Canım tatlı yeme alışkanlığı emin ol burdaki herkeste var hele ben şerbetli tatlı manyağıyken hayaliyle yaşamayı öğrendimElhan haklısın hızlı vermek iyi bisey deil ama çok sabirsizim nedense. Bide bende bu tatlı yeme alışkanlığı varken biraz da umutsuzum açıkçası
Yaaa süpersinnnn maşallahBugün kendime bir badi ve pantolon aldım. Hala vücut olculerimde değişiklik olsun istediğim için fazla bir şey almak istemiyorum. 19 kilodan sonra pantolon ölçüm 28 olmuş.27 de oluyor ama eşimin hoşuna gitmedi düdük gibi oldu diyor Eski ölçüm 32 ydi ve dar geliyordu.
Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirdiğinde canın çok fazla tatlı çekmeyecek. Doğal tatlılar imdadına yetişecek. Benim bir antinkuntin kurabiyem var. Zaman geçsin biraz , veririm tarifini. Ama vücudun bir düzene otursun. Bugünkü menunu bir gorelim mi artık...Elhan haklısın hızlı vermek iyi bisey deil ama çok sabirsizim nedense. Bide bende bu tatlı yeme alışkanlığı varken biraz da umutsuzum açıkçası
Siz çok heyecan yaptınızya korkarım başbaşa kalamayacaksınız kaptanımben neyi çok istesem bi aksilik çıkar
Kaptanım perşembe ve cuma da 40 ar dakikadan 160+160=320p zumbam var onuda ekleyelim lütfen
Aaaa yeni fark ettim.heyyy Ebicim geçmişi tekrar tekrar okuyup topladım puanları Meralle puanlarınızı üç defa kontrol ettim başabaş gitmişsiniz. sonuçta fark etmez tabi canınız sağ olsun.
Banucum kar kış kıyamet fazla dolaşmayın dışarılarda. Fırsat ele geçmişken kantoran yağını omzuna boca ettir masaj iyi gelir bence.kuş gibi hafifle bi.....hafta boyunca havuzla ev arasında mekik dokuduğun yeter kuzum.
İyi akşamlar kızlar ... Bugün oruç tuttum bende,geçen gün birisi daha tutmuştu hatırlayamadım bende kısa günler bitmeden heves ettim tutayım dedim ama çok zorlandım,iftarı da dışarda yaptık
Sahur:00.30 gibi
2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,domates ,salatalık,2 bardak ıhlamur
İftar: 17.25
Mercimek çorbası(kızımla paylaştım),bir porsiyon kuzu şiş,mezelerden,yoğurt,salata,2 dilim pide,kendi üretimleri şekersiz kuşburnu suyu, bir lokma şöbiyet
Su: şu an için 1.5 lt
Spor:kızım uyuyunca düşüncemoynakbasi34
Bugün kendime bir badi ve pantolon aldım. Hala vücut olculerimde değişiklik olsun istediğim için fazla bir şey almak istemiyorum. 19 kilodan sonra pantolon ölçüm 28 olmuş.27 de oluyor ama eşimin hoşuna gitmedi düdük gibi oldu diyor Eski ölçüm 32 ydi ve dar geliyordu.
Menüm sabah 8.30 elma sirkeli şu
Sabah tb beyaz peynirli tost iki ceviz iki kaysi bi çay kaşığı bal maydanoz azıcık eşimin gerçek tostu kalmıştı bi lokma onuda israf etmedim
Aksam bi fırın cupra balık az salata bi tb
Yeşil çay bi hurma bi kaysi3gide
Sütlü kahve su bi litre den fazladır spor karadio 20.3=60
15×3=45 bisiklet ekliptik7×4=28 bölgesel 8.3=24 toplam 107
Kız abla iyi hatırlattın benim buzlukta hala iki paket(3 lü paketler) antin kuntin var en kısa sürede tüketmeliyimSağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirdiğinde canın çok fazla tatlı çekmeyecek. Doğal tatlılar imdadına yetişecek. Benim bir antinkuntin kurabiyem var. Zaman geçsin biraz , veririm tarifini. Ama vücudun bir düzene otursun. Bugünkü menunu bir gorelim mi artık...
