Tesekkur ederim.
Canım öğretmen mutlaka katılın der ...keşke gitmesen...
napiyosunuuuzzz hatunlar banucum kaçırdım sanırım orayı eşinle ilgili birşeyler olmuş sen hastaymissin çok çokça geçmiş olsun canım konu her ne ise inşallah hayra çıkar yakın zaman da <3
amaa öyle nasıl çalışacak insan yahu havasız güneşsizDaha evvel seminerlerin hepsine katilacagimiza dair söz verdik birde 6 seminerin hepsi bitince katılım için sertifika vereceklermisgerçi bize sertifikanın bir katkısı olmayacak ama en azından birseyler öğreniyoruz
Çok şükür hastalık yokdaha doğrusu dün biraz gözleri kararmış hatta arkadaşı hadi hastaneye gotureyim demiş eski durumundan dolayı korkmuş ya yine beyin felci geçiriyorum diye ama bizimki inatla gitmemiş bende bugün dinlen madem dedim nasılsa patrona her türlü yaranamiyor
İş arkadaşı iletmiş patrona oda geçmiş olsun dersin demişEskiden hemen arardi nasıl oldun iyimisin diye şimdi umurunda değil nasılsa
Şükür bugün çok iyibirazda taşıdıkları yer havasiz ondan olabilir ( bir plazanin otoparkini kapatıp bir kısmını ofişler yapmışlar oda oda kiraliyorlar - 3de gün yüzü görmüyorlar üstelik havasiz insannister istemez bunalir )
Sanırım yaş ilerledikçe insan kendinin ve sağlığının önemli olduğunu daha iyi anlıyor ve öğreniyor. Bir sorunu veya konuyu anlama hususunda entel dantel kesimin sıkça kullandığı empatiyi yaparım. Banucum hangi diploma ve sertifika benim kolumu sağlıklı kullanmam kadar bana fayda sağlayabilir. Bacım ben bu konuda seni anlamakta zorlanıyorum. Bir arkadaşın olarak önceliğinin sağlığın olması gerektiğini son kez söylüyorum merak etme bir daha açıp canını sıkmam.Daha evvel seminerlerin hepsine katilacagimiza dair söz verdik birde 6 seminerin hepsi bitince katılım için sertifika vereceklermisgerçi bize sertifikanın bir katkısı olmayacak ama en azından birseyler öğreniyoruz
Anladım zaten ablacım sıkıntı değilEvet yanlış anlaşılma var. Daha doğrusu menundeki beş köfte gorulmezden gelinmiş.pideciye gidildi zannetmişim. Kılıç kalkan kuşanilmis ya direkt saldırıya geçmişim. o kadarcik pide de yenilsin artık o güzel tabağı gördükten sonra yenmese ayıp olur. Afiyet olsun gerçi boğazına dizdim ama sen idare edersin ablani...kacamaklar deli etti beni her şeyi kaçamak algılar oldum.... bu sopa benim tatlım.
Sağol canım desteğin içinGünaydın kızlar.. Antep buz buz. ne kış yaşıyoruz. Allah sokakta kalan insanlara ev bark yuva nasip etsin inş. o hayvanlara sıcak barınaklar versin inş. gerçekten çok soğuk..
canımmmmm ne güzel motive buuuçok teşekkür ederim saol..
çok geçmiş olsun cnm. ama burayı ihmal etme kurt kapar
yaaaa griptim ya bir de meyve dedim toparlar diye yedim. ama o saydıklarına ben bayılırım kihele de cevizli sucuk .
çok geçmiiş olsun cnm. beyin işi zor. çnkü hep ağrısı oluyor. benim de hidrosefali var ya illa ağrım olur. şükür önemli değil ama stres de yaramıyor. ailece şifa diliyorum size..
ooooo Tibet hıı.. harikasın cnm. burayı ihmal etme seni görmek motive veriyor
afiyet olsun cnm. hiç üzme kendini. çünkü kendini dizginlemişsin. 2 tane yesen sorun büyüktü. yapıp yapıp yememk hele de evdeyken çok zordur. ben senden güzel eksiler bekliyorum kiiiiii.
cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin inş. biz anneler çocuklarımız söz konusu olunca sakin kalamıyoruz haklı olarak. ama şükür ki ciddi birşey değil. çok ciddi vakalar geldiği için doktorlar basite alıyor bu gibi durumları. bağısak yırtılması falan Allah koruusn 1 damla kanla belli eder mi kendini hiç. o zorlanmadan makatta olan tahrişten dolayı olmuştur. yaşı kaç kuzunun, bezli mi, wc eğitimi denedin mi??
vücudumuzun en önemli organları arasında bağırsak yer alıyor. hatta beyni bile etkiliyor. otizmi bağırsaklara doğru besin göndererek yenenler var. hatta depresyona bile neden olabiliyor bağırsak. o yüzden çocuğa ona göre gıdalar ver cnm. sıvı ağırlıklı besle. şekerli gıdaları (evde kek bile yapma) kes bir süre. paketli gıdalar hiç verme. kakayla ilgili videolar izlet. çocuk videoları çok vardır. biz oğluma şey derdik biz yaptık sıra sen de. hadi kakayı annesine yolla derdik. yapardı annene git diye su dökerdi ardına. alkış kıyamet yaniiğrenç ama böyle böyle çözmüştük biz. 4 yşına kadar da annesine yollayalım diye gezdi
zukkum tabi kiii.
hayırlı olsun çok çabuk başladın işe. akademisyenllik mi yapıyorsun??
