- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Arkadaşlar yoğurt limon kuru yapmak istiyorum da gebeliğe engel olur mu acaba bi bilginiz var mı?
Meraba kızlar..
YENA Elhan Lilimam kızlar yolculuğumu sormuşsunuz. Çok sağolun çok kötü geçti ya önce panik atağım tuttu sonra sıkıştım ayyy 2,5 saat tuttum ama artık rahatsız olmaya başladım midem bulandı bağırsaklar felan patlayacak gibi oldum gittim muavine dedim de durdu bir benzinlikte. Allah dan demişim çünkü 6 saat sonra mola verdiler
Ondan sonra inince kardeşim oğlanı aldı eşyalar bende birbirimizi kaybettikkardeşimin tel kapalı şarjı bitmiş! Neyse geç oldu ama bulduk birbirimizi.
Yenacım benim 2 kız kardeşim var bekar. Bir de annem. Babamı kaybettik. Annem 2 yıl oğluşuma baktı saolsun. Sonra Kardeşimin biri göreve başladı annem onla kaldı 2 yıl. Sonra diğeri atandı sıra bunda dedi onla Ankaraya geldi. Bizde tatilde bir araya gelelim dedik. Oğlum aşık teyzeleri ve anneannesine. Eşime izin vermedikleri için o kaldı memlekette.
Meral cnm uçağa 2 kez bindim ve yanımda eşim vardı ve panik hastası değildim. Şimdi göze alamadım çünkü kardeşim de tecrübesiz uçak konusunda
Geçmiş olsun canım.Meraba kızlar..
YENA Elhan Lilimam kızlar yolculuğumu sormuşsunuz. Çok sağolun çok kötü geçti ya önce panik atağım tuttu sonra sıkıştım ayyy 2,5 saat tuttum ama artık rahatsız olmaya başladım midem bulandı bağırsaklar felan patlayacak gibi oldum gittim muavine dedim de durdu bir benzinlikte. Allah dan demişim çünkü 6 saat sonra mola verdiler
Ondan sonra inince kardeşim oğlanı aldı eşyalar bende birbirimizi kaybettikkardeşimin tel kapalı şarjı bitmiş! Neyse geç oldu ama bulduk birbirimizi.
Yenacım benim 2 kız kardeşim var bekar. Bir de annem. Babamı kaybettik. Annem 2 yıl oğluşuma baktı saolsun. Sonra Kardeşimin biri göreve başladı annem onla kaldı 2 yıl. Sonra diğeri atandı sıra bunda dedi onla Ankaraya geldi. Bizde tatilde bir araya gelelim dedik. Oğlum aşık teyzeleri ve anneannesine. Eşime izin vermedikleri için o kaldı memlekette.
Meral cnm uçağa 2 kez bindim ve yanımda eşim vardı ve panik hastası değildim. Şimdi göze alamadım çünkü kardeşim de tecrübesiz uçak konusunda
Yenoşum yoldaşımteşekkür ederim bitanem. Ankara planımız var o kadar. Erken dönebilirsek, uygun da bir rezervasyon ayarlayabilirsek Sapanca'da bungalov evlerde bı şömine hayalim var. Sağlık olsun her şey güzel...olsa da hoş olmasa da.. senin de sağlıklı günlerin olsun.
Meraba kızlar..
Nasıl bu kadar kilo verebildin peki ve ne kadar sürede verdin :)D Deliidivane hoşgeldin aramıza. Ben mezun olanlardanım. 78,5 ile başladım şimdi 62 keredeyim.
Ben çaydı kürdü karşıyım. Hiç yapmadım o yüzden tavsiye etmem. Başarılar dilerim sana da
Valla o konuda bilgim yok ama istersen birde doktora danış ne olur ne olmazgerçi limon ve yoğurt dokunabilecek bir şey değil yada internette bir araştır
Çok limon yemek düşüğe sebep olabiliyomus da yoğurtla karışınca belki sıkıntı olmaz. Yinede riske atmayım ben en iyisi
Çok geçmiş olsun canımyol zorlu geçmiş ama insallah keyifli vakit gecirirsiniz ♡
kabak da 10 lira oldu anasını yaaa valla ne olacak halimiz bilmemİnsallah bitanem. Sen iste çok kolay.