Evet hatırladım oruç tutan sendin Hüsna ablacım senden heveslendimLilimamcigim ben perşembe günleri tutmaya çalışıcam inş bu hafta tuttum inş hilal canım bak düzgün bi diyet listesiyle önce ağız tadını oluşturalım bak bugün masada kurabiye falan vardı dilimle tadına baktım minicik korkarak aldım o kadar şekerli geldiki demek dedim yemedikce tadını aramamaya başlıyosun gün kurusu kaysi vs yetiyor inş
Kaptanım sen insülin için ilacın vardı onu içiyomusun bi düzene girene kadar ic sakın unutma içtiğini yaz bize istersen unutmamak için ben senden başarı hikayesi dinlicem inş yazinboğaz tu ru yaparken rüzgar esintisinde ee malum ben de İstanbul Avrupa yakasındayim
Bu sağlıklı beslenme bize herşeyin yalancısını öğretti yalancı olduk çıktık günahımız yağların boynunaMenüm sabah 8.30 elma sirkeli şu
Sabah tb beyaz peynirli tost iki ceviz iki kaysi bi çay kaşığı bal maydanoz azıcık eşimin gerçek tostu kalmıştı bi lokma onuda israf etmedim
Amin canım sağolasınaslında benimde hep öyle olur ama bakalım artık neyle karsilacagiz
Resmen kahkaha attım Alemsin
Valla adam bile şaşırdı ne guluyorsun kız diyededim yok birsey tabi tabi bilmezmiyim kimbilir kim ne dedi yine kkda diye Allahtan ısrar etmez neymiş neymiş diye
Valla büyük bu geceden gidince ufaklık ben ablam olmayınca odada bir tuhaf oluyorum sizinle yatayim mi dedi gitti bizden önce yayıldı
Artık yağ sürüp kuzu aramiza alıp fosur fosur uyurum malum sabah da yüzme var
Allah kabul etsin canım
Keşke bende tutabilsem ama ne zaman niyetlensem hap yataklık oluyorum şeker düşünce birde susuzluktan bobreklerim tutuyorRabbim af etsin ...Aminnnn
Harikasın canım ♡♡♡♡♡ Güle güle kullan yeni cicilerini
OH OH gayet güzel bir menü ♡ hem nefis korlenmis sabah tostla hemde aksam balık daha ne olsun ♡
Bugün sağlıklı beslenmede ilk günün mü uçukkaçıkcım? Yumurtayı arttırıp ekmek simit vs. azaltmalısın,sende benim gibi yumurta pek yiyemiyosun sanırım, zamanla oda düzeliyo türlü çeşit yumurtalı şeyler yapa yapa ben alıştım,kızlar sağolsun onlar sayesinde yumurtanın gücünü keşfettimMenüm : kahvaltıda çeyrek simit, çeyrek lavaş, 3 dilim peynir, yarım haşlanmış yumurta bi kupa çay.
