- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Aslında eskiden mutlu olacağım kilodayım ama insan daha düşük rakamları görünce mutlu oluyor. 66 bana ıyi gelmişti.ilk etapta 66 sonra 591 65 yazmayı unutmuşum
Ven yemeyi çok seviyorum özellikle atıştırmayı.ip ucu kaçınca kilolar 3 er 5 er geri geliyo almaya çok müsaitimyogurt yedim canım akşam 12 gibi
valla takip ediyom seniakşam menü özellikle senin iyiliğin için dikkat etmek gerekiyor canım
merhaba canım ben hilal 25 yaşındayım 1 kızdım var 93 ile başladım 86 yum şuan da senin çok bir yolun yok aslında 72 çok çok iyi ahhh keşke düşsem 72 lere
Yaramaz öğrenci gibi hissettim kendimi :)Bunu da beğenmezsem yuh banaçeşit konusunda sıkıntı çekersen buraya yaz hepimiz yardımcı oluruz canım bu arada sen dua et @meryemozcan27 abla gezmelerde, O görene kadar menülerini düzeltte gözünden kaçsın
inşallah canım sende tansiyonuna dikkat et canımŞükür bizlerde iyiyiz ♡
Size Eltinle hoş vakit gecirmeler
Dediğin gibi sağlıklı bir menü hazirlarsin keyifle aksami yaparsınız ♡
Kesinlikle bu aksamı da olabildiğince hafif gecirebilecegine eminim ♡
çok güzel yanınada salata olsun mesela enfes menü olurAkşam bi tabak karnıbahar yemeği bi kase yoğurt yesem nasıl olur
3 yaşında lilicim vaat pırasa yaptım akşama öğlen de aparatı gecistirdk çok sağol canım fikrin için ama kabak pahalıTamam canım teşekkürlerbizde özlüyoruz
Bende meraktayım Meryem ablaya ne dediler aceba ve sana da tepkiler nasıldıbu arada sen regl den haber ver takvim kolay
Boyunda çok iyiymiş bende 1.68 başlangıç kilonda benle çok yakın,biraz dişini sıkarsan olacak bu iş
Biraz geç oldu benim cevap ama hiç sıkıntı yok canım ikisini bir arada tüketebilirsin,chia çok tok tutuyo
Sıkma canını Allah hayırlı iş kapısı açsın inşallah
Hilalcim kızın nekadarlık ?
Bende akşam yemeğimi pişirdim bile,belki fikir olur kıymalı kabak dolması yaptım yanınada yoğurt ve üşenmezsem salatayla kapatmayı düşünüyorum
Hoşgeldin canım,negüzel yeni üyelerin gelmesi mutlu edici
Çok iyi tercih canım afiyet olsun şimdiden,yanına ekmek yeme lütfen
bende öyleyim gecen hafta 83.9 uygun gördüm ben ama bu haftayine86 larla uğraşıyorum pes etmemeliyiz bu yüzdenAslında eskiden mutlu olacağım kilodayım ama insan daha düşük rakamları görünce mutlu oluyor. 66 bana ıyi gelmişti.ilk etapta 66 sonra 59
Ven yemeyi çok seviyorum özellikle atıştırmayı.ip ucu kaçınca kilolar 3 er 5 er geri geliyo almaya çok müsaitim
Serenaların kuzusuyla yaşıtmış,sağlıkla keyifle büyüsün yavruninşallah canım sende tansiyonuna dikkat et canım
çok güzel yanınada salata olsun mesela enfes menü olur
3 yaşında lilicim vaat pırasa yaptım akşama öğlen de aparatı gecistirdk çok sağol canım fikrin için ama kabak pahalı2 tane aldm geçen gün yoksa çok severim dolmasini
bende öyleyim gecen hafta 83.9 uygun gördüm ben ama bu haftayine86 larla uğraşıyorum pes etmemeliyiz bu yüzden
Serenaların kuzusuyla yaşıtmış,sağlıkla keyifle büyüsün yavrun
