Seroşcum adayı çayı varsa demle iç, ağrı sancı kalmiyor canım. Geçmiş olsun. Bir meyve ye aç durma ertesi gün acısını başka şekilde çikarmayasin.Slm kızlar
Akşam yemeği Bı saat önce bıttı uzanıyorum bıraz reglden dolayı agrım var 10dk uzanıp spor yaparım menüyle birlikte paylaşırım
Açım
Banu abla en nefret ettiğim tip gelemem evde misafirim var diyen ev sahibi
Evdekine resmen kalk git diyorsun nasıl üzülmüştür kızcende
@Ucukkacikk geç oldu ama hoşgeldin aramıza
33yasindayım 79.5 Kilom hedef 65 ah bi görebilsem
abla düne göre bugün çok çok iyiydi yarın bir ufak alışverişi yaparım eve tatlı krizleri için dediklerini alırım bide yeşillik falan bitti onları hallederim akşam yemeği ölçülü ama ağır oldu bi tek onun dışında gün içi sikitisiiz geçtiCanım plan program işin tamamsa uygulamaya geçmen zor değil. Allah tekrar kavuştursun abine. Sağ salim gitsin . Et şişirir demişsin ya bence hiç korkma sebzeden daha kolay hazmediliyor. Doğru pişirirsen sorun yok. Haşlama ve ızgara tercih et. Hayatına yoğurdu da dahil et. Turşulardan uzak dur. Sebzelerden de havuç patates bezelye uzak dur. Keten tohumu al yoğurtla birleşince mucize oluyor. Pul biber, karabiber biraz da çörek otu arzuya göre kuru nane..muhteşem bir ara öğün oluyor. Şeker ihtiyacına gelince illa hurmaya sığınma..yarım muz da bu işi görür, kuru dut , kuru üzüm de... Bir kaşık ama abartmadan. Öğün aralarin en az dört saat olsun. Buna dikkat et. Sabah iki yumurta yanına peynir bol yeşillik limon sık üzerine....Ekmek yerine yarım çay bardaği çığ fındık veya üç ceviz ye... İki gün kurusu kayısı şeker ihtiyacın için.. bak böyle bir tabak hazırla yeminle söylüyorum bitiremeyeceksin tikanacaksin. Aradan beş saat geçsin öğle yemeği 13.00 gibi yoğurtlu kabak sote veya başka bir sebze ıspanak brokoli, pırasa
Akşam tavuk , balık veya kırmızı et..ogleyle akşamı yer değiştirebilirsin. Diyelim çok aç değilsin iki kepçe çorba ekmeksiz ama iç ... Uyuyana kadar ödem söktürücü bitki çaylarını iç. Poşet olmasın demleme usulü yap. Funda, mate, kiraz sapı , rezene veya yeşil çay...ister karıştır ister tek tek ...tadı iyi gelmiyorsa kabuk tarçın, karanfil ekle.
Yulaf ezmesi evinde bulunsun. Tatlı tarifleri var internette hem de hurmalı , meyveli çayının yanına yaparsın. Hayatımızda her an her şey olabilir canimizi sikabilir... Hiçbir şey fizigimizi bozmaya değmez canım. Eti Lifalifin bir müsli barı var 2 TL.. kuruyemişli olan. Hurma, elma, fıstık ve yulaftan olusuyor. Bunu sana söylemeye çekiniyordum ama artık kararlisin korkmadan tavsiye ediyorum. Kriz anında elinin altında olsun. Ya da çantanda disaridaysan ...çok aciktiginda ara öğün veya ana öğün yapamayacaksan onun yerine tüket... 3-4 saat seni idare ediyor. Tabi gözün aç olursa ve pisbogazlik edeceksen işe yaramaz.
Göreyim seni kız gün bugün bitanem....
