10 tane kepekli bisküviye kadar herşey çok güzel ama onlar hiç hiç olmamış canımHhahah kalp kalbe karşıymış,tam da menümü yazmaya gelmiştim bende:)
Uyandığımda (7.00)
Bir fincan şekersiz nescafe
Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelek (bir tabağın çeyreği kadar falandı)
Domates salatalık
8 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane kepekli bisküvi
Ara öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
Akşam yemeği olarak saat 18.00'da 1 tabak nohut yemeği ile salata yedim ve yine ekmek niyetine 5 tane kepekli bisküvi yedim.
Su maalesef 1 litre içebildim ve birazdan yüz tane squat yapıcam spor için vaktim kalmadığından.
oynakbasi34 menünü çok beğendim, @Themarginal o menüyü nasıl yapabiliyorsun ben olsam açlıktan ölmüştüm vallahi:)
10 tane kepekli bisküviye kadar herşey çok güzel ama onlar hiç hiç olmamış canımbir sabah bir akşam olmak üzere 2 dilim tb ekmeği tercih etmelisin bi süre sonra akşamıda bırakırsın
Bekarken bi dönem lesli yapmıştım baya terletiyo biliyorumOzaman ne diyoruzzz spor spor sporbak canım benim çocuğu bırakacak kimsem yok bu yüzden spor salonuna gidemiyorum ama evde zumba yapıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum ya da leslie
Menüm :
14:00 soğan suyu
14:30 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
16:00 haşlanmış küçük parca tavuk
20:30 yeşil salata , 2 kaşık yoğurt
1 litre su 30 dk yürüyüş
30×3 =90 p.
@meryemozcan27oynakbasi34
Hhahah kalp kalbe karşıymış,tam da menümü yazmaya gelmiştim bende:)
Uyandığımda (7.00)
Kahvaltı (10.00)
Domates salatalık
8 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane kepekli bisküvi
Ara öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
Akşam yemeği olarak saat 18.00'da 1 tabak nohut yemeği ile salata yedim ve yine ekmek niyetine 5 tane kepekli bisküvi yedim.
Su maalesef 1 litre içebildim ve birazdan yüz tane squat yapıcam spor için vaktim kalmadığından.
oynakbasi34 menünü çok beğendim, @Themarginal o menüyü nasıl yapabiliyorsun ben olsam açlıktan ölmüştüm vallahi:)
afiyet olsun ablacimmP.tesi menüm
Sabah(10.00) Bir yumurta, zeytin, peynir, iki çatal petek bal, maydanoz, iki çeri, bir tb ekmeği
11.00 Bir sade Türk kahvesi
17.00 Dört kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf, beş badem, acibiber, eşime mantarlı tavuk sote yaptım bir kaşık tadına baktım
Su İki litre, bir litre Banunun detoks suyu, iki demlik bitki çayı , spor yok...
Açım ama çok mutluyum.Yiyecek miyim hayır tabi ki....
çok iyi bende deneyeyim canım tarif edermisinFırında canım. Elimden geldiğince et balık fırında yapıyorum.
kız uçuk gene az olmuşMenüm :
14:00 soğan suyu
14:30 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
16:00 haşlanmış küçük parca tavuk
20:30 yeşil salata , 2 kaşık yoğurt
1 litre su 30 dk yürüyüş
30×3 =90 p.
@meryemozcan27oynakbasi34
profiterol haaaaa yemişsin gari yapacak birşey yokMenüm
Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su
10.30 kahvaltı:
2 yumurtalı peynirli omlet,5 zeytin,bir tk bal,2 ceviz,maydonoz,yeşil biber,domates,1.5 dilim tb ekmeği,kış çayı
15.00
Sade Türk kahvesi,1 profiterol
18.00
2 kaşık bulgur pilavı,tonbalıklı salata,1 greyfurt suyu
Su:3 lt hatta belki daha fazla
Spor:
40 dk zumba=160 p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 poynakbasi34 @meryemozcan27
bana değmeden de edemez
bisküviler olmamış diyecegidim ki lilimeral söylemiş benden evvel afiyet olsun canım liliye katılıyorumHhahah kalp kalbe karşıymış,tam da menümü yazmaya gelmiştim bende:)
Uyandığımda (7.00)
Kahvaltı (10.00)
Domates salatalık
8 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane kepekli bisküvi
Ara öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi
Azı karar çoğu zarar canımafiyet olsun ablacimm
çok iyi bende deneyeyim canım tarif edermisin
kız uçuk gene az olmuş
profiterol haaaaa yemişsin gari yapacak birşey yokafiyet olsun
bana değmeden de edemezaferim coneem ama bu işler hep aynı gitmez ciğerim yarında ben tebrik alarim
bisküviler olmamış diyecegidim ki lilimeral söylemiş benden evvel afiyet olsun canım liliye katılıyorum
afiyet olsun ablacimm
çok iyi bende deneyeyim canım tarif edermisin
kız uçuk gene az olmuş
profiterol haaaaa yemişsin gari yapacak birşey yokafiyet olsun
bana değmeden de edemezaferim coneem ama bu işler hep aynı gitmez ciğerim yarında ben tebrik alarim
bisküviler olmamış diyecegidim ki lilimeral söylemiş benden evvel afiyet olsun canım liliye katılıyorum
auyyyy kızlar karnıma duden şelalesi kurdular sankim sesler dünyayı titretiyor bu nasıl çay böyle sisirdi göbeğim gazdan bir hal oldu cırcırligida çabası
eşim portlemis gözlerle karnımdan gelen seslere bakıp bakıp gülüyor kızım anne kim geldi diye soruyorgüm güm şır şır seslerine kapı çalıyor sanıyor allahım ne hale düştüm
bakkkkk hele tereciye tere satıyorAzı karar çoğu zarar canımhadi bakalım yarın da sen al odeselim
ay banu felaket kız bu davul gibi geziyorum ortalıktaYok yok bende alacağım o çayı
Benim eşimin her gece o seslerini dinliyoruz yatağa girinceadamın nasıl bir bağırsak fonksiyonu varsa tokda yasa mide gurul gurul benimkinden bir kere ses geldi adam şaşırdı hayırdır inşallah diye
gülelim canım hiç ağlamayalım inşallah
Anaaaaa kızlar bizim tembel Koala ilk günden ban yemiş
Geçmiş mesajlarına bir göz gezdirdim ama ban yiyecek bir tartışma yada hakaret göremedim
Neyse ilk kez olduğu için sanırım ancak 1 gündür ondan sonra gelip bize nasılsa anlatır
Kuzuuuuu eğer bizi buralarda okuyorsan Moral bozmak yok nasılsa ceza biter sende aramıza dönersin
Bazen yanlış anlaşılma yüzünden şikayet olunca bile olabiliyor
Slmlarr oglen 1 kase corba
2 dilim ekmek
Aksam:
1 kepce patates yemegi
Suanda 40 dk yuruyus
Yatmadanda biberli limonlu yogurt
dün farkettim ben onu canım gruba yazdı hesap pasif oldu anlamadım bi türlü
Merhaba arkadaslar bugun telefona bakamadim menumu paylasmak istiyorum oncelikle
Sabah: 1 yumurta, yarim kibrit kutusu tulum peyniri, 1 dilim kepekli ekmek 2 bardak siyah cay
Cok mesguldumara ogune vaktim olmadi
Aksam yemegi disarida yedigim icin 1 porsiyon iskender döneri yagsiz ekmeksiz
Yatmadan once 1 kase yogurt, lahana suyu 1 fincan yeşil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?