- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ayyy aşkolsun şimdiye kadar kızlar hep Meral Meral diyo hiç mi dikkatini çekmedi senle tanıştığımızdada söylemiştimtişikkirlir cınım burcumuz da aynı hatırladınmı sen 1 şubat ben 10 şubat tubi 2 şubat yena 4 şubat kaptan 28 şubat
vay be amma çok şubat varmış ben ocak
Mayonez,milföy,patates çok çok fena, bir öğün diye direkt paketle margarin kemirseydin zamandan tasarruf
Kız ben her anlamda tam bir Baligim siz kapışsaniz oturup ağlarım yapmayın kız kıyamam günah diye
Haberleri bile izlerken her akşam ağlayacak bir şey denk geliyorumilk zamanlar ufaklık sasiriyordu ama artık oda alıştı kız ne ağlıyorsun yine diyor
ben de çok ağlarım. şahan gökbakarın filminde ağlamışlığım var düşünün. hatta eski iş yerimde müdürüm uyardı beni. çok duygusalsın bu kadar olmamalı çok üzülürsün falan diye. kadıncağız üzülürdü sulu gözümeOhooo canım sen o ağlamaları bana sor,daha dün akşam eşimle aslan belgeseli seyrediyoruz bi tane anne aslan 17 yaşına gelmiş bi deri bi kemik,hem yaşlılıktan hemde açlıktan öldü,ben nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra,aslana bu hal hiç yakışmadı diyenormalde hep kızıyodum yavruları acımadan yiyolar diye eşimde doğanın kanunu bu diye teselli ediyo ama baktım onunda gözleri doldu hele hamilelikte candy ve heidi yi baştan sona izledim her gece netten, Anthony öldüğünde ağlamaktan öldüm
Evet kesinlikle kaçamak yok ama bana çok az geldi başlangıç için.
Aslında ekmeğe tat olarak aşırı bir düşkünlüğüm yok komple bisküvi ve ekmeği de kesebilirim ama benim midemde şöyle bir sıkıntı var sulu bir yemek yediğimde yanında kuru hiçbirşey yemezsem midemde vıcık vıcık bir his oluyor o yüzden o hissi bastırmak için yiyorum sırf o bisküvileri hahah ama dediğin gibi ekmek de kullanabilirim onun yerine:)
eşim portlemis gözlerle karnımdan gelen seslere bakıp bakıp gülüyor kızım anne kim geldi diye soruyorgüm güm şır şır seslerine kapı çalıyor sanıyor allahım ne hale düştüm
Aslinda normal iskender geldi, yag dokturmedim ekmegini de yemedim. Elimden geldigince günde 1 dilim ekmekten fazlasini tuketmiyorum.
Günaydın gençlik... bugün pek keyfim yok. fena keyifsiz kalktım neden acaba diye uykulu uyukulu düşündüm durdum. şimdi dank etti. oğlana moralim bozuk benim.
benim oğlum 5 yaşında Allah bağışlar inş. çok sakındım kuzumu. tabi bunda ailemde etkili. mesela alerjik şeyler yedirmedim, kabuklu yemişler vermedim. yani Allah korusun bu yemişler yüzünden beden sağlığını kaybeden bir sürü çocuk var malesef.
ya da koltuk tepelerinde gezdirmedim. birine vurmmamasını falan öğrettim. çok kibar naif bir oğlum. var. biliyorsunuz görümcem ben de. 2,5 yaşında oğlundan dayak yiyor ağlıyor. onun oğlu tabak tabak yemek yiyor. benim ki elim ağrıdı çok yoruldum diye diye 1 tatlı tabağı yiyemiyor. kabuklu yemişler çat çat yiyor onun oğlu. görümcem bile benim oğlana diyor ki sana vuryor git döv. hatta oğlunu tutuyor gel yapıştır diyor benimkine ama asla vurmuyor ben vuramam diyor. ya da ellini kaldırıyor sonra yumuşakça okşuyor. tabi o çocuğa MaşAllah. nazarm değmesin.
ama eşim yedi beni ya. hep senin yüzünden bu halde bu çocuk bak ne hale getirdin diye. çok üzgünüm ağlıycam nerdeyse. okulda da dayağı yer gelir diyor.
