Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banucum albümlere baktım göremedim fotoğrafları sen nasıl gordun canım? Bir de seroşun profiline bakayım
Ablacım kuşum kaptan whatsapp durumundan görüyor buralardan değil

Teşekkürler ablacım,inşallah hepiniz geçersiniz

utancımdan yazamadım kara listeyi ne önerirsin abla oruç aslında güzel toparladı beni 13 gün boyunca bu hafta yani yarından cumaya bir deneyeyim olmazsa bir dahaki hafta konuşalım bir yol bulmak için ne dersin hatta akşam menü ve bir ara öğün listesi yapayım 5 gün onun dışına cikmiyim bugün yine 87.5 çıktı tartıda geçen hafta bugün 83.9 Du bu ödem li Hali diye düşünüyorum kilo olmaz herhalde 2 lt net şu 1 kiraz sapı 1 fantastik dörtlü çay ile 5 gün deneyeyim bakalım ne fark olacak

yok yok banuu hemen toplandim bugün geçen hafta kötü şeyler yaşadım sanırım bu hafta onun patlaması oldu hemen silkelendim kendime geldim dün eşim cips almış mesela benimde midem bulandı 3 aydır yememiştim 3 tane bile zor yedim

benim canım o oruç tutan beceriksiz şahsiyet ilk gün zor oluyor 3 gün tamamen yok oluyor o his allah kabul etsin

bu 5 günü sıkı tutayım bakalım ne olacak canım hem ödem çayı hem ogun azaltma oruca 5 gün devam edicem

aynen abla atağa geçtim de istop etmemek için seninde desteğin lazım bu 5 gün al sopani eline bırakma peşimi yarın kilo bildirimi ile cumaya ne fark olacak görelim

evet kızlar yarın itibariyle kuru bakliyat pilav makarna yok sebze protein yapicam et de yemicem oda sisirebilir 5 gün oruçluyum akşam az tutup çaya suya abanayim bakalım fark ne olacak cumaya tabi bide 2 hurma olacak şeker ihtiyacım için şimdi gidem çamaşır atam makineye mutfağı toplayayım akşam abim yurt dışına çıkacak 4 ay yok yemek verecekmiş ona katılacağız ama merak etmeyin siz verdiğim gibi tututalacak boğaz 2 gündür heleki duymadığımı hissediyorum yanlış giden şeyler var demektir buna yonelmem lazım

Canım plan program işin tamamsa uygulamaya geçmen zor değil. Allah tekrar kavuştursun abine. Sağ salim gitsin . Et şişirir demişsin ya bence hiç korkma sebzeden daha kolay hazmediliyor. Doğru pişirirsen sorun yok. Haşlama ve ızgara tercih et. Hayatına yoğurdu da dahil et. Turşulardan uzak dur. Sebzelerden de havuç patates bezelye uzak dur. Keten tohumu al yoğurtla birleşince mucize oluyor. Pul biber, karabiber biraz da çörek otu arzuya göre kuru nane..muhteşem bir ara öğün oluyor. Şeker ihtiyacına gelince illa hurmaya sığınma..yarım muz da bu işi görür, kuru dut , kuru üzüm de... Bir kaşık ama abartmadan. Öğün aralarin en az dört saat olsun. Buna dikkat et. Sabah iki yumurta yanına peynir bol yeşillik limon sık üzerine....Ekmek yerine yarım çay bardaği çığ fındık veya üç ceviz ye... İki gün kurusu kayısı şeker ihtiyacın için.. bak böyle bir tabak hazırla yeminle söylüyorum bitiremeyeceksin tikanacaksin. Aradan beş saat geçsin öğle yemeği 13.00 gibi yoğurtlu kabak sote veya başka bir sebze ıspanak brokoli, pırasa
Akşam tavuk , balık veya kırmızı et..ogleyle akşamı yer değiştirebilirsin. Diyelim çok aç değilsin iki kepçe çorba ekmeksiz ama iç ... Uyuyana kadar ödem söktürücü bitki çaylarını iç. Poşet olmasın demleme usulü yap. Funda, mate, kiraz sapı , rezene veya yeşil çay...ister karıştır ister tek tek ...tadı iyi gelmiyorsa kabuk tarçın, karanfil ekle.
Yulaf ezmesi evinde bulunsun. Tatlı tarifleri var internette hem de hurmalı , meyveli çayının yanına yaparsın. Hayatımızda her an her şey olabilir canimizi sikabilir... Hiçbir şey fizigimizi bozmaya değmez canım. Eti Lifalifin bir müsli barı var 2 TL.. kuruyemişli olan. Hurma, elma, fıstık ve yulaftan olusuyor. Bunu sana söylemeye çekiniyordum ama artık kararlisin korkmadan tavsiye ediyorum. Kriz anında elinin altında olsun. Ya da çantanda disaridaysan ...çok aciktiginda ara öğün veya ana öğün yapamayacaksan onun yerine tüket... 3-4 saat seni idare ediyor. Tabi gözün aç olursa ve pisbogazlik edeceksen işe yaramaz.
Göreyim seni kız gün bugün bitanem....

