- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Geçmiş olsun Banu nedir durumlar böylekarı koca nazara gelmiş gibisiniz hep bir sıkıntı var bir tatil lazım size.
çok geçmiiş olsun cnm. beyin işi zor. çnkü hep ağrısı oluyor. benim de hidrosefali var ya illa ağrım olur. şükür önemli değil ama stres de yaramıyor. ailece şifa diliyorum size...
Gunaydın kızlar
Gecmiş olsun msjlarınız için tşk ederim
sonundaoldu 20 aylıkken bezi bıraktı yavrum klozet oturmayınca bez aldık
Yapışık geziyoruz mızmız kahvaltı zor yaptım
Gunaydın kızlar
Gecmiş olsun msjlarınız için tşk ederim
sonundaoldu 20 aylıkken bezi bıraktı yavrum klozet oturmayınca bez aldık
Yapışık geziyoruz mızmız kahvaltı zor yaptım
Herkese sağlıklı gunler diliyorum. Her şeyin başı sağlık tabi .Bugün proteini ve suyu ihmal etmeyelim gençler. Sıfır kacamaksiz bir gün geçirelim inşallah. Yazılılar bitti bizim de.Çocuklar da bir kuduruk ki tatil havasına girdiler şimdiden. Sağa sola çarpıp duruyorlar ellerinde biskuvi çikolata çıldırıyorum onları gorunce.. Nöbet geçiriyorum bu arada
Tesekkur ederim.Allah yardımcın olsun ♡♡♡♡
Bende birazdan okula gideceğim seminer varmış Öğretmen mutlaka katılın dedi gerçi ben zaten söz vermiştim 6 seminere de katilacagim diye
Minik parça beyaz ekmek yemeseydin kuzum ya...hepsi çok güzel...Merhabalar herkese, dün akşam menümü yazacaktım ama uyuya kaldımo sebeple şimdi yazayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta ve yeşil çay
Öğle peynir ve bir parça ekmek
Arada 1 havuç
Kuşburnu çayı
Akşam 2 tane tavuk baget kendi suyu ve yağı ile pişirilmiş. Minik bir parça beyaz ekmek.
Dün bu kadardı canım diyetdaşlarım
Ablacım oğluma almıştım epeydir yemeyince canım çekti :)) o ekmeğin baş kısmı olur ya çene gibi onu kopardım çocukluk alışkanlığı :))Minik parça beyaz ekmek yemeseydin kuzum ya...hepsi çok güzel...
Merhabalar herkese, dün akşam menümü yazacaktım ama uyuya kaldımo sebeple şimdi yazayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta ve yeşil çay
Öğle peynir ve bir parça ekmek
Arada 1 havuç
Kuşburnu çayı
Akşam 2 tane tavuk baget kendi suyu ve yağı ile pişirilmiş. Minik bir parça beyaz ekmek.
