Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aboooouuuuu ebi sende mi büyüksün anaaaa şuan soklardayim:))) ben burada herkesi 25 30 neyim saniyom

Tebrikler canım. Menü de sporda süper bugün bende spor sıfır resmen koltuk üzerinde ordan oraya kaykildim hacı yatmaz misali bende kaptan kalkmaz modundaydim bugün
Şükür tansiyon az da olsa yükseldi sabah beri yarına inşallah bomba gibi olurum ♡♡♡♡

Slm kızlar eve yeni girdim çok şükür kazasız atlattım günü mutluyum spor yok öyle açımki Bı saat önce kayısı çayı yarım elma yedim

Yarın kahvaltı sonrası büyük görümceye gideceğiz bir ay sonra kızının Dügünü var eksigi neyse onu alcaz kına gecesi öncesi tekrar gıderız

Telefonda el gibi sormayalım dedık eltım kv fln gıdecegız görümcem şeker hastası orda rahat olurum hamur işi fln olmaz yemek türü olur yine chiamı yanıma alırım

İyi akşamlar kızlar gelsin menüm
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği ve peynir, çay
Ara iki küçük fincan filtre kahve
Öğlen 12 de salamlı kaşarlı sandviç ve çay
Ara cappuccino
Akşam 5te tavuk ızgara ve havuç lahana salatası
Ara iki hurma ve çay

Ohhh sefası olsun canım eminim yarın da sıkıntısız atlatirsin
Rabbim gelin kızımıza da ömür boyu mutluluklar versin ...Aminnnn

Menüm: Kahvaltı çeyrek simit , bi dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin çay
Arada bir hurma
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği salata bi kase yoğurt
1 litre su zukkum oynakbasi34 @meryemozcan27

Süper süper süper ♡♡♡♡♡
Kesinlikle bu şekilde devam edersen çok çabuk hedefine ulasirsin Aynen devam

Tebrikler canım senin menu de süper bence ne abartılı nede aşırı kısıtlanmış
Hadi bakalım kim tutar seni

Bende menü paylaşayım;
Dün daha iyidi gerçi ama malum bu tansiyon maf etti beni bugün

Uyanınca; 05.00de
1kupa sıcak su

Ara; 06.30da 1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı 07.00de
1 haşlanmış yumurta
1 ufak dilim beyaz peynir
3 kaşık yulaf ezmesi
1 kupa limonlu naneli yeşil çay

Ara 09.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi + 1 hurma

Öğlen; 11:00de ( esimın ısrarları üzerine )
2 dilim kızarmış ekmek
5 - 6 zeytin
1 kiraz saplı çay

Ara 13.45de
1 kupa Kayısılı çay
1 adet elma

Akşam 16.45de
2 tavuk but haşlama
2 kaşık makarna ( ufaklik ille ye bak hastasin diyip durdu )

Ara 18.30da
2 kepçe çorba

Ara 19.30da
2 gün kurusu

Su anda hem aç hemde tokum daha doğrusu sersem gibiyim hala nasilim bilmiyorum kafam bir milyon sanki

Spor yok maalesef ve su ancak 2 litre oldu

Bundan sonra böyleee :)

geri almanın sebebi nedir peki bu 23 kiloyu
Gebelik
Ilk dogum sonrasi kilo verdim ama 2.dogumdan sonra tartida düşmediğimi gorunce kilo uzerine eklendi.
Sonra 3.hamilelik gerci 12. Kg kaldi suan 67 ile hamile kalmistim 2.dogumda (2013)
Bir ekmek birde tuz beni mahvetti, sanirim ekmegi hazmedemiyorum zira hareketli ve saglikli beslenmenin baska aciklamasi olamaz.
Solayisiyla tartiya degil enerjime ve giyeceklere bakiyorum.

Gunahlarimi dokeyim
Sabh gayet guzel soganli yumrta az peynir ve zeytin ama..
aksam
Taze pusirdigim citir kabuklu ekmek gerisi saglikli olan gıdalardan yedim yazik ki ekmek benim basima bela.. Direk yorgunluk halsizlik ve pismanlik getiriyor. Halsizlik getirmese amenna ama bu kilo +saglik sorunu.
Yakinda bir dr a gitmek istiyorum, insulin direnci mi var anlamadim gitti. Ama evde durmak bana yaramayan asil o. Ankara haliyle en muhtesem soguklar

Eliptik kullanan var mi?
Onerir misimiz yoksa eve fazlalik almak yerine yürüyüş oneririm mi dersiniz.
Suan etraf kopek dolu ve 3 ksiiyi isirdigi icin biraz korkuyorum yoksa 2.saat yuruyordum ve aralikli kosuyordum önceden

Ben de büyüğüm ona göre
kiiizz ne ettiniz böyle ya meğer ne çok ablam varmış burada benim saygılar abla

Menüm: Kahvaltı çeyrek simit , bi dilim peynir, bi dilim pastırma, zeytin çay
Arada bir hurma
Akşam bi tabak karnıbahar yemeği salata bi kase yoğurt
1 litre su zukkum oynakbasi34 @meryemozcan27
afiyet olsun canım düne göre çok güzel bir menü yarın inşallah simit atar yerine yumurta ekleriz dimiii:))

öğlen sandviç yerine başka seçenek yok muydu acep afiyet olsun :)

uyma sen anacım o fıstık kizinla eşine :) bak dün ne güzel di dengedeydi herşey bir de kahvaltı çok erken değil mi banu ya nasıl duruyon ben sabah erken kalkarsam daha çok yerim herhalde

anladım canım kendini tanıman da çok güzel aslında bunu bilip üstüne gitmen lazım bence ben mesela sisiyorum ama sebebini bulamıyorum bulsam onu yapmayacağım ama işte yok bulamadım gitti sende yemesen keşke evet kıyafet ve ölçü önemli.önemliymiş tartıda önemli boy kilo indeksine vurunca tartıyı baz alıyor canım ölçüden ziyade bende mesela hiç 87 durmuyorum duyan şok olur çünkü kalça ve basen de saklı etimde sıkı benim 44 beden ken 40 sanıyorlar ama 44 yani belki fizigimden kaynaklı bilmiyorum belim çok ince çünkü ama bu tartidaki gerçeği değiştirmiyor

mutlaka baktır unsilin direncine çok önemli o ekmek pisirmen çok güzel ama yeme canım lütfen sınırlar 1 dilimle kahvaltida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…