Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

vay be amma çok şubat varmış ben ocak

Çok tatlısın yaa
Öperim

evet ben yazayım menumu

sabah yok

öğlen yok
15.30

2 küçük patlıcan dolması kuru
3 yk makarna salatasi
1 adet milföylü kumpir

evet menü bundan ibaret daha ne olsun gerçi sabah akşam yok bu yüzden tek öğün olursa dengeler dedim bir çok şey vardı ama ben bunları yedim bol su içtim itmiş çayı içtim eve zor geldim içtiğim bitki çayı bağırsakları fena çalıştırıyor allahım yolda bir rezillik çıkacak diye ödüm koptu Meryem abla bu çay beni afedersin diyare yapıyor yemekten sonra içiyorum sence yediklerimin kalorisi yok oluyomudur

sabah kontrol tartısında az eksi çıktım cumaya göre sevindim. hemen kendime çikolata aldım aman meryem duymasın gebertir çok ama çok miniş bişeydi ya şimdiden söyleyeyim
Düşman içeride dışarıda aramaya gerek yok.
Kız doğru söyle bitterdi ...di mi....hem de %80 kakaolu ....

Mayonez,milföy,patates çok çok fena, bir öğün diye direkt paketle margarin kemirseydin zamandan tasarruf

Bol acılı patlıcan oturtma yaptım pişiyor yagsız salata ayran akşam menum 18:30 da bıter yemek faslı
Patlıcanları kızartmamışındır umarım. Yağsız salata doğru değil canım. Bir yemek kaşığı zeytinyağı kullan. Karatay diyorsa dogrudur. Patates var mı oturtmada....iciğini ciciğini bilmem lazım.

kesme benden ümidi
Kesmicem diyorum ama aşağıda fena şeyler alintiladim. Sopa geliyor hazır ol...

Çay ödem atıyor korkma..bağırsaklar alışır zamanla bu iyi...Gün boyu yememekle iyi yaptığını zannediyorsun ama yanlış. Vücut kendini korumaya alıp kalori yakmaz sonra da yediğin o kumpir hele bı de milfoylu onu da poponda rezerve eder. Nasıl olsa bu vücutta kıtlık var önlemini alır..şekerim sağlıklı beslenmeyi öğrenmek zorundasın. Menunu hiç beğenmedim. Kendine zaman ayırıp araştırmak öğrenmek zorundasın. Hep aç kalacağım korkusuyla oturma yemeğe...Zaman kaybediyorsun. Bugün karbonhidrat ağırlıklı bir menü var karşımda...Bunlarla kilo verebileceğine inaniyorsan devam et. Sen kendini sevmiyorsun ama ben seviyorum. Bana ihanet etme artık...

Baaak bize laf atarsan beşimiz birden geliriz ona göre şekerim kaptan ne kadar balık olsa da şubat kontenjanından onu da gruba alıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

An itibariyle yemek faslı da bittiğine göre hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah uyanınca 06.45de
1 kupa limonlu sıcak su

Kahvaltı 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 ufak turp bol limonlu
1 adet gün kurusu
1 naneli limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 sade Filtre Kahvesi

Öğlen 14.00de
1/2 karnıyarık
3 kaşık yoğurtlu bakla
3 kaşık yoğurtlu havuç

Ara 15:00de
1 sade nescafe

Akşam; 18.30da
3 ufak parça tavuk ( elim kadar toplamda )
1 kase yoğurt

Gün içinde 2 litre metabolizmahizlandirici su ( 1. Sayfada tarifin resmi var merak eden olursa )
1 litre sade su

Sabah 30 dakika epileptik ♡

Yatmadan tekrar yaparım ama biraz önce arkadaşım aradı hadi çıkın gelin çay içelim diye ve kesinlikle şekersiz çay ve kahve harici asla bir şey yenilmeyecek

Alayım bakalım bugünün menüsüne yorumlarınızı

sabah kontrol tartısında az eksi çıktım cumaya göre sevindim. hemen kendime çikolata aldım aman meryem duymasın gebertir çok ama çok miniş bişeydi ya şimdiden söyleyeyim

Harakiri mi yapıyorsun kız yandın diyecektim ki baktım Meryem Ablan görmüş bile

Canım çay iyimiş bana da lazım hala alacağım hesapta ama Meryem Ablanın da dediğigibi ne olur bukadar kısıtlamaya gitme ki kıtlık sinyali vermesin vücut

Mayonez,milföy,patates çok çok fena, bir öğün diye direkt paketle margarin kemirseydin zamandan tasarruf

kız nerden de aklına geldi
Yarın sırf Protein tuketip dengeler inşallah

Baaak bize laf atarsan beşimiz birden geliriz ona göre şekerim kaptan ne kadar balık olsa da şubat kontenjanından onu da gruba alıyorum

Kız ben her anlamda tam bir Baligim siz kapışsaniz oturup ağlarım yapmayın kız kıyamam günah diye
Haberleri bile izlerken her akşam ağlayacak bir şey denk geliyorum ilk zamanlar ufaklık sasiriyordu ama artık oda alıştı kız ne ağlıyorsun yine diyor

kız ne diye fisetekliyorsun bak Meryem abla daha çok kızacak

evet ablacım kumpir şöyle anlatayım bir milföy un yarısını uzun kesiyor içine 1 yk haşlanmış patates koyuyor ve üzerine garnitur yani koca bir kumpir değil ama bu görüşme elinde sonunda olacaktı ve bende pazartesi olsun dedim cumaya kadar eksi çıkar ınsalh ya o değilde 3 gündür 86.7 ödem canlarına rağmen bir eksiklik göremedim

ayyyy mihtesemmm bir menü olmuş :) afiyet olsun kaptancimmm yarın evet haşlanmış tavuk yiyem bari

Ey cemaati müslimin ! Hoca ne dedi anlayan var mı
Hiçbir dost , hiçbir silah ve hiçbir cezbedici kötü cisslari , kimse benim ağzıma almama sebep olamaz. Diyeceksin...
Hilalcim sen kilo vermeyi kafaya koymamışsin canım. Önce bunu halledelim istersen. Oruç tutabiliyorsun neden çünkü borcun var niyetleniyorsun ve gün içinde bir şey yemiyorsun doğru mu?
Peki .....demek ki ben kilo vereceğim ve menulerimde şunları şunları yemeyeceğim.
Ayrıca şu saat aralıklarına da dikkat edeceğim.
D E M İ Y O R S U N

Yarın kusursuz bir menü bekliyoruz. Her şey tam olacak.

yaaa abla şimdi hemen sopa gösterdin yaaa valla ben çok istiyorum kilo vermeyi kızımın doğum günü var 21 martta tm 78 kilo olmuş olmam gerek yani 7 li hanelere düşmem gerek ki elbiseme gireyim bırakma eliiiiimiiiii :)
bırakma şu kizceni yalnız

bende yarın tavuk ve brokoli yapam iyi hatırlattın canım afiyet olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…