Bence menün güzel kaptaniçem afiyet şeker olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
An itibariyle yemek faslı da bittiğine göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah uyanınca 06.45de
1 kupa limonlu sıcak su
Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ufak turp bol limonlu
1 adet gün kurusu
1 naneli limonlu yeşil çay
Ara 11.00de
1 sade Filtre Kahvesi
Öğlen 14.00de
1/2 karnıyarık
3 kaşık yoğurtlu bakla
3 kaşık yoğurtlu havuç
Ara 15:00de
1 sade nescafe
Akşam; 18.30da
3 ufak parça tavuk ( elim kadar toplamda )
1 kase yoğurt
Gün içinde 2 litre metabolizmahizlandirici su( 1. Sayfada tarifin resmi var merak eden olursa )
1 litre sade su
Sabah 30 dakika epileptik ♡
Yatmadan tekrar yaparım ama biraz önce arkadaşım aradı hadi çıkın gelin çay içelim diyeve kesinlikle şekersiz çay ve kahve harici asla bir şey yenilmeyecek
Alayım bakalım bugünün menüsüne yorumlarınızı
Harakiri mi yapıyorsun kızyandın diyecektim ki baktım Meryem Ablan görmüş bile
Canım çay iyimiş bana da lazımhala alacağım hesapta ama Meryem Ablanın da dediğigibi ne olur bukadar kısıtlamaya gitme ki kıtlık sinyali vermesin vücut
kız nerden de aklına geldi
Yarın sırf Protein tuketip dengeler inşallah
Sen daha neler yedin de hele aramızda kalcakkız ne diye fisetekliyorsun bak Meryem abla daha çok kızacak
evet ablacım kumpir şöyle anlatayım bir milföy un yarısını uzun kesiyor içine 1 yk haşlanmış patates koyuyor ve üzerine garnitur yani koca bir kumpir değil ama bu görüşme elinde sonunda olacaktı ve bende pazartesi olsun dedim cumaya kadar eksi çıkar ınsalh ya o değilde 3 gündür 86.7 ödem canlarına rağmen bir eksiklik göremedim
ayyyy mihtesemmm bir menü olmuş :) afiyet olsun kaptancimmm yarın evet haşlanmış tavuk yiyem bari
Ohooo canım sen o ağlamaları bana sor,daha dün akşam eşimle aslan belgeseli seyrediyoruz bi tane anne aslan 17 yaşına gelmiş bi deri bi kemik,hem yaşlılıktan hemde açlıktan öldü,ben nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra,aslana bu hal hiç yakışmadı diyeKız ben her anlamda tam bir Baligim siz kapışsaniz oturup ağlarım yapmayın kız kıyamam günah diye
Haberleri bile izlerken her akşam ağlayacak bir şey denk geliyorumilk zamanlar ufaklık sasiriyordu ama artık oda alıştı kız ne ağlıyorsun yine diyor
Sen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyiyaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)
bırakma şu kizceni yalnız
bende yarın tavuk ve brokoli yapam iyi hatırlattın canım afiyet olsunnnnn
Sağol canım en bayıldıklarımdan brokoli benim için, sana da afiyet olsunyaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)
Yaptıkya kanki smoothie içicezBırak kız şimdi oğlaklari.
Bu hafta acil önlemler alalım. Regl kervanına ben de katıldım.ödeme yakalanırsak yandık....var mısın benimle...beyin firtinasi yapalım acilllll
Zencefilli bitterdi serçe parmağım kadar bile değildi :) zaten değişik diye denedimDüşman içeride dışarıda aramaya gerek yok.
Kız doğru söyle bitterdi ...di mi....hem de %80 kakaolu ....
1.62 boyum kilomsa 68 bebeden kalma zaten bu kilolar yoksa 57kg biseydim bennn
yok kız yesem yedim derim :) yalan yok bendeSen daha neler yedin de hele aramızda kalcak
yaaaaa bu ne biçim dostlukSen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyi
bende çok severim brokoli bizm kardeşimizSağol canım en bayıldıklarımdan brokoli benim için, sana da afiyet olsun
Bu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil.İyi akşamlar arkadaşlar,
Bu sabah kahvaltıda ortalama 1 tane kadar omlet domates salatalık ve çay 1 dilim tb ekmeği yedim.
Aralarda 5i 1 yerde çayı
1 greyfurt
Siyah çay
Akşam menümde brokoli salatası 1 tabak yaklaşık.
Bugün de bitti şükür
Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...yaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)
Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyleSen böyle makarna salatalarını ye giyersin elbiseyi
Smoothie yetmez kankeytamYaptıkya kanki smoothie içicez
çok karışık yazmışsın canım saatlerini ve ara öğünlerini anlamadım nohut ne kadardı mesela fındık kaç adettiBen bugun saat 2gibi etli nohut yedim 1kasik pilavla amaa...sonrasinda 1elma..aksam 7gibi aksam yemegi niyetinede yogurt yedim...su an ac gibiyim findik atistiriyorum bikac tanee...film izliyorum bitsin yarim saatte gobek eritme hareketiii oldu mu tamam gibi bugunlukkk
Bu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil.Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..
Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...
Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle
Smoothie yetmez kankeytamyarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...
Tatlişim afiyet olsun. Senden bir ricam var.Ben bugun saat 2gibi etli nohut yedim 1kasik pilavla amaa...sonrasinda 1elma..aksam 7gibi aksam yemegi niyetinede yogurt yedim...su an ac gibiyim findik atistiriyorum bikac tanee...film izliyorum bitsin yarim saatte gobek eritme hareketiii oldu mu tamam gibi bugunlukkk
Afiyet olsun. Fena bir menü değil. Spor olsaymiş iki kaşık makarna ve çikolata kalıcı olmazmış. Suyu neden belirtmedin? Bı de menune bitki çayı ekleyelim.Kızlar menümü yazayım
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, bir adet rafadan yumurta, bir dilim kaşar peyniri ve çay
Öğlen 2 de sebzeli çorba ve bir dilim tahıllı ekmek
Ara bir parça çikolata
Akşam 5te 2 parça tavuk nugget, iki kaşık makarna ve salata
Su bir litre ancak. Yürüdüm yarım saat tempolu :)Afiyet olsun. Fena bir menü değil. Spor olsaymiş iki kaşık makarna ve çikolata kalıcı olmazmış. Suyu neden belirtmedin? Bı de menune bitki çayı ekleyelim.
Oooo spor varmış çok iyi mavişimSu bir litre ancak. Yürüdüm yarım saat tempolu :)
afiyet olsun canım nagit kizartmamiKızlar menümü yazayım
Kahvaltı 8de bir dilim tb ekmeği, bir adet rafadan yumurta, bir dilim kaşar peyniri ve çay
Öğlen 2 de sebzeli çorba ve bir dilim tahıllı ekmek
Ara bir parça çikolata
Akşam 5te 2 parça tavuk nugget, iki kaşık makarna ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?