Kabağın fiyatı hakkında hiçbi bilgim yoktuhatta dolaptakileri unutmuşum yine aldırdım,market alışverişini hep birlikte yaparız eşimle ama meyve sebzeyi sipariş etmeyi daha çok seviyorum
Serenaların kuzusuyla yaşıtmış,sağlıkla keyifle büyüsün yavrun
Kabağın fiyatı hakkında hiçbi bilgim yoktuhatta dolaptakileri unutmuşum yine aldırdım,market alışverişini hep birlikte yaparız eşimle ama meyve sebzeyi sipariş etmeyi daha çok seviyorum
Ciddimisinhahahaha ben soyliyim o vakit 11 TL burada kabak 12 de patlıcan 8 pırasa amaaannn diyete girdik sebze ucuz diye yiyelim dedik sebze tavan yaptı iyimi
Evet canım benim de kızım var 4 şubatta 18 aylık olacak inşallahsağol canım bebek var mı sende
Kurallari nerden okuyabilirim, evet eliptik arastirirken sayfaya denk geldim ve katildim. Daha once baska bir sayfada 23 kg vermistim, sende zayifla grubu. Ama baya zaman gecti Forumlar nasil kullanilir unuttum. Link varsa atar misin.Aleyküm selam canım
Hoşgeldin aramıza
Maalesef dönem dönem spor konusunda aynı dertten muzdarip oluyoruz ama birlikte burada motive olup hedefimize ulasacagiz ♡
Sanirim daha önce hiç takım yarışmasına katilmadin
İstersen ilk sayfadaki kurallarimizi oku önceliklekabul edersen sende bize dahil olmuş olursun
Düzenli paylaşım olunca insan biraz daha sorumluluk duygusuyla dikkat ediyor
Bu arada ben Takım kaptanı Banu ♡ 38 yaşındayım ve biri 18 diğeri 8 yaşında iki cadinin Annesiyim
Maalesef benim rekor kilom 124.5 dubör ara ne güzel diyetisyen desteği ile 85.9u görmüştüm ama geçen seneden beri yok boyun fıtığı yok omuzlardaki tendonlarin yırtılması derken paso yattım ( ilk 2 ay lavaboya bile yardım almadan gidemedim )
Şükür şu anda daha iyiyim ama maalesef tekrar 107yi gördümneyse pes etmek yok daha evvel basarbildiysem yine basarabilirim ♡
Sende kesinlikle basarabilirsinyeterki bir bismillah de devamı da gelicektir ♡
benim kide birşey demiyor allah razı olsun alır getirir ama ben yakından takip ediyorum fiyatları kardan dolayı gelmiyormuş ürünler hele ki pazarda çoğu tezgah kurulmuyor marketler de pazarda aynı şuanda fiyatlar uçmuşCiddimisineşim hiçbişey demiyo bende maşallah inada yapmış gibi patlıcan kabak aldırıp duruyorum neden bukadar pahalıymış ki?
oyyyyy allah bağışlasın cümlemizin kini valla kız olsun çamurdan olsun :) annem çok kullanır bunuEvet canım benim de kızım var 4 şubatta 18 aylık olacak inşallah
Kurallari nerden okuyabilirim, evet eliptik arastirirken sayfaya denk geldim ve katildim. Daha once baska bir sayfada 23 kg vermistim, sende zayifla grubu. Ama baya zaman gecti Forumlar nasil kullanilir unuttum. Link varsa atar misin.
Birde ben zayiflayan ama kg ya yansimayan biriyim neden cunku tuz askim var 5 kg ya kadar su tutabilirim. Incelirim ama kg ya yansimaz bu sebeple tuzu tamamen kesmedikce tartim hic oynamiyor. Illede tartil derseniz tartilirim
Kurallari nerden okuyabilirim, evet eliptik arastirirken sayfaya denk geldim ve katildim. Daha once baska bir sayfada 23 kg vermistim, sende zayifla grubu. Ama baya zaman gecti Forumlar nasil kullanilir unuttum. Link varsa atar misin.