Öğlen: bi tabak mantı
Akşam haşlanmış brokoli (yogurtlu)
Çay ve bisküvi
Bi litre su
30.3= 90 puan da yürüyüş
Temizlik de spor sayılıyo mu :))
Hadi yaa öylemi diyosun biskuvinin saatini hiç söylemesem daha iyiAaaa bisküviyi yeni farkettiiiim kaç tane ve saat kaçta? Sen kendi pimini çekmişsin demedi demehem lavaş hem simit hem mantı hem bisküvi D Deliidivane
Ekmek yemiyorum normalde ama lavasla simit olursa dayanamam kahvaltıda kayinvalidemdeydik :) kendi evime pek almam simit vs..Bugün sağlıklı beslenmede ilk günün mü uçukkaçıkcım? Yumurtayı arttırıp ekmek simit vs. azaltmalısın,sende benim gibi yumurta pek yiyemiyosun sanırım, zamanla oda düzeliyo türlü çeşit yumurtalı şeyler yapa yapa ben alıştım,kızlar sağolsun onlar sayesinde yumurtanın gücünü keşfettimmantıda çok olmuş ama ilk günün günahı olmaz diyip seni kaptana oynakbasi34 ve Meryem ablama Elhan havale ediyorum gereğini yaparlar
@serenalar naptı aceba
Menüm : kahvaltıda çeyrek simit, çeyrek lavaş, 3 dilim peynir, yarım haşlanmış yumurta bi kupa çay.
Çay ve bisküvi
Bi litre su
30.3= 90 puan da yürüyüş
Aaaa bisküviyi yeni farkettiiiim kaç tane ve saat kaçta? Sen kendi pimini çekmişsin demedi demehem lavaş hem simit hem mantı hem bisküvi D Deliidivane
Ekmek yemiyorum normalde ama lavasla simit olursa dayanamam kahvaltıda kayinvalidemdeydik :) kendi evime pek almam simit vs..
Canım afiyet olsun. Su az spor güzel...sofrada artan şeyler bizim en büyük düşmanımız aman diyim bir daha yeme...bir kaba ya da poşete koy dışarıda kedi köpekler mama bekliyor oraya aktarıyoruz söz mü ebicim.Menüm sabah 8.30 elma sirkeli şu
Ben de çok merak ediyorum en çok da ne yediğini@serenalar naptı aceba
Uçuğum afiyet olsun ama inşallah yaramamıştır.Menüm : kahvaltıda çeyrek simit, çeyrek lavaş, 3 dilim peynir, yarım haşlanmış yumurta bi kupa çay.
Çay ve bisküvi
Bi litre su
30.3= 90 puan da yürüyüş
Allah bereket versin.
Yeni gelen arkadaşımıza gösteremiyorum ki oklavayıBugün sağlıklı beslenmede ilk günün mü uçukkaçıkcım? Yumurtayı arttırıp ekmek simit vs. azaltmalısın,sende benim gibi yumurta pek yiyemiyosun sanırım, zamanla oda düzeliyo türlü çeşit yumurtalı şeyler yapa yapa ben alıştım,kızlar sağolsun onlar sayesinde yumurtanın gücünü keşfettimmantıda çok olmuş ama ilk günün günahı olmaz diyip seni kaptana oynakbasi34 ve Meryem ablama Elhan havale ediyorum gereğini yaparlar
Söyle bence...hafızana iyice kazinsin.Hadi yaa öylemi diyosun biskuvinin saatini hiç söylemesem daha iyi
Abartmadan ye en azından ve sonrasında dengele doğru şeylerle. Bizim menülere de senden yorum bekleriz bu arada.Ekmek yemiyorum normalde ama lavasla simit olursa dayanamam kahvaltıda kayinvalidemdeydik :) kendi evime pek almam simit vs..
Canım ben ikisini de tüketiyorum. İki yemek kaşığı kullanın. Bı de yemekten bir iki saat önce yoğurda ekliyorum şişip yumuşuyor daha tok tutuyor. Bugün ben de aldım ne tesadüf. Valizime koyup götüreceğim. Carrefourda 5.5 TL indirim vardı. Eti Lifalifin...Bu aradaElhan Canım bugün marketten büyük kız yulaf ezmesi aldırdı bana pazartesi itibaren oda benle birlikte sıkı tutacakmis ve kesinlikle beraber kahvaltilarda bundan yiyelim tok tutar dedi
Sende bir kaç kere menülerinde gördüm acaba kaç kaşık 1 porsiyon olarak tuketiyorsun ( sade olanlardan aldık ama meyvelileride vardı sence onlarda tuketilirmi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?