Lütfen kaptanım ısrarlara da gelme zaten güveniyorum sanaBu arada yarın kızımın Anaokulundan tanıştığım ve tabi hala görüştüğüm Arkadasa bebek görmeye gideceğim
Bu akşam o ufak parça böreği yemek beni psikolojik olarak rahatsız ettiği için şimdiden yarını düşünüyorum
Gerci evde bir güzel öğle yemegimi yer sonrada sadece çay kahve içerimikram olursa da derim artık kusura bakma diye
Nasılsa dengelerim düşüncesi zaten Kilo almama sebep olmadimi
Aksam öğünümü heba etmek istemiyorum
Burdan Size söz veriyorum yarın zararlı hiç bir şey yemek yok bana
Ben bi arkadaşı o şekilde şikayet ettim ve hemen ban yedi ve o şekilde duruyo ikinci hesabı oda eski hesabıyla devam ediyoşu an zayıflama gruplarında bu dediğim kişi,ordakiler farketmedi bu izne ayrılmıştı hatta sanırım bildirimsiz ayrıldı ,geri listeye girmek zor olacak düşüncesiyle yeni bi hesaptan kızları fena kekliyodu yeni biriymiş gibi hiçbişeyden haberi yokmuş gibi davranıyodu ben dayanamadım şikayet ettim anında pasif edildi ondan sonra eski hesabıyla girdi hemen ve hiç çaktırmadı
Yok baby beni kekleyemezaminn
vaaaayyyy çakalllll hiç kekleyebilirmi benim lilimi bak bir ajan gibi çakmış hemen
tamam banucum çok sağol yarın yapayım bendezukkum Canım bak bunu yapıyorum ;
Eki Görüntüle 2229980
Arkadaşa kendi Diyetisyeni vermişinanılmaz yağ yakiyormus üstelik baya tikiyor insanı
ben burada çok kalabalığın zaten kendi içimizde 6 kardeş 4 gelin 2 damat 16 torun 1 annem 1 babamBenim burda zaten kimsem yok eşimin teyzeleri falan var severimde ama 2 buçuk aydır ne kimseyi davet ettim nede davetleri kabul ettim
Offf of o daha fenaymış hiçmi anlamamışlar ayolAbowwwe diyeceğim ama bir iki sene evvel 1 seneye yakın başka bir grupta ( zayıflama grubu ama bizim takım yarışları gibi değil ) biri öyle milleti keklemisti
Canım cicim ablam kardeşim diye diye güzelce onların yardımıyla istediği kiloya düşünce Erkek olduğunu itiraf etmişbirde hellalik istemiş tabi duyduğuma göre hatunlar isyan haklı olarak
Asla bit kişiye bile belli etmemiş ve asla başka bir düşünceyle girmemiş ama tabi erkek olduğu anlaşılınca anında afaroz ediliyorlar sonuçta bari burada rahat edelim dimi ama
Bakalim henüz cevap gelmediMerakla bekliyorum
Ben de aynen oyleyim. Olmayacak bir sey yedigimi dusunursem gün boyu rahatsiz oluyorum.Bu arada yarın kızımın Anaokulundan tanıştığım ve tabi hala görüştüğüm Arkadasa bebek görmeye gideceğim
Bu akşam o ufak parça böreği yemek beni psikolojik olarak rahatsız ettiği için şimdiden yarını düşünüyorum
Gerci evde bir güzel öğle yemegimi yer sonrada sadece çay kahve içerimikram olursa da derim artık kusura bakma diye
Nasılsa dengelerim düşüncesi zaten Kilo almama sebep olmadimi
Aksam öğünümü heba etmek istemiyorum
Burdan Size söz veriyorum yarın zararlı hiç bir şey yemek yok bana
boşver lili sanalda olsa o düşünsün hak haktırYok baby beni kekleyemezsayemde eski hesabıyla yalansız dolansız devam ediyo ama kimse bilmiyo
tamam banucum çok sağol yarın yapayım bende
ben burada çok kalabalığın zaten kendi içimizde 6 kardeş 4 gelin 2 damat 16 torun 1 annem 1 babambaya ediyoruz bayramda annemlere sığamıyoruz bir abim canım gitti istanbuldan memlekete yerleşti bir damarimiz koptu sanki göç ettiği gün evde cenaze havasi vardi Rabbim acılarını göstermesin bana dayanamam amca hala tarafı ile çok zayıf bağ teyze dayı ile kuvvetli ama yer uzak 1 2 saat gibi eş tarafından da eşim baba tarafı burada değil anne tarafından 2 teyze 1 anane var onlarıda pek sevmez zaten gidip gelmez çok sık
ki düşün lili artık yeğenim evlendi bir damat daha geldi 1 de bebek gelecek yaza
Sağol meryem bayagi dert ediyordum, icimi rahatlattin resmen.Anjelim menün harika. Diyecek bir şey yok. Tuzsuz kabak çekirdeğin kavrulmamış olandan ise hiç korkma faydası bile var. Kalori hesabına çok takılma sağlıklı karbonhidratlara giriyor kabak çekirdeği.
Ben insanları aptal yerine koymasına dayanamadımboşver lili sanalda olsa o düşünsün hak haktır
Mesela içli köfte hem bulgurlu hem yağlı,mesela sütlü de olsa tatlı canımMisafirlikteydim aynen hangisi yanlış mesela :)
Ben bi arkadaşı o şekilde şikayet ettim ve hemen ban yedi ve o şekilde duruyo ikinci hesabı oda eski hesabıyla devam ediyoşu an zayıflama gruplarında bu dediğim kişi,ordakiler farketmedi bu izne ayrılmıştı hatta sanırım bildirimsiz ayrıldı ,geri listeye girmek zor olacak düşüncesiyle yeni bi hesaptan kızları fena kekliyodu yeni biriymiş gibi hiçbişeyden haberi yokmuş gibi davranıyodu ben dayanamadım şikayet ettim anında pasif edildi ondan sonra eski hesabıyla girdi hemen ve hiç çaktırmadı
Uyanik olmak lazım.
Ben de aynen oyleyim. Olmayacak bir sey yedigimi dusunursem gün boyu rahatsiz oluyorum.
Liliam harikasin insanlari teker teker takip edip eksiklerini soyleyebiliyorsun. Bizim aslinda en cok ihtiyacimiz olan sey bu. Nerede yanlis yapabildigimizi görmek.Mesela içli köfte hem bulgurlu hem yağlı,mesela sütlü de olsa tatlı canım
Teker teker takip olmasa da dikkatliyimdir,normal hayatımdada öyleyim ve birilerinde yalan hissettiğim an koşarak uzaklaşıyorum hatta yalanına devam ediyo ve buna birileri inanıyosa çat çat yüzünede söylediğim olmuşturLiliam harikasin insanlari teker teker takip edip eksiklerini soyleyebiliyorsun. Bizim aslinda en cok ihtiyacimiz olan sey bu. Nerede yanlis yapabildigimizi görmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?