Yavrum senin kadar olmasam da idare eder sanırim.
Baklagiller her ne kadar protein grubunda olsa da tercih edilmemeli bu süreçte. Kabak dene bence her gün ye hatta.
esas kurşunu bugün sıktım salak benCanım atağa geçmen için dua ediyorum. Ruh halin çok değişecek verdiğin kararlarla gözünün içine bakıyorum kız...hadi sevindir bizi...harika menülerle gel bize..
Ebicim haklısın...Yedikçe arkası geliyor tehlikeli işler bunlar...kendimize kötülük yapıyoruz resmen...düşmana gerek yok...
Hem de ne saçma ..kurşun sıkmışız ayağımıza. Bugün muhteşem gün seni bekliyor.
Ucukkaçik arkadaşım gebelik düşünüyorsun haklı olarak. Kısa sürede kilo verdiren şok diyetlerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sen bilirsin yine de iyice araştır. Gittiğin bir doktorun varsa çekinmeden sor. 68 kilo gebelik için çok fazla değil ..acele etmeden eski kilona donebilirsin.Arkadaşlar yoğurt limon kuru yapmak istiyorum da gebeliğe engel olur mu acaba bi bilginiz var mı?
Her şeye ragmen birlikte olma şansını yakaladınız ya birkaç güne çektiğin sıkıntıları unutursun canım. Aile candır. Çok şükür sağ salim ulaştığını öğrendik.Gelirken çok sıvı alma canım. Her zaman anlayışlı kaptana denk gelmeyebilirsinMeraba kızlar..
İnşallah nasip olur.Aa şömine keyfi çok hoş. Çok romantik .. muhakkak değerlendir canım.
Ah canım ne kotu olmuş öyle. Kıyamam. Neyse varmışin saglicakla. . ♡
Ebicim çok teşekkür ederim.Serenalar yeni yaşınızı senin ve yavrunun kutluyorum tuğba ve meryemciğim güzel bi tatil geçirin inş lilimam hedefim sana yetşmekti ama ıçukkaçık geldi şimdilik seni erteledim zaten cıs da ydmiyosun hiç iyi bi rakip değilsin hadi hilalciğim sende şu 7 li sayıları bi gör tatlım
Şu kara listeyi bir gorsek diyorum.kabak da 10 lira oldu anasını yaaa valla ne olacak halimiz bilmem
esas kurşunu bugün sıktım salak ben
Şeker orucu ve oruç sana zarar veriyor Allah günah yazmasın.ben tam 13 gün ağzıma şeker sürmedim bugün acısı çıktı allah cezamı verdinresmen pazartesi oruca ve tekrar sekersizlige başlayıp bırakmıyorum bu ne ya nasıl bir şey yaşıyorum 2 gündür böyle
resmen başa döndüm
Kaptanım ne kadar uğraşmışın bi de toplamışın puanları sağol bol bol sağlıklı kilo ver inş
ben tam 13 gün ağzıma şeker sürmedim bugün acısı çıktı allah cezamı verdinresmen pazartesi oruca ve tekrar sekersizlige başlayıp bırakmıyorum bu ne ya nasıl bir şey yaşıyorum 2 gündür böyle
resmen başa döndüm
O yolu biliyorum canım,Yozgat'ta havaalanı olmadığı için mecbur Bursaya otobüsle gidiyoduk,kendi arabanızla gitmeniz çok iyi,ben eşimle kendi arabamızla uzun yol gitmeye bayılıyorumKriz yönetimi var tatlım acil eylem planları yapmaliyiz. Tuğbaya sormadım insallah rahat bir yolculuk yapmıştır. Biz kendi arabamizla gideceğiz çok uzak değil zaten. 5- 5 buçuk saat suruyor.