Bu akşamın en guzel haberiydi bu.abla düne göre bugün çok çok iyiydi yarın bir ufak alışverişi yaparım eve tatlı krizleri için dediklerini alırım bide yeşillik falan bitti onları hallederim akşam yemeği ölçülü ama ağır oldu bi tek onun dışında gün içi sikitisiiz geçti
Bebeğim bal yerine tarçın denesen. Tok tutmasını istiyorsan iki yumurta yiyebilirsin. O da protein.Meryem abla yarın oruçluyum allah nasip ederse yatmadan bir ballı süt içeyim dedim geçen gün çok karnım ağrıdı 12 de ictiydim bütün gün tok tuttu oruçlu olduğum halde sakınca varmı yapsam
Sagol abla gectı bıraz spor yaptım benim mide nasıl bılmıyorum açlık hissediyorum dıye yazdım sonra bi tokluk hissi kaç bardak su içtim bilmiyorum içim yandı Bı soguk mandalina yedımSeroşcum adayı çayı varsa demle iç, ağrı sancı kalmiyor canım. Geçmiş olsun. Bir meyve ye aç durma ertesi gün acısını başka şekilde çikarmayasin.
Ben demiştim korkuyorum diyeBüyük kızı attık dün bumerang gibi geri geldi bugün
Sabah havuz faslindan sonra yegenin maçı vardı onun sonunu izleyip benim ufakligi teyzesine teslim ettik
Karne hediyesi olarak onları oyun alanına götürmüş aksama pijama partisi yapacaklarmis ♡ sabah da buluşup dışarda İkeada kahvaltı edeceğiztabi kaçamak sıfır zaten çünkü ufak kahvaltı tabağı alıyorum her seferinde ( 1 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 3 dilim salatalık 3 dilim domates ve 1 dilim taze kaşar var ) gerçi reçel bal ve tereyağ da var şu minik paketlerde ama onları her defasında yemiyor eve getiriyorum küçük kuzu sonradan yiyor onları
Ooo abla sen bence yarının hazırlığını yapıyosun bugün bişey yemeyerek Ankara'da hüpleteceksin dimiiiBugünkü menüm
Sabah9.00 Yulaflı omlet dört yumurta ama eşimle paylaştık iki yumurta diyebilirim, birazcık eski kaşar, iki çeri, zeytin, bir acı yeşil biber, çay
Öğle 15.15 Bir yeşil elmayı dört kaşık yoğurda rendeledim, bir çay kaşığı tarçın
18.00 Bir Trabzon hurması
19.00 İki antinkuntin kurabiye , yeşil çay...
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş, yağmura yakalanmasaydim 1.5 saat yuruyecektim, birazdan üç mile leslie yapacağım, iki litre su
Editör: Antinkuntin içeriği muz, iki ceviz , bir elma, iki kayısı, kefir, iki yumurta,bir tatlı kaşığı bal, yulaf rondoda çekilmiş ,limon kabuğu rendesi, kabartma tozu
Sonuç muhteşemdi.tatil dönüşü lorlu , acılı, tuzlu şeklini deneyeceğim.
çok tiksindim yumurtadan ben yaaBebeğim bal yerine tarçın denesen. Tok tutmasını istiyorsan iki yumurta yiyebilirsin. O da protein.
Bisiklet 60 p canım 50 yazmışsınBugün yedıklerım
Sabah 10 :30 sahanda yumurta kk peynir Bı orta boy domates Bı kac dal maydonoz Bı dilim ekmek yeşil çay
12:30 yarım fincan fıstık bi mandalina
15:00 (kv gıttıydım )
Yarım kase bulgur pilavı iki kepçe çorba Bı bardak ayran
18:45 hamsi tava iki kepçe corba bol salata üç ceviz
20:45 Bı mandalina
Spor yürüyüş 15×3=45pn
Bisiklet. 20×3=50pn
İp atlamak 24pn
Bölgesel 15pn
Toplam 134pnoynakbasi34 Elhan
Açlık hissi ve susama mesajları aynıymış zaten. Çok aciktigim zaman su içiyorum dediğin gibi kayboluyor açlık. Bak ne güzel sende de aynıymış.Sagol abla gectı bıraz spor yaptım benim mide nasıl bılmıyorum açlık hissediyorum dıye yazdım sonra bi tokluk hissi kaç bardak su içtim bilmiyorum içim yandı Bı soguk mandalina yedım
Canım sabah +200 fazlaydı yine çok kızdım kendime. Bugün ana öğün yemedim kahvaltı hariç. Keşke dediğin gibi olsaydı.Ben demiştim korkuyorum diye
Ooo abla sen bence yarının hazırlığını yapıyosun bugün bişey yemeyerek Ankara'da hüpleteceksin dimiiiyolculuk kaçta canım? Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim ablacım
Menemenin içine koyabilirsin. Tiksindim deme şimdi tartidaki rakamları görünce tiksinmekten iyidir. Pul biber, karabiber kekik dök üzerine...oh miss ...çok tiksindim yumurtadan ben yaa
Evet simdi fark ettim canımBisiklet 60 p canım 50 yazmışsın
Bakliyat detoksu neki ablamAçlık hissi ve susama mesajları aynıymış zaten. Çok aciktigim zaman su içiyorum dediğin gibi kayboluyor açlık. Bak ne güzel sende de aynıymış.
