- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Olabilir abla tarçınlı yesıl cay iyi gelir inşKan şekerin mi düştü acaba
Çok geçmiş olsun canım
vay be amma çok şubat varmış ben ocakAyyy aşkolsun şimdiye kadar kızlar hep Meral Meral diyo hiç mi dikkatini çekmedi senle tanıştığımızdada söylemiştimtişikkirlir cınım burcumuz da aynı hatırladınmı sen 1 şubat ben 10 şubat tubi 2 şubat yena 4 şubat kaptan 28 şubat
Evet ablaaa sana defalarca baktım ama yok yok yok göremedim pes etmeden baktım sanki bi mucize olup albümler bana açılacaktıbi gün o fotolar gözükürde beni mahrum bırakırsan çeker giderim ablişkooom haberin ola
Hoşgeldiniz kızlaaaar maşallah çok bereketli bi gece olmuş,umarım kalıcı olursunuz,sağlıklı kilo vermeler diliyorum hepinizeben Meral 31 yaşındayım,18 aylık bir kızım var,1.68 boyum 64.6 kilom, 73.8 le sanırım 21 kasımda başladım bu gruba,benden de kısaca böyle ...
Kızının yeni yaşı kutlu olsun canım
Şahanesin şekerim vukuatsız atlattığın için tebrik ederim ,yolundayız
Tekrar "beni de beni de" diyim ki kimseler beni unutmasın
Bende Tuğbişko gibi kilona kendim o rakamı gördüğümdeki kadar mutlu oldum inan Hüsna ablacım,tebrikler
Ben bunu hiç duymamıştım,çok güvenilir bi yerden alıyoruz kilosu da 70 tl,umarım aldıklarımız o dediğinden değildir,günlük maksimum 3 tükettim ve şimdiye kadar her hafta kilo verdim
umitliyim kız senden...
Düşman içeride dışarıda aramaya gerek yok.sabah kontrol tartısında az eksi çıktım cumaya göre sevindim.hemen kendime çikolata aldım aman meryem duymasın gebertir çok ama çok miniş bişeydi ya şimdiden söyleyeyim
He he çok bekle sen bitteri, tofifie mişDüşman içeride dışarıda aramaya gerek yok.
Kız doğru söyle bitterdi ...di mi....hem de %80 kakaolu ....
Mayonez,milföy,patates çok çok fena, bir öğün diye direkt paketle margarin kemirseydin zamandan tasarrufevet ben yazayım menumu
sabah yok
öğlen yok
15.30
2 küçük patlıcan dolması kuru
3 yk makarna salatasi
1 adet milföylü kumpir
evet menü bundan ibaret daha ne olsun gerçi sabah akşam yok bu yüzden tek öğün olursa dengeler dedim bir çok şey vardı ama ben bunları yedim bol su içtim itmiş çayı içtim eve zor geldim içtiğim bitki çayı bağırsakları fena çalıştırıyor allahım yolda bir rezillik çıkacak diye ödüm koptu Meryem abla bu çay beni afedersin diyare yapıyor yemekten sonra içiyorum sence yediklerimin kalorisi yok oluyomudur
Eski oğlaklardan kim kaldıvay be amma çok şubat varmış ben ocak
Patlıcanları kızartmamışındır umarım. Yağsız salata doğru değil canım. Bir yemek kaşığı zeytinyağı kullan. Karatay diyorsa dogrudur. Patates var mı oturtmada....iciğini ciciğini bilmem lazım.Bol acılı patlıcan oturtma yaptım pişiyor yagsız salata ayran akşam menum 18:30 da bıter yemek faslı
Kesmicem diyorum ama aşağıda fena şeyler alintiladim. Sopa geliyor hazır ol...kesme benden ümidi
