Ablacım kuşum kaptan whatsapp durumundan görüyor buralardan değilBanucum albümlere baktım göremedim fotoğraflarısen nasıl gordun canım? Bir de seroşun profiline bakayım
Teşekkürler ablacım,inşallah hepiniz geçersinizHayırlı sabahlar arkadaşlar meryemciğim sana teşekkür etmek için özellikle yazmak istedim canım puanlarımızı toplıyosun bize gaz veriyosun çok sağol ben ce lilimam evde spor yaptığım için ekstra bende ona bi 100 puan çünkü evde istikrarla spor yapmak bence daha bi özveri gerektiriyo haftalık skor olarak şampiyonumuz lilimiz önce ben tebrik ediyorum ammma haftaya daha sıkı çalışıciiim inş bu da böyle bilineeee
utancımdan yazamadım kara listeyiUcukkaçik arkadaşım gebelik düşünüyorsun haklı olarak. Kısa sürede kilo verdiren şok diyetlerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Sen bilirsin yine de iyice araştır. Gittiğin bir doktorun varsa çekinmeden sor. 68 kilo gebelik için çok fazla değil ..acele etmeden eski kilona donebilirsin.
Her şeye ragmen birlikte olma şansını yakaladınız ya birkaç güne çektiğin sıkıntıları unutursun canım. Aile candır. Çok şükür sağ salim ulaştığını öğrendik.Gelirken çok sıvı alma canım. Her zaman anlayışlı kaptana denk gelmeyebilirsin
İnşallah nasip olur.
Ebicim çok teşekkür ederim.
Şu kara listeyi bir gorsek diyorum.
Şeker orucu ve oruç sana zarar veriyor Allah günah yazmasın.
Bir süre oruç tutmasan nasıl olur?
yok yok banuu hemen toplandim bugün geçen hafta kötü şeyler yaşadım sanırım bu hafta onun patlaması oldu hemen silkelendim kendime geldim dün eşim cips almış mesela benimde midem bulandı 3 aydır yememiştim 3 tane bile zor yedimBüyük kız kuzenlerle bu gece toplanacakmisbir tanesi kilcik ille bu gece toplanalim demiş bizimki de hadi neyse dedi gitti tabi yarın da bir gece fazladan kalırım bu kiyami da unutma dedi giderken
Ufakligi da yarin öğleden sonra Teyzesi Annemden alacakmisoda çantasını bile hazır etti
Yarın gerçi baş başa olacağız ama henüz ne yapsak karar veremedikbüyük ihtimalle sinemaya gideriz ♡♡♡♡
Meryem Alan benden önce davrandıyine yazmaya devam ki bende tekrar listeye ekliyeyim gerçibüyük kız laptopu götürdü ama getirdiginde gecmise dönük bakar eklerim
Canım sakin başa döndüm diye abartmaya devam etmebende bu akşam biraz biter çikolata ve az cigkofte yedim aksam yemegi yerine ama şu anda midem bulanıyor benimde demekki cidden uzak durak beyinde midede kabul etmeyecek bu tür şeyleri
benim canım o oruç tutan beceriksiz şahsiyet ilk gün zor oluyor 3 gün tamamen yok oluyor o his allah kabul etsinİyi akşamlar kızlar ... Bugün oruç tuttum bende,geçen gün birisi daha tutmuştu hatırlayamadım bende kısa günler bitmeden heves ettim tutayım dedim ama çok zorlandım,iftarı da dışarda yaptık
Sahur:00.30 gibi
2 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,domates ,salatalık,2 bardak ıhlamur
İftar: 17.25
Mercimek çorbası(kızımla paylaştım),bir porsiyon kuzu şiş,mezelerden,yoğurt,salata,2 dilim pide,kendi üretimleri şekersiz kuşburnu suyu, bir lokma şöbiyet
Su: şu an için 1.5 lt
Spor:kızım uyuyunca düşüncemoynakbasi34
