Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Okudum kabul ettim.çok geçmiş olsun.baş ağrısı bişeye benzemiyor

Menü hiç hiç olmamış canımçikolatalı ekmeği yedin o tatlıyı yememeliydin ,çekirdeğinde kalorisine bi bak derim,yeni başlayınca güzel kilolar veriliyor ama menülerin böyle giderse korkarım sende bi düşüş olamayacak canım,dost acı söyler yani biz burda yanlışlarını uyarmazsak sen mantıya makarnaya tatlıya böreğe devam edeceksin,bi karar verdin onun için bişeyler yapman gerekiyor

Hoşgeldin seçil, bende 31 yaşındayım 17 aylık kızım var,doğum kilolarımı vermek için takıma girmiştim,keyifli kilo vermeler

Meraba arkadaşlar. Tatili fırsat bilip Ankara’ya gelmiştim biliyorsunuz annemle kardeşime. Ama bunu tek ben fırsat bilmemişim bütün akrabalar burda 2 kuzen de Ankara da yaşıyor. O yüzden tantanalı hatta misafirli falan. Ama bakınıyorum size. Dün kek yaptım misafirlere herkes bayıldı çok severim ama sırf akşam diye yemedim. Hem de analizi gördüm şevke geldim. Sabah kahve yanına sakladım hakkımı
Ama aldanmayın ha + larım var. Regl de olamadım hamile miyim acaba diye umutlandım ama testte negatif. Sanırım iklim değişikliği.

sonundaoldu canım nasılsın bugün karşılaşamadık, bi an tatilde olduğunu unuttum pazartesi olmasına rağmen bu hatun niye uğramamış dedim

Cnm iyiyim çok saol. Sohbetini özledim Artık dönünce bol bol konuşuruz. Sen nasılsın?? Var mı bebiş falan

Aynen balım. Tatildeyim ya elime tel alınca herkes aaaa kocası kılıklı diyorlar eşim telefona yapışık da!
Evet gördüm çok gururlandım. Motivem canlandı tekrar. Sizin katkılarınızda büyük cnm saolun.

Çok teşekkür ederim cnm.

Hoşbulduk.saol canım hep beraber veririz inşallah.59 a düşmek istiyodum 72 ye çıktım

Günaydın herkese
Günaydının peşine menü yazınca kendime bi uyuz oluyorum ama napıym arada kaynamasın diye

Uyanınca limonlu ılık su,2 ceviz

10.30 kahvaltı
Sütle ıslatılmış 2 kaşık yulaf ezmesi ve 1 yumurtayla krebimsi omletimsi bişey içinde chia ve keten tohumuda var,bir parça peynir,3 zeytin,domates,salatalık,ıhlamur

14.30
Sade Türk kahvesi,3 hurma

17.00 mandalina,kivi

19.00 Akşam
Geç oldu normal kapanışıma göre ama dışardaydık
Tavuk dünyası menüsünün sadece tavuk ve salatası,3 kibrit çöpü patates kızartması

Su:3 lt
Spor:
40 dk zumba=160p
315 ip=63 p
50 squat=20p
100 bölgesel=40p
Toplam=283p oynakbasi34 @meryemozcan27

Kuzum şimdiden keyifli vakit geçirmenizi dilerim ama ikramları bence hafif tutun bak kabak salatasi olur kereviz salatası olur hani hamur işi olursa da 3 parmak kadar en fazla ye sonra ver kendini salata ve şekersiz çaya ♡♡
Sana güveniyoruz sen atlatirsin olmadı akşamı çok çok hafif geçir bak listeye gireceksin ona göre eksi bildirim isterim bir hafta daha erteleme şu girişini ♡♡♡

Suyu az limonlu içmek çok faydalı aslında. Evde sürahi yok desem oynakbasi34 hala çok eksik var

İşte fark ettikçe alırsın canım takılma varsa şişeye koy şimdilik amanın derin kab ta olur can sağlığı önemli gerisi boş ♡

Niye öyle oldu başın? Diyetle ilgisi olabilir mi?