Canım sabah +200 fazlaydı yine çok kızdım kendime. Bugün ana öğün yemedim kahvaltı hariç. Keşke dediğin gibi olsaydı.napacağimi bilmiyorum. Kardeş takıma gittim bugun. 10.takima iki saatten fazla takıldım bir şeyler bulurum ümidiyle. en son sara_28 bacımin bakliyat detoksunu buldum. Tatil donusu 3 gün onu yapacağım. Sağ olsun hemen cevap verdi. Halim harap canım. Ölmüşüm ağlayanim yok.
Yarın kahvaltıyı yapıp çıkacağız yola 10 .00 veya 11.00 gibi. Çok teşekkür ederim. Yol için antinkuntin yaptım. Bı de kabak cacığı yapacağım erkenden.
Ben o detoksu yapmıştım senin eski takımın zamanında... ilk gün güzel gidiyoda sonra fena zorluyo daha doğrusu ben öyle olmuştum ama yakın zamanda bi deneme daha yaparımAçlık hissi ve susama mesajları aynıymış zaten. Çok aciktigim zaman su içiyorum dediğin gibi kayboluyor açlık. Bak ne güzel sende de aynıymış.
Canım sabah +200 fazlaydı yine çok kızdım kendime. Bugün ana öğün yemedim kahvaltı hariç. Keşke dediğin gibi olsaydı.napacağimi bilmiyorum. Kardeş takıma gittim bugun. 10.takima iki saatten fazla takıldım bir şeyler bulurum ümidiyle. en son sara_28 bacımin bakliyat detoksunu buldum. Tatil donusu 3 gün onu yapacağım. Sağ olsun hemen cevap verdi. Halim harap canım. Ölmüşüm ağlayanim yok.
Yarın kahvaltıyı yapıp çıkacağız yola 10 .00 veya 11.00 gibi. Çok teşekkür ederim. Yol için antinkuntin yaptım. Bı de kabak cacığı yapacağım erkenden.
Teşekkür ederim ayrılsak da beraberiz . Canım 6'şar kaşık haşlanmış fasulye, nohut, yeşil mercimek bir litre yoğurtla karıştırılıyor, içine bir demet maydanoz ve dereotu ekleniyor, bir salatalık rendelenir, pul biber, sarımsak , kuru nane eklenip öğle ogunuyle sonrasında ikişer saat arayla tüketiliyor. Kahvaltı klasik Karatay...üç gün yapılan bir detoksmuş. Arkadaşa diyetisyeni onermiş. Kendisi ben sadece öğle ve akşamları yedim dedi.Bakliyat detoksu neki ablam
Yolunuz açık olsun hayırlısıyla gidip gelirsiniz abla
İsmini hatırlıyor musun o 3.5 kilo verenin? Sorarım gene de...en fazla gaz yapar ama yağ yakımı başlasin da...dayanıriz canım.Ben o detoksu yapmıştım senin eski takımın zamanında... ilk gün güzel gidiyoda sonra fena zorluyo daha doğrusu ben öyle olmuştum ama yakın zamanda bi deneme daha yaparımkeşke gitmişken 3.5 kilo veren arkadaştanda bir iki tüyo kapıp getirseydin ablişkom hoş herkes az dikkat etse çok gidiyo ama benden çok dikkat etsemde az gidiyo ne işe düştük arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?