bu 5 günü sıkı tutayım bakalım ne olacak canım hem ödem çayı hem ogun azaltma oruca 5 gün devam edicemLilimamcigim ben perşembe günleri tutmaya çalışıcam inş bu hafta tuttum inş hilal canım bak düzgün bi diyet listesiyle önce ağız tadını oluşturalım bak bugün masada kurabiye falan vardı dilimle tadına baktım minicik korkarak aldım o kadar şekerli geldiki demek dedim yemedikce tadını aramamaya başlıyosun gün kurusu kaysi vs yetiyor inş
Kaptanım sen insülin için ilacın vardı onu içiyomusun bi düzene girene kadar ic sakın unutma içtiğini yaz bize istersen unutmamak için ben senden başarı hikayesi dinlicem inş yazinboğaz tu ru yaparken rüzgar esintisinde ee malum ben de İstanbul Avrupa yakasındayim
aynen abla atağa geçtim de istop etmemek için seninde desteğin lazımGece yatarken totoşlari emniyete alın lütfen...bir arıza çıkmasın.rüyalar günlük hayatımızı etkilemesin hayırdır deyip hayra yoralım. kaptanim , seroşum bu hafta niyeyse sizden çok ümitliyim. Hilal de atağa geçebilir. Topladığı odemleri bu hafta atabilir. Ucukkaçik taze arkadaşımız kısa zamanda menülerini düzenleyip son sürat bize rakip olacağa benziyor. Bizde gaz fiyatları düşük bunu lehine çevirmek sana düşüyor tatlım. Bugün yarın hallolacak gibisin. At yarışları gibi tüyoları vermişim. Ekürilerinizi iyi seçin
Canım plan program işin tamamsa uygulamaya geçmen zor değil. Allah tekrar kavuştursun abine. Sağ salim gitsin . Et şişirir demişsin ya bence hiç korkma sebzeden daha kolay hazmediliyor. Doğru pişirirsen sorun yok. Haşlama ve ızgara tercih et. Hayatına yoğurdu da dahil et. Turşulardan uzak dur. Sebzelerden de havuç patates bezelye uzak dur. Keten tohumu al yoğurtla birleşince mucize oluyor. Pul biber, karabiber biraz da çörek otu arzuya göre kuru nane..muhteşem bir ara öğün oluyor. Şeker ihtiyacına gelince illa hurmaya sığınma..yarım muz da bu işi görür, kuru dut , kuru üzüm de... Bir kaşık ama abartmadan. Öğün aralarin en az dört saat olsun. Buna dikkat et. Sabah iki yumurta yanına peynir bol yeşillik limon sık üzerine....Ekmek yerine yarım çay bardaği çığ fındık veya üç ceviz ye... İki gün kurusu kayısı şeker ihtiyacın için.. bak böyle bir tabak hazırla yeminle söylüyorum bitiremeyeceksin tikanacaksin. Aradan beş saat geçsin öğle yemeği 13.00 gibi yoğurtlu kabak sote veya başka bir sebze ıspanak brokoli, pırasaevet kızlar yarın itibariyle kuru bakliyat pilav makarna yok sebze protein yapicam et de yemicem oda sisirebilir 5 gün oruçluyum akşam az tutup çaya suya abanayim bakalım fark ne olacak cumaya tabi bide 2 hurma olacak şeker ihtiyacım için şimdi gidem çamaşır atam makineye mutfağı toplayayım akşam abim yurt dışına çıkacak 4 ay yok yemek verecekmiş ona katılacağız ama merak etmeyin siz verdiğim gibi tututalacak boğaz 2 gündür heleki duymadığımı hissediyorum yanlış giden şeyler var demektir buna yonelmem lazım
Yaaaaa ...Ablacım kuşum kaptan whatsapp durumundan görüyor buralardan değil
Bende irademe sizin gibi sahip çıkabilsem kolayca vericem fazlalıkları :)Büyük kızı attık dün bumerang gibi geri geldi bugün
Sabah havuz faslindan sonra yegenin maçı vardı onun sonunu izleyip benim ufakligi teyzesine teslim ettik
