Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün kendime bir badi ve pantolon aldım. Hala vücut olculerimde değişiklik olsun istediğim için fazla bir şey almak istemiyorum. 19 kilodan sonra pantolon ölçüm 28 olmuş. 27 de oluyor ama eşimin hoşuna gitmedi düdük gibi oldu diyor Eski ölçüm 32 ydi ve dar geliyordu.

Elhan haklısın hızlı vermek iyi bisey deil ama çok sabirsizim nedense. Bide bende bu tatlı yeme alışkanlığı varken biraz da umutsuzum açıkçası
Canım tatlı yeme alışkanlığı emin ol burdaki herkeste var hele ben şerbetli tatlı manyağıyken hayaliyle yaşamayı öğrendim

Yaaa süpersinnnn maşallah

Elhan haklısın hızlı vermek iyi bisey deil ama çok sabirsizim nedense. Bide bende bu tatlı yeme alışkanlığı varken biraz da umutsuzum açıkçası
Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirdiğinde canın çok fazla tatlı çekmeyecek. Doğal tatlılar imdadına yetişecek. Benim bir antinkuntin kurabiyem var. Zaman geçsin biraz , veririm tarifini. Ama vücudun bir düzene otursun. Bugünkü menunu bir gorelim mi artık...

Lilimamcigim ben perşembe günleri tutmaya çalışıcam inş bu hafta tuttum inş hilal canım bak düzgün bi diyet listesiyle önce ağız tadını oluşturalım bak bugün masada kurabiye falan vardı dilimle tadına baktım minicik korkarak aldım o kadar şekerli geldiki demek dedim yemedikce tadını aramamaya başlıyosun gün kurusu kaysi vs yetiyor inş
Kaptanım sen insülin için ilacın vardı onu içiyomusun bi düzene girene kadar ic sakın unutma içtiğini yaz bize istersen unutmamak için ben senden başarı hikayesi dinlicem inş yazinboğaz tu ru yaparken rüzgar esintisinde ee malum ben de İstanbul Avrupa yakasındayim

Menüm sabah 8.30 elma sirkeli şu
Sabah tb beyaz peynirli tost iki ceviz iki kaysi bi çay kaşığı bal maydanoz azıcık eşimin gerçek tostu kalmıştı bi lokma onuda israf etmedim
Aksam bi fırın cupra balık az salata bi tb
Yeşil çay bi hurma bi kaysi3gide
Sütlü kahve su bi litre den fazladır spor karadio 20.3=60
15×3=45 bisiklet ekliptik7×4=28 bölgesel 8.3=24 toplam 107

Siz çok heyecan yaptınızya korkarım başbaşa kalamayacaksınız kaptanım ben neyi çok istesem bi aksilik çıkar
Kaptanım perşembe ve cuma da 40 ar dakikadan 160+160=320p zumbam var onuda ekleyelim lütfen

aslında benimde hep öyle olur ama bakalım artık neyle karsilacagiz

Resmen kahkaha attım Alemsin
Valla adam bile şaşırdı ne guluyorsun kız diye dedim yok birsey tabi tabi bilmezmiyim kimbilir kim ne dedi yine kkda diye Allahtan ısrar etmez neymiş neymiş diye

Valla büyük bu geceden gidince ufaklık ben ablam olmayınca odada bir tuhaf oluyorum sizinle yatayim mi dedi gitti bizden önce yayıldı
Artık yağ sürüp kuzu aramiza alıp fosur fosur uyurum malum sabah da yüzme var

Allah kabul etsin canım
Keşke bende tutabilsem ama ne zaman niyetlensem hap yataklık oluyorum şeker düşünce birde susuzluktan bobreklerim tutuyor Rabbim af etsin ...Aminnnn

Harikasın canım ♡♡♡♡♡ Güle güle kullan yeni cicilerini

OH OH gayet güzel bir menü ♡ hem nefis korlenmis sabah tostla hemde aksam balık daha ne olsun ♡

Kız abla iyi hatırlattın benim buzlukta hala iki paket(3 lü paketler) antin kuntin var en kısa sürede tüketmeliyim

Evet hatırladım oruç tutan sendin Hüsna ablacım senden heveslendim yarın ve pazartesi de düşünüyoruz eşimle bakalım inşallah

Bu sağlıklı beslenme bize herşeyin yalancısını öğretti yalancı olduk çıktık günahımız yağların boynuna afiyet olsun canım ,sporda güzel

Amin canım sağolasın zorlama kendini canım sonuçta sağlık problemin var

Menüm : kahvaltıda çeyrek simit, çeyrek lavaş, 3 dilim peynir, yarım haşlanmış yumurta bi kupa çay.
Öğlen: bi tabak mantı
Akşam haşlanmış brokoli (yogurtlu)
Çay ve bisküvi
Bi litre su
30.3= 90 puan da yürüyüş
Temizlik de spor sayılıyo mu :))

Bugün sağlıklı beslenmede ilk günün mü uçukkaçıkcım? Yumurtayı arttırıp ekmek simit vs. azaltmalısın,sende benim gibi yumurta pek yiyemiyosun sanırım, zamanla oda düzeliyo türlü çeşit yumurtalı şeyler yapa yapa ben alıştım,kızlar sağolsun onlar sayesinde yumurtanın gücünü keşfettim mantıda çok olmuş ama ilk günün günahı olmaz diyip seni kaptana oynakbasi34 ve Meryem ablama Elhan havale ediyorum gereğini yaparlar

Ekmek yemiyorum normalde ama lavasla simit olursa dayanamam kahvaltıda kayinvalidemdeydik :) kendi evime pek almam simit vs..

