Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü menümü paylaşayım da kesin beni
Kahvaltı ıspanaklı omlet, çay
Öğlen kuru fasulye ve pilav
Akşam bir dilim ıslak kek. Misafire yaptım dayanamadım

oyyyy ne ettin kiiiz hemde hem öğlen hem akşam yarın harbiden çok hafif geçmeli :))) afiyet gaz olsun diyorum çünkü kuru fasulye malum

oooo saygılar abla buna nasıl yorum yapam ben önünde eğiliyorum

Menüm sabah 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı bol yeşil salata
1.5 lt su
@meryemozcan27 oynakbasi34
afiyet olsun ucukcugum çok hafif bir menü ah birde saatlerini yazsan bize

Bende uçuğa aynısını diyecektim saatlerini yazmalısın D Deliidivane cım

Naber Hilaltoş

evet gelelim benim bugün konuştuğumuz telaşlı menume

sabah 10.00
1 haşlama yumurta
2 çeri maydanoz
yarım havuç peynir yarım tb ekmek

öğlene 14.40
1 kepçe çorba
1 dolu kepçe yağsız tavuklu mantar sote
3 yk bulgur pilavı
yoğurt salata

ara gün kurusu kayısı 4 tane

akşam 19.30

3 yk havuçlu biberli yoğurt

ara çay

şu 1.5 lt 3 hurma

kızlar bugün başıma kötü şeyler geldi kızımı üstüne dolap düştü babaannesi ile bir.kaza atlattilar şükür birşey yok allah korudu sadece yüzünde hafif bir morluk.var

Allahtan tam üstüne gelmemiş kaynanam çekmiş sadece yanağına vurmuş hafif sabah kahvaltıdan fırladım sese sonra uyudu kızım bende yanına yattım kalktık ogleni yedik akşam abim.çağırdı içli köfte partisi varmış ablam komşusundan öğrenmişti muş köftesi diye geçiyor bursa da çok yaygın ablammlarin mahallede o yapmış ama benn yemedim savaş açtım onlara :)

zaten tam sofra zamanı abimlerin mutfak birbirine girdi meğer şu basmış haberim yok gider tıkanmış habire bulaşık citiliyorum baktım yengem tutuşmuş meğer varmış 3 gündür sıkıntı bende patladı 2 saat uğraştık sonra iştah kalmadı yemedim bende yoğurt la geçiştirmek daha iyi oldu.

şimdi eve geldik yarın detoks günü bolca çay içeceğim ödem için

Menüm

Uaynınca limonlu tarçınlı ılık su

10.00 kahvaltı
2 tb ekmeğinden ince bir dilim eski kaşarla tost,1 haşlanmış yumurta,yeşil biber,3 zeytin,ayvalı ıhlamur

14.30
Sade Türk kahvesi,1 incir,1 hurma,2 ceviz

18.00 akşam
Bir porsiyon pırasa,2 zeytinyağlı yaprak sarma,yoğurt

21.00
Bir dilim ayva,bir dilim portakal

Su:2.5 lt
Spor:
510 ip= 102 p
40 dk zumba=160p
Toplam=262 p oynakbasi34 @meryemozcan27

Tamam kahvaltı saatim belli olmasın diye yazmıyodum bidahaki sefere yazarim

Ayy çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm kuzuna , nasıl yapmış ki inşallah şimdi daha iyidir kıyamam yavruya
Aksilikler üst üste gelmiş abinler içinde geçmiş olsun canım ...
Menünde gayet güzel sonraki hurmalar olmasa daha güzelmiş

Canım kaçta kalkıyosun sen,araya kuru meyve falan koysan iyi edersin yoksa gece yeme arayışına girersin,kahvaltında hiç iyi değil biraz daha arttır peynir ceviz yeşillik falan ekle
Kahvaltıyı çoğu zaman sadece yemiş olmak için yapıyorum malesef tek başıma zevk alamıyorum kahvaltıdan o yüzden kendime özel sofra filan kurmuyorum ne varsa bir iki lokma yiyip kalkıyorum iste

Bende uçuğa aynısını diyecektim saatlerini yazmalısın D Deliidivane cım

Naber Hilaltoş
iyidir canım senden naber

afiyet olsun canım bu ayva harbi çok kurtarıcı yaa menünün çok güzel

Tamam kahvaltı saatim belli olmasın diye yazmıyodum bidahaki sefere yazarim
yaz canım yaz yaza yaza duzelticez

lili aslında o hurmaları yolda yedim giderken saati bilemedim sona ekledim küçük dü boyutuvalla lili hatirliyormusun 5 6 hurma yerken daha güzel gidiyordu kilolaar

Kahvaltıyı çoğu zaman sadece yemiş olmak için yapıyorum malesef tek başıma zevk alamıyorum kahvaltıdan o yüzden kendime özel sofra filan kurmuyorum ne varsa bir iki lokma yiyip kalkıyorum iste
İnan bende aynısıydım,ayaküstü atıştırıyodum hatta kahvaltı niyetine öğlen makarna falan yiyodum ama yanlış canım,güzel kahvaltı tabağı hazırla kendine,ozaman daha iştahla yeniyo emin ol,önce gözün doysun o tabakla

Unutmak ne mümkün canım

Yaa çok geçmiş olsun ne dolabı düştü ki öyle nasıl düşmüş

Unutmak ne mümkün canım
ne kiskaniyon senin yok diyee

Yaa çok geçmiş olsun ne dolabı düştü ki öyle nasıl düşmüş
eski bir alt katimdaki ince uzun bir dolap canım babaannesi ile içinde birşey aramışlar o da duvara monte idi eşim çıkarmıştı boya yaparken kullanılmıyor o daire zaten tekrar takmamis ne bilsin adam böyle olacak neyseki mevlam korudu

Bide benim mantığım yanlış sanırım. Mesela iki yumurtayla doydum diyelim peynir vs. Yememe gerek yok kilo yapar doymusken yemeyim diyorum

yarın kendime şöyle koca bir tencere kapuska yapayım etli sanırım canım et istiyor çok ağır et ister canım yanına salata ile kapatayım 2 gün boyunca
Ay bende daha bi kere bile kapuska pişirmedim desem yeri,en son öğrencilikte yapmıştım evde lahana var bende salatasını düşünüyodum iyi aklıma düşürdün belki bende kapuska yaparım yarına ama işte eşim nefret ediyo,etli dolmasını seviyo,neyse yarına lahana olacakta ne şekilde olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…