Karne hediyesi olarak onları oyun alanına götürmüş aksama pijama partisi yapacaklarmis ♡ sabah da buluşup dışarda İkeada kahvaltı edeceğiztabi kaçamak sıfır zaten çünkü ufak kahvaltı tabağı alıyorum her seferinde ( 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim salatalık 3 dilim domates ve 1 dilim taze kaşar var ) gerçi reçel bal ve tereyağ da var şu minik paketlerde ama onları her defasında yemiyor eve getiriyorum küçük kuzu sonradan yiyor onları
Bende irademe sizin gibi sahip çıkabilsem kolayca vericem fazlalıkları :)
O zaman tam tersini deneyin. Kahvaltıyı kuvvetli yapın akşam belki çok yemezsinizŞükür kahvaltı pek sıkıntı olmuyor benim sıkıntı aksam yemegiya geç yiyorum yada farkında olmadan fazla kacabiliyor
Birde şu suyumu kesinlikle yeterli içmiyorum bu ara çünkü cidden özellikle bugün bileklerim Çok şiş ve ağrıyor
O zaman tam tersini deneyin. Kahvaltıyı kuvvetli yapın akşam belki çok yemezsiniz
O zaman tam tersini deneyin. Kahvaltıyı kuvvetli yapın akşam belki çok yemezsiniz
Ayy ne güzel bi dilim ekmekle akşam yemeği :) bi laf varya 21 gün biseye dayanırsan artık alisirsin diye. 21 gün kendimizi zorlamak lazım akşamı hafif geçirmeye sonra alışırız heraldeİşte hani derler ya Kral gibi kahvaltı, Memur gibi öğlen ama Fakir gibi aksam yemegi yemek lazım Kilo vermek içinAlmanlar özellikle bu sekilde beslenir çoğu zaman
Aksamları mesela bir arkadaşım vardı ailecek sadece 1 dilim ekmeğe labne tarzı peynir sürerdi çay kahveyle onu yerdi hatta Almanların tabiri bile Aksam ekmeği diye geçeryemek değil ekmek hesabı gündüz Protein salata diledikleri gibi ama ölçülü yerlerdi ve cidden hatun birde sarışın mavi gozluydu bayilirdim Annesine resmen Barbie Bebek gibiydi küçükken hayran hayran bakardik ona
İşte bende de sıkıntı ordaAyy ne güzel bi dilim ekmekle akşam yemeği :) bi laf varya 21 gün biseye dayanırsan artık alisirsin diye. 21 gün kendimizi zorlamak lazım akşamı hafif geçirmeye sonra alışırız heralde
İşte bende de sıkıntı orda10 gün tutuyorum sonra birden dayanamıyorum
Dediğin gibi 21 gün dayanabilirsek devami çok daha kolay gelecek ♡♡♡♡
Gerci bu kez inşallah evdekiler de tembihledim hani ailecek dikkat edeceğiz ya ben niyeti bozarsamd à beni engelleyin hatırlatır bana diye
Evde hep beraber dikkat etmek iyi de biri dikkat etmeyip herşeyi yiyince kendin dikkat edemiyosun fazlaİşte bende de sıkıntı orda10 gün tutuyorum sonra birden dayanamıyorum
Dediğin gibi 21 gün dayanabilirsek devami çok daha kolay gelecek ♡♡♡♡
Gerci bu kez inşallah evdekiler de tembihledim hani ailecek dikkat edeceğiz ya ben niyeti bozarsamd à beni engelleyin hatırlatır bana diye
Evde hep beraber dikkat etmek iyi de biri dikkat etmeyip herşeyi yiyince kendin dikkat edemiyosun fazla
Kaç kilosun hedef kacİşte o yüzden evdekilere tembihliyorum ya eve sokmayın benide uyarın diye
Olacak olacak ben inanıyorum
Kaç kilosun hedef kac
Slm kızlar
Akşam yemeği Bı saat önce bıttı uzanıyorum bıraz reglden dolayı agrım var 10dk uzanıp spor yaparım menüyle birlikte paylaşırım
Açım
Banu abla en nefret ettiğim tip gelemem evde misafirim var diyen ev sahibi
Evdekine resmen kalk git diyorsun nasıl üzülmüştür kızcende
D Deliidivane geç oldu ama hoşgeldin aramıza
33yasindayım 79.5 Kilom hedef 65 ah bi görebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?