Ufaklık uyuyun bizde karı koca tavla oynayalım dedik ♡ eskiden her gece oynardık ve ben ya adamın dikkatini dagitirdim yemesin diye yada nadiren de olsa kaybedeceksem çamura yatardim

Bu gece hiç dikkat dagitmadan 2 kere peş peşe Mars ettim adamı tam oda beni bir kere mars ettikten sonra bir marş dayak yapıp 6 - 2 adamı yendim
Nasıl gülüyor senin balına tukureyim diye

Çok güzel bir doğum günü yapmışlar ♡♡♡♡ kardeşi de gelmiş ( gelinen haberim yok whatsupp durumunda yazmamis gelinimzide geldi hesabi )
Yorulmuş baya ama eminim birazdan tek mesajı da olsa uğrar

Hadi sabah fazla abartmadan yemissin simit ve lavasdan ama öğlen o mantı olmamış Neyseki aksam hafif beslenmissin
Piskevit yemissin daha sonra işte o da eksik olsaymış iyidi ama olmuş ve ölmüşe çare yok ama lütfen bu kadar karnonhidrat tüketme

Spor:
150 ip= 30 p
150 bölgesel= 60 p oynakbasi34 Elhan , malesef zumba yapamadım

Yine hiç yoktan iyidir canım az da olsa yapmışsın sporunu

Aaaa bisküviyi yeni farkettiiiim kaç tane ve saat kaçta? Sen kendi pimini çekmişsin demedi deme hem lavaş hem simit hem mantı hem bisküvi D Deliidivane

İlk günün acemiligi diyelim ama sonra günler Meral ablası onuda uyar uyar vazgecirir ♡♡♡♡

Ekmek yemiyorum normalde ama lavasla simit olursa dayanamam kahvaltıda kayinvalidemdeydik :) kendi evime pek almam simit vs..

Kirk yılın başı dışarda oluyorsa bir derece ama hepimiz o kırk yılın başlarını da kacamaksiz atlatirsak daha güzel ve çabuk hedefe ulasiriz ♡♡♡♡

Bu arada Elhan Canım bugün marketten büyük kız yulaf ezmesi aldırdı bana pazartesi itibaren oda benle birlikte sıkı tutacakmis ve kesinlikle beraber kahvaltilarda bundan yiyelim tok tutar dedi
Sende bir kaç kere menülerinde gördüm acaba kaç kaşık 1 porsiyon olarak tuketiyorsun ( sade olanlardan aldık ama meyvelileride vardı sence onlarda tuketilirmi )

Canım afiyet olsun. Su az spor güzel...sofrada artan şeyler bizim en büyük düşmanımız aman diyim bir daha yeme...bir kaba ya da poşete koy dışarıda kedi köpekler mama bekliyor oraya aktarıyoruz söz mü ebicim.

Ben de çok merak ediyorum en çok da ne yediğini

Uçuğum afiyet olsun ama inşallah yaramamıştır. Beslenmede karbonhidratlari elinden geldiği kadar azalt daha sonra da zayıflayana kadar hiç yeme. Mantı, makarna, börek ve diğer unlu besinler. Kilo vermek istiyorsan başka çaren yok. Bilsem ki ağır sporlar yapan birisin o zaman bir şey demezdim. Tazecik evinde oturan bir hanimsin. Kadınlar kulübünün diyet bölümünü bir araştır farklı diyet listeleri var damak tadına ve kültürüne uygun olanı belirle. İmkanın varsa da diyetisyene gidersin. Ama tek başına baş etmen zor bizden ayrılma. Özellikle akşam yemeğini 19 .00 gibi veya en geç 20.00 gibi bitir o saatten sonra bir şey yememeye çalış. Protein ağırlıklı beslenirsen kolay acikmazsin. Öğlenki mantı ve bisküvi hiç olmamış. Sabah neyse fazla yememişsin simit ve lavaşı....bir dahakine dikkatli ol...54 kiloya ulaşmak için fedakarlık yapmak zorundasın.

Spor:
150 ip= 30 p
150 bölgesel= 60 p oynakbasi34 Elhan , malesef zumba yapamadım
Allah bereket versin.

Yeni gelen arkadaşımıza gösteremiyorum ki oklavayı

Hadi yaa öylemi diyosun biskuvinin saatini hiç söylemesem daha iyi
Söyle bence...hafızana iyice kazinsin.

Abartmadan ye en azından ve sonrasında dengele doğru şeylerle. Bizim menülere de senden yorum bekleriz bu arada.

Canım ben ikisini de tüketiyorum. İki yemek kaşığı kullanın. Bı de yemekten bir iki saat önce yoğurda ekliyorum şişip yumuşuyor daha tok tutuyor. Bugün ben de aldım ne tesadüf. Valizime koyup götüreceğim. Carrefourda 5.5 TL indirim vardı. Eti Lifalifin...

Cumartesi menüm
Sabah 10.00 Bir yumurta, peynir, maydanoz, iki acı yeşil biber, çeri domates, yarım dilim köy ekmeği
12.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Üç kepçe mercimek çorbası, yarım dilim köy ekmeği, bir bardak ayran
Karışık bitki çayı, iki litre su, sabah 1.5 saat yürüyüş, akşam 3 mile leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…