Çay ödem atıyor korkma..bağırsaklar alışır zamanla bu iyi...Gün boyu yememekle iyi yaptığını zannediyorsun ama yanlış. Vücut kendini korumaya alıp kalori yakmaz sonra da yediğin o kumpir hele bı de milfoylu onu da poponda rezerve eder. Nasıl olsa bu vücutta kıtlık var önlemini alır..şekerim sağlıklı beslenmeyi öğrenmek zorundasın. Menunu hiç beğenmedim. Kendine zaman ayırıp araştırmak öğrenmek zorundasın. Hep aç kalacağım korkusuyla oturma yemeğe...Zaman kaybediyorsun. Bugün karbonhidrat ağırlıklı bir menü var karşımda...Bunlarla kilo verebileceğine inaniyorsan devam et. Sen kendini sevmiyorsun ama ben seviyorum. Bana ihanet etme artık...evet ben yazayım menumu
sabah yok
öğlen yok
15.30
3 yk makarna salatasi
1 adet milföylü kumpir
evet menü bundan ibaret daha ne olsun gerçi sabah akşam yok bu yüzden tek öğün olursa dengeler dedim bir çok şey vardı ama ben bunları yedim bol su içtim itmiş çayı içtim eve zor geldim içtiğim bitki çayı bağırsakları fena çalıştırıyor allahım yolda bir rezillik çıkacak diye ödüm koptu Meryem abla bu çay beni afedersin diyare yapıyor yemekten sonra içiyorum sence yediklerimin kalorisi yok oluyomudur
Hoş geldin nunucum. Haklısın burada olmasak biz de zor zayiflardik. Hikayelerimiz senden çok farklı değil. Yıllar içinde sinsi biriktiler şişko oluncaya kadar aklımız başımıza gelmiyor.Sen kararliysan gerisi çok kolay. Beslenme alışkanlığını bir öğrenelim sen paylaşım yaptıkça gerekli önlemleri alırız. Buraya devam ettiğin sürece kontrol altında tutariz seni elinden geldiğince bize zaman ayırmaya bak hiç pişman olmayacaksın. Hayırlı olsun canım. Maraton başladı.
Başımız dertte bir yetmezmiş gibi beşi bir yerde
sabah kontrol tartısında az eksi çıktım cumaya göre sevindim.hemen kendime çikolata aldım aman meryem duymasın gebertir çok ama çok miniş bişeydi ya şimdiden söyleyeyim
evet ben yazayım menumu
sabah yok
öğlen yok
15.30
3 yk makarna salatasi
1 adet milföylü kumpir
Mayonez,milföy,patates çok çok fena, bir öğün diye direkt paketle margarin kemirseydin zamandan tasarruf
Baaak bize laf atarsan beşimiz birden geliriz ona göre şekerim kaptan ne kadar balık olsa da şubat kontenjanından onu da gruba alıyorum
Mayonez,milföy,patates çok çok fena, bir öğün diye direkt paketle margarin kemirseydin zamandan tasarruf
evet ablacım kumpir şöyle anlatayım bir milföy un yarısını uzun kesiyor içine 1 yk haşlanmış patates koyuyor ve üzerine garnitur yani koca bir kumpir değil ama bu görüşme elinde sonunda olacaktı ve bende pazartesi olsun dedim cumaya kadar eksi çıkar ınsalh ya o değilde 3 gündür 86.7 ödem canlarına rağmen bir eksiklik göremedimPatlıcanları kızartmamışındır umarım. Yağsız salata doğru değil canım. Bir yemek kaşığı zeytinyağı kullan. Karatay diyorsa dogrudur. Patates var mı oturtmada....iciğini ciciğini bilmem lazım.
Kesmicem diyorum ama aşağıda fena şeyler alintiladim. Sopa geliyor hazır ol...
