- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ah yavrum benim çok üzüldüm canımKızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye
Acilde lavman yapıldı yarım saat bekledik cok az yaptı 22:45te ikinci lavman yapıldı çok agladı bende istemsızce bagırdım yeter yap artık diye hiç bir sekilde klozet oturmuyor acıyor yapamam diye iç camasır kilotlu corabı battı
Onlar cıkardım esim gitti bez aldı geldi onu takıp esofmanı giydirdim
23:25te yaptı cok sükür kan yoktu Dr da onun için bekletti bizi bide demesınmı çok sabırsızsınız sabırlı olun diye dedim kızım aglarken nasıl sabırlı olabilirim
2.lavmanı yapmak için çok bekledik odada yogundu acil 20dk kızım işlem yapılacak diye agladı bende ne kadar daha beklıycez diye kızınca
Yatan hasta bölümüne cikin burası yogun dedi Dr asistanı bende yenimi aklınıza geldi çocuk mahvoldu dedim
Hiç gittiğim Bı hastane değil özel bide keske dogdugundan itibaren takip edilen hastaneye gitseydim pişman oldum
Ah yavrum benim çok üzüldüm canımgeçmiş olsun,malesef zorlamayla kılcal damarlar çatladığı için kan olmuştur... düzenli kefir içir canım sade içmiyosa meyvelilerden dene benim kızımda çok etkili oluyo.
Ne kusuru canımAyy çok sinirlendim Dr kusura bakmayın gece gece
İnş canım ya Sagol destegın içinNe kusuru canımçocuklar sözkonusu olunca insanın gözü hiçbişeyi görmüyo doğal olarak.. üzülme seninde canın yandığı için bağırdın ,küçük kuzu unutmuştur bile annesi yarın oynar gezersiniz mutlu olur .
İnş canım ya Sagol destegın için
4 dilim böreği kim yedisaol cnm amin amin. inş toparlar artık kuzucum.
yeptı yaptı kaptancm. aramızda kalsın 4 dilim börek yiyenler var.
mavimli de yok bilemem artık
Baklavayla hiç aram yok dönüp bakmam bile. Benim gibi tatlı düşkünü biri hemdesize bir güzellik bırakayım mineysek şekersiz diyetteyim
Geçmiş olsun canım ya bu hastaneler insanı deli edebilir gerçekten.Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye
Acilde lavman yapıldı yarım saat bekledik cok az yaptı 22:45te ikinci lavman yapıldı çok agladı bende istemsızce bagırdım yeter yap artık diye hiç bir sekilde klozet oturmuyor acıyor yapamam diye iç camasır kilotlu corabı battı
23:25te yaptı cok sükür kan yoktu Dr da onun için bekletti bizi bide demesınmı çok sabırsızsınız sabırlı olun diye dedim kızım aglarken nasıl sabırlı olabilirim
2.lavmanı yapmak için çok bekledik odada yogundu acil 20dk kızım işlem yapılacak diye agladı bende ne kadar daha beklıycez diye kızınca
Yatan hasta bölümüne cikin burası yogun dedi Dr asistanı bende yenimi aklınıza geldi çocuk mahvoldu dedim
Hiç gittiğim Bı hastane değil özel bide keske dogdugundan itibaren takip edilen hastaneye gitseydim pişman oldum
Evet yanlış anlaşılma var. Daha doğrusu menundeki beş köfte gorulmezden gelinmiş.Ablacım sanırım bi yanlış anlaşılma var,pide diyince ne anladın bilmiyorum ama hani köfte yanına gelen tırnak pideler varya ondan bir dilim ,sakınca görmemiştim,ciddi soruyorum ne gibi kötü etkisi var ki?Kahvaltımda yoktu.
Çok geçmiş olsun canım. Yavrucum bayağı sıkıntı yaşamış...Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye
Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye
Boynundan asagı yıkadım sütünu içirdım yanımda uyuyor vicdan yaptım bagırdım diye ufff
Muayene bile etmedi Dr hanım uzaktan Bı kagıt hadi lavman yapılsın muayene +iki lavman 200tl
Kızımdan önemli değil ama biraz ilgi ya sizin yaptığınızı devletin acillerıde yapıyor
Bugün kaçamak yaptım vallahi bebeklere yaptığım irmikli muhallebiden bir kase yedim akşam. Enerjim yerlerde.
