- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bugun bel cevremi ölctum iki cm incelme var beni cok motive etti.
Ayrıca özel sebeplerden bir süre ise gitmiyorum. Bu yuzden gec uyaniyorum öğle yemeği tuketmiyorum. Kahvaltimi 10 da aksam yemegimi 6 da yiyorum.
Teşekkür ederim buradaki sizler de beni cok motive ediyorsunuzOoooo süperincelme başladığına göre kilolar yağdan gidiyor ♡ maşallah diyelim
Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.Bende şimdi sana seslenecektim
Menü gayet güzel ama ne kadar yoğun olursan ol öğlen mini bir ara öğün ekleyemesende ayran yada kefir iç istersen
Iskenderin ekmeklik ve yağsız sipariş verilebildigini ogrendigim iyi olduhani acil durumlarda kurtarıcı gibi olabilir en azından disarda ille ailecek iskender yenecekse
Teşekkür ederim buradaki sizler de beni cok motive ediyorsunuzazminiz gayretiniz bana ışık oluyor.
Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.
Son olarak sporumu da ekleyeyim, sizin sozunuzu dinledim ve 3 kez 50 saniye plank yaptim ama zamanla saha yoğun spor yapacağım umarim.
İşte bu daha da güzel olmuşBen sabah yaptım da planladigim gibi aksam yapamadim yarın 15 dakika fazla yapmaya çalışacağım kendi kendime öyle söz verdim
Neyse kızlar bana müsaade
Malum sabah erkenciyim
En Son çıkan tukkani kapatıp anahtari paspasin altına bıraksınBen sabah erkenden açarım temizliği de yaparım nasılsa
Herkese iyi geceler
Allaha emanet olun ♡♡♡♡♡
YBu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil.Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..
Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...
Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle
Smoothie yetmez kankeytamyarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...
Canım aslında gerçekten acıktırmayan bir menü oldu bir tek canım feci tatlı istiyor regl oldum olacağım ona zor dayandım :)Hhahah kalp kalbe karşıymış,tam da menümü yazmaya gelmiştim bende:)
Uyandığımda (7.00)
Bir fincan şekersiz nescafe
Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelek (bir tabağın çeyreği kadar falandı)
Domates salatalık
8 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane kepekli bisküvi
Ara öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
Akşam yemeği olarak saat 18.00'da 1 tabak nohut yemeği ile salata yedim ve yine ekmek niyetine 5 tane kepekli bisküvi yedim.
Su maalesef 1 litre içebildim ve birazdan yüz tane squat yapıcam spor için vaktim kalmadığından.
oynakbasi34 menünü çok beğendim, Thinkerwoman o menüyü nasıl yapabiliyorsun ben olsam açlıktan ölmüştüm vallahi:)
Camasirsuyu temizlik degil zehir malzemesi. Dikkatli kullan, elbiseyi yakan sana ne yapmazAz dinlenip fayansları giriyorum ama önce üzerime rahat birseyler göreyimtemizlikte genelde hep çamaşır suyu lekesi yaptığım için iş kıyafeti ayrı
Evet kilo gidince hastaliklar yokoluyor. Arkadasimda vertigi bile yokolduBu arada bende kendimi tanitayim;
Adım Banu38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki çadının Annesiyim ve uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum ♡♡♡♡
Maalesef en kilolu benim buradaama oda değişecek Allahın izniyle
Rekoru 124.5 kgdu ve 85.9a kadar dusmusken sağlık sorunları yüzünden 1 sene içinde maalesef yine 107yi gördüm ama pes etmek yok yine görebilirim diye ümidim var ♡♡♡♡
Unutmadan belirteyim bende pko ve insülin direnci vardı en soninsülin direncini bilmem ama pko hala var ondan eminim ama kilolar gidince insallah oda gidecek
Gunaydin arkadaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?