öğretmeni çok memnun oğlumdan. çok kibar efendi uyumlu diyor. sadece çok çekingenmiş. evet bunu ben de fark ettim. parka gidiyoruz mesela bir çocuk gelince kaçıp geliyor. aslında bebeklik çağlarında gelenlere saldırmaya çalışırdı
ya ben napacağımı şaşırdım. okul açılınca rehberlik servisiyle görüşecğim de şimdi çaresiz hissettim kendimi.
ooo hey MaşAllah hafızaya bak . benimde sözel hafızam süperdir. burcumuzdan mı neama gördüğüm bir yüzü çok çabuk unuturum. eşimi 10. görmede falan oturttum hafızama yanında geçip selam vermemişimliğim bile var ilk zamanlar
nice mutlu yıllara inş cnm..
öldüm gülmekten. Allah da seni güldürsün cnm
ben de çok ağlarım. şahan gökbakarın filminde ağlamışlığım var düşünün. hatta eski iş yerimde müdürüm uyardı beni. çok duygusalsın bu kadar olmamalı çok üzülürsün falan diye. kadıncağız üzülürdü sulu gözümeama eilimde değil. ota b.ka ağlarım ben de
ben de sana katılıyorum. mesela ben 8 öğünle başlayp. baya düşürmüştüm. bu kadar azı ileride düşüremez. ya da azıcık artırsa hemen tartı ağır basar. bence aralar olmalıydı.
ay çok ilginç vııcık vıcık hıııı..
sen o zaman ne yap biiliyor musun?? sabah 1 dilim ekmek yeç sulu yemeği öğlen ye 1 dilim ekmekle.
akşam katı hafif gıdalar tercih et cnm.
ekmeği pek sevmem aram yoktur kendileriyle. ama o iskenderde ki ekmeğe bayılırımtebrik ederim iradeni
Günaydın canım
Bence hiç üzülme ne mutlu sana ki evladını çok güzel yetistirmissin hele ki bu zamanda ♡
İnan benim iki kizimda oyleydilerbüyük kızım komşunun 3 yaş ufak kızından bir şamar yese de hiç bir zaman karşılık vermezdi bende hep derdim kızım kimseye zarar verme boşver o onun terbiyesiligi diye merak etme okula başlayınca kendilerini savunmayı öğreniyorlar ♡ şimdi valla kendinden büyük de olsa asla terbiye sınırlarını asmadan çok güzel savunur kendini
Sadece sık sık çocuklu ortama sok ama tabi haydut tarzı çocuklar olmasın ki paşanın canı yanmasın
Benim ufakta aynıydı ama artık parka da gitsek Anne şu kızlarla tanisayim mi diyor sonra da bir bakmissin kafası uyuyorsa hemen kankaya bağlıyor
Seçici demekki oğlun ve bu güzel bir şeyileride yanlış insanlarla arkadaşlık kurmak ve sizin de başınız agrimaz ♡♡♡♡
cnm çok saol. içime su serptin gerçekten kötüyüm. içim huzursuz. eşim çok yüklendi bana. ailem de senin gibi diyor. yani bu çocuk en olması gereken. sonra elinde bıçakla dolaşan holigan olanlar gibimi olsun diyorlar da. böyle dayak yiyincec ezik büzük özgüvensiz olur diye korkuyorum. ama anladığım kadarıyla senin prenseslerde böyleymiş ama ezilmiyorlar haklarını koruyorlar. inş benim kuzum da ablaları gibi olur.
Günaydın mutlu sabahlar
Kızımın dün gece atesi yüksekti uyumadım hiç çorba yapıcam ona iştah sıfır yayla çorbası çok sever onu yapayım dedim
Tatlişim afiyet olsun. Senden bir ricam var.
Sabah(00.00) ,.......... ....,....... ........... ........... ............ ............ .....
Ara(00.00) ........... ...........
Öğle(00.00) .......... ............. ............. ..................
Varsa Ara(00.00) ............ .............
Akşam(00.00) ........... ........... ............
Su.............. Litre
Spor........ dakika,saat
Şeklinde bildirim yaparsan incelememiz daha kolay olur. Daha güzel yorumlar yaparız. Kahvaltı yapmadın mi?