2 çocuk iş ev tabi kolay değildir. ama sakın salma emeklerin ziyan olmasın. adapte olunca duruma tekrar sıkı diyete başlarsın..
Aslında muzu hergün düzenli yedirirsen kabız yapmaz aksine düzene bile sokar ama ara ara yiyince malesef kabız yapıyo,benim küçüğümde bebekliğinde çok çekti ama ek gıdaya geçtikten sonra muzu düzenli olarak hergün verdim hala daha günlük muzu muhakkak vardır,kabız edecek başka şeyler yemediği sürece iyi gidiyor.Evet olabilir abla telefonu vermiyorum eline verdıgimdede 10dk gecmıyo günlük
Bugün bez taktım yine yetısemez wc diye üç bez doldurdu lavmanın etkisi yeni gösterdi konustum bugünlük böyle olsun ama yarın bez yok dedim
Tamam anne dedi
Aslında makarna yedigi gün muz yedi kabız oldu sonraki günde acıyor diye yapmadı tuttu sonuç bu
Tam senin perşembe menüne yakışır bi tablo,afiyet olsun bebişim ,sana güveniyorum benHaftanın son menüsü
Sabah 9.00 İki yumurta, beyaz peynir, iki ceviz, çay
Öğle 13.00 Dört kaşık yoğurt, bir avokado, iki ceviz
Akşam 18.00 Dört kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf, iki kivi
19.30 Yeşil çay eşliğinde yarım avuç çiğ findik, çay devam ediyor.
21 ile 22 arası Leslie planım var dinlenmiş hissedersem.
2.5 litre su
Az önce regl haftası bir duşla tarih oldu.umarım yarın bol eksiler görürsünüz. bu hafta bir kilo hedefledim ama 500 bile versem göbek atacak haldeyim.
Bir bardak fındık fazla olmuş canım naptın daldın sanırımBugün yedıklerım
Sabah
09:20 peynir zeytin Bı tatlı kaşığı bal Bı dılım ekmek
12:00 Bı cay bardağı fındık iki kayısı
15:00 Kızımdan kalan Bı köfte
18:00 5köfte közlenmiş biber Bı tane
Bı kase bol acılı corba Bı dılım ekmek
20:00 sekersız Türk kahvesi Bı hurma Bı kayısı
Spor sadece Tibet yaptım kızım uyuyunca mekik Bı kac hareket yapacağım
Kızımla yerken abartmış olabilirim itiraf ediyorumBir bardak fındık fazla olmuş canım naptın daldın sanırım
Vaovvvv sende harikasın canımMenüm
Limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurtadan salata,3 zeytin, bir iki çatal tulum peyniri,1 çay kaşığı bal,1 tb ekmeği,kış çayı
13.30
Sade Türk kahvesi,2 incir,1 ceviz
15.00
1 kivi,çeyrek muz
17.30 Akşam:
Mantarlı tavuk sote,1 dilim tb ekmeği
Su:şimdilik 2 lt
Spor: 30 dk leslieoynakbasi34
Fındık hariçBugün yedıklerım
Sabah
09:20 peynir zeytin Bı tatlı kaşığı bal Bı dılım ekmek
12:00 Bı cay bardağı fındık iki kayısı
15:00 Kızımdan kalan Bı köfte
18:00 5köfte közlenmiş biber Bı tane
Bı kase bol acılı corba Bı dılım ekmek
20:00 sekersız Türk kahvesi Bı hurma Bı kayısı
Spor sadece Tibet yaptım kızım uyuyunca mekik Bı kac hareket yapacağım
Canımın içi sizin yorumlarınızi okuyunca çok seviniyorum. Beni yalnız bırakmayın her işe karışan kızan bir hatun durumuna düşmek istemiyorum. Meralin dediği fındık biraz çok olmuş..o enerjiyi de bir şekilde harca sabaha kalmasın. Menü bildirimlerinde bugün hep bal gordum sanki anlaşmışsınız gibi...Kızlar menüler genel olarak iyi tek tek alıntı yapamadım işin ustasıElhan önünde şapka cıkarırım anca menü harika yorum bahane derim
Bugün de harikasın lilim.Menüm
Limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurtadan salata,3 zeytin, bir iki çatal tulum peyniri,1 çay kaşığı bal,1 tb ekmeği,kış çayı
13.30
Sade Türk kahvesi,2 incir,1 ceviz
15.00
1 kivi,çeyrek muz
17.30 Akşam:
Mantarlı tavuk sote,1 dilim tb ekmeği
Su:şimdilik 2 lt
Spor: 30 dk leslieoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?