İnsalllllahhhhhh♡♡♡♡♡
Kesinlikle 79u görüp orda kalacağım2 - 3 kg alma ihtimali olursa da hemen kendimi silkelerim Kaçıncı kez aynı hatayı yapıyorum ama artık Son olacak 85ken bile inanılmaz zayıf duruyorum eski resimlere baktıkça kendime çok kızıyorum
Gecen bir arkadas tekrar Sibele gitmiş tabi hatun direk beni ve Ayseyi de sormuşArkadaş da durumu söyleyince ya Banu Ablanın da Ayse Alanında başına gelen pismis tavuğun başına gelmedi ama eminim yine verirler demiş ( arkadaş eski listeletimizi gün yüzüne cikardigimizi soylemış hani gelmeye yüzü yok hesabı )
Allahın izniyle bu kez cidden verince aynı hatayı tekrar yapmamo kiloda oldum havalarina girince valla tokat gibinoldu bu Kilo almalarım
Her alındığında vermek daha zorlaşıyor malesef canım. .
O yüzden bundan sonra almak yok ..
Ha aklıma gelmişken adayaren doğum yaptımı?
Bir de perihandan haberin varmı ?
Aynur vardı entepli onu da durteyim dönsün yuvaya
oynakbasi34
Sorunu bulaydık önce sorun önemli
Eki Görüntüle 2224359
Valla benim sorun belliBeyin Ne zaman sıkıntılı bir döneme girsem hep geri geliyor gidenler ama ne zaman güzel şeyler olunca kendimi iyice Banu Alkan modunda parmak uçlarında dolanirken buluyorum
Ruhum ince ama bünye kabul etmiyor
Kolay gelsin kaptaniçem muhabbetiniz bol olsunBende yemekleri pisirdim bir tek pilav kaldıarkadasda birazdan gelir sanırım eşler 7den sonra ancak gelirler ama ben birazdan pilavı da yaparım ki hazır olsun hersey
misafir var galiba.kolay gele.ben de bugün cam silmeceler ev temizlemeceler.biraz güneşi görünce hemen gözünü perdelere diktimBende yemekleri pisirdim bir tek pilav kaldıarkadasda birazdan gelir sanırım eşler 7den sonra ancak gelirler ama ben birazdan pilavı da yaparım ki hazır olsun hersey
öğrenince beni de etiketlermisin ben de cevabı öğreneyim
Parmak ucunda izci gömleğiyle gözümün önüne geldin
öğrenince beni de etiketlermisin ben de cevabı öğreneyim
Yani seni etiketliyoruz demi kaptanım ?Vuuuuu Beybi Beybi
Canım bugün itibariyle etiketleyebilirisinizmisafirler gidince nasılsa laptobdan geriye dönük rahat rahat toplarim
Hemen şimdisevilay80
Bugünden başlayalım bence ertelemeyin alemi yok
Ohooo ben hevesle ip falan da atladım spor da en yukarda olmak içinBen bugün ancak 2500 adım atmisimneyse yatmadan da birseyler yaparım ki puanlar biriksin Sanki kredi kartında puan birikecek de alışverişe çıkacakmış gibi sevindirik oldum
Yani seni etiketliyoruz demi kaptanım ?
Ohooo ben hevesle ip falan da atladım spor da en yukarda olmak için
Tamamdır kaptanım , duydunİstersen hem beni hemde Meryem Ablani etiketlehani gözden kaçmasın menülere ekleyelim ki arada kanamasın
Neyse misafir öncesi terlemeKzi şimdi geliyor arkadaşlar yoksa valla bende şimdi yapardım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?