Karbonhidratli besinleri daha az yersen çabuk kilo verirsin. Aç olman normal yoğurdun içine yulaf ezmesi eklersen seni tok tutar.
Günaydın mutlu sabahlar
Kızımın dün gece atesi yüksekti uyumadım hiç çorba yapıcam ona iştah sıfır yayla çorbası çok sever onu yapayım dedim
Kesinlikle yüreğini ferah tutinan büyük kızımla yaşıt olan arkadaşların çocuklarından biri tam hayduttu maalesef şu anda hep sokaklarda elinde sigara biri senin oğlan gibi naifti ve su anda cidden çok efendi okulunda başarılı biri ♡
Bir tanesini de Annesi hep çok simartirdi kimse ona git öte diyemezdi yok efendim benim biricik paşam hesabı ama şu anda oda okuldan kaçıp arkadaşlarıyla resmen çete gibi olmuşnaif olan cocugun Annesi çok samimi oldukları halde oğluna resmen uzak dur ondan dedi
Hani derler ya bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Boşver eşin yarın öbür gün karakollardan çocuk mu toplamak istiyormuş da sana yükleniyorAllah korusun. ...Aminnnn
Günaydınlarr:)
bugün boş günüm,spor yaparım kesin
sonundaoldu öyle yapacağım artık yoksa midemde su oluyor ve kuru birşeylere ihtiyaç duyuyorum onu bastırmak için.Birkaç tane leblebi de olabilir o da suyu alıyor.Bu arada keşke herkes senin gibi yetiştirebilse çocuklarını o zaman pırıl pırıl nesiller olurdu.Bende vakıfta çocuklarla çalışıyorum sanatsal aktiviteler (yada spor da olabilir) bayağı çekingenliklerini atmalarına yardımcı oluyor belki senin kuzucuğa da iyi gelir öyle birşey çekingenliğini biraz aşması için.Ama onun haricinde esas saldırganca davrananların desteğe ihtiyaca olabilir,seninkinin değil.
Hayırlı sabahlar canlarım yeni katılan arkadaşlarımıza sizlerde hoşgeldiniz hepiniz
Sonunda oldu canım benim yavrularım da aynı öyleydi biri 21 diğeri 19 yaşında Allaha şükür bi gün acaba kiminle nerde vakit geçiriyor telaşı yaşamadım diye bilir im sotumluluk sahibi beyefendi gençler oldu lar şükür şimdi anaokulundaki ufak oğluma da öğretmeni biz ona küçük beyefendi diyoruz diyor ben de önceleri çocuk larımı pısırık mı yetiştiriyorum diye üzülüyodum ama hayatın içine girdikçe o serserilik bi yere kadar
Neden senin çocuğuna vurmayı öğretmek istiyor görümcen onun çocuğun un vurmamayı öğrenmesi lazım sonra senin ki afilli bi tane onun kine geçirse mutlu mu olucak hayret ya
geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin kuzuya. ıhlamu ver.
ahh kızlar içime su serptiniz. çok gerilmişim. sürekli ağlamaklıyım. atamıyorum üzerimdene. kendimi sorguluyorum sürekli. çocuğuna faydalı olamıyor musun diye
ben çok arsız çocuk sevmem. efendi severim. büyümüş de küçülmüş gibileri de sevmem. yani çocuk yaşını yaşasn göstersin isterim. hep bunun için çabaladım. 5 yıl elimden geleni yaptım, yapmaya çalıştım. şimdi sanki hepsi boşunaymış gibi yıkılmış da altında kalmışım gibi hissetmeye başlamıştım. sanki çocuğuma kendi elimle kötü şeyler vermişim gibi.
