şipşak diyolar ama işte bende köklü temizlik yapmazsam olmaz o yüzden perişan oluyorum misafir diyince, neyseki evlendiğimden beri bi yeni gelin tebriği için yoğun geldiler bide doğumda
Yedikçe yiyesi gelir insanın. Bu böyle...Evet malesef öyle oluyor abla bugün yarım tb ekmeği ile patatesli omlet yedim kahvaltıda. Eşim evde olunca neredeyse gelenek oldu patatesli omlet. Öğle yemedim arada birkaç kestane atıştırdım.
Akşamda ekmeksiz birkaç tane hamsi yedim artık ne kadar kurtarır bilmiyorumama hafta sonu kontrol etmekte zorlanıyorum misafir vs de geliyor toplamam lazım çok dağıttım. Hafta içi inşallah toparlayacağım söz bir de lahmacun cidden inceydi antep lahmacunu :) )
Detaylar her zaman psikolojik sorunları da beraberinde getirir. Farkindasin ne güzel. Kontrol bende de...o kadar yorma kendini.Hıh beni de o temizlik bitiriyor cnm. Temizlikten pert oluyorum. Bir de yemek de titizlik takıntım var. Ellerim Sudan dolayı hep yara oluyor. Yemek yaparken 4680096424699 kez el yıkarım sürekli yemeği incelerim toz değdi mi aman saçım düşerse diye. Hatta yanımdakilere kontrol ettiririm. Huyuma tüküreyim bu beni çok yoruyor
Ben yarın mezarlıklar il müdürlüğünü arayım barı. Zayıflayacam derken vaktim geçmiş haberim yok.Olur okadar,mezun oldun kutlamamıştın bunu ona say artık dikkatli ol malum sen bizim rol modelimiz oldun şekerim ,senin yanında benim beşbuçuğun lafı olmaz
Sorma eskiden kış severim diyodum evlendiğim sene ömrümde böyle soğuk görmedim ve kıştan vazgeçtim yazı zaten hiçbizaman çok sevmedim bende baharcıyım hatta son zamanda sonbahar çok çok hoşuma gitmeye başladı sanırım yaşlanıyorum hüzün çöküyo
En yakın zamanda bu hatanı telafi et minnoşum. Eşinle patatesli omlet yeme zevki varken tartidaki eksilerle uğraşılır mi? Portakal suyu varken sen tut ayran iç....Hehehe bu patatesli omlet her çiftin favorisi demek,bizdede öyle(idi)artık malesef eşlik etme lüksüm yok en son geçen haftalarda yedim sonra burdan ağzımın payını alınca artık birlikte kahvaltılarımız bile ayrı oluyo aaaah ah ayran içtik ayrı düştük eşimle
Bir musibet diyeceğim de kızların bugün talihsiz günü ..bin musibetten koru Yarabbim.bugün akşam menüsünü görmezden gelin :)
sabah 9.30
2 minnak haşlanmış yumurta
4 yuvarlak sucuk
domates biber havuç
peynir zeytin
2 tam buğday ince dilim ekmek kizartma
ara
1 bardak sade kahve
2 hurma
öğlen 2.45
1 kepçe çorba
1 kepçe patatessiz türlü
salata
ara
karışık bitki çayı
4 hurma 2 ceviz
akşam 18.30
1 tabak ( 5 6 dolu yk kaşığı ) tam buğday makarna yoğurtlu sarımsaklı
havuç salatası
3 lt su
bu arada hurma baya kalori icieriyomus ya ben şuan şok oldum sınırlama getireceğim tüketimine böyle olmaz makarna için de açıklama yapayım malum.13 gündür oruçluyum bu süre içinde tüketmedim sonra da şekersiz diyete başladım beyaz un tüketmi yasak di tam buğday aldım bende işte eşim mantı istedi bende mantiya benzesin diye öyle yaptım
Şeytan diyor kalk pizza söyleTabi canım ne demek, söz aramızda kalcakkızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan @oynakbasi34
Ben 3G kıyım. Gar, gış, gıyamet Antalya'dan kaçış sebebim. Karın kıymetini bilin hazır elinizdeyken.Ay saol cnm. Estağfurullah rol model değil de mezunlardan işte . çok korkuyorum tekrar tospik olmaktanyani kısmet olursa gebeliğe saklıyorum.
