Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugun bel cevremi ölctum iki cm incelme var beni cok motive etti.

Ayrıca özel sebeplerden bir süre ise gitmiyorum. Bu yuzden gec uyaniyorum öğle yemeği tuketmiyorum. Kahvaltimi 10 da aksam yemegimi 6 da yiyorum.

Ooooo süper incelme başladığına göre kilolar yağdan gidiyor ♡ maşallah diyelim

Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.

Neyse kızlar bana müsaade
Malum sabah erkenciyim

En Son çıkan tukkani kapatıp anahtari paspasin altına bıraksın Ben sabah erkenden açarım temizliği de yaparım nasılsa

Herkese iyi geceler
Allaha emanet olun ♡♡♡♡♡

Teşekkür ederim buradaki sizler de beni cok motive ediyorsunuz azminiz gayretiniz bana ışık oluyor.

Ne mutlu bize o zaman ♡♡♡♡♡

Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.

Valla o zaman bir masallah daha ben olsam dayanamaz tirtiklardım kesin ekmeginden de

Son olarak sporumu da ekleyeyim, sizin sozunuzu dinledim ve 3 kez 50 saniye plank yaptim ama zamanla saha yoğun spor yapacağım umarim.

İşte bu daha da güzel olmuş Ben sabah yaptım da planladigim gibi aksam yapamadim yarın 15 dakika fazla yapmaya çalışacağım kendi kendime öyle söz verdim

İşte bu daha da güzel olmuş Ben sabah yaptım da planladigim gibi aksam yapamadim yarın 15 dakika fazla yapmaya çalışacağım kendi kendime öyle söz verdim

Cok teşekkür ederim, ayrica eminim ki sen de sadece tadardin. Ben bu işe diyet oladak baslamadim kilo vermek istiyorum ama beslenme duzenimi degistiriyorum diye bakiyorum işe. O yüzden canim bir şeyi gerçekten isterse az da olsa yiyorum ama istemedigi seyleri sirf yemek için asla yememeye gayret ediyorum.

Y
Canım aslında gerçekten acıktırmayan bir menü oldu bir tek canım feci tatlı istiyor regl oldum olacağım ona zor dayandım :)

Ben bunu hiç duymamıştım,çok güvenilir bi yerden alıyoruz kilosu da 70 tl,umarım aldıklarımız o dediğinden değildir,günlük maksimum 3 tükettim ve şimdiye kadar her hafta kilo verdim[/QUOTE]
Canim nr kadar verirsen ver yazik ki olay artimticari ve fiyat artirmalar kasti. Canimiz cekerse en az sekerli olan kudus hurmadi aliyorum açık kahverengi . Ecve haric sekerli
Az dinlenip fayansları giriyorum ama önce üzerime rahat birseyler göreyim temizlikte genelde hep çamaşır suyu lekesi yaptığım için iş kıyafeti ayrı
Camasirsuyu temizlik degil zehir malzemesi. Dikkatli kullan, elbiseyi yakan sana ne yapmaz
Evet kilo gidince hastaliklar yokoluyor. Arkadasimda vertigi bile yokoldu

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabah da erkenden enerjik bir şekilde uyandım
Sıcak suyumla güne başlamadan şuraları bir elden gecireyim de geldiginizde mis gibi bir takımla karsilasin

Heh camları da açayım da takımın havası değişsin
Şimdi gönül rahatlığı ile sıcak suyum yudumlayip sizi bekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…