ama mesajlarınız bana umut oldu. zaten bir çocuktan gerçekten beklentim çocuk olması. mesela çok hırslı değilim. çok çalışsın başarılı olsun. hemen okuma yazma örensin, test çözsün, dakik olsun falan yok vallahi. emeğini kendi yesin, wc sine gitsin, kimseyle sorun yaşamasın ne zarar versin ne zarar görsün, çizgi film izlesin, boyama yapsın, gönlünce eğlensin. tabi en büyğü sağlığı yerinde olsun. bu yani beklentim. kıyası da sevmem normalde. ama dayağı yiyip ağlaınca ana yüreği işte çok oturdu içime. zaten o çocuğa da öğretilmiş vurması falan belli yani. yoksa o da beb daha masum. inş. sizin ablalar abiler gibi olur oğluşumda gurulandırı beni.Zarpy cnm oğlum kreşe giderken öğretmenleri çağırdı bu çouck farklı bir vücut yapısına sahip bir bakın dediler. eli kolu ilginç bir şekilde katlanıyor. ben unu fark etmemiştim. elini içe katlayınca koluna kadar değiyor. bacak falan yumuşak açılıp kapanıyor. sonra sabah bir beden eğitimi öğretmeni veli etkinliğe gelmiş. o da fark etmiş bu çocuğa bir spor bulsunlar vücut çok yatkın demiş.
ben jimnastik düşündüm. yine eşim! tayt mı iyecek bıd bıd kafamı patlattı!
dedim sen bilirsin naparsan yap. sonra kick boksa yollayalım dedik. yaşı kurtarmadı tabi.
ama bu yaz karateye yollamaya karar verdim alırlarsa. kendini korusun barisenin de önerin varsa beklerim
Hilalcim çaylarını karışım yapmadan dene çok rahatsız oluyorsan. Tek tek demle ama her birinin içine mutlaka kabuk tarçın ilave et. Tatlari yavan gelmesin.auyyyy kızlar karnıma duden şelalesi kurdular sankim sesler dünyayı titretiyor bu nasıl çay böyle sisirdi göbeğim gazdan bir hal oldu cırcırligida çabası
Her şey güzel afiyet olsun.Ogun saatlerini de ekler misin bir sonraki menüde.Merhaba arkadaslar bugun telefona bakamadim menumu paylasmak istiyorum oncelikle
Sabah: 1 yumurta, yarim kibrit kutusu tulum peyniri, 1 dilim kepekli ekmek 2 bardak siyah cay
Cok mesguldumara ogune vaktim olmadi
Aksam yemegi disarida yedigim icin 1 porsiyon iskender döneri yagsiz ekmeksiz
Yatmadan once 1 kase yogurt, lahana suyu 1 fincan yeşil cay
Söz canım...
Geçmiş olsun Seroşum. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim bebemin.Günaydın mutlu sabahlar
Tatlıya düşkünüm demeyi bırakıyoruz canım. Beynine hatalı kod gönderiyorsun error verdiğini de görmüyorsun. Seninki sadece kötü bir alışkanlık o kadar.Kahvaltinin üstüne minik bir bitter ye ya da bir hurma....Önünü kış tut tedbirini al isterse yaz gelsin. Ondan sonra Allah kerim diyebilirsin. Biskrem almıyor ve de yemiyoruz. Minik minik kacamaklar bak bel çevremizi nasıl kuşattı. Tamam mı nunucum.Kahvaltin harika ama sonunu kabusa çevirmişsin.Kahvalti (10.00) 1haslanmis yumurta... kucuk bi parca tam bugday ekmek...6zeytin ve peynir ve 1kupa sekersiz cay...ama benim tatliya fazla duskunlugum var ustune 1 tanecik biskrem biskuvisinden yedimogkene sade bi kahve icerim sonrasina allah kerimm...oldu mu telden girince karmakarisik yazilar ne yaptigimi bilemedim yineee
Bebeğim kıyamam sana.... Arkadaşlarımın söylediklerinin hepsi sonuna kadar doğru tekrar etmeyeceğim ben de...Okulda biz her gün görümcen tipli ebeveynlerin çocuklarıyla uğraşıp duruyoruz. Sayıları o kadar fazla ki....Eğitim ailede başlıyor ve bu konuda başarısız oluyoruz çoğu zaman. Disiplin cezası çözüm olmuyor. Sen doğru yoldasin olması gereken senin yaptıkların. Kimseyi dinleme...Tek endişem efemine bir çocuk da olmasın buna dikkat...ahh kızlar içime su serptiniz. çok gerilmişim. sürekli ağlamaklıyım. atamıyorum üzerimdene. kendimi sorguluyorum sürekli. çocuğuna faydalı olamıyor musun diye
ben çok arsız çocuk sevmem. efendi severim. büyümüş de küçülmüş gibileri de sevmem. yani çocuk yaşını yaşasn göstersin isterim. hep bunun için çabaladım. 5 yıl elimden geleni yaptım, yapmaya çalıştım. şimdi sanki hepsi boşunaymış gibi yıkılmış da altında kalmışım gibi hissetmeye başlamıştım. sanki çocuğuma kendi elimle kötü şeyler vermişim gibi.
