Okudum kabul ettim.çok geçmiş olsun.baş ağrısı bişeye benzemiyor
Ahh tatlım ben de her hafta seninle gururlanıyorum. Harika. Gidiyorsun MaşAllah. Ankara’nın daşı varCanım ya aynen gelde iki muhabbetin belini kıralımgözüm seni arıyor bu arada çok tebrik ederim kuzucuk mezun oldun ama hala senin bıraktıklarınla gururlanıyoruz Ankara'da ne varsa @meryemozcan27 ablamız vardı eli sopalıydı gitti unuttu çabuk evinize dönüüün
sonundaoldu henüz test zamanı değil canım doğumgünüme kadar regl olmazsam o güne test yapmayı düşünüyorum anısı kalsın
Düzeltiyorum,4 şubatta kızımın aşısı var o gün test yapıp pozitif çıkarsa 10 şubatta kan vermeyi düşünüyodum hatırladım
1 65 yazmayı unutmuşumBen kaçırmış olabilirim seçilcim boyun kaçtı senin?
Bu akşamı çok daha hafif geçiricemMenü hiç hiç olmamış canımçikolatalı ekmeği yedin o tatlıyı yememeliydin ,çekirdeğinde kalorisine bi bak derim,yeni başlayınca güzel kilolar veriliyor ama menülerin böyle giderse korkarım sende bi düşüş olamayacak canım,dost acı söyler yani biz burda yanlışlarını uyarmazsak sen mantıya makarnaya tatlıya böreğe devam edeceksin,bi karar verdin onun için bişeyler yapman gerekiyor
Hoşgeldin seçil, bende 31 yaşındayım 17 aylık kızım var,doğum kilolarımı vermek için takıma girmiştim,keyifli kilo vermeler
Çok az yedim ama tatlidanda borektende :/hiç rejim olmamış ama bari tatlıyı yada böreği gömmeseydin mideye ben böyle yiyince kilo alıyorum vereceğime benden söylemesi...
Sohbet güzel ilerletmiş sayfaları süpersiniz
sonundaoldu iyi tatiller canım insan sevdıklerıyle birarada olunca telefonu TV unutuyor yazın memlekete gittiğimde bende öyle telefon unutuyordum
İşim bitti banyoya gırcem ögleden kızkardesıme gideceğim oda tatılde (anaokulu öğretmeni)
Misafir gelecek ama ben sadece fasulye kavurmasından yerım dıger menuler cıks cıks
Kızlar gitmeden yogurda hem chia hem Yulaf ezmesi eklesem cokmu agır olur tok tutar mı
Sabah kahvaltısını geç yapınca acıkmadım daha
sonundaoldu iyi tatiller canım insan sevdıklerıyle birarada olunca telefonu TV unutuyor yazın memlekete gittiğimde bende öyle telefon unutuyordum
İşim bitti banyoya gırcem ögleden kızkardesıme gideceğim oda tatılde (anaokulu öğretmeni)
Misafir gelecek ama ben sadece fasulye kavurmasından yerım dıger menuler cıks cıks
Kızlar gitmeden yogurda hem chia hem Yulaf ezmesi eklesem cokmu agır olur tok tutar mı
Gitmeden yemeyı düşünüyorum orda yeşil çay içerim deniyeyım ikisi nasıl olur bakalımİkisi farklı şeyler ağır olmaz sanırım yinede miktarını çok tutmazsın. Chia uzun süre durunca çok iyi oluyo 3-5 saat gibi.
Chia varsa ceviz fındık fazla olur eğer koyucaksan.