Teşekkürler ablacımmm
Ayy lütfen erken dön ablaaaa senin adına ben heveslendimmm valla şahane olurYenoşum yoldaşımteşekkür ederim bitanem. Ankara planımız var o kadar. Erken dönebilirsek, uygun da bir rezervasyon ayarlayabilirsek Sapanca'da bungalov evlerde bı şömine hayalim var. Sağlık olsun her şey güzel...olsa da hoş olmasa da.. senin de sağlıklı günlerin olsun.
Ah canım ya geçmiş olsun,keşke dönüşe uçak alabilsen inan o yolu çekmektense bir saat dişini sıkmak daha rahat olacak, ben ya uçak ya da kendi arabamızla gidebiliyorum başka türlü imkansız malesefMeraba kızlar..
Serenalar yeni yaşınızı senin ve yavrunun kutluyorum tuğba ve meryemciğim güzel bi tatil geçirin inş lilimam hedefim sana yetşmekti ama ıçukkaçık geldi şimdilik seni erteledim zaten cıs da ydmiyosun hiç iyi bi rakip değilsin hadi hilalciğim sende şu 7 li sayıları bi gör tatlım
Siz çok heyecan yaptınızya korkarım başbaşa kalamayacaksınız kaptanımBüyük kız kuzenlerle bu gece toplanacakmisbir tanesi kilcik ille bu gece toplanalim demiş bizimki de hadi neyse dedi gitti tabi yarın da bir gece fazladan kalırım bu kiyami da unutma dedi giderken
Ufakligi da yarin öğleden sonra Teyzesi Annemden alacakmisoda çantasını bile hazır etti
Yarın gerçi baş başa olacağız ama henüz ne yapsak karar veremedikbüyük ihtimalle sinemaya gideriz ♡♡♡♡
Meryem Alan benden önce davrandıyine yazmaya devam ki bende tekrar listeye ekliyeyim gerçibüyük kız laptopu götürdü ama getirdiginde gecmise dönük bakar eklerim
Canım sakin başa döndüm diye abartmaya devam etmebende bu akşam biraz biter çikolata ve az cigkofte yedim aksam yemegi yerine ama şu anda midem bulanıyor benimde demekki cidden uzak durak beyinde midede kabul etmeyecek bu tür şeyleri
Aaaa yeni fark ettim.Büyük kız kuzenlerle bu gece toplanacakmisbir tanesi kilcik ille bu gece toplanalim demiş bizimki de hadi neyse dedi gitti tabi yarın da bir gece fazladan kalırım bu kiyami da unutma dedi giderken
Ufakligi da yarin öğleden sonra Teyzesi Annemden alacakmisoda çantasını bile hazır etti
Yarın gerçi baş başa olacağız ama henüz ne yapsak karar veremedikbüyük ihtimalle sinemaya gideriz ♡♡♡♡
Meryem Alan benden önce davrandıyine yazmaya devam ki bende tekrar listeye ekliyeyim gerçibüyük kız laptopu götürdü ama getirdiginde gecmise dönük bakar eklerim
Canım sakin başa döndüm diye abartmaya devam etmebende bu akşam biraz biter çikolata ve az cigkofte yedim aksam yemegi yerine ama şu anda midem bulanıyor benimde demekki cidden uzak durak beyinde midede kabul etmeyecek bu tür şeyleri
Aaaa yeni fark ettim.heyyy Ebicim geçmişi tekrar tekrar okuyup topladım puanları Meralle puanlarınızı üç defa kontrol ettim başabaş gitmişsiniz. sonuçta fark etmez tabi canınız sağ olsun.
Banucum kar kış kıyamet fazla dolaşmayın dışarılarda. Fırsat ele geçmişken kantoran yağını omzuna boca ettir masaj iyi gelir bence.kuş gibi hafifle bi.....hafta boyunca havuzla ev arasında mekik dokuduğun yeter kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?