Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Malum haftasonu da olsa bana uyumak yasak
Birazdan cimcimeyi uyandırayım da ancak kendine gelip hazırlanır gerçi çantasını geceden hazırladım da ayılıp mayosunu içine giyecek en azından orada rahat oluyor bari girişte iki dakikada soyunuyor hazır

Sıcak suyumla güne başladım çıkmadan da kahvaltımı yaparım inşallah

Rabbim kimseyi şaşırtmasın ve iyilerle karşılaştırsın Aminnnnnnnnnnnnn

Günaydın hayırlı sabahlar
Kızım Bi saat önce uyandı geri uyumadı

Sanada Günaydın canım
Cimcime biraz sonra yine belki koltukta sızar TV falan açma ki iyice uykusu dağılmasın

ben yemek yapacaktım mantar falan almıştım kızımı uyuturken sızmışım annem de kendi pişirmiş işte düzen olmuyor bir başka evde gerçekten birde üstüne misafir agirlamasi falann zaten kahvaltıyı çok geç yapıyoruz kalktığım gibi evi sil süpür sonra kahvaltı oluyor kahvaltıya oturuyoruz çat kapı çalıyor inşallah oruçluyum bugün sıkıntı olmaz akşama da

Günaydın kızlar..
Sizi okuyorum ama sayfaya giriş yapmaya zaman bulamıyorum.
@meryemozcan27 cnm çok güzel görünüyorsun. MaşAllah cnm
YENA sen deyince merak ettim Palu ailesine ama birşey anlamadım
Lilimam cnm sevindim o vakit hastane işine hadi hayırlısı olsun inş
zukkum cnm kolay gelsin zor olur misolar. Allah kabul etsin orucunu inş. Dua beklerim senden
Kaptanım liste süper eline sağlık. Bu hafta senden ben de beklentideyim hadi bakim.
sevilay80 uzak kalma cnm
Bonus bildirimini göremedim
@Themarginal cnm Harika istikrarlısın MaşAllah E ebideryal cnm baya sıkılaşmışsındır di mi?? Önereceğin hareketler var mu?? Ben sadece yürüyorum ama yumuşak birşey oldum

Oylesine igrencki anlaşılamıyor.

Ekşi Sözlükten bakıyorum ..

Sonunda oldu kasımda spora başlamadan sırt ağrım merdiven inerken eklem ağrım vardı önce step le başladım 3 hafta dır fitnes ekledim şu an sırtım dikleşti eklem sğrılarom hafifledi sana en kolay ip atlamayı evde ve squat tavsiye ediyorum aslında spor kompleksi ne fitnese yazılmanızı az da olsa gitmenixi şiddetle tavsiye ederim benim egzersiz im de şu an ip atlama yok Ay ay hareketlere eklemeler yapılıyomuş

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Havuzdan döndüğümden beri ancak fırsat buldum yazmaya
Eşim akşam için arkadaşları yemeğe cagiralim dedi bende ona göre ne yapsam diye düşündüm durdum kendime karnabahar haslayacaktim arkadasda yer onu ama erkeklere tabiki başka bir şeyler daha yapmam lazım onlarada çorba harici tavuk but ve pilav yaparım birde salata tamamdır hem gelen yabancı değil haftada 2 gün zaten bir aradayiz hemde biz hatunlar diyeti bozmamis oluruz ♡

Birazdan küçük kızın deneme sınavı icin evden çıkacağız büyük kızda sağ olsun biz dönene kadar banyoya temizleyip süpürge tutacak ♡♡♡♡

Gitmeden karnabahari da haslamis olacağım nasılsa gelince birde sarımsaklı yoğurt ohhh mis daha ne olsun

Mutlu haftasonları

Gelemedim kusuruma bakmayın. Yoğunluk bahane değil tabiki....

Bildirimde yapayım.

Geçen haftayı hatırlamıyorum.
Bu hafta 104.6 çıktım.

Artarak büyüyorum. Moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum.

sonundaoldu çok tşk ederim soruyorsun unutmadan.
Bigün yoluna giricek elbet.

