Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Okudum kabul ettim.çok geçmiş olsun.baş ağrısı bişeye benzemiyor

Hoşgeldin aramıza. Kilon çok değilmişim asılırsan çabucak gider kilolar. Ben de Eylül de 78,5 ile başladım aralıkta 64 şerde mezun oldum. Şimdi 62 küsürlerdeyim. Gebelik istediğimden ötürü çok salmamıştım ama sömestr tatilinden ötürü kaçtı biraz

Ahh tatlım ben de her hafta seninle gururlanıyorum. Harika. Gidiyorsun MaşAllah. Ankara’nın daşı var pek birşeyi Yok da sevdiklerimiz olunca Zor oluyor telefon net falan
@YENA da kayıp zaten nerdesin ablaaaaa sende mi Ankara'ya gittin naptın bizi unutmaaaa sev
Hakikaten hemşerim sır oldu. Belki de Ankara’daki şişmanlara hiZaya sokuyordur@YENA eksikliği fark edilmez mi hiç hep pozitif hep kibar. Adını görünce mutlu oluyor insan
@meryemozcan27 tepkiler nasıldı 20 kilonun gitmesine

Hadi bakalım hayırlı haberler gelsin inş. Benim takvimi unutma tatlım ;D

Bu akşamı çok daha hafif geçiricem

Sohbet güzel ilerletmiş sayfaları süpersiniz
sonundaoldu iyi tatiller canım insan sevdıklerıyle birarada olunca telefonu TV unutuyor yazın memlekete gittiğimde bende öyle telefon unutuyordum

İşim bitti banyoya gırcem ögleden kızkardesıme gideceğim oda tatılde (anaokulu öğretmeni)
Misafir gelecek ama ben sadece fasulye kavurmasından yerım dıger menuler cıks cıks

Kızlar gitmeden yogurda hem chia hem Yulaf ezmesi eklesem cokmu agır olur tok tutar mı

Sabah kahvaltısını geç yapınca acıkmadım daha

Aynen cnm. Telefon geride kalıyor annemler olunca toksa karnın bir yeşil elma ve yeşilçay götür yanında. Orda yiyip içersin hep ödem attırır cnm

İkisi farklı şeyler ağır olmaz sanırım yinede miktarını çok tutmazsın. Chia uzun süre durunca çok iyi oluyo 3-5 saat gibi.

Chia varsa ceviz fındık fazla olur eğer koyucaksan.

İkisi farklı şeyler ağır olmaz sanırım yinede miktarını çok tutmazsın. Chia uzun süre durunca çok iyi oluyo 3-5 saat gibi.

Chia varsa ceviz fındık fazla olur eğer koyucaksan.
Gitmeden yemeyı düşünüyorum orda yeşil çay içerim deniyeyım ikisi nasıl olur bakalım ))

Kaptanım canım menün çok güzeldi tebrik ederim aynı şekilde devam etmen dileğiyle öpüyorum canikom oynakbasi34

Teşekkürler canım uzun zamandan sonra ilk kez cidden aç yatmak iyi geldi sabah bile daha rahat yataktan kalktım dün anladım ki ben aç olduğumu düşündüğüm günler bile tokmusum bu geceyle kiyaslayinca

Canım gitmeden chiali yogurdunu ye ama istersen yanına bir buzdolabı posetine az yulaf ezmesi koy kuru haliyle hani olurda muhabbet uzar acikma durumu olursa hemen orda yoğurda karıştırıp yersin nasılsa yabancı yer değil

Benimde baş ağrısı sebebi belli oldu Annemle telefonda konuşurken kız tansiyonun mu düştü acaba dedi öyle aklıma geldi tansiyon ölçmek

Meğer büyük 9 küçük 5 olmuş Eşim tuzlu bir şeyler ye dedi ama bol su içtim gerek yok
Gerci o bana diyor da onunda tansiyon 11/7 çıktı karı koca yamulduk
Birazda dün ne kadar istifa et desem kafama takıldı ya ondan sanırım yoksa hiç öyle açlıktan olduğunu düşünmüyorum

yogurt yedim canım akşam 12 gibi

iradene hayran kaldim aslında bende dayanabilirim istesem. Bahanelere sığınıyorum haklısın. O zamann bende soz veriyorum kendime yarından itibaren kafam bozukta olsa ye mı cem
valla takip ediyom seni akşam menü özellikle senin iyiliğin için dikkat etmek gerekiyor canım

merhaba canım ben hilal 25 yaşındayım 1 kızdım var 93 ile başladım 86 yum şuan da senin çok bir yolun yok aslında 72 çok çok iyi ahhh keşke düşsem 72 lere

nasılsıniz hatunlar ben bugün oruç değilim öğlen akşam için güzel bir menü hazırlayayım eltim de burada hem sağlıklı hem güzel birşeyler hazırlayayım

