Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Seninki harbi accuk fazlaymış takıntı halin bende de dağılmadan yapma takıntısı var anında her çıkardığımı yerine koymalıyım yada çöplerini toplamalıyım
Hehe aynen sıkıntı büyük ben de ama dağılmadan iş yapmak da zor. Seninki de başka türlüymüş cnm

Bence gerçekten yaşla ilgili ,eşimle hayallerimizi bi duysan ikinci baharını yaşamak isteyen çift gibiyiz
Puhaha ben de dinginlik arıyorum artık 3-5 çocuk sesi kaldırmıyor kafam ama eşimin gönlü 18 he bana diyor ki 80 e kadar değneksiz 100 e kadar değnekli (baston)yaşarım

son tahmin doğru tıp akültesi son sınıftayım :)

Ya ben dayanamıyorum yanımda yiyince, patatese aşığım resmen

alışana kadar öğünler cidden kayıyor geçen diyet yapışımda da zamanla düzene girmişti geceden yulaflı yoğurdumu yapar öyle yatardım yada sandviç yapardım kepek ekmeğine bu son iki hafta iştahım o kadar açıldı ki şuan onu alıştırmaya çalışıyorum bu akşam da aynısı oldu mesela yavaş yavaş azalıcak o ,sıkıldıkça bişiler yiyorum .

sabah : karışık tost ,ayran
ara : yeşil çay
ara : 200 ml ayran
akşam : tavuklu salata
akşam yemeğinden bir saat sonra gelen aç gözlülük ile 1 küçük muz + 3 galeta daha yedim

toplam : 1350 kalori
su : bundan sonra takip edicem

Tabi canım ne demek, söz aramızda kalcak kızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan @oynakbasi34
yaaa çok kötüsün yazdım bunu kenara alacağın olsun

meraba canım adım hilal ev hanımı bir kız cocuk annesiyim 25 yasındayım 93.45 gördüğüm an tekrar buradaa aldım soluğu şuan 87.3 cıktı sabah tartıda belkim yılbaşına kadar bir ümit 86.9 u görürüm ilk hedefim inşalh 85 sonrası 79 öyle öyle 69.9 hedefliyorum

Yarın gelemeyebilirim diye şimdiden yeni yılınızın kutlu olsun arkadaşlar. .

2019 hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirsin seviyorum sizi....
Biz, ben, hepimiz seni çok seviyoruz. Sürprizlerle mujdelerle dolu güzel bir yıla erişmeni dilerim canım. Yuvandan hayır bereket huzur eksik olmasın Yenoşum.

Teşekkürler ablaaaa senin de yeni yılın kutlu mutlu huzurlu olsun, bizde seni seviyoruz
Aynı dilekler senin de olsun lilim.

Bana da azcık mantıklı geldi de ondan dedim ama nerden bilebilirdim hemen onaylıcanı ben bunu bi araştırayım belki vardır böyle tarif
Hadi bakalım ilginç bir tarif bulursan bizimle paylaş.

İki çatal pasta eeee o....onun yerine çiğ köfte ye eccük.

Bana şipşak diyolar ama işte bende köklü temizlik yapmazsam olmaz o yüzden perişan oluyorum misafir diyince, neyseki evlendiğimden beri bi yeni gelin tebriği için yoğun geldiler bide doğumda
Zamanla sadece misafirden sonra dip bucak temizlik yapmayı öğreneceksin kuzum.

Yedikçe yiyesi gelir insanın. Bu böyle...Hafta içi bir plan yaparsan gün gün ne yiyeceğine karar ver... aklın başka yerlere gitmez canım.

Detaylar her zaman psikolojik sorunları da beraberinde getirir. Farkindasin ne güzel. Kontrol bende de...o kadar yorma kendini.

Ben yarın mezarlıklar il müdürlüğünü arayım barı. Zayıflayacam derken vaktim geçmiş haberim yok.

En yakın zamanda bu hatanı telafi et minnoşum. Eşinle patatesli omlet yeme zevki varken tartidaki eksilerle uğraşılır mi? Portakal suyu varken sen tut ayran iç.... olacak şey mi

Bir musibet diyeceğim de kızların bugün talihsiz günü ..bin musibetten koru Yarabbim.

