Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ooo Zarpy cim gelmiş hoşgelmiş, haydi menünü alalım bebişim

Hhahah kalp kalbe karşıymış,tam da menümü yazmaya gelmiştim bende:)

Uyandığımda (7.00)
Bir fincan şekersiz nescafe

Kahvaltı (10.00)
Yağsız tuzsuz çökelek (bir tabağın çeyreği kadar falandı)
Domates salatalık
8 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
5 tane kepekli bisküvi

Ara öğün (14.00)
Şekersiz türk kahvesi

Akşam yemeği olarak saat 18.00'da 1 tabak nohut yemeği ile salata yedim ve yine ekmek niyetine 5 tane kepekli bisküvi yedim.

Su maalesef 1 litre içebildim ve birazdan yüz tane squat yapıcam spor için vaktim kalmadığından.

oynakbasi34 menünü çok beğendim, @Themarginal o menüyü nasıl yapabiliyorsun ben olsam açlıktan ölmüştüm vallahi:)

10 tane kepekli bisküviye kadar herşey çok güzel ama onlar hiç hiç olmamış canım bir sabah bir akşam olmak üzere 2 dilim tb ekmeği tercih etmelisin bi süre sonra akşamıda bırakırsın

10 tane kepekli bisküviye kadar herşey çok güzel ama onlar hiç hiç olmamış canım bir sabah bir akşam olmak üzere 2 dilim tb ekmeği tercih etmelisin bi süre sonra akşamıda bırakırsın

Aslında ekmeğe tat olarak aşırı bir düşkünlüğüm yok komple bisküvi ve ekmeği de kesebilirim ama benim midemde şöyle bir sıkıntı var sulu bir yemek yediğimde yanında kuru hiçbirşey yemezsem midemde vıcık vıcık bir his oluyor o yüzden o hissi bastırmak için yiyorum sırf o bisküvileri hahah ama dediğin gibi ekmek de kullanabilirim onun yerine:)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Veeeee sıradaki alkışlar misafirliğe gidip aşağıdaki ikramları rağmen sadece şekersiz çay ve şekersiz Türk Kahvesi içip dönen bendenize gelsin

Arkadaşımın eli aslında inanılmaz lezzetlidir ve çıkardığı ikramliklar;

Peynirli poğaça
Elmalı Turta
yulaflida olsa bol yağlı ve damla çikolatalı kurabiye
Peynir tatlısı
Kahve yanında lokum ve şekerleme

Kesinlikle 1 çatal dahi almadım hatta canım hiç istemedi Arkadaşım hatta kız 1 tabağı yarı yarıya yiyelim dedi ama yinede bir An bile aklıma yemek gelmedi

Tam eve dönmek için arabaya bindik ki eşime dönüp valla bir alkışı hak ettim bir ısırık dahi yemedim dedim eşimde helal olsun valla dedi Dedim gitmeden kızlara söz verdim ( ki bilir verdiğim sözü mutlak yerine getirmek için elimden geleni yaparım ♡ )

Geçmişte ilk kkya den geldiğimde kiziyordu yahu ne işe yarıyor boşa vakit kaybi diye ama bana olan artıları görünce oda alıştı

Harika ilk günden spor da yapilip hesaplanmış ♡ Tebrikler menü süper
Gerci biraz daha erken güne baslarsan metabolizma da daha erken devreye girer ♡

Teşekkür ederim benimde içime sindi uzun bir aradan sonra

afiyet olsun ablacimm

Fırında canım. Elimden geldiğince et balık fırında yapıyorum.
çok iyi bende deneyeyim canım tarif edermisin

kız uçuk gene az olmuş

profiterol haaaaa yemişsin gari yapacak birşey yok afiyet olsun

zukkum yine tebrik aldım görüyosun
bana değmeden de edemez aferim coneem ama bu işler hep aynı gitmez ciğerim yarında ben tebrik alarim

bisküviler olmamış diyecegidim ki lilimeral söylemiş benden evvel afiyet olsun canım liliye katılıyorum

Azı karar çoğu zarar canım hadi bakalım yarın da sen al odeselim

Teşekkür ederim canım,bisküviler not edildi hemen efenim,yarın katiyen olmayacaklar :)

auyyyy kızlar karnıma duden şelalesi kurdular sankim sesler dünyayı titretiyor bu nasıl çay böyle sisirdi göbeğim gazdan bir hal oldu cırcırligida çabası

eşim portlemis gözlerle karnımdan gelen seslere bakıp bakıp gülüyor kızım anne kim geldi diye soruyor güm güm şır şır seslerine kapı çalıyor sanıyor allahım ne hale düştüm

Yok yok bende alacağım o çayı
Benim eşimin her gece o seslerini dinliyoruz yatağa girince adamın nasıl bir bağırsak fonksiyonu varsa tokda yasa mide gurul gurul benimkinden bir kere ses geldi adam şaşırdı hayırdır inşallah diye

Anaaaaa kızlar bizim tembel Koala ilk günden ban yemiş
Geçmiş mesajlarına bir göz gezdirdim ama ban yiyecek bir tartışma yada hakaret göremedim
Neyse ilk kez olduğu için sanırım ancak 1 gündür ondan sonra gelip bize nasılsa anlatır

Kuzuuuuu eğer bizi buralarda okuyorsan Moral bozmak yok nasılsa ceza biter sende aramıza dönersin

Bazen yanlış anlaşılma yüzünden şikayet olunca bile olabiliyor

Azı karar çoğu zarar canım hadi bakalım yarın da sen al odeselim
bakkkkk hele tereciye tere satıyor kız o benim lafimdi pusuya yatıp iade edeceğin alintiyimi bekledin

ay banu felaket kız bu davul gibi geziyorum ortalıkta

zukkum gece gece güldürdün baya

iyi geceler arkadaşlar
gülelim canım hiç ağlamayalım inşallah

dün farkettim ben onu canım gruba yazdı hesap pasif oldu anlamadım bi türlü

Merhaba arkadaslar bugun telefona bakamadim menumu paylasmak istiyorum oncelikle

Sabah: 1 yumurta, yarim kibrit kutusu tulum peyniri, 1 dilim kepekli ekmek 2 bardak siyah cay

Cok mesguldumara ogune vaktim olmadi

Aksam yemegi disarida yedigim icin 1 porsiyon iskender döneri yagsiz ekmeksiz

Yatmadan once 1 kase yogurt, lahana suyu 1 fincan yeşil cay

Bende şimdi sana seslenecektim
Menü gayet güzel ama ne kadar yoğun olursan ol öğlen mini bir ara öğün ekleyemesende ayran yada kefir iç istersen
Iskenderin ekmeklik ve yağsız sipariş verilebildigini ogrendigim iyi oldu hani acil durumlarda kurtarıcı gibi olabilir en azından disarda ille ailecek iskender yenecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…