Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende zayiflamak istiyorum...ve bi yazi okumustum zayiflama arkadasin olursa daha verimli olur diyetin diye...nasil yapiyoruz??bi anlatan vardir elbet aranizdaaben dogum kilosunu atamayan son 8 diyen bi anneyim...benide alin aranizaaaaa

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Kaptan yuvaya döndü hemde kacamaksiz
Tabi menüyü aksam toptan yazarım ki arada kaynamasin

Gelir gelmez bir posta çamaşır atıp ıspanak islattim Annem haftaya bana gelecek olan kalabalık misafir için börekler benden demişti hatun günleri karıştırmış hani ses etmese o An yarın gelecekler diye 2 tepsi börek yapıp getirecekmis börek için aldığı ıspanak tabi o güne kadar kalmaz oda sevmez öyle kavurup buzluga atsın börek içini eeee biz daha 2 gün önce ıspanak yedik deyince bende hadi alayım bari bu aksam yaparım yarına hazır olur dedim bu aksami menü belliydi zaten

Bende zayiflamak istiyorum...ve bi yazi okumustum zayiflama arkadasin olursa daha verimli olur diyetin diye...nasil yapiyoruz??bi anlatan vardir elbet aranizdaaben dogum kilosunu atamayan son 8 diyen bi anneyim...benide alin aranizaaaaa

O zaman hadi sende bize hedefe giden yolda arkadaş ol ♡
Aramıza hoşgeldin
Eeee kısaca bahset bakalım kendinden hem kızlarda geldikçe çabucak kaynasirsiniz ♡♡♡
Kaç kilosu hedefin kaç falan

Hoşgeldin..gerçi bende daha dün geldim ama haha

Bu arada bende kendimi tanitayim;
Adım Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadının Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡

Maalesef en kilolu benim burada ama oda değişecek Allahın izniyle
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 107yi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡

Unutmadan belirteyim bende pko ve insülin direnci vardı en son insülin direncini bilmem ama pko hala var ondan eminim ama kilolar gidince insallah oda gidecek

Slmmm68kg fakat emzirdigim donemde ne guzel zayiflayarak 64 olmustum bu bile eski kiyafetlerime sigmama yetiyordu..fakat kis geldi bana nolduysa tabi emzirmede bitti kilolar aldi basini gitti ve artik yeter dedim..3gundur evde kemdimce hareketler yapiyorum..gobek sorunum var benden once heryere varmasindan sikayetciyim!zayiflamak istiyorum..buraya cocukla girmek zor olcak ama o uyuyunca katilirim araniza...

ben bugün kuzenime geldim burada yiycem diye kahvaltı ve öğle yapmadım tek öğün olarak burada yedim dengeledim.

liliiiii adın meral miii ay çok datluuuu :)
Ayyy aşkolsun şimdiye kadar kızlar hep Meral Meral diyo hiç mi dikkatini çekmedi senle tanıştığımızdada söylemiştim tişikkirlir cınım burcumuz da aynı hatırladınmı sen 1 şubat ben 10 şubat tubi 2 şubat yena 4 şubat kaptan 28 şubat

Merak etme küçücük uyudukca yazarsın nasılsa
Eminim kilolar gidince spor isteği de artacaktır ama şöyle de bir şey var spor yaparsak hedefe daha çabuk ulaşma ihtimalimiz daha yüksek ♡♡♡♡

Az dinlenip fayansları giriyorum ama önce üzerime rahat birseyler göreyim temizlikte genelde hep çamaşır suyu lekesi yaptığım için iş kıyafeti ayrı
ayyy benim de 2 takımım var ful çamaşır suyu desenli r

ayyy korlugume ver meralcimmm evet burçlar aynı canimmm onu biliyorum

Hoş geldin nunucum. Haklısın burada olmasak biz de zor zayiflardik. Hikayelerimiz senden çok farklı değil. Yıllar içinde sinsi biriktiler şişko oluncaya kadar aklımız başımıza gelmiyor.Sen kararliysan gerisi çok kolay. Beslenme alışkanlığını bir öğrenelim sen paylaşım yaptıkça gerekli önlemleri alırız. Buraya devam ettiğin sürece kontrol altında tutariz seni elinden geldiğince bize zaman ayırmaya bak hiç pişman olmayacaksın. Hayırlı olsun canım. Maraton başladı.

Başımız dertte bir yetmezmiş gibi beşi bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…