Büyük kızı attık dün bumerang gibi geri geldi bugün

Sabah havuz faslindan sonra yegenin maçı vardı onun sonunu izleyip benim ufakligi teyzesine teslim ettik
Karne hediyesi olarak onları oyun alanına götürmüş aksama pijama partisi yapacaklarmis ♡ sabah da buluşup dışarda İkeada kahvaltı edeceğiz tabi kaçamak sıfır zaten çünkü ufak kahvaltı tabağı alıyorum her seferinde ( 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim salatalık 3 dilim domates ve 1 dilim taze kaşar var ) gerçi reçel bal ve tereyağ da var şu minik paketlerde ama onları her defasında yemiyor eve getiriyorum küçük kuzu sonradan yiyor onları

Bende irademe sizin gibi sahip çıkabilsem kolayca vericem fazlalıkları :)

Aslında büyük kız bir gece daha kalacaktı ama benim akıllı KV büyük kızı arayıp teyze kızı gelecek sende gel diyince misafirim giderse gelirim demiş
Bizimki de haklı olarak bozulmuş sonuçta karşı apartman üstelik onada diyebilirdi kzim hadi halada geçelim birlikte diye yada siz isterseniz oturun kafaniza göre takılın cikarsaniz da geçerken iki dakikada anahtari uzatirsiniz diyebilirdi

Hatun cidden bazen deli ediyor beni ama işte bir şey de demem sonra bir şey olursa ben vicdan yaparım
Kızım bozulup aradı beni Anne evdemisiniz ben bu gece gelicegim bir planını yoksa diye hayırdır diyince gelince anlatırım dedi hakliydi bende olsam bozulurum

Ya sizin de planlarinizi bozdum falan dedi ama biz öğlen zaten kızı bırakıp yemeğe çıkmıştık üstelik sinemaya da ay başında gideriz dedik
Şimdi odasında test cozuyor kuzu ♡ aksama da artık birlikte güzel bir film bulur izleriz bunada şükür

Bende irademe sizin gibi sahip çıkabilsem kolayca vericem fazlalıkları :)

Şükür kahvaltı pek sıkıntı olmuyor benim sıkıntı aksam yemegi ya geç yiyorum yada farkında olmadan fazla kacabiliyor

Birde şu suyumu kesinlikle yeterli içmiyorum bu ara çünkü cidden özellikle bugün bileklerim Çok şiş ve ağrıyor

O zaman tam tersini deneyin. Kahvaltıyı kuvvetli yapın akşam belki çok yemezsiniz

O zaman tam tersini deneyin. Kahvaltıyı kuvvetli yapın akşam belki çok yemezsiniz

İşte hani derler ya Kral gibi kahvaltı, Memur gibi öğlen ama Fakir gibi aksam yemegi yemek lazım Kilo vermek için Almanlar özellikle bu sekilde beslenir çoğu zaman
Aksamları mesela bir arkadaşım vardı ailecek sadece 1 dilim ekmeğe labne tarzı peynir sürerdi çay kahveyle onu yerdi hatta Almanların tabiri bile Aksam ekmeği diye geçer yemek değil ekmek hesabı gündüz Protein salata diledikleri gibi ama ölçülü yerlerdi ve cidden hatun birde sarışın mavi gozluydu bayilirdim Annesine resmen Barbie Bebek gibiydi küçükken hayran hayran bakardik ona