Tabi canım ne demek, söz aramızda kalcak kızlaaar koşun koşun bakın burda ne vaaaaar Elhan @oynakbasi34
Şeytan diyor kalk pizza söyle

Ben 3G kıyım. Gar, gış, gıyamet Antalya'dan kaçış sebebim. Karın kıymetini bilin hazır elinizdeyken.

Gördüm makarna hem de 6kaşıkkkk abooo kız kafayı göm bir yere meryemcik gelince bittin sen
Meryemcik şoktan henüz çıkamadı canım. kaptanıma havale ediyorum.

Emin ol aşkın karşılıksız değildir canım. Şu var ki ayrı dünyaların insanisiniz. Bağrına taş baş...veda mektubunu vakit varken yaz.

Muz neyse de galeta işi bozmuş. Afiyet olsun kity

neyseki yarın oruç tutacağım allahım sen bügünümü affet amin :)
şaka bir yana midem çok rahatsız oldu çok pişman ve sancı çekiyorum şuan sanırım yememem gerekiyormuş neyse bida töbeeeee ama şu bir gerçek normal makarnada 2. dop dolu tabağı yiyen ben bunu zorla bitirdim tam buğday diğerine oranla daha az yedırdı

Puhaha ben de dinginlik arıyorum artık 3-5 çocuk sesi kaldırmıyor kafam ama eşimin gönlü 18 he bana diyor ki 80 e kadar değneksiz 100 e kadar değnekli (baston)yaşarım
Ayy bizde küçük ama lüks bi villa kocaman bahçesi bahçede köpekler horozlar tavuklar ve organik meyve sebze yetistirmek istiyoruz çocuklar sere serpe bahçede toprakla oynayarak büyüsünler tehlikeden uzak..... gibi gibi detaylandır işte hayalimizi,klasik anne babalarımızın hayali tabi tek bi farkla "lüks bi villa ama küçük"

Ne güzel , başarılar dilerim canım zor işin Allah kolaylık versin

Tostun enini boyunu yağını suyunu merak ettim

Bendende aynı dilekler kuşum ablam
Bu arada ben niye telafi edeyim ayol marjinalin yediği patatesli omleti,sen harbi yaşlandın mı ne

Bende çok severim 3 öğün olsa yerim

Cnm köfte yoktu. Misolar yabancı değildi çok çeşit yemek yapmadım. Çorba tava pilav yaptım. Hepsindende yedim keşke 2 çatal pasta olaymış tek demek 3G ben soğuğa hiç gelemiyorum. Enişteyi götürebildin en soğuk yer Bursa mı oldu gı
Bu arada ne şok yaptı di mi hilal ben de şok oldum da zaten bak midede isyan etmiş yapmaz bir daha bence bir de benim psikolojik rahatsızlık boyutunda takıntılarım var ya. Mesela sabah en az 10 ar kere ütü Ocak kapı bakarım. Hatta yoldan döner bakarım ne zor hayatım varmış yazdıkça daha da fark ettim

Ben modern hayatı severim eşim doğal olanı. Onun da sizin gibi hayalleri var ama bana hitap etmiyor. Otobüs dolmuş olmalı evin önünden avm çarşı hastane yakın olmalı. Evim düz ayak olmalı. Kız benim hayale bak asıl içi geçen benim. Tam toplantı toplantı gezen hatun tipi hayalim eşim çiftliği kurdu nöbetten çıkıp gidiyor inekler danalar köpekler sırada tavuk hindi varmış. Bir de yeşillik ekicekmiş. Hiç mi ilgimi çekmek cık yani

Aaaa yok canım inek minek istemiyorum güzel bi çiftlik evi olsun ama öyle doğal yaşam kadar değil her anlattığım kısım da son teknoloji olacak şekerim sen kafanda ziyagillerin çiftlik gibi bişey hayal et, herşey sistemli ve modern şekle uyarlanmış, bende modernden yanayım şekerim nolcek bizim bu halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…