- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Canım ben ikisini de tüketiyorum. İki yemek kaşığı kullanın. Bı de yemekten bir iki saat önce yoğurda ekliyorum şişip yumuşuyor daha tok tutuyor. Bugün ben de aldım ne tesadüf. Valizime koyup götüreceğim. Carrefourda 5.5 TL indirim vardı. Eti Lifalifin...
Cumartesi menüm
Sabah 10.00 Bir yumurta, peynir, maydanoz, iki acı yeşil biber, çeri domates, yarım dilim köy ekmeği
12.00 Sade Türk kahvesi
19.00 Üç kepçe mercimek çorbası, yarım dilim köy ekmeği, bir bardak ayran
Karışık bitki çayı, iki litre su, sabah 1.5 saat yürüyüş, akşam 3 mile leslie
Ben geldim okuya okuya gözlerim doldu unutmamışsınız
Hepinize Tsk ediyorum tek tek etiket yapamadım
Yeni gırdim yatağıma yorgun açım yedim ama abartmadım galiba 19:00da kestık pastayı
Yorucu bir gündü ama Kızımın mutluluguna degişmem
Evet gelin gelmedi dün çiçek göndermişler kardesimle gelinin ismı vardı
Bende durum yaptım Tsk ederim dıye
Dün aksamda erkek kardesimin telefonundan msj atmış merhaba ben x gülücük emoje koymuş çiçekleri begendinmi yazmiş yine gülücük emoje
Tsk ederim yazdım sadece watsaptan engellemiş bizi sanıyorki anlamıyoruz kardesimde resmi var bizde yok
Neymiş efendim çiçek elime geçince ona Tsk msj atmamişim
Sanki kendisi geçen gün kü attıgım msj cvp vermiş gibi benden cvp bekliyor o yuzden gelmemiş kardesim kafayı sizinle bozmuş her akşam sizi konusuyo bıktım artık diyo
Benim için bitti dedim biraz konuştum kardesimle olanı biteni
Canım yazdığın tüm kahvaltiliklari gönül rahatlığıyla yiyebilirsin. Karbonhidrat olmasın yeter. Yulaf miktarını iki kaşıkla en aza indirdim. Tariflerde üç dört kaşık geçiyor. Sütle lapasini yapıyorlar o şekilde de yapabilirsin. Bir bardak süt içine yulafi koyup cezvede veya sos tenceresinde üç dört dakika pişiriyoruz. Kuru meyveler ceviz ekleyebilirsin. Abartmadan haBizde ondan almisiz ♡ bende yine normal diyetisyen ölçüsü hesabı 4 yk dersin diye düşündümdemekki onun bile cilkini cikartirdım sana sormasaydim
Peki onu yerken kahvaltıya başka bir şey eklemiyorsun dimiben sütle hep tuketirdim ama yoğurtla da denerim♡♡♡♡
Hayır peşin peşin sorayım da yanına domates salatalik peynir falan hatta yumurta da ekleyip üstüne Kilo almayayimhani 2 kaşık yedim nasılsa demiyeyim
Ablasının bitanesi...oynakbasi34 nasılda tanırmıs beni bi msjda olsa yazar diye tatlı kadın seviyorum seni
Kızlar hepinizi seviyorum
Elhan abla lütfen ensemde ol bir ay sonra halamın oğlunun Dügünü var hiç bir abiyem olmuyor
Ekmek yok olursada sabah sadece
Yulaf yarın bende alayım
Kızlar etiket yapamadığım canlarım bacınızı sürekli etiketleyin ne yedin ne yapıyorsun diye
Canım o hanıma teşekkür etsen yine gelmezdi bu seferde sıcak teşekkür etmedi der bahane ederdiBen geldim okuya okuya gözlerim doldu unutmamışsınız
Hepinize Tsk ediyorum tek tek etiket yapamadım
Yeni gırdim yatağıma yorgun açım yedim ama abartmadım galiba 19:00da kestık pastayı
Yorucu bir gündü ama Kızımın mutluluguna degişmem
Evet gelin gelmedi dün çiçek göndermişler kardesimle gelinin ismı vardı
Bende durum yaptım Tsk ederim dıye
Dün aksamda erkek kardesimin telefonundan msj atmış merhaba ben x gülücük emoje koymuş çiçekleri begendinmi yazmiş yine gülücük emoje
