Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldim okuya okuya gözlerim doldu unutmamışsınız
Hepinize Tsk ediyorum tek tek etiket yapamadım

Yeni gırdim yatağıma yorgun açım yedim ama abartmadım galiba 19:00da kestık pastayı

Yorucu bir gündü ama Kızımın mutluluguna degişmem

Evet gelin gelmedi dün çiçek göndermişler kardesimle gelinin ismı vardı

Bende durum yaptım Tsk ederim dıye
Dün aksamda erkek kardesimin telefonundan msj atmış merhaba ben x gülücük emoje koymuş çiçekleri begendinmi yazmiş yine gülücük emoje

Tsk ederim yazdım sadece watsaptan engellemiş bizi sanıyorki anlamıyoruz kardesimde resmi var bizde yok

Neymiş efendim çiçek elime geçince ona Tsk msj atmamişim

Sanki kendisi geçen gün kü attıgım msj cvp vermiş gibi benden cvp bekliyor o yuzden gelmemiş kardesim kafayı sizinle bozmuş her akşam sizi konusuyo bıktım artık diyo

Benim için bitti dedim biraz konuştum kardesimle olanı biteni

oynakbasi34 nasılda tanırmıs beni bi msjda olsa yazar diye tatlı kadın seviyorum seni

Kızlar hepinizi seviyorum

Elhan abla lütfen ensemde ol bir ay sonra halamın oğlunun Dügünü var hiç bir abiyem olmuyor
Ekmek yok olursada sabah sadece
Yulaf yarın bende alayım

Kızlar etiket yapamadığım canlarım bacınızı sürekli etiketleyin ne yedin ne yapıyorsun diye

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar
Hayırlı pazarlar

Gece 12yi az geçiyordu yattım ama 1.5 saat sonra bir rüya görüp uyandım
Aslında garip bir duygu hissettim o An çünkü çok korktuğum halde bir yandan da garip bir şekilde rüya beni etkiledi böyle sersem birsey oldum o An ( malum 3 harflilerle alakaliydi )
Tabi sonra uyu uyuyabilirsen kaçta uyudum bilmiyorum ama salonda tv açıkken uyumusum hatta eşim niye beni uyandirmadin dedi ama dua ede ede uyumuşum
Çok şükür erkenden uyanabildim ve birazdan da kuzuyu havuza götüreceğim öğlen de de Teyzasine teslim ederim

Bizde ondan almisiz ♡ bende yine normal diyetisyen ölçüsü hesabı 4 yk dersin diye düşündüm demekki onun bile cilkini cikartirdım sana sormasaydim
Peki onu yerken kahvaltıya başka bir şey eklemiyorsun dimi ben sütle hep tuketirdim ama yoğurtla da denerim♡♡♡♡
Hayır peşin peşin sorayım da yanına domates salatalik peynir falan hatta yumurta da ekleyip üstüne Kilo almayayim hani 2 kaşık yedim nasılsa demiyeyim

Afiyet olsun canım yine süpersin ♡♡♡♡

Ohhh sefan olsun canım iyi olmuş fettanin gelmediği şimdi meraktan catlamistir resimleri de görünce acaba görmediğim ne var diye
Kardeşinde şükür farkında ve yinede gelip bunu itiraf etmesi bile güzel zaten resimde gördüğüm kadarıyla kardeşin de öyle edepsiz bir tip değil aksine aman huzurumuz kaçmasın diyenlerden gibime geldi ♡

Hep böyle güzel yorgunluklarimiz olsun yeterki ♡♡♡♡

Bu arada Ana kız pek bir şıktınız ♡♡♡♡♡

Canım yazdığın tüm kahvaltiliklari gönül rahatlığıyla yiyebilirsin. Karbonhidrat olmasın yeter. Yulaf miktarını iki kaşıkla en aza indirdim. Tariflerde üç dört kaşık geçiyor. Sütle lapasini yapıyorlar o şekilde de yapabilirsin. Bir bardak süt içine yulafi koyup cezvede veya sos tenceresinde üç dört dakika pişiriyoruz. Kuru meyveler ceviz ekleyebilirsin. Abartmadan ha bunlarla yetinme internette çok güzel tarifler var canım. Damak tadına göre yaparsın. Ben bugün omlet yapicam.