Cnm ama senin süren az. Bir 45 daha geçsin eder 11 kilo. Yaaa demek yaşımız geçtiği için bahara yoğunlaştık bak bu açıdan düşünmemiştim hiç
Meryemcik şoktan henüz çıkamadı canım.Gördüm makarna hem de 6kaşıkkkk abooo kız kafayı göm bir yere meryemcik gelince bittin sen
Emin ol aşkın karşılıksız değildir canım. Şu var ki ayrı dünyaların insanisiniz. Bağrına taş baş...veda mektubunu vakit varken yaz.Ya ben dayanamıyorum yanımda yiyince, patatese aşığım resmen
Muz neyse de galeta işi bozmuş. Afiyet olsun kityalışana kadar öğünler cidden kayıyor geçen diyet yapışımda da zamanla düzene girmişti geceden yulaflı yoğurdumu yapar öyle yatardım yada sandviç yapardım kepek ekmeğine bu son iki hafta iştahım o kadar açıldı ki şuan onu alıştırmaya çalışıyorum bu akşam da aynısı oldu mesela yavaş yavaş azalıcak o ,sıkıldıkça bişiler yiyorum .
sabah : karışık tost ,ayran
ara : yeşil çay
ara : 200 ml ayran
akşam : tavuklu salata
akşam yemeğinden bir saat sonra gelen aç gözlülük ile 1 küçük muz + 3 galeta daha yedim
toplam : 1350 kalori
su : bundan sonra takip edicem
Biz, ben, hepimiz seni çok seviyoruz. Sürprizlerle mujdelerle dolu güzel bir yıla erişmeni dilerim canım. Yuvandan hayır bereket huzur eksik olmasın Yenoşum.
Aynı dilekler senin de olsun lilim.
Hadi bakalım ilginç bir tarif bulursan bizimle paylaş.
İki çatal pastaeeee o....onun yerine çiğ köfte ye eccük.
Zamanla sadece misafirden sonra dip bucak temizlik yapmayı öğreneceksin kuzum.
Yedikçe yiyesi gelir insanın. Bu böyle...Hafta içi bir plan yaparsan gün gün ne yiyeceğine karar ver... aklın başka yerlere gitmez canım.
Detaylar her zaman psikolojik sorunları da beraberinde getirir. Farkindasin ne güzel. Kontrol bende de...o kadar yorma kendini.
Ben yarın mezarlıklar il müdürlüğünü arayım barı. Zayıflayacam derken vaktim geçmiş haberim yok.
En yakın zamanda bu hatanı telafi et minnoşum. Eşinle patatesli omlet yeme zevki varken tartidaki eksilerle uğraşılır mi? Portakal suyu varken sen tut ayran iç....olacak şey mi
Bir musibet diyeceğim de kızların bugün talihsiz günü ..bin musibetten koru Yarabbim.
Şeytan diyor kalk pizza söyle
Ben 3G kıyım. Gar, gış, gıyamet Antalya'dan kaçış sebebim. Karın kıymetini bilin hazır elinizdeyken.
Meryemcik şoktan henüz çıkamadı canım.kaptanıma havale ediyorum.
Emin ol aşkın karşılıksız değildir canım. Şu var ki ayrı dünyaların insanisiniz. Bağrına taş baş...veda mektubunu vakit varken yaz.
Allah yardımcın olsun zor di mi kardeşim geçen yıl bitirdi son yılı stajyer hekimdi sakin kızdan eser yoktuson tahmin doğru tıp akültesi son sınıftayım :)
Ayy bizde küçük ama lüks bi villa kocaman bahçesi bahçede köpekler horozlar tavuklar ve organik meyve sebze yetistirmek istiyoruz çocuklar sere serpe bahçede toprakla oynayarak büyüsünler tehlikeden uzak..... gibi gibi detaylandır işte hayalimizi,klasik anne babalarımızın hayali tabi tek bi farkla "lüks bi villa ama küçük"Puhaha ben de dinginlik arıyorum artık 3-5 çocuk sesi kaldırmıyor kafam ama eşimin gönlü 18 hebana diyor ki 80 e kadar değneksiz 100 e kadar değnekli (baston)yaşarım
Ne güzel , başarılar dilerim canım zor işin Allah kolaylık versinson tahmin doğru tıp akültesi son sınıftayım :)
Tostun enini boyunu yağını suyunu merak ettimalışana kadar öğünler cidden kayıyor geçen diyet yapışımda da zamanla düzene girmişti geceden yulaflı yoğurdumu yapar öyle yatardım yada sandviç yapardım kepek ekmeğine bu son iki hafta iştahım o kadar açıldı ki şuan onu alıştırmaya çalışıyorum bu akşam da aynısı oldu mesela yavaş yavaş azalıcak o ,sıkıldıkça bişiler yiyorum .