Dün bu kadardı canım diyetdaşlarım
Evet olabilir abla telefonu vermiyorum eline verdıgimdede 10dk gecmıyo günlükHakikaten çok iyi bir tatile ihtiyacım var özellikle benimama maalesef o iş de maddiyata bakar maşallah kışında olsa şöyle iki gün kafa dinleyelim desek otel ücretleri maşallah eeee hadi kızları bırakıp karı koca kaçamak yapalım hem daha az masraf olur desek onlara da kıyamam
Aman sağlık olsun da varsın tatil yapamıyalımRabbim büyük feraha çıkacağız ben inanıyorum ( sağlık açısından ) Maddi açıdan şükür daha iyi durumdayız daha da iyi olur borcumuz azaldıkça Borcum olmasın da varsın tatil de olmasın yeterki sağlık olsun gerisi cidden boş
Allah razı olsunBugün gitmedi işe ( ben dedim sanki madalya mı takacak gitme diye ) biraz daha iyi ama hala kafam bir tuhaf dedi Neyse bugün biraz kafa dağıtır yarın mecbur tekrar gidecek nasılsa
Canım acaba bir şey den mi korktu da tuvalete oturmak istemiyorçocuk sonuçta size söyleyemez ama tuvaleti gelse de oturmak istemeyebilir erteler kabızlığa da sebep olabilir
Hani ben biraz daha büyüktüm ama 6 - 7 yaşında Pirhanalar filmini izlemiştim ( sağ olsun babam pek düşünmezdi ya çocuk etkilenirse diye ) İnan bir hafta boyunca tuvalete korkudan çekinerek girerdimsanki pirana klozetten çıkıp popişimi ısıracak sanırdım hani şimdi gülüyorum ama cidden Annemlere kızarlar bana diye bir şey demiyordum ama o dönem hep arkama bakarak zoraki çabucak iş bitirir kapağı kapatırdım ve o dönem kabızlık tam olmasada baya bir sıkıntı olmuştu benim açımdan zorlanma durumu
Heee zamanla unuttum onu ama o süreç benim için çok zordu
Belki senin kuzuda sizin fark etmediğiniz birşeyden korkmuştur o yüzden kendini kasıyor olabilir
o zaman cnm beslenme düzenini muhakakk gözden geçir. hep doğal ve sıvı besle. şu süreci atlatsın kuzucuk.
Evet olabilir abla telefonu vermiyorum eline verdıgimdede 10dk gecmıyo günlük
Bugün bez taktım yine yetısemez wc diye üç bez doldurdu lavmanın etkisi yeni gösterdi konustum bugünlük böyle olsun ama yarın bez yok dedim
Tamam anne dedi
Aslında makarna yedigi gün muz yedi kabız oldu sonraki günde acıyor diye yapmadı tuttu sonuç bu
Bende istemiyorum ama sıvı geliyor tutamıyor geldi demesiyle yapması bir oluyorhımm bak nednei belliymiş cnm. muzun bağırsakları zorladığını duymuştum. mesela bebelere ilk muz verirler ya ek gıda da aslında yanlışmış. en erken 8 ayda başlayın diyorlar. senin kuzu da narinmiş dikkati fazlaca vermek gerekiyor belli ki. Allah yardımcın olsun. umarım kolayca düzelir. ama bağlama bence altını. kafası karışmasın çocuğun
Canım normalde kahvaltı alışkanlığım yoktur pek , diyet sebebiyle kendimi mecbur hissedip bari yemiş olayım diyorum çoğu zaman. Diyet öncesi neredeyse akşama kadar geçiştirip akşam yemeğe abanıyordum. Günde 3 öğün yeme alışkanlığım yine yok mesela oldu bitti.cnm senin menüler hep yarım yamalak geliyiiiiii bana
sabah biraz doldursan ya. mesela yumurta, zeytin , peynir, söğüş, yeşillik, kuruyemiş. aralarda da kayda değer birşey yok.
dikkat et kendine. ben dolu dolu yaptığım halde geceleri enerjim kalmaz vücut sinyal verirdi.
Canım normalde kahvaltı alışkanlığım yoktur pek , diyet sebebiyle kendimi mecbur hissedip bari yemiş olayım diyorum çoğu zaman. Diyet öncesi neredeyse akşama kadar geçiştirip akşam yemeğe abanıyordum. Günde 3 öğün yeme alışkanlığım yine yok mesela oldu bitti.
Bende istemiyorum ama sıvı geliyor tutamıyor geldi demesiyle yapması bir oluyor
Çok haklısın şahsen bu kadarla bile kiloma etkisini pozitif manada görüyorumbenim de öyleydi. ama sabah kahvaltısına başlayınca inan aradaki farkı görüyorsun.
yani ilkokula giderkendenberi yemezdim. bence alışkanlık yap. o zaman idealine gellincede salmazsın
bende sen gibiyim baklava şerbetli tatlı çok aramam Kıbrıs tatlısı dışında :)Baklavayla hiç aram yok dönüp bakmam bile. Benim gibi tatlı düşkünü biri hemdeben sütlü tatlı severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?