Tsk ederim yazdım sadece watsaptan engellemiş bizi sanıyorki anlamıyoruz kardesimde resmi var bizde yok
Neymiş efendim çiçek elime geçince ona Tsk msj atmamişim
Sanki kendisi geçen gün kü attıgım msj cvp vermiş gibi benden cvp bekliyor o yuzden gelmemiş kardesim kafayı sizinle bozmuş her akşam sizi konusuyo bıktım artık diyo
Benim için bitti dedim biraz konuştum kardesimle olanı biteni
Evet abla kardesim aynı öyle bilmez öyle fitne fesatlık onunda tuhafına gidiyor onada ayrı üzüldüm evin içinde ruh sağlığı bozuk bir kadınla..Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hayırlı pazarlar
Gece 12yi az geçiyordu yattım ama 1.5 saat sonra bir rüya görüp uyandım
Aslında garip bir duygu hissettim o An çünkü çok korktuğum halde bir yandan da garip bir şekilde rüya beni etkiledi böyle sersem birsey oldum o An ( malum 3 harflilerle alakaliydi )
Tabi sonra uyu uyuyabilirsenkaçta uyudum bilmiyorum ama salonda tv açıkken uyumusum hatta eşim niye beni uyandirmadin dedi ama dua ede ede uyumuşum
Çok şükür erkenden uyanabildim ve birazdan da kuzuyu havuza götüreceğimöğlen de de Teyzasine teslim ederim
Bizde ondan almisiz ♡ bende yine normal diyetisyen ölçüsü hesabı 4 yk dersin diye düşündümdemekki onun bile cilkini cikartirdım sana sormasaydim
Peki onu yerken kahvaltıya başka bir şey eklemiyorsun dimiben sütle hep tuketirdim ama yoğurtla da denerim♡♡♡♡
Hayır peşin peşin sorayım da yanına domates salatalik peynir falan hatta yumurta da ekleyip üstüne Kilo almayayimhani 2 kaşık yedim nasılsa demiyeyim
Afiyet olsun canımyine süpersin ♡♡♡♡
Ohhh sefan olsun canımiyi olmuş fettanin gelmediği şimdi meraktan catlamistir resimleri de görünce acaba görmediğim ne var diye
Kardeşinde şükür farkında ve yinede gelip bunu itiraf etmesi bile güzelzaten resimde gördüğüm kadarıyla kardeşin de öyle edepsiz bir tip değil aksine aman huzurumuz kaçmasın diyenlerden gibime geldi ♡
Hep böyle güzel yorgunluklarimiz olsun yeterki ♡♡♡♡
Bu arada Ana kız pek bir şıktınız ♡♡♡♡♡
Tsk ederim canım ablamAblasının bitanesi...sen kalbini güzelliklerle doldur diğerlerine hiç yer kalmaz böyle hep dışarıda kalırlar. dogum günü geçti ama neşen huzurun daim olsun. Menülerin gelsin bı...... icabına bakarız. o abiyelere girilecek
Aynen canım valla aynı dedıgın gibi olurduCanım o hanıma teşekkür etsen yine gelmezdi bu seferde sıcak teşekkür etmedi der bahane ederdikardeşin sonunda etkili olmuşta çiçek göndermeye ikna etmiş,oh siz ailecek mutlu olmuşsunuzya o yeter
oynakbasi34 kaptanım ben sütle ve 4 kaşık olarak tüketiyorum,lapa halini ve yoğurtla olanı yiyemiyorum,direkt soğuk süte ekleyip içine biraz muz ceviz ekleyince bir öğün oluyor,geçen hafta iki gün böyle kahvaltı ettim kilom düşmez diye korktuğum için
Teyze olamıyoruzReglde olmusum...
Banucum albümlere baktım göremedim fotoğraflarıOhhh sefan olsun canımiyi olmuş fettanin gelmediği şimdi meraktan catlamistir resimleri de görünce acaba görmediğim ne var diye
Kardeşinde şükür farkında ve yinede gelip bunu itiraf etmesi bile güzelzaten resimde gördüğüm kadarıyla kardeşin de öyle edepsiz bir tip değil aksine aman huzurumuz kaçmasın diyenlerden gibime geldi ♡
Hep böyle güzel yorgunluklarimiz olsun yeterki ♡♡♡♡
Bu arada Ana kız pek bir şıktınız ♡♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?