Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar yoğurt limon kuru yapmak istiyorum da gebeliğe engel olur mu acaba bi bilginiz var mı?

Valla o konuda bilgim yok ama istersen birde doktora danış ne olur ne olmaz gerçi limon ve yoğurt dokunabilecek bir şey değil yada internette bir araştır

Çok geçmiş olsun canım yol zorlu geçmiş ama insallah keyifli vakit gecirirsiniz ♡

Geçmiş olsun canım.

Aa şömine keyfi çok hoş. Çok romantik .. muhakkak değerlendir canım.

Ah canım ne kotu olmuş öyle. Kıyamam. Neyse varmışin saglicakla. . ♡

D Deliidivane hoşgeldin aramıza. Ben mezun olanlardanım. 78,5 ile başladım şimdi 62 keredeyim.
Ben çaydı kürdü karşıyım. Hiç yapmadım o yüzden tavsiye etmem. Başarılar dilerim sana da
Nasıl bu kadar kilo verebildin peki ve ne kadar sürede verdin :)

Serenalar yeni yaşınızı senin ve yavrunun kutluyorum tuğba ve meryemciğim güzel bi tatil geçirin inş lilimam hedefim sana yetşmekti ama ıçukkaçık geldi şimdilik seni erteledim zaten cıs da ydmiyosun hiç iyi bi rakip değilsin hadi hilalciğim sende şu 7 li sayıları bi gör tatlım

İnsallah bitanem. Sen iste çok kolay.

Yavrum senin kadar olmasam da idare eder sanırim.

Baklagiller her ne kadar protein grubunda olsa da tercih edilmemeli bu süreçte. Kabak dene bence her gün ye hatta.
kabak da 10 lira oldu anasını yaaa valla ne olacak halimiz bilmem

esas kurşunu bugün sıktım salak ben

ben tam 13 gün ağzıma şeker sürmedim bugün acısı çıktı allah cezamı verdinresmen pazartesi oruca ve tekrar sekersizlige başlayıp bırakmıyorum bu ne ya nasıl bir şey yaşıyorum 2 gündür böyle
resmen başa döndüm

Arkadaşlar yoğurt limon kuru yapmak istiyorum da gebeliğe engel olur mu acaba bi bilginiz var mı?
Ucukkaçik arkadaşım gebelik düşünüyorsun haklı olarak. Kısa sürede kilo verdiren şok diyetlerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sen bilirsin yine de iyice araştır. Gittiğin bir doktorun varsa çekinmeden sor. 68 kilo gebelik için çok fazla değil ..acele etmeden eski kilona donebilirsin.

Her şeye ragmen birlikte olma şansını yakaladınız ya birkaç güne çektiğin sıkıntıları unutursun canım. Aile candır. Çok şükür sağ salim ulaştığını öğrendik.Gelirken çok sıvı alma canım. Her zaman anlayışlı kaptana denk gelmeyebilirsin

Aa şömine keyfi çok hoş. Çok romantik .. muhakkak değerlendir canım.

Ah canım ne kotu olmuş öyle. Kıyamam. Neyse varmışin saglicakla. . ♡
İnşallah nasip olur.

Ebicim çok teşekkür ederim.

kabak da 10 lira oldu anasını yaaa valla ne olacak halimiz bilmem

esas kurşunu bugün sıktım salak ben
Şu kara listeyi bir gorsek diyorum.

Şeker orucu ve oruç sana zarar veriyor Allah günah yazmasın.
Bir süre oruç tutmasan nasıl olur?

Büyük kız kuzenlerle bu gece toplanacakmis bir tanesi kilcik ille bu gece toplanalim demiş bizimki de hadi neyse dedi gitti tabi yarın da bir gece fazladan kalırım bu kiyami da unutma dedi giderken

Ufakligi da yarin öğleden sonra Teyzesi Annemden alacakmis oda çantasını bile hazır etti

Yarın gerçi baş başa olacağız ama henüz ne yapsak karar veremedik büyük ihtimalle sinemaya gideriz ♡♡♡♡

Kaptanım ne kadar uğraşmışın bi de toplamışın puanları sağol bol bol sağlıklı kilo ver inş

Meryem Alan benden önce davrandı yine yazmaya devam ki bende tekrar listeye ekliyeyim gerçibüyük kız laptopu götürdü ama getirdiginde gecmise dönük bakar eklerim

Canım sakin başa döndüm diye abartmaya devam etme bende bu akşam biraz biter çikolata ve az cigkofte yedim aksam yemegi yerine ama şu anda midem bulanıyor benimde demekki cidden uzak durak beyinde midede kabul etmeyecek bu tür şeyleri

Kriz yönetimi var tatlım acil eylem planları yapmaliyiz. Tuğbaya sormadım insallah rahat bir yolculuk yapmıştır. Biz kendi arabamizla gideceğiz çok uzak değil zaten. 5- 5 buçuk saat suruyor.
O yolu biliyorum canım,Yozgat'ta havaalanı olmadığı için mecbur Bursaya otobüsle gidiyoduk,kendi arabanızla gitmeniz çok iyi,ben eşimle kendi arabamızla uzun yol gitmeye bayılıyorum

Lilimam canım ne şahane kilo vermissin tebrik ederim.
Çok azimli ve kararlısın bravo
Teşekkürler ablacımmm malum bebek düşündüğüm için bi nevi mecbur kaldım kararlı olmaya

Ayy lütfen erken dön ablaaaa senin adına ben heveslendimmm valla şahane olur

Ah canım ya geçmiş olsun,keşke dönüşe uçak alabilsen inan o yolu çekmektense bir saat dişini sıkmak daha rahat olacak, ben ya uçak ya da kendi arabamızla gidebiliyorum başka türlü imkansız malesef uçağa bir iki daha binsen panikatağın işlemediğini farkedeceksin ailenle güzel bi hafta diliyorum canım

Ablacım beni rakip seçtiğini azıcık çıtlatsaydın senin için bişeyler yapardım arada bi baklava falan hüpletebilirdim çok tatlısın

Siz çok heyecan yaptınızya korkarım başbaşa kalamayacaksınız kaptanım ben neyi çok istesem bi aksilik çıkar
Kaptanım perşembe ve cuma da 40 ar dakikadan 160+160=320p zumbam var onuda ekleyelim lütfen

Aaaa yeni fark ettim. heyyy Ebicim geçmişi tekrar tekrar okuyup topladım puanları Meralle puanlarınızı üç defa kontrol ettim başabaş gitmişsiniz. sonuçta fark etmez tabi canınız sağ olsun.
Banucum kar kış kıyamet fazla dolaşmayın dışarılarda. Fırsat ele geçmişken kantoran yağını omzuna boca ettir masaj iyi gelir bence. kuş gibi hafifle bi.....hafta boyunca havuzla ev arasında mekik dokuduğun yeter kuzum.

İyi akşamlar kızlar ... Bugün oruç tuttum bende,geçen gün birisi daha tutmuştu hatırlayamadım bende kısa günler bitmeden heves ettim tutayım dedim ama çok zorlandım,iftarı da dışarda yaptık

Sahur:00.30 gibi
2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,domates ,salatalık,2 bardak ıhlamur

İftar: 17.25
Mercimek çorbası(kızımla paylaştım),bir porsiyon kuzu şiş,mezelerden,yoğurt,salata,2 dilim pide,kendi üretimleri şekersiz kuşburnu suyu, bir lokma şöbiyet
Su: şu an için 1.5 lt
Spor:kızım uyuyunca düşüncem oynakbasi34

Demek kantaronu boca ettirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…