İşte hani derler ya Kral gibi kahvaltı, Memur gibi öğlen ama Fakir gibi aksam yemegi yemek lazım Kilo vermek için Almanlar özellikle bu sekilde beslenir çoğu zaman
Aksamları mesela bir arkadaşım vardı ailecek sadece 1 dilim ekmeğe labne tarzı peynir sürerdi çay kahveyle onu yerdi hatta Almanların tabiri bile Aksam ekmeği diye geçer yemek değil ekmek hesabı gündüz Protein salata diledikleri gibi ama ölçülü yerlerdive cidden hatun birde sarışın mavi gozluydu bayilidim Annesine resmen Barbie Bebek gibiydi küçükken hayran hayran bakardik ona

Ayy ne güzel bi dilim ekmekle akşam yemeği :) bi laf varya 21 gün biseye dayanırsan artık alisirsin diye. 21 gün kendimizi zorlamak lazım akşamı hafif geçirmeye sonra alışırız heralde

Ayy ne güzel bi dilim ekmekle akşam yemeği :) bi laf varya 21 gün biseye dayanırsan artık alisirsin diye. 21 gün kendimizi zorlamak lazım akşamı hafif geçirmeye sonra alışırız heralde
İşte bende de sıkıntı orda 10 gün tutuyorum sonra birden dayanamıyorum
Dediğin gibi 21 gün dayanabilirsek devami çok daha kolay gelecek ♡♡♡♡
Gerci bu kez inşallah evdekiler de tembihledim hani ailecek dikkat edeceğiz ya ben niyeti bozarsamd à beni engelleyin hatırlatır bana diye

Evde hep beraber dikkat etmek iyi de biri dikkat etmeyip herşeyi yiyince kendin dikkat edemiyosun fazla

Slm kızlar
Akşam yemeği Bı saat önce bıttı uzanıyorum bıraz reglden dolayı agrım var 10dk uzanıp spor yaparım menüyle birlikte paylaşırım

Açım

Banu abla en nefret ettiğim tip gelemem evde misafirim var diyen ev sahibi
Evdekine resmen kalk git diyorsun nasıl üzülmüştür kızcende

D Deliidivane geç oldu ama hoşgeldin aramıza
33yasindayım 79.5 Kilom hedef 65 ah bi görebilsem

Kaç kilosun hedef kac

Maalesef takımın en kilolusu benim
Rekor kilom 124.5 kgdu sonra 118le diyetisyen başlamıştım ve 85.9u bile görmüştüm ama geçen sene önce boyun fıtığı sonrasındà da omuzlarimdaki tendonlarin yırtılması sonucu hem diyetisyen birakmak zorunda kaldım hemde 4 ay kadar hareketsiz yattım desem yeridir Lavaboya bile yardımla gidebiliyordum ilk zamanlar ve doğal olarak Kilo almaya başladım kilolar geldikçe de motivasyon dibe vurdu ve yine benim açlık krizlerim tuttu
Tekrar 107yi gördüm ama bu kez bir daha geri gelmemek üzere o kiloları tekrar vereceğim Pes etmek yok ♡♡♡♡

Sana geçmiş olsun canım

Sorma valla bende deli oldum ama pek ses etmemeye çalıştım birde sanki çok haklıymış gibi kızıma sitem ediyormuş hiç onu aramiyorum diye hayır en Son aradigimda kendi meskule attı sonrada aramadi bende 1 haftadan fazladır aramiyorum
Gerci eşime haftada en az iki kere hadi gidelim bir kahvesini içmeye diyorum ama o zaman da eşim yorgunum diyor hatta büyük kız aramadan evvel aramızda konuştuk aksam uğrayıp gönlünü yapsak diye ama kız erken gelince eşim aman boşver başka gün gideriz dedi Sanırsın onun kaynanasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…