Birde ben zayiflayan ama kg ya yansimayan biriyim neden cunku tuz askim var 5 kg ya kadar su tutabilirim. Incelirim ama kg ya yansimaz bu sebeple tuzu tamamen kesmedikce tartim hic oynamiyor. Illede tartil derseniz tartilirim
Banu kaptanım geçmiş olsun
yaaa kızlar bu tartı neden oynamıyor alıp duvara çakasım geliyoryarın dukan birası yapayım da belki etkisi olur ne dolunay mis anasını satayım bitmedi gitti ödemi
hahahaha ben soyliyim o vakit 11 TL burada kabak 12 de patlıcan 8 pırasa amaaannn diyete girdik sebze ucuz diye yiyelim dedik sebze tavan yaptı iyimi
Sağ olsun canım şükür daha iyiyim ama sanki her An başlayacak gibi ensemde sızı devam ediyorgeçer insallah ♡
Hiç rakama takılma ben inanıyorum cumaya eksi bile gelirbol su iç kuzum birde yeşil çayı ihmal etme ♡
Sorma valla geçen gün Anneme dedim oturup sebze yiyecegime gider her gün tavuk yerim diye
Ben geçen gün bizim burada 15 tl patlıcan
8 lira kabak
8 lira salatalık
Marul 6 tl
Soğan ve patates 5.90 tl
Yeşil biber 16 tl
Domates de 7 tl görünce resmen duyulabilecek seviyede yuh be insanları nasıl enayi yerine koyuyorlar dedim ve bir tane bile bir şey almadan çıktım marketten
1.ci sayfada görünüyor canım kural mesajlariher cuma bizde tartı günü ve listeye girenler bildirimlerini yapmak zorunda ♡
kış ayında salatalık yemem zaten patlıcanı da yazdan dolaba koyarım ama kızartma yapıp.koyarım o yüzden onları yiyemiyorum kavurma yapmak için de alıyorum mecbur canım ama evet dolar dolar dediler al oda düştü zaman geldi sadece maaşlara asgari 1300 kendi sıvı yağın tenekesine 20 lira verdiğimi biliyorum şuan 40 dan aşağı yağ yok resmen allah yardımcımız olsun
evet ilk menü benden gelsin
sabah 10.30
1 haşlama yumurta
1 dolu yk menemen
1 çeri domates
2 sivri biber
zeytin peynir
havuç yarım dil tb ekmek
öğlen 14.40
1 kepçe yorgurt çorbası
2 3 yk brokoli salatası
2 yk meze acılı garniturlu geçen gün yapmıştım ya o
bol salata
ara
1 sade kahve 2 hurma
akşam 18.20
1 kepçe yoğurt lu çorba
1 kepçe pırasa
1 kaşe yoğurt salata
şu şuan 3 lt oldu belki içerim yine susarsam.
birşey yemeyi düşünmüyorum şu saatten sonra belki dut falan ara öğün yaparım çok acikirsam
neler yiyoruz daha acaba o şekilde oyyyy oyyyySorma normalde bende yemem de fiyatları görünce delleniyorum
Hadi salatalık malzeme almayalim ama kışın sebzeli de olmuyor ki
Valla hep diyorum kim insanların sırtından zengin ediyorsa kendini Allah acısını çıkarsın en kısa zamandayazık o çiftçinin anası agliyor ama aracı ve market sahipleri parsayi götürüyor
İnan dün baktım Annem yağ uygun bulunca bana da almış ama sonradan dikkatimi çekti uzerinde ayçiçek yağı yazmıyorbitkisel karışım yazıyor kadincagiz ayçiçek yağı diye almış ama bir şey demedim uzulmesin diye gerçi koku yada lezzette fena değil ama buna bile ne katmislardir kim bilir
Harika bir menü canım ♡ Afiyet olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?