sabah : karışık tost ,ayran
ara : yeşil çay
ara : 200 ml ayran
akşam : tavuklu salata
akşam yemeğinden bir saat sonra gelen aç gözlülük ile 1 küçük muz + 3 galeta daha yedim
toplam : 1350 kalori
su : bundan sonra takip edicem
Bendende aynı dilekler kuşum ablamBiz, ben, hepimiz seni çok seviyoruz. Sürprizlerle mujdelerle dolu güzel bir yıla erişmeni dilerim canım. Yuvandan hayır bereket huzur eksik olmasın Yenoşum.
Yedikçe yiyesi gelir insanın. Bu böyle...Hafta içi bir plan yaparsan gün gün ne yiyeceğine karar ver... aklın başka yerlere gitmez canım.
Detaylar her zaman psikolojik sorunları da beraberinde getirir. Farkindasin ne güzel. Kontrol bende de...o kadar yorma kendini.
Ben yarın mezarlıklar il müdürlüğünü arayım barı. Zayıflayacam derken vaktim geçmiş haberim yok.
En yakın zamanda bu hatanı telafi et minnoşum. Eşinle patatesli omlet yeme zevki varken tartidaki eksilerle uğraşılır mi? Portakal suyu varken sen tut ayran iç....olacak şey mi
Bir musibet diyeceğim de kızların bugün talihsiz günü ..bin musibetten koru Yarabbim.
Ben 3G kıyım. Gar, gış, gıyamet Antalya'dan kaçış sebebim. Karın kıymetini bilin hazır elinizdeyken.
Emin ol aşkın karşılıksız değildir canım. Şu var ki ayrı dünyaların insanisiniz. Bağrına taş baş...veda mektubunu vakit varken yaz.
Muz neyse de galeta işi bozmuş. Afiyet olsun kity
Ya ben dayanamıyorum yanımda yiyince, patatese aşığım resmen
Biz, ben, hepimiz seni çok seviyoruz. Sürprizlerle mujdelerle dolu güzel bir yıla erişmeni dilerim canım. Yuvandan hayır bereket huzur eksik olmasın Yenoşum.
Muz neyse de galeta işi bozmuş. Afiyet olsun kity
Ayy bizde küçük ama lüks bi villa kocaman bahçesi bahçede köpekler horozlar tavuklar ve organik meyve sebze yetistirmek istiyoruz çocuklar sere serpe bahçede toprakla oynayarak büyüsünler tehlikeden uzak..... gibi gibi detaylandır işte hayalimizi,klasik anne babalarımızın hayali tabi tek bi farkla "lüks bi villa ama küçük"
Ne güzel , başarılar dilerim canım zor işin Allah kolaylık versin
Tostun enini boyunu yağını suyunu merak ettim
Bendende aynı dilekler kuşum ablam
Bu arada ben niye telafi edeyim ayol marjinalin yediği patatesli omleti,sen harbi yaşlandın mı ne
Bende çok severim 3 öğün olsa yerim
Cnm köfte yoktu. Misolar yabancı değildi çok çeşit yemek yapmadım. Çorba tava pilav yaptım. Hepsindende yedim keşke 2 çatal pasta olaymış tekdemek 3G ben soğuğa hiç gelemiyorum. Enişteyi götürebildin en soğuk yer Bursa mı oldu gı
Bu arada ne şok yaptı di mi hilal ben de şok oldum da zaten bak midede isyan etmiş yapmaz bir daha bence bir de benim psikolojik rahatsızlık boyutunda takıntılarım var ya. Mesela sabah en az 10 ar kere ütü Ocak kapı bakarım. Hatta yoldan döner bakarım ne zor hayatım varmış yazdıkça daha da fark ettim
Aaaa yok canım inek minek istemiyorum güzel bi çiftlik evi olsun ama öyle doğal yaşam kadar değilBen modern hayatı severim eşim doğal olanı. Onun da sizin gibi hayalleri var ama bana hitap etmiyor. Otobüs dolmuş olmalı evin önünden avm çarşı hastane yakın olmalı. Evim düz ayak olmalı. Kız benim hayale bakasıl içi geçen benim. Tam toplantı toplantı gezen hatun tipi hayalim eşim çiftliği kurdu nöbetten çıkıp gidiyor inekler danalar köpekler sırada tavuk hindi varmış. Bir de yeşillik ekicekmiş. Hiç mi ilgimi çekmek cık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?