ama mesajlarınız bana umut oldu. zaten bir çocuktan gerçekten beklentim çocuk olması. mesela çok hırslı değilim. çok çalışsın başarılı olsun. hemen okuma yazma örensin, test çözsün, dakik olsun falan yok vallahi. emeğini kendi yesin, wc sine gitsin, kimseyle sorun yaşamasın ne zarar versin ne zarar görsün, çizgi film izlesin, boyama yapsın, gönlünce eğlensin. tabi en büyğü sağlığı yerinde olsun. bu yani beklentim. kıyası da sevmem normalde. ama dayağı yiyip ağlaınca ana yüreği işte çok oturdu içime. zaten o çocuğa da öğretilmiş vurması falan belli yani. yoksa o da beb daha masum. inş. sizin ablalar abiler gibi olur oğluşumda gurulandırı beni.Zarpy cnm oğlum kreşe giderken öğretmenleri çağırdı bu çouck farklı bir vücut yapısına sahip bir bakın dediler. eli kolu ilginç bir şekilde katlanıyor. ben unu fark etmemiştim. elini içe katlayınca koluna kadar değiyor. bacak falan yumuşak açılıp kapanıyor. sonra sabah bir beden eğitimi öğretmeni veli etkinliğe gelmiş. o da fark etmiş bu çocuğa bir spor bulsunlar vücut çok yatkın demiş.
ben jimnastik düşündüm. yine eşim! tayt mı iyecek bıd bıd kafamı patlattı!
dedim sen bilirsin naparsan yap. sonra kick boksa yollayalım dedik. yaşı kurtarmadı tabi.
ama bu yaz karateye yollamaya karar verdim alırlarsa. kendini korusun barisenin de önerin varsa beklerim
Yenoşum ruhum seni seviyordu taaaa ilk zamanlarimizdan beri ama ben neden sevdiğimi bilmiyordum. Şimdi anladım ki sen benim ruh ikizimsin. Zaman zaman dalgalanır dururum ne olduğunu anlamaya çalışırım bazen yıldızlara bazen döngüme bağlarım ama bilirim ki bu benim... O yapmak istediğin şeyler var ya tam benlik hoşlandigim ve vazgeçemediklerim.Bugün boooyle bir depresif mood hallerindeyim. .
Böyle bi bosvermislik, aman hersey aynı ,hersey boş ...vurdum çaya,kahveye kendimi ama sarhoşta olmak istemiyorum ...
Şu an yalnız loş bir odada kalmak film izlemek kahve ve sigara içmek istiyorum sadece.. yahut ağlamak bağıra çağıra.. eyle işte. .
Merak etmeyin ama sebepsiz bu haleti ruhiye durumlarım bir nedeni yok.. gezegenlermi çarpıştı havaya mutsuzluk virüsümü attılar bilmiyorum olabilir ama ..
Ay ne yazdım yahu, özetle bugün tadım yok dostlar. Aksama geçer bişey kalmaz.
Yenoşum ruhum seni seviyordu taaaa ilk zamanlarimizdan beri ama ben neden sevdiğimi bilmiyordum. Şimdi anladım ki sen benim ruh ikizimsin. Zaman zaman dalgalanır dururum ne olduğunu anlamaya çalışırım bazen yıldızlara bazen döngüme bağlarım ama bilirim ki bu benim... O yapmak istediğin şeyler var ya tam benlik hoşlandigim ve vazgeçemediklerim.mutsuzluğu yaşamak da lazım bazen...insan olmak böyle bir şey sanırsam. Tadin tuzun yerine gelir inşallah canım baciiiim. Öperim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?