inşallah canimmKaptanim insülin direnciyle uzun süre nasıl aç kalıcAksın
Harika gidiyorsun glisemik indeksi düşük gıdalarla çok güzel vericeksin inş
Hilalcigim zaten akrabayla alışveriş zor inş güzellikle haallolur sabırlı ol tatlım meryemcigim haklisin sapla samanla olmucak artık günlük kalori miktarını da bildiricem inş Serenalar mavim li sonunda oldu lillimam hilal therminal bonus yena Kitty hepinize selam olsun
bende bende aslaa susamam :)Canım kesinlikle eşine bakmao kötü olmak istemiyor ama para kolay kazanılmıyor
adam af edersin köpek gibi çalışsın al ben yemedim sen ye
yok öyle bir dünya
Benim eşimde bazen haklıyken aman boşver der ama hiç kusura bakmasınlar onlar sessiz kalsa da ortada bir haksızlık varsa asla susmamanarşiklik ruhuma işlemiş
Abooooowwww desene tam benlik
Ayıptır söylemesi ben ne zaman lavaboya gitsem belli bir süreden sonra evdekiler kızzzzzzzzzzzz yaşıyormusun diye sesleniyorlar
Cidden beni çok zorluyor bu bağırsakların tembelliğiyüzüme kan oturduğunu bilirim
Bakalım bizim buralardaki eczanelerde var mı olmadı internetten sipariş veririm
Sağ olasın Kardeşceğizim
İnşallah hepimiz için bol sıvılı az kalorili bir gün olur ve tartılar yüzümüze güler ….Aminnnn
ben İnternet'e aldım canım bulamadım aktarlarda atarım vatsaptan siteyi sanada ben bir kaç gün içeyim bakalım sonuç ne olacak
aynen öyle akşam gelsin eşimin de başına eksiycemBen soda diyip duruyorum ama maden suyu içtiğim,ikisi aynı şey mi canım
Tabiki söyle hatta peşini bırakma,bi kaç yıla tüm soyulup dökülecek daha mı iyi olacak canım ,hem malına hem canına yazık
Ara öğün yap ama akşam değil ,akşam yemeğini biraz geçe çekersen daha iyi hissedeceksin canım,bende çok zorlanıyorum çok erken kapatınca
Afiyet olsun canım
Yok yok söyle lütfen yanlışsa keserim bi süre
Abla kepek ekmeği yerine tam buğday yada çavdar da tercih edebilirsin,kepek ekmeğiyle de ilgili olumsuz yazılar okumuştum
Selam ablacım
Merhaba kardeş kaptanım,amin inşallah![]()

Yalnız öğle salatan efsane olmuş ohhh yarasin canım yansın yağlar...
Afiyet olsun canım.