Çay ödem atıyor korkma..bağırsaklar alışır zamanla bu iyi...Gün boyu yememekle iyi yaptığını zannediyorsun ama yanlış. Vücut kendini korumaya alıp kalori yakmaz sonra da yediğin o kumpir hele bı de milfoylu onu da poponda rezerve eder. Nasıl olsa bu vücutta kıtlık var önlemini alır..şekerim sağlıklı beslenmeyi öğrenmek zorundasın. Menunu hiç beğenmedim. Kendine zaman ayırıp araştırmak öğrenmek zorundasın. Hep aç kalacağım korkusuyla oturma yemeğe...Zaman kaybediyorsun. Bugün karbonhidrat ağırlıklı bir menü var karşımda...Bunlarla kilo verebileceğine inaniyorsan devam et. Sen kendini sevmiyorsun ama ben seviyorum. Bana ihanet etme artık...
ayyyy mihtesemmm bir menü olmuş :) afiyet olsun kaptancimmm yarın evet haşlanmış tavuk yiyem bariSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
An itibariyle yemek faslı da bittiğine göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;
Sabah uyanınca 06.45de
1 kupa limonlu sıcak su
Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ufak turp bol limonlu
1 adet gün kurusu
1 naneli limonlu yeşil çay
Ara 11.00de
1 sade Filtre Kahvesi
Öğlen 14.00de
1/2 karnıyarık
3 kaşık yoğurtlu bakla
3 kaşık yoğurtlu havuç
Ara 15:00de
1 sade nescafe
Akşam; 18.30da
3 ufak parça tavuk ( elim kadar toplamda )
1 kase yoğurt
Gün içinde 2 litre metabolizmahizlandirici su( 1. Sayfada tarifin resmi var merak eden olursa )
1 litre sade su
Sabah 30 dakika epileptik ♡
Yatmadan tekrar yaparım ama biraz önce arkadaşım aradı hadi çıkın gelin çay içelim diyeve kesinlikle şekersiz çay ve kahve harici asla bir şey yenilmeyecek
Alayım bakalım bugünün menüsüne yorumlarınızı
Harakiri mi yapıyorsun kızyandın diyecektim ki baktım Meryem Ablan görmüş bile
Canım çay iyimiş bana da lazımhala alacağım hesapta ama Meryem Ablanın da dediğigibi ne olur bukadar kısıtlamaya gitme ki kıtlık sinyali vermesin vücut
kız nerden de aklına geldi
Yarın sırf Protein tuketip dengeler inşallah
Ey cemaati müslimin ! Hoca ne dedi anlayan var mı
evet ablacım kumpir şöyle anlatayım bir milföy un yarısını uzun kesiyor içine 1 yk haşlanmış patates koyuyor ve üzerine garnitur yani koca bir kumpir değil ama bu görüşme elinde sonunda olacaktı ve bende pazartesi olsun dedim cumaya kadar eksi çıkar ınsalh ya o değilde 3 gündür 86.7 ödem canlarına rağmen bir eksiklik göremedim
Bırak kız şimdi oğlaklari.Eski oğlaklardan kim kaldı
yaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)Ey cemaati müslimin ! Hoca ne dedi anlayan var mı
Hiçbir dost , hiçbir silah ve hiçbir cezbedici kötü cisslari , kimse benim ağzıma almama sebep olamaz. Diyeceksin...
Hilalcim sen kilo vermeyi kafaya koymamışsin canım. Önce bunu halledelim istersen. Oruç tutabiliyorsun neden çünkü borcun var niyetleniyorsun ve gün içinde bir şey yemiyorsun doğru mu?
Peki .....demek ki ben kilo vereceğim ve menulerimde şunları şunları yemeyeceğim.
Ayrıca şu saat aralıklarına da dikkat edeceğim.
D E M İ Y O R S U N
Yarın kusursuz bir menü bekliyoruz. Her şey tam olacak.
bende yarın tavuk ve brokoli yapam iyi hatırlattın canım afiyet olsunnnnnİyi akşamlar arkadaşlar,
Bu sabah kahvaltıda ortalama 1 tane kadar omlet domates salatalık ve çay 1 dilim tb ekmeği yedim.
Aralarda 5i 1 yerde çayı
1 greyfurt
Siyah çay
Akşam menümde brokoli salatası 1 tabak yaklaşık.
Bugün de bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?