Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence menün güzel kaptaniçem afiyet şeker olsun

Sen daha neler yedin de hele aramızda kalcak

Ohooo canım sen o ağlamaları bana sor,daha dün akşam eşimle aslan belgeseli seyrediyoruz bi tane anne aslan 17 yaşına gelmiş bi deri bi kemik,hem yaşlılıktan hemde açlıktan öldü,ben nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra,aslana bu hal hiç yakışmadı diye normalde hep kızıyodum yavruları acımadan yiyolar diye eşimde doğanın kanunu bu diye teselli ediyo ama baktım onunda gözleri doldu hele hamilelikte candy ve heidi yi baştan sona izledim her gece netten, Anthony öldüğünde ağlamaktan öldüm

Sen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyi

Sağol canım en bayıldıklarımdan brokoli benim için, sana da afiyet olsun

Ben bugun saat 2gibi etli nohut yedim 1kasik pilavla amaa...sonrasinda 1elma..aksam 7gibi aksam yemegi niyetinede yogurt yedim...su an ac gibiyim findik atistiriyorum bikac tanee...film izliyorum bitsin yarim saatte gobek eritme hareketiii oldu mu tamam gibi bugunlukkk

Bu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil. Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..

Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...

Sen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyi
Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle

Yaptıkya kanki smoothie içicez
Smoothie yetmez kankeytam yarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...

çok karışık yazmışsın canım saatlerini ve ara öğünlerini anlamadım nohut ne kadardı mesela fındık kaç adetti

şöyle yapalım sen yaz abla sonra konuşup orta yol bulalım olur mu yarın kurabiyeyi hatırlıyorum sabah muz alıp yapacağım unutmadım :)

Tatlişim afiyet olsun. Senden bir ricam var.
Sabah(00.00) ,.......... ....,....... ........... ........... ............ ............ .....
Ara(00.00) ........... ...........

Öğle(00.00) .......... ............. ............. ..................
Varsa Ara(00.00) ............ .............

Akşam(00.00) ........... ........... ............
Su.............. Litre
Spor........ dakika,saat
Şeklinde bildirim yaparsan incelememiz daha kolay olur. Daha güzel yorumlar yaparız. Kahvaltı yapmadın mi?
Karbonhidratli besinleri daha az yersen çabuk kilo verirsin. Aç olman normal yoğurdun içine yulaf ezmesi eklersen seni tok tutar.

Afiyet olsun. Fena bir menü değil. Spor olsaymiş iki kaşık makarna ve çikolata kalıcı olmazmış. Suyu neden belirtmedin? Bı de menune bitki çayı ekleyelim.

P.tesi menüm
Sabah(10.00) Bir yumurta, zeytin, peynir, iki çatal petek bal, maydanoz, iki çeri, bir tb ekmeği
11.00 Bir sade Türk kahvesi
17.00 Dört kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf, beş badem, acibiber, eşime mantarlı tavuk sote yaptım bir kaşık tadına baktım
Su İki litre, bir litre Banunun detoks suyu, iki demlik bitki çayı , spor yok...
Açım ama çok mutluyum. Yiyecek miyim hayır tabi ki....

afiyet olsun canım nagit kizartmami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…