Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menüm
Sabah9.00 Yulaflı omlet dört yumurta ama eşimle paylaştık iki yumurta diyebilirim, birazcık eski kaşar, iki çeri, zeytin, bir acı yeşil biber, çay
Öğle 15.15 Bir yeşil elmayı dört kaşık yoğurda rendeledim, bir çay kaşığı tarçın
18.00 Bir Trabzon hurması
19.00 İki antinkuntin kurabiye , yeşil çay...
Spor 45 dakika tempolu yürüyüş, yağmura yakalanmasaydim 1.5 saat yuruyecektim, birazdan üç mile leslie yapacağım, iki litre su
Editör: Antinkuntin içeriği muz, iki ceviz , bir elma, iki kayısı, kefir, iki yumurta,bir tatlı kaşığı bal, yulaf rondoda çekilmiş ,limon kabuğu rendesi, kabartma tozu

Sonuç muhteşemdi. tatil dönüşü lorlu , acılı, tuzlu şeklini deneyeceğim.

Seroşcum adayı çayı varsa demle iç, ağrı sancı kalmiyor canım. Geçmiş olsun. Bir meyve ye aç durma ertesi gün acısını başka şekilde çikarmayasin.

abla düne göre bugün çok çok iyiydi yarın bir ufak alışverişi yaparım eve tatlı krizleri için dediklerini alırım bide yeşillik falan bitti onları hallederim akşam yemeği ölçülü ama ağır oldu bi tek onun dışında gün içi sikitisiiz geçti

sabah 9.30
1 has. yumurta
3 çeri
5 zeytin
1 dil ekmek karabugday
1 tatlı kaşığı labne
çay

öğlen 15.00
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar tavuk söte
1 tabak brokoli havuç ve patates haslamali salata ama havuç ve patates çıkıyor bugün yazdıklarından sonra

akşam 18.00
3 tane beyaz lahana dolması
4 tane Özbek mantısı şöyle anlatayım çeri domates büyüklüğünde bile değiller

2lt su

Bu akşamın en guzel haberiydi bu. canim yapacağını biliyordum. Yarın daha da iyi olacak eminim. Bugünün akşam yemeğini merak ettim kız

Meryem abla yarın oruçluyum allah nasip ederse yatmadan bir ballı süt içeyim dedim geçen gün çok karnım ağrıdı 12 de ictiydim bütün gün tok tuttu oruçlu olduğum halde sakınca varmı yapsam
Bebeğim bal yerine tarçın denesen. Tok tutmasını istiyorsan iki yumurta yiyebilirsin. O da protein.

Seroşcum adayı çayı varsa demle iç, ağrı sancı kalmiyor canım. Geçmiş olsun. Bir meyve ye aç durma ertesi gün acısını başka şekilde çikarmayasin.
Sagol abla gectı bıraz spor yaptım benim mide nasıl bılmıyorum açlık hissediyorum dıye yazdım sonra bi tokluk hissi kaç bardak su içtim bilmiyorum içim yandı Bı soguk mandalina yedım

Ben demiştim korkuyorum diye

Ooo abla sen bence yarının hazırlığını yapıyosun bugün bişey yemeyerek Ankara'da hüpleteceksin dimiii yolculuk kaçta canım? Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim ablacım

Bugün yedıklerım
Sabah 10 :30 sahanda yumurta kk peynir Bı orta boy domates Bı kac dal maydonoz Bı dilim ekmek yeşil çay

12:30 yarım fincan fıstık bi mandalina

15:00 (kv gıttıydım )
Yarım kase bulgur pilavı iki kepçe çorba Bı bardak ayran

18:45 hamsi tava iki kepçe corba bol salata üç ceviz

20:45 Bı mandalina

Spor yürüyüş 15×3=45pn
Bisiklet. 20×3=50pn
İp atlamak 24pn
Bölgesel 15pn
Toplam 134pn oynakbasi34 Elhan

Merhaba gençler...
Bugün yine oruç tuttum ama dünden daha beter acıktım çünkü sahur yapmadım,hatta menümü de yazayım hemen

23.30 gibi
Çeyrek muz,2 ceviz

17.30 gibi iftar
3 kepçe yayla çorbası,2 islim kebabı,3 kaşık bulgur pilavı,salata,cacık,1 hurma,bir lokma ekmek(aslında açlıktan ölüyodum ama bir iki kaşık çorba arasında kızımı doyurdum dolayısıyla ilk anki açlığım kalmadı)

Su:2 lt rahat oldu
Spor:
30 dk leslie=120 p
300 ip=60p
100 bölgesel=40p
Toplam=220p

oynakbasi34 Elhan

Son düzenleme:
Bisiklet 60 p canım 50 yazmışsın

Sagol abla gectı bıraz spor yaptım benim mide nasıl bılmıyorum açlık hissediyorum dıye yazdım sonra bi tokluk hissi kaç bardak su içtim bilmiyorum içim yandı Bı soguk mandalina yedım
Açlık hissi ve susama mesajları aynıymış zaten. Çok aciktigim zaman su içiyorum dediğin gibi kayboluyor açlık. Bak ne güzel sende de aynıymış.
Canım sabah +200 fazlaydı yine çok kızdım kendime. Bugün ana öğün yemedim kahvaltı hariç. Keşke dediğin gibi olsaydı. napacağimi bilmiyorum. Kardeş takıma gittim bugun. 10.takima iki saatten fazla takıldım bir şeyler bulurum ümidiyle. en son sara_28 bacımin bakliyat detoksunu buldum. Tatil donusu 3 gün onu yapacağım. Sağ olsun hemen cevap verdi. Halim harap canım. Ölmüşüm ağlayanim yok.
Yarın kahvaltıyı yapıp çıkacağız yola 10 .00 veya 11.00 gibi. Çok teşekkür ederim. Yol için antinkuntin yaptım. Bı de kabak cacığı yapacağım erkenden.

Bakliyat detoksu neki ablam
Yolunuz açık olsun hayırlısıyla gidip gelirsiniz abla

Ben o detoksu yapmıştım senin eski takımın zamanında... ilk gün güzel gidiyoda sonra fena zorluyo daha doğrusu ben öyle olmuştum ama yakın zamanda bi deneme daha yaparım keşke gitmişken 3.5 kilo veren arkadaştanda bir iki tüyo kapıp getirseydin ablişkom hoş herkes az dikkat etse çok gidiyo ama benden çok dikkat etsemde az gidiyo ne işe düştük arkadaş

Bakliyat detoksu neki ablam
Yolunuz açık olsun hayırlısıyla gidip gelirsiniz abla
Teşekkür ederim ayrılsak da beraberiz . Canım 6'şar kaşık haşlanmış fasulye, nohut, yeşil mercimek bir litre yoğurtla karıştırılıyor, içine bir demet maydanoz ve dereotu ekleniyor, bir salatalık rendelenir, pul biber, sarımsak , kuru nane eklenip öğle ogunuyle sonrasında ikişer saat arayla tüketiliyor. Kahvaltı klasik Karatay...üç gün yapılan bir detoksmuş. Arkadaşa diyetisyeni onermiş. Kendisi ben sadece öğle ve akşamları yedim dedi.

İsmini hatırlıyor musun o 3.5 kilo verenin? Sorarım gene de...en fazla gaz yapar ama yağ yakımı başlasin da...dayanıriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…