- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
As hoşgeldin aramızaSelamlar.bende aramıza katılmak istiyorum.son zamanlarda kilo almaya başladım.67 kiloya düşmüşken kilolar birer ikişer geri gelmeye başladı.motivasyona ihtiyacım var sanırım.
Tok tutuyosa aksamda yenilebilir aslinda dimi
Selamlar.bende aramıza katılmak istiyorum.son zamanlarda kilo almaya başladım.67 kiloya düşmüşken kilolar birer ikişer geri gelmeye başladı.motivasyona ihtiyacım var sanırım.
36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar
Ben ev yapımı yoğurt ile yiyorum nefis oluyor burda çeşit çok tabi. Kuru meyvelisi çok güzel.Ben 2 kaşık yulaf ezmesine çok az süt ekliyorum soğukaz bekleyin yumusuyor zaten ve benim büyük kız yedisi herkes yer cadı tam bir sonradan Gurme
İçine kuru meyve de eklenebilirmis yada çiğ fındık da oluryoğurtla de yiyenler var ama onu henüz denemedim
Gerci Almanyada yoğurtlu ve elmalı hazır kahvaltılık tarzı satılıyordutarçın eklenerek tatlı olarak da yenilebilir ♡
Ben tadını sevdim yumuşacık
Hoşgeldin aramıza.36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar
Sen diyetisyene devam ediyor musun merak ettim. Senin de benim gibi kilonda oynama yok fazla.As hoşgeldin aramıza
Kendini tanıtabilirsin önce sabah kaptanımız Diger arkadaslarda yazar tanısırsınız
33yasindayım 79.5 Kilom benimde
Amin canım cümlemize.An itibariyle Öğle Yemeğimi de yedim ♡
İyiki eti sabahtan pisirmisimDolapta kabak vardı ama daha dün bir şey yokken bugün yarısı iyice yumusamis mecbur onu çöpe attım
Aksam da toptan yarım menümü
Olsun canım evde olanlarla da idareten menü yapılabilirhep et yiyecek halimiz yok
Bende hem buzlu bosalsin hemde yemek hazır olsun dedim iyiki de demişim valla iyi geldi ♡
Kız bende inanmadım pek ama nette takip ettiğim bir bayan yazmıştı bunu bende az araştırdım cidden öyle etkiler oluyormuş vücuttahatta benim diyetisyen de bir keresinde söylemişti aynı ödem olayını
Kesinlikle bizlerde biraz daha dikkatli olursak daha rahat oluruz ♡
Canım hani sebzeyi daha evvel aldıysa onu pişir ki diğerleri nasılsa daha uzun kalır
Lahanaya hele çok uzun zaman bir şey olmaz
Canım adamcağız sabah sabah neyi nasıl yapacağım diye gerilmistirboşver erkeklerin çoğu zamanki hali benimki de bazen esirikleniyor
Rabbim iyi şeylerle karsilastirsin inşallah ♡♡♡♡
Sana kolay gelsin canım ben bitirdim şükürerkenden yapınca daha rahat oluyor öbür türlü insan mayisiyor vakit geçince ♡
Menün güzel şu su işi burda Almanyada problem. Musluktan içiyorum ama kreçli ya hiç içesim gelmiyor. Eskiden lıkır lıkır su içen ben şimdi günde bir kaç bardak içiyorum.Evettttttt Oynakbasi gururla sunar
Bakalım sizlerden de aferin kapabilecekmiyim
Sabah uyanınca 07.30da
1 fincan sıcak su + 1 Fincan elma sirkeli şu
Kahvaltı; 08.30da
2 yk yulaf ezmesi ( az sütlü )
1 dilim beyaz peynir
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kupa Kayısılı Form Çayı
Ara 11.00da
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu
Öğlen 13.30da
4 yk kadar haşlama et
1 orta boy marul salatası bol limonlu
Ara 15.00de
1 şekersiz duble Türk Kahvesi
2 gün kurusu
Ara 16.40da ( havuzda arkadaşlarla )
1 şekersiz Nescafe
Akşam 18.30da
2 kepçe çorba
