Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tesekkur ederim.
Canım öğretmen mutlaka katılın der ...keşke gitmesen...

Daha evvel seminerlerin hepsine katilacagimiza dair söz verdik birde 6 seminerin hepsi bitince katılım için sertifika vereceklermis gerçi bize sertifikanın bir katkısı olmayacak ama en azından birseyler öğreniyoruz

napiyosunuuuzzz hatunlar banucum kaçırdım sanırım orayı eşinle ilgili birşeyler olmuş sen hastaymissin çok çokça geçmiş olsun canım konu her ne ise inşallah hayra çıkar yakın zaman da <3

Çok şükür hastalık yok daha doğrusu dün biraz gözleri kararmış hatta arkadaşı hadi hastaneye gotureyim demiş eski durumundan dolayı korkmuş ya yine beyin felci geçiriyorum diye ama bizimki inatla gitmemiş bende bugün dinlen madem dedim nasılsa patrona her türlü yaranamiyor
İş arkadaşı iletmiş patrona oda geçmiş olsun dersin demiş Eskiden hemen arardi nasıl oldun iyimisin diye şimdi umurunda değil nasılsa
Şükür bugün çok iyi birazda taşıdıkları yer havasiz ondan olabilir ( bir plazanin otoparkini kapatıp bir kısmını ofişler yapmışlar oda oda kiraliyorlar - 3de gün yüzü görmüyorlar üstelik havasiz insannister istemez bunalir )

Bugünkü Seminer Okur- Yazar ve okuryazar başlığı adı altındaydı ♡
Okumanın faydaları üzerine bir Başarı Koçu gelip konuşma yaptı ama gayet keyifliydi
Hatta sonunda çocuk kitapları da vardı yanında onlardan bir tane de biz hatıra aldık hatta kuzum kendi adına hatıra olarak imzalatti ♡

Birazdan eve geçeceğim ( havuz faslı bitti ablası giydiriyor kuzuyu )
Cumartesi günü de öğlen bir deneme sınavına girecek seviye belirlemek için hem ona da tecrübe olsun dedik
Oranın tam yerine bakacağız dönüşü ki cumartesi aramak zorunda kalmayayim
Okuldan 2 veliye daha yanıma alıp arabayla gideceğim

Haftanın son menüsü
Sabah 9.00 İki yumurta, beyaz peynir, iki ceviz, çay
Öğle 13.00 Dört kaşık yoğurt, bir avokado, iki ceviz
Akşam 18.00 Dört kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf, iki kivi
19.30 Yeşil çay eşliğinde yarım avuç çiğ findik, çay devam ediyor.
21 ile 22 arası Leslie planım var dinlenmiş hissedersem.
2.5 litre su
Az önce regl haftası bir duşla tarih oldu. umarım yarın bol eksiler görürsünüz. bu hafta bir kilo hedefledim ama 500 bile versem göbek atacak haldeyim.

amaa öyle nasıl çalışacak insan yahu havasız güneşsiz

sabah
1 yumurta domates salata
1 dil tb ekmek

akşam
1 tabak brokoli salata
yaprak sarma 1 Tabak 15 20 tane yemisimdir

1 lt su ay burda çok karıştı herşey ne diyet ne birşey sabah kahvaltıyi 12 de yapiyoz bakalım daha ne kadar sürecek

Sanırım yaş ilerledikçe insan kendinin ve sağlığının önemli olduğunu daha iyi anlıyor ve öğreniyor. Bir sorunu veya konuyu anlama hususunda entel dantel kesimin sıkça kullandığı empatiyi yaparım. Banucum hangi diploma ve sertifika benim kolumu sağlıklı kullanmam kadar bana fayda sağlayabilir. Bacım ben bu konuda seni anlamakta zorlanıyorum. Bir arkadaşın olarak önceliğinin sağlığın olması gerektiğini son kez söylüyorum merak etme bir daha açıp canını sıkmam.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bu sabah 1 haşlanmış yumurta ve 2 yeşilçay 2 dilim tb ekmeği biraz bal ve biraz tereyağı ile kahvaltımı yaptım.
Öğle yarım dilim tb ekmeği ve biraz bal
Arada yarım tane yaklaşık ayva yedim
Akşam 1 tane tavuk baget az pulbiberli yoğurt.
Bugünkü listem bu inşallah yarın bol eksili bir gün olur hepimiz için

Anladım zaten ablacım sıkıntı değil aynen devam uyarılara

Sağol canım desteğin için inşallah umutları boşa çıkarmam

Aslında muzu hergün düzenli yedirirsen kabız yapmaz aksine düzene bile sokar ama ara ara yiyince malesef kabız yapıyo,benim küçüğümde bebekliğinde çok çekti ama ek gıdaya geçtikten sonra muzu düzenli olarak hergün verdim hala daha günlük muzu muhakkak vardır,kabız edecek başka şeyler yemediği sürece iyi gidiyor.

Tam senin perşembe menüne yakışır bi tablo,afiyet olsun bebişim ,sana güveniyorum ben

Bugün yedıklerım
Sabah
09:20 peynir zeytin Bı tatlı kaşığı bal Bı dılım ekmek

12:00 Bı cay bardağı fındık iki kayısı

15:00 Kızımdan kalan Bı köfte

18:00 5köfte közlenmiş biber Bı tane
Bı kase bol acılı corba Bı dılım ekmek

20:00 sekersız Türk kahvesi Bı hurma Bı kayısı

Spor sadece Tibet yaptım kızım uyuyunca mekik Bı kac hareket yapacağım

Menüm

Limonlu ılık su

10.30 Kahvaltı:
2 haşlanmış yumurtadan salata,3 zeytin, bir iki çatal tulum peyniri,1 çay kaşığı bal,1 tb ekmeği,kış çayı

13.30
Sade Türk kahvesi,2 incir,1 ceviz

15.00
1 kivi,çeyrek muz

17.30 Akşam:
Mantarlı tavuk sote,1 dilim tb ekmeği

Su:şimdilik 2 lt
Spor: 30 dk leslie oynakbasi34

Bir bardak fındık fazla olmuş canım naptın daldın sanırım

Vaovvvv sende harikasın canım

Fındık hariç seninkide güzel canım afiyet olsun

Kızlar menüler genel olarak iyi tek tek alıntı yapamadım işin ustası Elhan önünde şapka cıkarırım anca menü harika yorum bahane derim
Canımın içi sizin yorumlarınızi okuyunca çok seviniyorum. Beni yalnız bırakmayın her işe karışan kızan bir hatun durumuna düşmek istemiyorum. Meralin dediği fındık biraz çok olmuş..o enerjiyi de bir şekilde harca sabaha kalmasın. Menü bildirimlerinde bugün hep bal gordum sanki anlaşmışsınız gibi... yarın ballı eksilerimiz olur inşallah. Acılı çorbana ve saatine bayıldım Seroşcum.

Bugün de harikasın lilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…