Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

1 65 yazmayı unutmuşum
Aslında eskiden mutlu olacağım kilodayım ama insan daha düşük rakamları görünce mutlu oluyor. 66 bana ıyi gelmişti.ilk etapta 66 sonra 59
Ven yemeyi çok seviyorum özellikle atıştırmayı.ip ucu kaçınca kilolar 3 er 5 er geri geliyo almaya çok müsaitim

Yaramaz öğrenci gibi hissettim kendimi :)

inşallah canım sende tansiyonuna dikkat et canım

Akşam bi tabak karnıbahar yemeği bi kase yoğurt yesem nasıl olur
çok güzel yanınada salata olsun mesela enfes menü olur

3 yaşında lilicim vaat pırasa yaptım akşama öğlen de aparatı gecistirdk çok sağol canım fikrin için ama kabak pahalı 2 tane aldm geçen gün yoksa çok severim dolmasini

bende öyleyim gecen hafta 83.9 uygun gördüm ben ama bu haftayine86 larla uğraşıyorum pes etmemeliyiz bu yüzden

Serenaların kuzusuyla yaşıtmış,sağlıkla keyifle büyüsün yavrun
Kabağın fiyatı hakkında hiçbi bilgim yoktu hatta dolaptakileri unutmuşum yine aldırdım,market alışverişini hep birlikte yaparız eşimle ama meyve sebzeyi sipariş etmeyi daha çok seviyorum

hahahaha ben soyliyim o vakit 11 TL burada kabak 12 de patlıcan 8 pırasa amaaannn diyete girdik sebze ucuz diye yiyelim dedik sebze tavan yaptı iyimi

sağol canım bebek var mı sende

Kurallari nerden okuyabilirim, evet eliptik arastirirken sayfaya denk geldim ve katildim. Daha once baska bir sayfada 23 kg vermistim, sende zayifla grubu. Ama baya zaman gecti Forumlar nasil kullanilir unuttum. Link varsa atar misin.
Birde ben zayiflayan ama kg ya yansimayan biriyim neden cunku tuz askim var 5 kg ya kadar su tutabilirim. Incelirim ama kg ya yansimaz bu sebeple tuzu tamamen kesmedikce tartim hic oynamiyor. Illede tartil derseniz tartilirim

Ciddimisin eşim hiçbişey demiyo bende maşallah inada yapmış gibi patlıcan kabak aldırıp duruyorum neden bukadar pahalıymış ki?
benim kide birşey demiyor allah razı olsun alır getirir ama ben yakından takip ediyorum fiyatları kardan dolayı gelmiyormuş ürünler hele ki pazarda çoğu tezgah kurulmuyor marketler de pazarda aynı şuanda fiyatlar uçmuş
dün eşim ıspanak.almak için gitti almamış niye almadın dedim hep ıslak ıslak diyor ağır gelsin diye basmışlar suya su akiyormus kaldırdığın da resmen bide 8 lira yani kilosu resmen hile ile satıyorlar vicdansızlar :)))

Evet canım benim de kızım var 4 şubatta 18 aylık olacak inşallah
oyyyyy allah bağışlasın cümlemizin kini valla kız olsun çamurdan olsun :) annem çok kullanır bunu

canım hoş geldin tartı zorunlu cuma günleri tuzu çıkarsan bir süre olmaz mı peki

geri almanın sebebi nedir peki bu 23 kiloyu

Banu kaptanım geçmiş olsun

Sağ olsun canım şükür daha iyiyim ama sanki her An başlayacak gibi ensemde sızı devam ediyor geçer insallah ♡

yaaa kızlar bu tartı neden oynamıyor alıp duvara çakasım geliyor yarın dukan birası yapayım da belki etkisi olur ne dolunay mis anasını satayım bitmedi gitti ödemi

Hiç rakama takılma ben inanıyorum cumaya eksi bile gelir bol su iç kuzum birde yeşil çayı ihmal etme ♡

hahahaha ben soyliyim o vakit 11 TL burada kabak 12 de patlıcan 8 pırasa amaaannn diyete girdik sebze ucuz diye yiyelim dedik sebze tavan yaptı iyimi

