Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamlar.bende aramıza katılmak istiyorum.son zamanlarda kilo almaya başladım.67 kiloya düşmüşken kilolar birer ikişer geri gelmeye başladı.motivasyona ihtiyacım var sanırım.
As hoşgeldin aramıza
Kendini tanıtabilirsin önce sabah kaptanımız Diger arkadaslarda yazar tanısırsınız
33yasindayım 79.5 Kilom benimde

36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabahın 5inden beri ayaktayım Baş ağrısı yüzünden uyuyamam hatta hala başımın ağrısı devam ediyor ve deli gibi uykum var

Sanirim dün farkında olmadan usuttum hatta ne yaptıysam ayaklarım isinmadi ama bu saatte fön makinesini de çalıştırmak istemedim evdekiler uyanır diye

Kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım ♡ sıcak sıcak iyi gelir belki olmadı artık fönle ayaklarımı isitirim da biraz rahatlarsam en azından 1 saatcik de olsa tekrar uyurum

Tok tutuyosa aksamda yenilebilir aslinda dimi

Valla 2 kaşık bile beni baya tok tuttu ♡ Kesinlikle tavsiye ederim

Selamlar.bende aramıza katılmak istiyorum.son zamanlarda kilo almaya başladım.67 kiloya düşmüşken kilolar birer ikişer geri gelmeye başladı.motivasyona ihtiyacım var sanırım.

Aramıza hoşgeldin canım bendeniz de Banu 38 Yaşında biri 8 diğeri 18 yaşında iki cadinin Annesiyim ♡
Uzun zamandır buranın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en kilolu hatunu da benim ama inşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulasacagiz ♡

Bu arada 1.sayfadaki kurallarimizi da okuyup kabul edersen sende bizlere dahil olmuş oluyorsun

Ben ev yapımı yoğurt ile yiyorum nefis oluyor burda çeşit çok tabi. Kuru meyvelisi çok güzel.

Amin canım cümlemize.

Menün güzel şu su işi burda Almanyada problem. Musluktan içiyorum ama kreçli ya hiç içesim gelmiyor. Eskiden lıkır lıkır su içen ben şimdi günde bir kaç bardak içiyorum.

Soğanlı yumurta nasıl oluyor kaptan?

hiç rejim olmamış ama bari tatlıyı yada böreği gömmeseydin mideye ben böyle yiyince kilo alıyorum vereceğime benden söylemesi...

Şükür 1 saatde olsa uyuyabildim hala hafif baş ağrısı devam ediyor ama şükür baya azaldı

Kahvaltimi da yaptım baktım evdekiler tık yok hala harıl harıl uyuyorlar

Ben ev yapımı yoğurt ile yiyorum nefis oluyor burda çeşit çok tabi. Kuru meyvelisi çok güzel.

Günaydın canım ♡

Eskiden Anneme siparis verirdim buralarda olmayınca birde ilk zamanlar burada çıktığında inanılmaz pahalıydı orda da aksine çok uygundu
Su anda nedir orda fiyatlar bilmiyorum ama daha uygunsa artık yine Anneme siparis vereyim meyvelisi benimde çok hoşuma gidiyordu

Menün güzel şu su işi burda Almanyada problem. Musluktan içiyorum ama kreçli ya hiç içesim gelmiyor. Eskiden lıkır lıkır su içen ben şimdi günde bir kaç bardak içiyorum.

Biz aliskindik bekarken o yüzden pek kokuyor gibi gelmiyordu olmadı surahiye doldurup içine limon dilimi at hem aromasi değişir hemde metabolizma hızını arttırmaya yardimci olur ♡

Soğanlı yumurta nasıl oluyor kaptan?

Canım yağsız tavada küp küp dogradigin soğanları iyice eriterek kıvama gelene kadar soteliyorsun sonrada yumurta kiriyorsun üzerine bu kadar
Birazda baharat ohhh missss ♡

Sanada Günaydın canım ♡ bugün nasılsın

Deneyim ben de. Yumurtalı şeyleri seviyorum. Sağolasın tarif için çok kolaymış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…