Geçmiş olsun Banu nedir durumlar böyleSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kafam bir türlü kalkmadıbirazda eşimin kötü olduğunu duyunca sıkıntıdan sanırım tansiyonum düştü büyük 10 küçük 5di resmen
Resmen gözümü acamadimŞükür şu anda daha iyiyim reglde devam ediyor ama en azından ağrısı azaldı
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Maalesef bazen özele de gitsek çalışanların dusuncesizliği özelden de insanı sogutabiliyor
Aman boşver kuzu iyilessinde gerisi önemli değil ♡
Allah yardımcın olsun canımben küçülür hemde iş zordur tabiki
canımmmmm ne güzel motive buuuTugbacim hem bebişine hem sana geçmiş olsun canım. Uzuldum başına gelenlere . Şu anda saglikli beslen canım sen işin raconunu ogrendin kilo alırım diye korkma.
Hayırlı akşamlar
Rahatsızdım biraz grip olmuştum. Çok ağır geçmedi ama gelemedim.
Daha iyiyim şükür.
Sizler iyisinizdir inşallah
sonundaoldu canım greyfurt şekerini dengelemez daha da düşürür. Kuru üzüm muz , cevizli sucuk vb ye ama abartmadan.
Kacamaklar yüzünden deliricem hacıçıtır çıtır kızlar olalım biz de ...şu pisbogazliği bırakalım az bı mutfakta güzel yiyecekler yapalım tembelliği bırakın artık...
Çok çok geçmiş olsun canımÇabucak toparlan da dön aramıza ♡♡♡♡♡
Valla ne desen haklısın ama huyuma tukureyim dayanamıyorum
Büyük kız da söyleniyor bırak dursun sonra ben yaparım diye ama hem bitmesi gereken inşaat projesi var hemde açıkçası oda demesi de sıkılmaya basladigi için bazen aman kalsın işte diyor bu sefer de ben delleniyorum
Ya eşim de yapar çoğu işi de adamcağız 3 sene önce beyin felci geçirdişükür hiç bir sıkıntı kalmadı ama hala yorulmamasi için uğraşıyorum desem yeridir
Bugun oda iş yerinde bir fenalasir gibi olmuşis arkadaşı hadi hastaneye gotureyim demiş ama bizimki inatla gitmemiş ( tabi ben yokum ya ondan gitmez keçi ) hatta bende kızdım yarın gitmeyeceksin dinlen diye gitti patronu plazanin dibine - 3 de 17 metrekarelik minicik bir yer tuttu üstelik ne cam var ne birsey ( resmen kapalı otoparkı bölüp millete kiralamislar
Tabi fenalık geçirir adam zaten stres yasak adama birde havası ortam iyice daraltiyordur
Gelde adama sen yap de
Meryemcim Tibet yogasina başladım ben de 3 tekrarla..
Hayırlı olsun milletimize vatanımıza ve bana
Bugünkü menüm
Limonlu ılık su
10.00 Kahvaltı:
Tereyağlı yumurta,5 zeytin,ince dilim peynir,yeşil biber,domates,salatalık,1 çay kaşığı ayva reçeli,1.5 dilim ç. ekmeği
14.00
Sade Türk kahvesi,1 kek burger(hani şu unu falan pakette olan karışımlar varya ondan yaptım,eşim yüzünden oldu ona kızın bananeee )
17.00 Akşam:
Tonbalıklı salata,1 kepçe mercimek çorbası
20.00
Mandalina,2 kaşık kadar nar
Su:2.5 lt
Spor:40 dk zumbaoynakbasi34
Kızlar acile gittik kızım cok agladı yapamıyorum anne diye bıde iç camasırda kan görünce panik oldum bagırsaklardamı yırtılma oldu diye
zukkum tabi kiii.4 dilim böreği kim yediya çalışmaya başladım ondan giremedim çok yorgunum kızlar bebeklerle sekizde uyuyakalıyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?