- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
bende nette denk geldim 2 gün izledim anammm o ne öyle gözlerim portledi yerinden yayin yasağı gelmis artık bilemeyiz çoğu şeyi
inşallah gebersin o pislik icerde bana himmet itini hatırlattı o küçücük ırmak bebeğin katili şerefsizi
Günaydın hayırlı sabahlar
Kızım Bi saat önce uyandı geri uyumadı
Hilalcim gün içinde karbonhidratlardan uzak dur en azından. Belli ki sıkıntı bir süre daha devam edecek. Kendi düzenine girmedikten sonra saatleri ayarlaman zor ama...biraz diyet yaptığını daha doğrusu sağlıklı beslenmek istediğini cevrendekilere hissettir. Yardımcı olsunlar veya seni kendi haline bıraksınlar. Erişte, baklava olmadı gene...
Günaydın kızlar..
Sizi okuyorum ama sayfaya giriş yapmaya zaman bulamıyorum.
@meryemozcan27 cnm çok güzel görünüyorsun. MaşAllah cnm
YENA sen deyince merak ettim Palu ailesine ama birşey anlamadım
Lilimam cnm sevindim o vakit hastane işine hadi hayırlısı olsun inş
zukkum cnm kolay gelsin zor olur misolar. Allah kabul etsin orucunu inş. Dua beklerim senden
Kaptanım liste süper eline sağlık. Bu hafta senden ben de beklentideyim hadi bakim.
sevilay80 uzak kalma cnm
Bonus bildirimini göremedim
@Themarginal cnm Harika istikrarlısın MaşAllah E ebideryal cnm baya sıkılaşmışsındır di mi?? Önereceğin hareketler var mu?? Ben sadece yürüyorum ama yumuşak birşey oldum
Günaydın canım ♡♡
Merhaba bonuscanMutlu haftasonları
Gelemedim kusuruma bakmayın. Yoğunluk bahane değil tabiki....
Bildirimde yapayım.
Geçen haftayı hatırlamıyorum.
Bu hafta 104.6 çıktım.
Artarak büyüyorum. Moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum.
sonundaoldu çok tşk ederim soruyorsun unutmadan.
Bigün yoluna giricek elbet.
Günaydın kızlar..
Sizi okuyorum ama sayfaya giriş yapmaya zaman bulamıyorum.
@meryemozcan27 cnm çok güzel görünüyorsun. MaşAllah cnm
YENA sen deyince merak ettim Palu ailesine ama birşey anlamadım
Lilimam cnm sevindim o vakit hastane işine hadi hayırlısı olsun inş
zukkum cnm kolay gelsin zor olur misolar. Allah kabul etsin orucunu inş. Dua beklerim senden
Kaptanım liste süper eline sağlık. Bu hafta senden ben de beklentideyim hadi bakim.
sevilay80 uzak kalma cnm
Bonus bildirimini göremedim
@Themarginal cnm Harika istikrarlısın MaşAllah E ebideryal cnm baya sıkılaşmışsındır di mi?? Önereceğin hareketler var mu?? Ben sadece yürüyorum ama yumuşak birşey oldum
Banucum çorba tavuk salata size de gayet uygun... karnabaharı yemeğin olmadığı bir güne sakla bence :)Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Havuzdan döndüğümden beri ancak fırsat buldum yazmaya
Eşim akşam için arkadaşları yemeğe cagiralim dedi bende ona göre ne yapsam diye düşündüm durdumkendime karnabahar haslayacaktim arkadasda yer onu ama erkeklere tabiki başka bir şeyler daha yapmam lazım onlarada çorba harici tavuk but ve pilav yaparım birde salata tamamdır hem gelen yabancı değil haftada 2 gün zaten bir aradayiz hemde biz hatunlar diyeti bozmamis oluruz ♡
Birazdan küçük kızın deneme sınavı icin evden çıkacağız büyük kızda sağ olsun biz dönene kadar banyoya temizleyip süpürge tutacak ♡♡♡♡
Gitmeden karnabahari da haslamis olacağım nasılsagelince birde sarımsaklı yoğurt ohhh mis daha ne olsun
Mutlu haftasonları
Gelemedim kusuruma bakmayın. Yoğunluk bahane değil tabiki....
Bildirimde yapayım.
Geçen haftayı hatırlamıyorum.
Bu hafta 104.6 çıktım.
Artarak büyüyorum. Moralimi sağlam tutmaya çalışıyorum.
sonundaoldu çok tşk ederim soruyorsun unutmadan.
Bigün yoluna giricek elbet.
Banucum çorba tavuk salata size de gayet uygun... karnabaharı yemeğin olmadığı bir güne sakla bence :)
Hem beraber zevkle doymus olursunuz :)
Sen 84 kiloyu görmüştün unuttunmu canım . Ben unutmadım ♡Bu arada benimki gece bir rüya görmüş ♡♡♡♡♡ Rabbim tez zamanda gerçekleşmesini nasip eder inşallah ......Aminnnnnn
Sabah bana diyor rüyamda incecik olmuştun Aşkım ♡♡♡♡ Dedim senin ağzını yirim
Bak aşkım ben inanıyorum kesinlikle o günleri de yakında göreceğiz sen yeterki pes etme dedi ♡♡♡♡♡
Valla sabah beri 38 beden olmuş gibi siritiyorum
Birde üzerine basa basa diyor inan benim gözümde hala 52 kiloluk Banusun ♡ Senin her halin benim için aynı ama sağlıklı olman için vermeye gayret et bak rüyam çıkacak inanıyorum diye
Sen 84 kiloyu görmüştün unuttunmu canım . Ben unutmadım ♡
Hadi yeniden görelim hep beraber ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?