Hem de zerdeçallıOooo spor varmış çok iyi mavişimyatana kadar su içmeye devam. Acikirsan yoğurt yiyorsun tamam mı
Fırında canım. Elimden geldiğince et balık fırında yapıyorum.afiyet olsun canım nagit kizartmami
O günün kahvaltısı da zaten yulaf ezmesi olcak,kabaklı yoğurtlu bi salata ve smoothie bence yeterli olur ablacım,bu dönemde tamam vücut su topluyo ama onuda yine bol su içerek atıyoruz yani bence sıvıların hiç bi zararı olmayacak regl dönemi içinBu menü eksi getirir canım afiyet olsun. Ama sağlıklı bir hayat için yetersiz. Protein az çunku...şimdilik istediğin kiloya ulaşmak için ara ara böyle hafif yemek iyi ama vücudun ihtiyacı olan mineraller, proteinler yaşlılıkta problem olacak çünkü yeterli değil.Siyah çay yerine yeşil tercih edebilir misin? Biri ödem yaparken diğeri ödem söktürücü çunku..
Senden daha çok kilo vermeni istediğime emin olabilirsin. Bir dengeyi yakalayamadık. Asla yememen gereken şeyleri yazicam var mısın uygulamaya....yok dersen kararlarını tekrar gözden geçir derim...
Soyle kız....anca rüyasında giyebilir ...şişman şişman uzaktan baksın öyle
Smoothie yetmez kankeytamyarın antinkuntin yapicam....bu hafta protein yemeyi duşunuyorum. Yoğurt , yulaf ağırlıklı gene... Sebze de var ama az....bı de kimileri regl döneminde metabolizma hızlı çalışıyor diyor kimi yavaş hangisi doğru bilmiyorum. Ayrıca bol sıvı almak ödem yapar mı...bunlar kafamda net değil..deneyerek bulacağım. Bilgin varsa paylaş. Bakalım Hilal salı günü yapalım dediğimiz kurabiyeyi hatırlayacak mi....onun üzerine daha fazla gitmemiz lazım. Bu kaçamaklari bırakmalı...
Yavrum bence sen yanlış yapıyosun bak bi anda kilo vermek hiç iyi bişey değil fazlasıyla geri alırsın,vücudunu böyle beslenmeye alıştırma şu an için, aşamadığın kilit kilolarda böyle beslenebilirsinMenüm :
14:00 soğan suyu
14:30 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
16:00 haşlanmış küçük parca tavuk
20:30 yeşil salata , 2 kaşık yoğurt
1 litre su 30 dk yürüyüş
30×3 =90 p.
Elhan oynakbasi34
Menüm :
14:00 soğan suyu
14:30 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
16:00 haşlanmış küçük parca tavuk
20:30 yeşil salata , 2 kaşık yoğurt
1 litre su 30 dk yürüyüş
30×3 =90 p.
Elhan oynakbasi34
Abla uçuk daha çok yeni yani böyle beslenmesi sence doğru mu?
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Ve işin tuhafı hala ac deilim soğan suyu ve yulaf beni çok tok tuttu. Biraz sonra yine soğan suyu içicem. Bugün misafir vardı çeşit yemekler yapsamda yemedimm
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Peki yulafa muzda mı eklemiycez, ben muzlu sütlü ve cevizli tüketiyodumyaLilimam canım kahvaltıda sadece iki yumurta peynir olacak benim. Ekmek de yemeyeceğim cumaya kadar. Yulafın içine çığ badem, ceviz, çığ fındık hangisi varsa ekle....daha etkili oluyor. Bugün ben keten tohumu, çörek otu da ekledim. Yarın sonuca bakacağım. Olumluysa devam.
Abla napim valla hedefim bi an önce kilo vermek. Normalde ben acıkırsam kimse beni durduramaz ama bu grup bana iyi geldi ve onun dışında gerçekten acıkmadım. Acikmadan da yemek istemiyorum haliyleO günün kahvaltısı da zaten yulaf ezmesi olcak,kabaklı yoğurtlu bi salata ve smoothie bence yeterli olur ablacım,bu dönemde tamam vücut su topluyo ama onuda yine bol su içerek atıyoruz yani bence sıvıların hiç bi zararı olmayacak regl dönemi için
Yavrum bence sen yanlış yapıyosun bak bi anda kilo vermek hiç iyi bişey değil fazlasıyla geri alırsın,vücudunu böyle beslenmeye alıştırma şu an için, aşamadığın kilit kilolarda böyle beslenebilirsin
Sıkıntı yoksa ne mutlu canım afiyet olsun,kendini kasarak az yediğini düşünmüştüm.Ve işin tuhafı hala ac deilim soğan suyu ve yulaf beni çok tok tuttu. Biraz sonra yine soğan suyu içicem. Bugün misafir vardı çeşit yemekler yapsamda yemedimm
Canım geç uyanıyor o saate kadar aç aç gezdiğini düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla dışarı çıkıp gezip dolasayim diyen hatunlardan da değil. Bütün gün evde....fazla enerji harcamiyor. Yedikleri az ama gayet sağlıklı ..sadece 14.00 te başlaması sorun....geç uyanıyor ...bebeğim hiç kaçamak yok... Eksik var ama yanlış yok benceAbla uçuk daha çok yeni yani böyle beslenmesi sence doğru mu?
Evet kesinlikle kaçamak yok ama bana çok az geldi başlangıç için.Canım geç uyanıyor o saate kadar aç aç gezdiğini düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla dışarı çıkıp gezip dolasayim diyen hatunlardan da değil. Bütün gün evde....fazla enerji harcamiyor. Yedikleri az ama gayet sağlıklı ..sadece 14.00 te başlaması sorun....geç uyanıyor ...bebeğim hiç kaçamak yok... Eksik var ama yanlış yok bence
Evet abla benim tek sorunum hareketsizlik hareket etsem kilo vericem aslındaCanım geç uyanıyor o saate kadar aç aç gezdiğini düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla dışarı çıkıp gezip dolasayim diyen hatunlardan da değil. Bütün gün evde....fazla enerji harcamiyor. Yedikleri az ama gayet sağlıklı ..sadece 14.00 te başlaması sorun....geç uyanıyor ...bebeğim hiç kaçamak yok... Eksik var ama yanlış yok bence
Ozaman ne diyoruzzz spor spor sporEvet abla benim tek sorunum hareketsizlik hareket etsem kilo vericem aslında
Haklısın az...ama vücut kaçamaksizliga alişsin bi..yavaş yavaş zenginleştiririz endişelenmeEvet kesinlikle kaçamak yok ama bana çok az geldi başlangıç için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?