Merhaba bonuscan bak buralara girmedikçe menü yazmadıkça denge tutturamıyoruz,vaktin yoksa bile en azından menülerini yaz ki biraz olsun kendini durdurabilesin canım

sağol canım ederim tabi :)

Banucum çorba tavuk salata size de gayet uygun... karnabaharı yemeğin olmadığı bir güne sakla bence :)

Hem beraber zevkle doymus olursunuz :)

Sınavınolduğu okula geldik Rabbim inşallah kuzuma güzel sonuçlar nasip eser de ona motivasyon olur

Maşallah geldiğimiz yerde otopark kıtlığı var bende daha düzgün bir yere park etmek için buldugum yerden çıkma gafletinde bulundum şimdi iyice açıkta kaldım

Neyse ki Arkadaslar okul içinde çocukları bekliyorlar bende dışarda araba içinde bekliyorum mecbur arabayı cekmesinler diye

Bir yandan Size yazarken bir yandan da gözlerim boşalacak yer arıyor

Yavrum birde çıkmadan okunmuş şeker vardı Ablam geçen sınıfına sınav öncesi dağıttı işte kötü geçerse hep ablamın yüzünden diye isyan edince hadi getir ben Ayetel Kursi okuyayım şekerleré dedim bizimki de bir kutu kesme şekeri getirmez mi Neyse dedim 7 tane Ayetel Kursi okudum Cimcime arkadaşlarına da verecekmis tabi ablası 10 tane yeter dedi

Canım valla ikimizin bünyelerinde var bir manyaklik
Pes etmek yok bak sende düzenli gel eminim sıkı tutunca sende eksileri göreceksin ♡

Banucum çorba tavuk salata size de gayet uygun... karnabaharı yemeğin olmadığı bir güne sakla bence :)

Hem beraber zevkle doymus olursunuz :)

Onuda hani çeşit olsun diye yaptım zaten dediğin gibi pilav hariç bizde uygun sonuçta menü

Bu arada benimki gece bir rüya görmüş ♡♡♡♡♡ Rabbim tez zamanda gerçekleşmesini nasip eder inşallah ......Aminnnnnn

Sabah bana diyor rüyamda incecik olmuştun Aşkım ♡♡♡♡ Dedim senin ağzını yirim
Bak aşkım ben inanıyorum kesinlikle o günleri de yakında göreceğiz sen yeterki pes etme dedi ♡♡♡♡♡
Valla sabah beri 38 beden olmuş gibi siritiyorum

Birde üzerine basa basa diyor inan benim gözümde hala 52 kiloluk Banusun ♡ Senin her halin benim için aynı ama sağlıklı olman için vermeye gayret et bak rüyam çıkacak inanıyorum diye

Sen 84 kiloyu görmüştün unuttunmu canım . Ben unutmadım ♡
Hadi yeniden görelim hep beraber ..

Sen 84 kiloyu görmüştün unuttunmu canım . Ben unutmadım ♡
Hadi yeniden görelim hep beraber ..

İnsalllllahhhhhh♡♡♡♡♡
Kesinlikle 79u görüp orda kalacağım 2 - 3 kg alma ihtimali olursa da hemen kendimi silkelerim Kaçıncı kez aynı hatayı yapıyorum ama artık Son olacak 85ken bile inanılmaz zayıf duruyorum eski resimlere baktıkça kendime çok kızıyorum

Gecen bir arkadas tekrar Sibele gitmiş tabi hatun direk beni ve Ayseyi de sormuş Arkadaş da durumu söyleyince ya Banu Ablanın da Ayse Alanında başına gelen pismis tavuğun başına gelmedi ama eminim yine verirler demiş ( arkadaş eski listeletimizi gün yüzüne cikardigimizi soylemış hani gelmeye yüzü yok hesabı )

Allahın izniyle bu kez cidden verince aynı hatayı tekrar yapmam o kiloda oldum havalarina girince valla tokat gibinoldu bu Kilo almalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…