Sorma valla geçen gün Anneme dedim oturup sebze yiyecegime gider her gün tavuk yerim diye
Ben geçen gün bizim burada 15 tl patlıcan
8 lira kabak
8 lira salatalık
Marul 6 tl
Soğan ve patates 5.90 tl
Yeşil biber 16 tl
Domates de 7 tl görünce resmen duyulabilecek seviyede yuh be insanları nasıl enayi yerine koyuyorlar dedim ve bir tane bile bir şey almadan çıktım marketten

1.ci sayfada görünüyor canım kural mesajlari her cuma bizde tartı günü ve listeye girenler bildirimlerini yapmak zorunda ♡

kış ayında salatalık yemem zaten patlıcanı da yazdan dolaba koyarım ama kızartma yapıp.koyarım o yüzden onları yiyemiyorum kavurma yapmak için de alıyorum mecbur canım ama evet dolar dolar dediler al oda düştü zaman geldi sadece maaşlara asgari 1300 kendi sıvı yağın tenekesine 20 lira verdiğimi biliyorum şuan 40 dan aşağı yağ yok resmen allah yardımcımız olsun

evet ilk menü benden gelsin

sabah 10.30
1 haşlama yumurta
1 dolu yk menemen
1 çeri domates
2 sivri biber
zeytin peynir
havuç yarım dil tb ekmek

öğlen 14.40
1 kepçe yorgurt çorbası
2 3 yk brokoli salatası
2 yk meze acılı garniturlu geçen gün yapmıştım ya o
bol salata
ara
1 sade kahve 2 hurma

akşam 18.20

1 kepçe yoğurt lu çorba
1 kepçe pırasa
1 kaşe yoğurt salata

şu şuan 3 lt oldu belki içerim yine susarsam.
birşey yemeyi düşünmüyorum şu saatten sonra belki dut falan ara öğün yaparım çok acikirsam

Sorma normalde bende yemem de fiyatları görünce delleniyorum
Hadi salatalık malzeme almayalim ama kışın sebzeli de olmuyor ki
Valla hep diyorum kim insanların sırtından zengin ediyorsa kendini Allah acısını çıkarsın en kısa zamanda yazık o çiftçinin anası agliyor ama aracı ve market sahipleri parsayi götürüyor

İnan dün baktım Annem yağ uygun bulunca bana da almış ama sonradan dikkatimi çekti uzerinde ayçiçek yağı yazmıyor bitkisel karışım yazıyor kadincagiz ayçiçek yağı diye almış ama bir şey demedim uzulmesin diye gerçi koku yada lezzette fena değil ama buna bile ne katmislardir kim bilir

Harika bir menü canım ♡ Afiyet olsun sana

neler yiyoruz daha acaba o şekilde oyyyy oyyyy
sağol canım

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla güzelce kilolarinizi verirsiniz inşallah menum
Sabah bi yumurta ve bi kk peynirle omlet bi tb ve domates
Öğlen disardaydim
Aksam yarım avuç yağsız hamsi buğulama sebze eşliğinde acili bi dolutabak yarım bardak kefir
Yeşil çay iki hurma 4 igde şu 8 bardak spor bugün çoook zordu hocanın biri baya zorluyor o vardı 1 saat step 40 dk bölgesel 100.3 = 300 puan yatmadan iki kaşık baharatlı yoğurt tuketebilirim
Arkadaslar güzel bi menüler oluşturup şeker tatlı hamur işini hayatımızda çıkartmaliyiz tartı da eksi görmek güzel ama yağ eritmek istiyoruz su değil sonuçta yaşlar ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor 44 yaşında bi ablanız olarak söylüyorum yani bu işi hep beraber ciddiye alıp çok güzel kilolar vericeğimiz e inanıyom bugün o kadar terledimyoruldum ki kaloriye vursak ne cikar yani vermek çoook zor almak çok kolay hergün mutlaka menu bildirimi yapın ben çok faydasını gördüm kasımda 79 la listeye girdim 71 bandındayim inşallah hedefim 51 le fit olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…