Şükür bizlerde iyiyiz ♡
Size Eltinle hoş vakit gecirmeler
Dediğin gibi sağlıklı bir menü hazirlarsin keyifle aksami yaparsınız ♡
Kesinlikle bu aksamı da olabildiğince hafif gecirebilecegine eminim ♡

Selam aleyküm
Bende yeni katildim, oynakbasi tesekkur ederim davetin icin. Kisi listesi yada kendi sayfamiz var mi yoksa hep buradan mi paylasim yapacagiz.
Yaşım 33
Kilo bilmiyorum, dalgali kilo durumum oldugu icin mezura sistemiyle hareket etmeyi seviyorum.
Saglikli beslenen ama hareket ve sinir konusunda zorlanan biriyim. Yeri geliyor sporun dibini goruyorum yeri geliyor kolumu kalsirmiyorum. Bu aralar eliptik alsam mi diyorum ama bilemedim. Hareketi cok seven ama cocuklari yuzunden kendini geri cekmek zorunda olan bu acigida yemekle geciren biriyim. Atistirmam, tatli sevmem

Akşam bi tabak karnıbahar yemeği bi kase yoğurt yesem nasıl olur

Aleyküm selam canım
Hoşgeldin aramıza
Maalesef dönem dönem spor konusunda aynı dertten muzdarip oluyoruz ama birlikte burada motive olup hedefimize ulasacagiz ♡

Sanirim daha önce hiç takım yarışmasına katilmadin
İstersen ilk sayfadaki kurallarimizi oku öncelikle kabul edersen sende bize dahil olmuş olursun

Düzenli paylaşım olunca insan biraz daha sorumluluk duygusuyla dikkat ediyor

Bu arada ben Takım kaptanı Banu ♡ 38 yaşındayım ve biri 18 diğeri 8 yaşında iki cadinin Annesiyim
Maalesef benim rekor kilom 124.5 du bör ara ne güzel diyetisyen desteği ile 85.9u görmüştüm ama geçen seneden beri yok boyun fıtığı yok omuzlardaki tendonlarin yırtılması derken paso yattım ( ilk 2 ay lavaboya bile yardım almadan gidemedim )
Şükür şu anda daha iyiyim ama maalesef tekrar 107yi gördüm neyse pes etmek yok daha evvel basarbildiysem yine basarabilirim ♡

Sende kesinlikle basarabilirsin yeterki bir bismillah de devamı da gelicektir ♡

İzinli o yoğun haliyle
Tamam canım teşekkürler bizde özlüyoruz

Bende meraktayım Meryem ablaya ne dediler aceba ve sana da tepkiler nasıldı bu arada sen regl den haber ver takvim kolay

1 65 yazmayı unutmuşum
Boyunda çok iyiymiş bende 1.68 başlangıç kilonda benle çok yakın,biraz dişini sıkarsan olacak bu iş

Biraz geç oldu benim cevap ama hiç sıkıntı yok canım ikisini bir arada tüketebilirsin,chia çok tok tutuyo

Sıkma canını Allah hayırlı iş kapısı açsın inşallah

Hilalcim kızın nekadarlık ?

nasılsıniz hatunlar ben bugün oruç değilim öğlen akşam için güzel bir menü hazırlayayım eltim de burada hem sağlıklı hem güzel birşeyler hazırlayayım
Bende akşam yemeğimi pişirdim bile,belki fikir olur kıymalı kabak dolması yaptım yanınada yoğurt ve üşenmezsem salatayla kapatmayı düşünüyorum

Hoşgeldin canım,negüzel yeni üyelerin gelmesi mutlu edici

Akşam bi tabak karnıbahar yemeği bi kase yoğurt yesem nasıl olur
Çok iyi tercih canım afiyet olsun şimdiden,yanına ekmek yeme lütfen

Yok canm yemicem ekmek sonunda begendirebildim sana

Yok canm yemicem ekmek sonunda begendirebildim sana
Bunu da beğenmezsem yuh bana çeşit konusunda sıkıntı çekersen buraya yaz hepimiz yardımcı oluruz canım bu arada sen dua et @meryemozcan27 abla gezmelerde, O görene kadar menülerini düzeltte gözünden kaçsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…