Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boynundan asagı yıkadım sütünu içirdım yanımda uyuyor vicdan yaptım bagırdım diye ufff

Muayene bile etmedi Dr hanım uzaktan Bı kagıt hadi lavman yapılsın muayene +iki lavman 200tl
Kızımdan önemli değil ama biraz ilgi ya sizin yaptığınızı devletin acillerıde yapıyor

Ah yavrum benim çok üzüldüm canım geçmiş olsun,malesef zorlamayla kılcal damarlar çatladığı için kan olmuştur... düzenli kefir içir canım sade içmiyosa meyvelilerden dene benim kızımda çok etkili oluyo.

Ahh içse ayranı bile zor içirıyorum alırım denerim yine Sagol canım

İnş canım ya Sagol destegın için

kızlar yazıp kaçayım hemen çok yoğundum yorgunum

sabah
1 yumurta domates salata zeytin peynir 1 dil tb ekmek

ara
çok çok az mango

akşam
1 kepçe 5 6 afet küp düştü patates yemeği
3 yok bulgur pilavı
3 yk yoğurtlu kabak

1.5 lt su

saol cnm amin amin. inş toparlar artık kuzucum.
yeptı yaptı kaptancm. aramızda kalsın 4 dilim börek yiyenler var.
mavimli de yok bilemem artık
4 dilim böreği kim yedi ya çalışmaya başladım ondan giremedim çok yorgunum kızlar bebeklerle sekizde uyuyakalıyorum iki gündür

Geçmiş olsun canım ya bu hastaneler insanı deli edebilir gerçekten.

Evet yanlış anlaşılma var. Daha doğrusu menundeki beş köfte gorulmezden gelinmiş. pideciye gidildi zannetmişim. Kılıç kalkan kuşanilmis ya direkt saldırıya geçmişim. o kadarcik pide de yenilsin artık o güzel tabağı gördükten sonra yenmese ayıp olur. Afiyet olsun gerçi boğazına dizdim ama sen idare edersin ablani...kacamaklar deli etti beni her şeyi kaçamak algılar oldum.... bu sopa benim tatlım.

Çok geçmiş olsun canım. Yavrucum bayağı sıkıntı yaşamış...

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün kafam bir türlü kalkmadı birazda eşimin kötü olduğunu duyunca sıkıntıdan sanırım tansiyonum düştü büyük 10 küçük 5di resmen

Resmen gözümü acamadim Şükür şu anda daha iyiyim reglde devam ediyor ama en azından ağrısı azaldı

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Maalesef bazen özele de gitsek çalışanların dusuncesizliği özelden de insanı sogutabiliyor

Aman boşver kuzu iyilessinde gerisi önemli değil ♡

Bugün kaçamak yaptım vallahi bebeklere yaptığım irmikli muhallebiden bir kase yedim akşam. Enerjim yerlerde.

Allah yardımcın olsun canım ben küçülür hemde iş zordur tabiki

Geçmiş olsun Banu nedir durumlar böyle karı koca nazara gelmiş gibisiniz hep bir sıkıntı var bir tatil lazım size.

Günaydın kızlar.. Antep buz buz. ne kış yaşıyoruz. Allah sokakta kalan insanlara ev bark yuva nasip etsin inş. o hayvanlara sıcak barınaklar versin inş. gerçekten çok soğuk..

Tugbacim hem bebişine hem sana geçmiş olsun canım. Uzuldum başına gelenlere . Şu anda saglikli beslen canım sen işin raconunu ogrendin kilo alırım diye korkma.
canımmmmm ne güzel motive buuu çok teşekkür ederim saol..

Hayırlı akşamlar

Rahatsızdım biraz grip olmuştum. Çok ağır geçmedi ama gelemedim.
Daha iyiyim şükür.

Sizler iyisinizdir inşallah

çok geçmiş olsun cnm. ama burayı ihmal etme kurt kapar

yaaaa griptim ya bir de meyve dedim toparlar diye yedim. ama o saydıklarına ben bayılırım ki hele de cevizli sucuk .

çok geçmiiş olsun cnm. beyin işi zor. çnkü hep ağrısı oluyor. benim de hidrosefali var ya illa ağrım olur. şükür önemli değil ama stres de yaramıyor. ailece şifa diliyorum size..

Meryemcim Tibet yogasina başladım ben de 3 tekrarla..
Hayırlı olsun milletimize vatanımıza ve bana

ooooo Tibet hıı.. harikasın cnm. burayı ihmal etme seni görmek motive veriyor

afiyet olsun cnm. hiç üzme kendini. çünkü kendini dizginlemişsin. 2 tane yesen sorun büyüktü. yapıp yapıp yememk hele de evdeyken çok zordur. ben senden güzel eksiler bekliyorum kiiiiii.

cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş. biz anneler çocuklarımız söz konusu olunca sakin kalamıyoruz haklı olarak. ama şükür ki ciddi birşey değil. çok ciddi vakalar geldiği için doktorlar basite alıyor bu gibi durumları. bağısak yırtılması falan Allah koruusn 1 damla kanla belli eder mi kendini hiç. o zorlanmadan makatta olan tahrişten dolayı olmuştur. yaşı kaç kuzunun, bezli mi, wc eğitimi denedin mi??
vücudumuzun en önemli organları arasında bağırsak yer alıyor. hatta beyni bile etkiliyor. otizmi bağırsaklara doğru besin göndererek yenenler var. hatta depresyona bile neden olabiliyor bağırsak. o yüzden çocuğa ona göre gıdalar ver cnm. sıvı ağırlıklı besle. şekerli gıdaları (evde kek bile yapma) kes bir süre. paketli gıdalar hiç verme. kakayla ilgili videolar izlet. çocuk videoları çok vardır. biz oğluma şey derdik biz yaptık sıra sen de. hadi kakayı annesine yolla derdik. yapardı annene git diye su dökerdi ardına. alkış kıyamet yani iğrenç ama böyle böyle çözmüştük biz. 4 yşına kadar da annesine yollayalım diye gezdi

4 dilim böreği kim yedi ya çalışmaya başladım ondan giremedim çok yorgunum kızlar bebeklerle sekizde uyuyakalıyorum iki gündür
zukkum tabi kiii.
hayırlı olsun çok çabuk başladın işe. akademisyenllik mi yapıyorsun??
2 çocuk iş ev tabi kolay değildir. ama sakın salma emeklerin ziyan olmasın. adapte olunca duruma tekrar sıkı diyete başlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…