Ablasının bitanesi... sen kalbini güzelliklerle doldur diğerlerine hiç yer kalmaz böyle hep dışarıda kalırlar.dogum günü geçti ama neşen huzurun daim olsun. Menülerin gelsin bı...... icabına bakarız. o abiyelere girilecek

Canım o hanıma teşekkür etsen yine gelmezdi bu seferde sıcak teşekkür etmedi der bahane ederdi kardeşin sonunda etkili olmuşta çiçek göndermeye ikna etmiş,oh siz ailecek mutlu olmuşsunuzya o yeter
oynakbasi34 kaptanım ben sütle ve 4 kaşık olarak tüketiyorum,lapa halini ve yoğurtla olanı yiyemiyorum,direkt soğuk süte ekleyip içine biraz muz ceviz ekleyince bir öğün oluyor,geçen hafta iki gün böyle kahvaltı ettim kilom düşmez diye korktuğum için

Evet abla kardesim aynı öyle bilmez öyle fitne fesatlık onunda tuhafına gidiyor onada ayrı üzüldüm evin içinde ruh sağlığı bozuk bir kadınla..

Tsk ederim abla o senin güzelliğin ))

Rüyanda hayr olsun
Bende düşünmekten gece 04 du uyuduğumda kızım uyandırdı yoksa uyurdum

Tsk ederim canım ablam
Bugün gıdip alışveriş yapayım yulaftı cıg fındık hurma reglde bugün yarın olması lazım
Evet sırttan fermuar cıkmıyo dört kilo versem çıkar gibi

Aynen canım valla aynı dedıgın gibi olurdu
Çiçegide durum yapacağımı bıldıgı için bence ailedeki herkese biz iyiyiz msj verdi ama dün akşam hiç bir resimde yoktu
Kafama takmıycam zira dün gece çok taktım sonucu uyuyamadım

Gece yatarken totoşlari emniyete alın lütfen...bir arıza çıkmasın. rüyalar günlük hayatımızı etkilemesin hayırdır deyip hayra yoralım. kaptanim , seroşum bu hafta niyeyse sizden çok ümitliyim. Hilal de atağa geçebilir. Topladığı odemleri bu hafta atabilir. Ucukkaçik taze arkadaşımız kısa zamanda menülerini düzenleyip son sürat bize rakip olacağa benziyor. Bizde gaz fiyatları düşük bunu lehine çevirmek sana düşüyor tatlım. Bugün yarın hallolacak gibisin. At yarışları gibi tüyoları vermişim. Ekürilerinizi iyi seçin

Banucum albümlere baktım göremedim fotoğrafları sen nasıl gordun canım? Bir de seroşun profiline bakayım

Hayırlı sabahlar arkadaşlar meryemciğim sana teşekkür etmek için özellikle yazmak istedim canım puanlarımızı toplıyosun bize gaz veriyosun çok sağol ben ce lilimam evde spor yaptığım için ekstra bende ona bi 100 puan çünkü evde istikrarla spor yapmak bence daha bi özveri gerektiriyo haftalık skor olarak şampiyonumuz lilimiz önce ben tebrik ediyorum ammma haftaya daha sıkı çalışıciiim inş bu da böyle bilineeee

Serenalar ne mutlu yavrun la yeni yaşınızı sağlıkla huzura kutladınız herşey çok güzel ken hasta bi kadıncağızın saplantıları yüzünden üzülmek niye o kadına ancak acınır bence insanın o kadar güzel geniş dünyası varken o sizlere kendini hapsetmiş Allah şifa versin diye dua etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…