Ne güzel şanslı azınlıktansın
Okudum kabul ettim.çok geçmiş olsun.baş ağrısı bişeye benzemiyorSelamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabahın 5inden beri ayaktayımBaş ağrısı yüzünden uyuyamam hatta hala başımın ağrısı devam ediyor ve deli gibi uykum var
Sanirim dün farkında olmadan usuttum hatta ne yaptıysam ayaklarım isinmadi ama bu saatte fön makinesini de çalıştırmak istemedim evdekiler uyanır diye
Kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım ♡ sıcak sıcak iyi gelir belkiolmadı artık fönle ayaklarımı isitirim da biraz rahatlarsam en azından 1 saatcik de olsa tekrar uyurum
Valla 2 kaşık bile beni baya tok tuttu ♡ Kesinlikle tavsiye ederim
Aramıza hoşgeldin canımbendeniz de Banu 38 Yaşında biri 8 diğeri 18 yaşında iki cadinin Annesiyim ♡
Uzun zamandır buranın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en kilolu hatunu da benim ama inşallah birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulasacagiz ♡
Bu arada 1.sayfadaki kurallarimizi da okuyup kabul edersen sende bizlere dahil olmuş oluyorsun
Etmiyorum canım aynenSen diyetisyene devam ediyor musun merak ettim. Senin de benim gibi kilonda oynama yok fazla.
Menü hiç hiç olmamış canımMenüm : sabah bi dilim çikolatalı ekmek
Arada bi dilim ayva
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği. Salata. Bi kase yoğurt. Yarım dilim börek.
Bi dilim tatlı. Çay çekirdek
Yarım portakal yarım muz.
2.5 litre su.(kayinvalidedeyim yoksa bu kadar çeşit yemezdim :/ )
@meryemozcan27oynakbasi34
Hoşgeldin seçil, bende 31 yaşındayım 17 aylık kızım var,doğum kilolarımı vermek için takıma girmiştim,keyifli kilo vermeler36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar
sonundaoldu canım nasılsın bugün karşılaşamadık, bi an tatilde olduğunu unuttum pazartesi olmasına rağmen bu hatun niye uğramamış dedim
sonundaoldu kuzum sen nerelerdesin diyeceğim ama tatil tam gaz devam sanırım ♡♡♡♡ kacamaksiz dön aramıza sonuçta mezun da olsan bizi bırakmak yok
Bak analiz raporunda takım birincisi olmuşsun ♡♡♡
Hoşbulduk.saol canım hep beraber veririz inşallah.59 a düşmek istiyodum 72 ye çıktımMenü hiç hiç olmamış canımçikolatalı ekmeği yedin o tatlıyı yememeliydin ,çekirdeğinde kalorisine bi bak derim,yeni başlayınca güzel kilolar veriliyor ama menülerin böyle giderse korkarım sende bi düşüş olamayacak canım,dost acı söyler yani biz burda yanlışlarını uyarmazsak sen mantıya makarnaya tatlıya böreğe devam edeceksin,bi karar verdin onun için bişeyler yapman gerekiyor
Hoşgeldin seçil, bende 31 yaşındayım 17 aylık kızım var,doğum kilolarımı vermek için takıma girmiştim,keyifli kilo vermeler
Ben kv elti ilr alt üst oturuyorum :))
No problem ama biz dostuz okuyunca kalbiniz sıkışmasın
Bugün bide görümcem gelicek birlikte kaynatmayı düşündüğümüz bir gün olucak.
Eli boş gelmiyor tabiki
Niye öyle oldu başın? Diyetle ilgisi olabilir mi?
Ben çok iyiyim şu an şükür :))
Birde sıcak su torbasını doldurup veresim geldi sana okurken :)
Soğanlı yumurtabayılırım yaa
Yağlı tavada yapıyorum ben çocuklar biberlide güzel oluyo üzerine kaşar rendeside
Boşuna bu kiloda değilim hep masraf yaptım işte
Hamdolsun birbirimizle derdimiz yoktur.
İnsanız tabiki arada olur ufak tefek ama çok çok nadir
Okudum kabul ettim.çok geçmiş olsun.baş ağrısı bişeye benzemiyor
Bende 73.8 den 65.7 ye düştüm iki ay gibi bi sürede, istikrarlı ve iradeli olursan kendine söz verirsen olur emin olHoşbulduk.saol canım hep beraber veririz inşallah.59 a düşmek istiyodum 72 ye çıktım
Evet tartı kötü sonuç verdi 72neyse güne başladım yarım litre ılık suyla
Canım ya aynen gelde iki muhabbetin belini kıralımMeraba arkadaşlar. Tatili fırsat bilip Ankara’ya gelmiştim biliyorsunuz annemle kardeşime. Ama bunu tek ben fırsat bilmemişim bütün akrabalar burda2 kuzen de Ankara da yaşıyor. O yüzden tantanalı hatta misafirli falan. Ama bakınıyorum size. Dün kek yaptım misafirlere herkes bayıldı çok severim ama sırf akşam diye yemedim. Hem de analizi gördüm şevke geldim. Sabah kahve yanına sakladım hakkımı
Ama aldanmayın ha + larım var. Regl de olamadım hamile miyim acaba diye umutlandım ama testte negatif. Sanırım iklim değişikliği.
Cnm iyiyim çok saol. Sohbetini özledimArtık dönünce bol bol konuşuruz. Sen nasılsın?? Var mı bebiş falan
Aynen balım. Tatildeyim ya elime tel alınca herkes aaaa kocası kılıklı diyorlareşim telefona yapışık da!
Evet gördüm çok gururlandım. Motivem canlandı tekrar. Sizin katkılarınızda büyük cnm saolun.
Çok teşekkür ederim cnm.
Ay inşallah öyle olur çünkü yüzüm bile şişti.bir hafta içinde 2 kilo fazla çıktım aslında o kadarda kaçırmadım ha bugün ha yarın başlarım derken tartı kendini şaşırdıBu senin son miladin olsunbundan sonra bir daha 7leri görmesin inşallah. ..Aminnnnn ♡♡♡
Ben kaçırmış olabilirim seçilcim boyun kaçtı senin?Ay inşallah öyle olur çünkü yüzüm bile şişti.bir hafta içinde 2 kilo fazla çıktım aslında o kadarda kaçırmadım ha bugün ha yarın başlarım derken tartı kendini şaşırdı
Bugün itibariyle başladım kendime yeşil çay bile demledim.birazdan kahvaltımı da yaparım.minnoşları doyuriyim
Malum tatil geç kalkıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?