Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Her alındığında vermek daha zorlaşıyor malesef canım. .

O yüzden bundan sonra almak yok ..

Ha aklıma gelmişken adayaren doğum yaptımı?

Bir de perihandan haberin varmı ?
Aynur vardı entepli onu da durteyim dönsün yuvaya

Son düzenleme:

Sorma valla dediğin gibi her defasında öncekinden daha zor geliyor ama önüne de gecmezsem daha beter olur mazallah

Gülşen dün tekrar gitti doğuma diye ama cimcime henüz hiç keyfini bozmuyor
Şimdi tekrar yazdım bakalım ne durumda

Perihan maşallah Kilo pek almadı sadece 2 - 3 kiloyu en Son yazistigimizda ♡♡♡♡ Maşallah Almanyada kuran kursuna gidip kuran öğrendi ♡ Kızı malum en Son Eyüp Sultana evlenmisti oda şükür çok mutlu ♡ hatta işe girmiş özel bir şirkette çalışıyormuş çok sık yazismasakta iyi haberlerini alıyorum

Evet yaaa durt bizim Antepliyi de ♡ ozletti kendini

Parmak ucunda izci gömleğiyle gözümün önüne geldin

Bende yemekleri pisirdim bir tek pilav kaldı arkadasda birazdan gelir sanırım eşler 7den sonra ancak gelirler ama ben birazdan pilavı da yaparım ki hazır olsun hersey
misafir var galiba.kolay gele.ben de bugün cam silmeceler ev temizlemeceler.biraz güneşi görünce hemen gözünü perdelere diktim

Parmak ucunda izci gömleğiyle gözümün önüne geldin

Vuuuuu Beybi Beybi

Kızlar spor için nezaman ve kimi etiketliycez Meryem ablayı mı? @meryemozcan27 oynakbasi34

Canım bugün itibariyle etiketleyebilirisiniz misafirler gidince nasılsa laptobdan geriye dönük rahat rahat toplarim

öğrenince beni de etiketlermisin ben de cevabı öğreneyim

Hemen şimdi sevilay80
Bugünden başlayalım bence ertelemeyin alemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…