Ben çok iyiyim şu an şükür :))

Birde sıcak su torbasını doldurup veresim geldi sana okurken :)

Yok diyette olduğunu düşünmüyorum çünkü dün hem yatağa girerken ya üşüyorum sanki dedim gecede eşim sağ olsun yorgana kendini sarmış benim tabi bir tarafların başta ayaklarım usuyunce baş ağrısı yaptı en sonunda dayanamadım sabahın 6sinde fön makinesiyle ayaklarımı isittimda mayisip uyuyabildim

Soğanlı yumurta bayılırım yaa

Yağlı tavada yapıyorum ben çocuklar biberlide güzel oluyo üzerine kaşar rendeside

Boşuna bu kiloda değilim hep masraf yaptım işte

Gecen gün benim kız da isyan ediyor her lezzetli şey kalorili olmak zorunda mı diye Ne yapacağız Anacigim seviyoruz yemeği ama sağlık için az disimizi sikalim sonra nasılsa tadımlık yemeği de ogreniriz ♡♡♡

Hamdolsun birbirimizle derdimiz yoktur.
İnsanız tabiki arada olur ufak tefek ama çok çok nadir

Maşallah canım Rabbim nazarlardan sakinsin. ...Amin

Eşim evin tek erkeği bir büyük bir küçük de kız var
Ufak düzdür, eskiden benden cikmazdi ( daha 4 günlük evliyim bizim eve yerleşti kendi evine ancak haftada 1 giderdi oda zaten yan apartmandi )
Evlendikten sonra neyin kafası olduysa iyice uzaklaştı hatta evlendikten sonra bir arkadaşının yalanına inanıp bana hamileyken düşük tehlikesine rağmen ağzına geleni saydı telefonda ki o güne kadar kendi kardesimden çok tutardım meğer hatun beni baştan beri sevmemis tabi sayarken annesini de dahil etti biz olarak işte nefret ediyormuş ( len madem yeni evliyken ne kaldın aylarca benim evimde demedim meğer maksat bizim aramıza girip soğukluk yaratmakmis )
Hayır birde kendi evlenirken bütün çeyiz taksitlerini bile bize geçirdi rahmetli babası ve ben saftirik baştan babası taksitleri ödeyecek sandığım için ya kuzum günah kız babacigina biraz uygun olanları secsene demiştim içime doğmuş gibi ama hatun bana sana ne fesatlanma babam ne begeniyorsan al dedi ödeyecek olan o sana ne oluyor demişti
Sonradan Rahmetli dönüp eşime ben odeyemeyecegim taksitleri sen öde para elime geçince ben sana vereceğim dedi ama oda yalan tabi Rahmetini öyle çok kazigini yedik

Büyük desen iki yuzlu Çok sever hesapta ama her fırsatta laf sokar arkamdan konuşur ama hiç umursamaz davranirim kırk yılın başı bir araya geliriz ben saygimı gösteririm eşimin hatrına ama eşim bile der kimseden fayda yok ne seninkilerden ne benimkilerden diye

Hep isterdim candan olalım ama meğer ilk zamanlar gostermelik yapmışlar sonradan da gerçek yüzleri ortaya çıktı Annelerini bile hep gaza getirmişler de şükür kadın kpnin hastalığı sırasında kimin je olduğunu anladı artık maşallah kızım der başka bir şey demez ♡ heee yapılanlar unutuluyor ama ben yine saygıda kusur etmem

Okudum kabul ettim.çok geçmiş olsun.baş ağrısı bişeye benzemiyor

Çok teşekkür ederim canım şükür baya baya geçti hafif bir sizi var oda birazdan gecer insallah

Canım ya aynen gelde iki muhabbetin belini kıralım gözüm seni arıyor bu arada çok tebrik ederim kuzucuk mezun oldun ama hala senin bıraktıklarınla gururlanıyoruz Ankara'da ne varsa @meryemozcan27 ablamız vardı eli sopalıydı gitti unuttu çabuk evinize dönüüün

Bu senin son miladin olsun bundan sonra bir daha 7leri görmesin inşallah. ..Aminnnnn ♡♡♡
Ay inşallah öyle olur çünkü yüzüm bile şişti.bir hafta içinde 2 kilo fazla çıktım aslında o kadarda kaçırmadım ha bugün ha yarın başlarım derken tartı kendini şaşırdı
Bugün itibariyle başladım kendime yeşil çay bile demledim.birazdan kahvaltımı da yaparım.minnoşları doyuriyim
Malum tatil geç kalkıyolar

Ben kaçırmış olabilirim seçilcim boyun kaçtı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…