Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lütfen kaptanım ısrarlara da gelme zaten güveniyorum sana

Abowwwe diyeceğim ama bir iki sene evvel 1 seneye yakın başka bir grupta ( zayıflama grubu ama bizim takım yarışları gibi değil ) biri öyle milleti keklemisti
Canım cicim ablam kardeşim diye diye güzelce onların yardımıyla istediği kiloya düşünce Erkek olduğunu itiraf etmiş birde hellalik istemiş tabi duyduğuma göre hatunlar isyan haklı olarak

Asla bit kişiye bile belli etmemiş ve asla başka bir düşünceyle girmemiş ama tabi erkek olduğu anlaşılınca anında afaroz ediliyorlar sonuçta bari burada rahat edelim dimi ama

Bakalim henüz cevap gelmedi Merakla bekliyorum

zukkum Canım bak bunu yapıyorum ;

Eki Görüntüle 2229980

Arkadaşa kendi Diyetisyeni vermiş inanılmaz yağ yakiyormus üstelik baya tikiyor insanı
tamam banucum çok sağol yarın yapayım bende

Benim burda zaten kimsem yok eşimin teyzeleri falan var severimde ama 2 buçuk aydır ne kimseyi davet ettim nede davetleri kabul ettim
ben burada çok kalabalığın zaten kendi içimizde 6 kardeş 4 gelin 2 damat 16 torun 1 annem 1 babam baya ediyoruz bayramda annemlere sığamıyoruz bir abim canım gitti istanbuldan memlekete yerleşti bir damarimiz koptu sanki göç ettiği gün evde cenaze havasi vardi Rabbim acılarını göstermesin bana dayanamam amca hala tarafı ile çok zayıf bağ teyze dayı ile kuvvetli ama yer uzak 1 2 saat gibi eş tarafından da eşim baba tarafı burada değil anne tarafından 2 teyze 1 anane var onlarıda pek sevmez zaten gidip gelmez çok sık

Offf of o daha fenaymış hiçmi anlamamışlar ayol hiç çaktırmadıysa o zaten bizden biriymiş

Ben de aynen oyleyim. Olmayacak bir sey yedigimi dusunursem gün boyu rahatsiz oluyorum.

ki düşün lili artık yeğenim evlendi bir damat daha geldi 1 de bebek gelecek yaza

Oh ohmaşallah size,nasıl severim kalabalık aileyi ama bi okadar yalnızlığın içine düştüm okadar zor ki anlatamam

Anjelim menün harika. Diyecek bir şey yok. Tuzsuz kabak çekirdeğin kavrulmamış olandan ise hiç korkma faydası bile var. Kalori hesabına çok takılma sağlıklı karbonhidratlara giriyor kabak çekirdeği.
Sağol meryem bayagi dert ediyordum, icimi rahatlattin resmen.

Uyanik olmak lazım.

Mesela içli köfte hem bulgurlu hem yağlı,mesela sütlü de olsa tatlı canım
Liliam harikasin insanlari teker teker takip edip eksiklerini soyleyebiliyorsun. Bizim aslinda en cok ihtiyacimiz olan sey bu. Nerede yanlis yapabildigimizi görmek.

Liliam harikasin insanlari teker teker takip edip eksiklerini soyleyebiliyorsun. Bizim aslinda en cok ihtiyacimiz olan sey bu. Nerede yanlis yapabildigimizi görmek.
Teker teker takip olmasa da dikkatliyimdir,normal hayatımdada öyleyim ve birilerinde yalan hissettiğim an koşarak uzaklaşıyorum hatta yalanına devam ediyo ve buna birileri inanıyosa çat çat yüzünede söylediğim olmuştur

Kimseye kızacak halim kalmadı bı tek Hilale bir çift sözüm var. "Zukkum' un ..........
Bugünkü menüm
Sabah10.00 Bir yumurta, iki kaşık mantar +tavuk sote , peynir, maydanoz, dereotu, zeytin , bir çatal petek bal, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
17.30 Beş kaşık yoğurt iki kaşık yulaf ezmesi ( beş badem, karabiber, zerdeçal, kırmızı biber, keten tohumu, çörek otu)
21.00 İki antinkuntin yeşil çay yaninda
Üç demlik bitki çayı, iki litre su, bir saat zumba, bir saat kardiyo( yürüyüş, koşma, skuat, eliptik , Twist)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…