Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

O günün kahvaltısı da zaten yulaf ezmesi olcak,kabaklı yoğurtlu bi salata ve smoothie bence yeterli olur ablacım,bu dönemde tamam vücut su topluyo ama onuda yine bol su içerek atıyoruz yani bence sıvıların hiç bi zararı olmayacak regl dönemi için

Yavrum bence sen yanlış yapıyosun bak bi anda kilo vermek hiç iyi bişey değil fazlasıyla geri alırsın,vücudunu böyle beslenmeye alıştırma şu an için, aşamadığın kilit kilolarda böyle beslenebilirsin

Menüm

Uyanınca limonlu tarçınlı ılık su
10.30 kahvaltı:
2 yumurtalı peynirli omlet,5 zeytin,bir tk bal,2 ceviz,maydonoz,yeşil biber,domates,1.5 dilim tb ekmeği,kış çayı

15.00
Sade Türk kahvesi,1 profiterol

18.00
2 kaşık bulgur pilavı,tonbalıklı salata,1 greyfurt suyu

Su:3 lt hatta belki daha fazla
Spor:
40 dk zumba=160 p
200 bölgesel=80p
Toplam=240 p oynakbasi34 Elhan

Peki yulafa muzda mı eklemiycez, ben muzlu sütlü ve cevizli tüketiyodumya

Abla napim valla hedefim bi an önce kilo vermek. Normalde ben acıkırsam kimse beni durduramaz ama bu grup bana iyi geldi ve onun dışında gerçekten acıkmadım. Acikmadan da yemek istemiyorum haliyle

Abla uçuk daha çok yeni yani böyle beslenmesi sence doğru mu?
Canım geç uyanıyor o saate kadar aç aç gezdiğini düşünmüyorum. Anladığım kadarıyla dışarı çıkıp gezip dolasayim diyen hatunlardan da değil. Bütün gün evde....fazla enerji harcamiyor. Yedikleri az ama gayet sağlıklı ..sadece 14.00 te başlaması sorun....geç uyanıyor ...bebeğim hiç kaçamak yok... Eksik var ama yanlış yok bence

Evet kesinlikle kaçamak yok ama bana çok az geldi başlangıç için.

Evet abla benim tek sorunum hareketsizlik hareket etsem kilo vericem aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…