2 yk yulaf ezmesi ( az sütle )
Bu saatten sonra da kesinlikle hiç bir şey yenmeyecek
Bu arada diyetisyenim eskiden ara öğünlerde 3 adet gün kurusu verirdi ama ben 2ser tane yedim fazla kaçmasın diyeyarın hatta 1er taneyle ara yapmayı deneyeceğim hani yeterli gelirse fazlasına gerek yok
Spor olarak da 30 dakika yürüyüş var çok şükür ♡
Su ancak 1.5 litre oldu ama yatana kadar bir okadar daha olur garanti
Soğanlı yumurta nasıl oluyor kaptan?Allah razı olsun canım inan bende bugün kendimden ilk kez uzun zaman aradan sonra memnunum ♡
Şimdi bol su ve yeşil çay yatana kadaraz da olsa sporumu da yaptım şükür ♡
Simdiden yarın için menu planlarına başladım
Sabah yine yulafli kahvaltimi yaparım ama sabah yumurta yemem öğlen onun yerine soğanlı yumurta yaparım kendimeEskiler bilir onu genelde Annemden öğrendim bende çok lezzetli oluyor hem Protein olmuş olur diye düşündüm
Aksamlik da cok az buzlukta yazdan kalma taze fasulyem vardı ya onu yaparım yada karnabahar alır haslar yoğurtlu yerim ♡ Ahanda adını da koydumkacamaksiz devam inşallah
Vay ne güzel tebriklersonundaoldu kuzum sen nerelerdesin diyeceğim ama tatil tam gaz devam sanırım ♡♡♡♡ kacamaksiz dön aramıza sonuçta mezun da olsan bizi bırakmak yok
Bak analiz raporunda takım birincisi olmuşsun ♡♡♡
Menüm : sabah bi dilim çikolatalı ekmek
Arada bi dilim ayva
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği. Salata. Bi kase yoğurt. Yarım dilim börek.
Bi dilim tatlı. Çay çekirdek
Yarım portakal yarım muz.
2.5 litre su.(kayinvalidedeyim yoksa bu kadar çeşit yemezdim :/ )
@meryemozcan27oynakbasi34
Ben ev yapımı yoğurt ile yiyorum nefis oluyor burda çeşit çok tabi. Kuru meyvelisi çok güzel.
Menün güzel şu su işi burda Almanyada problem. Musluktan içiyorum ama kreçli ya hiç içesim gelmiyor. Eskiden lıkır lıkır su içen ben şimdi günde bir kaç bardak içiyorum.
Soğanlı yumurta nasıl oluyor kaptan?
Günayyydınnn
Deneyim ben de. Yumurtalı şeyleri seviyorum. Sağolasın tarif için çok kolaymış :)Şükür 1 saatde olsa uyuyabildimhala hafif baş ağrısı devam ediyor ama şükür baya azaldı
Kahvaltimi da yaptım baktım evdekiler tık yok hala harıl harıl uyuyorlar
Günaydın canım ♡
Eskiden Anneme siparis verirdim buralarda olmayıncabirde ilk zamanlar burada çıktığında inanılmaz pahalıydı orda da aksine çok uygundu
Su anda nedir orda fiyatlar bilmiyorum ama daha uygunsa artık yine Anneme siparis vereyimmeyvelisi benimde çok hoşuma gidiyordu
Biz aliskindik bekarken o yüzden pek kokuyor gibi gelmiyorduolmadı surahiye doldurup içine limon dilimi at hem aromasi değişir hemde metabolizma hızını arttırmaya yardimci olur ♡
Canım yağsız tavada küp küp dogradigin soğanları iyice eriterek kıvama gelene kadar soteliyorsun sonrada yumurta kiriyorsun üzerinebu kadar
Birazda baharat ohhh missss ♡
Sanada Günaydın canım ♡ bugün nasılsın
Ne güzel şanslı azınlıktansınBen kv elti ilr alt üst oturuyorum :))
No problem ama biz dostuz okuyunca kalbiniz sıkışmasın
Bugün bide görümcem gelicek birlikte kaynatmayı düşündüğümüz bir gün olucak.
Eli boş gelmiyor tabiki
Şükür 1 saatde olsa uyuyabildimhala hafif baş ağrısı devam ediyor ama şükür baya azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?