Kaptanım canım menün çok güzeldi tebrik ederim aynı şekilde devam etmen dileğiyle öpüyorum canikomoynakbasi34
Bende şu anda çok aciktim ama çooook mutluyum
Kuzum yoğurt varsa ye yada kendine ayran yapen zararsız olanı o bence bu saate
Canım çok kötü değil ama o börekten sadece minik bir parça ( kibrit kutusu kadar ) birde tatlidan sadece 2 çatal alsaydin iyi bile denebilir
Birde lütfen sabahları sağlıklı ve doyurucu kahvaltı et ki en azından sonradan açlık krizi seni daha fazla yemeğe suruklemesin ♡♡♡♡
Eminim daha güzelini yapabilirsin
valla takip ediyom seniiradene hayran kaldim aslında bende dayanabilirim istesem. Bahanelere sığınıyorum haklısın. O zamann bende soz veriyorum kendime yarından itibaren kafam bozukta olsa ye mı cem
merhaba canım ben hilal 25 yaşındayım 1 kızdım var 93 ile başladım 86 yum şuan da senin çok bir yolun yok aslında 72 çok çok iyi ahhh keşke düşsem 72 lere36 yaşındayım.10 yaşında bir oğlum var 3 yaşında da bir kızım.tartı da En yüksek gördüğüm rakam 87.5.kendi irademle yavaş yavaş kilo verdim.sms son zamanlarda biraz saldım sanırım.şimdi 72 kilo civarıyım sabah tartılıcam yazarım tekrar
nasılsıniz hatunlar ben bugün oruç değilim öğlen akşam için güzel bir menü hazırlayayım eltim de burada hem sağlıklı hem güzel birşeyler hazırlayayım
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği bi kase yoğurt yesem nasıl oluryogurt yedim canım akşam 12 gibi
valla takip ediyom seniakşam menü özellikle senin iyiliğin için dikkat etmek gerekiyor canım
merhaba canım ben hilal 25 yaşındayım 1 kızdım var 93 ile başladım 86 yum şuan da senin çok bir yolun yok aslında 72 çok çok iyi ahhh keşke düşsem 72 lere
Selam aleyküm
Bende yeni katildim, oynakbasi tesekkur ederim davetin icin. Kisi listesi yada kendi sayfamiz var mi yoksa hep buradan mi paylasim yapacagiz.
Yaşım 33
Kilo bilmiyorum, dalgali kilo durumum oldugu icin mezura sistemiyle hareket etmeyi seviyorum.
Saglikli beslenen ama hareket ve sinir konusunda zorlanan biriyim. Yeri geliyor sporun dibini goruyorum yeri geliyor kolumu kalsirmiyorum. Bu aralar eliptik alsam mi diyorum ama bilemedim. Hareketi cok seven ama cocuklari yuzunden kendini geri cekmek zorunda olan bu acigida yemekle geciren biriyim. Atistirmam, tatli sevmem
Tamam canım teşekkürlerİzinli o yoğun haliyle
Bende meraktayım Meryem ablaya ne dediler aceba ve sana da tepkiler nasıldıHoşgeldin aramıza. Kilon çok değilmişim asılırsan çabucak gider kilolar. Ben de Eylül de 78,5 ile başladım aralıkta 64 şerde mezun oldum. Şimdi 62 küsürlerdeyim. Gebelik istediğimden ötürü çok salmamıştım ama sömestr tatilinden ötürü kaçtı biraz
Ahh tatlım ben de her hafta seninle gururlanıyorum. Harika. Gidiyorsun MaşAllah. Ankara’nın daşı varpek birşeyi Yok da sevdiklerimiz olunca Zor oluyor telefon net falan
Hakikaten hemşerim sır oldu. Belki de Ankara’daki şişmanlara hiZaya sokuyordur@meryemozcan27 tepkiler nasıldı 20 kilonun gitmesine@YENA eksikliği fark edilmez mi hiç hep pozitif hep kibar. Adını görünce mutlu oluyor insan
Hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inş. Benim takvimi unutma tatlım ;D
Boyunda çok iyiymiş bende 1.68 başlangıç kilonda benle çok yakın,biraz dişini sıkarsan olacak bu iş1 65 yazmayı unutmuşum
Biraz geç oldu benim cevap ama hiç sıkıntı yok canım ikisini bir arada tüketebilirsin,chia çok tok tutuyoSohbet güzel ilerletmiş sayfaları süpersiniz
Sıkma canını Allah hayırlı iş kapısı açsın inşallahBenimde baş ağrısı sebebi belli olduAnnemle telefonda konuşurken kız tansiyonun mu düştü acaba dedi öyle aklıma geldi tansiyon ölçmek
Meğer büyük 9 küçük 5 olmuşEşim tuzlu bir şeyler ye dedi ama bol su içtim gerek yok
Gerci o bana diyor da onunda tansiyon 11/7 çıktıkarı koca yamulduk
Birazda dün ne kadar istifa et desem kafama takıldı ya ondan sanırım yoksa hiç öyle açlıktan olduğunu düşünmüyorum
Hilalcim kızın nekadarlık ?yogurt yedim canım akşam 12 gibi
valla takip ediyom seniakşam menü özellikle senin iyiliğin için dikkat etmek gerekiyor canım
merhaba canım ben hilal 25 yaşındayım 1 kızdım var 93 ile başladım 86 yum şuan da senin çok bir yolun yok aslında 72 çok çok iyi ahhh keşke düşsem 72 lere
Bende akşam yemeğimi pişirdim bile,belki fikir olur kıymalı kabak dolması yaptım yanınada yoğurt ve üşenmezsem salatayla kapatmayı düşünüyorumnasılsıniz hatunlar ben bugün oruç değilim öğlen akşam için güzel bir menü hazırlayayım eltim de burada hem sağlıklı hem güzel birşeyler hazırlayayım
Hoşgeldin canım,negüzel yeni üyelerin gelmesi mutlu ediciSelam aleyküm
Bende yeni katildim, oynakbasi tesekkur ederim davetin icin. Kisi listesi yada kendi sayfamiz var mi yoksa hep buradan mi paylasim yapacagiz.
Yaşım 33
Kilo bilmiyorum, dalgali kilo durumum oldugu icin mezura sistemiyle hareket etmeyi seviyorum.
Saglikli beslenen ama hareket ve sinir konusunda zorlanan biriyim. Yeri geliyor sporun dibini goruyorum yeri geliyor kolumu kalsirmiyorum. Bu aralar eliptik alsam mi diyorum ama bilemedim. Hareketi cok seven ama cocuklari yuzunden kendini geri cekmek zorunda olan bu acigida yemekle geciren biriyim. Atistirmam, tatli sevmem
Çok iyi tercih canım afiyet olsun şimdiden,yanına ekmek yeme lütfenAkşam bi tabak karnıbahar yemeği bi kase yoğurt yesem nasıl olur
Yok canm yemicem ekmek sonunda begendirebildim sanaTamam canım teşekkürlerbizde özlüyoruz
Bende meraktayım Meryem ablaya ne dediler aceba ve sana da tepkiler nasıldıbu arada sen regl den haber ver takvim kolay
Boyunda çok iyiymiş bende 1.68 başlangıç kilonda benle çok yakın,biraz dişini sıkarsan olacak bu iş
Biraz geç oldu benim cevap ama hiç sıkıntı yok canım ikisini bir arada tüketebilirsin,chia çok tok tutuyo
Sıkma canını Allah hayırlı iş kapısı açsın inşallah
Hilalcim kızın nekadarlık ?
Bende akşam yemeğimi pişirdim bile,belki fikir olur kıymalı kabak dolması yaptım yanınada yoğurt ve üşenmezsem salatayla kapatmayı düşünüyorum
Hoşgeldin canım,negüzel yeni üyelerin gelmesi mutlu edici
Çok iyi tercih canım afiyet olsun şimdiden,yanına ekmek yeme lütfen
Bunu da beğenmezsem yuh banaYok canm yemicem ekmek sonunda begendirebildim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?