Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

randevu aldım canım 5 şubata bakalım köle hepsine baktırayım

@meryemozcan27
Meryem abla yorumlarını kesme asla gerçekten ir çok şey öğrendim senden yazamadım ayrıca kurabiye yi yaptım ben teşekkür ederim tarif için benim hamur sıvı oldu şekil veremedim yaydim tepsiye bende direk kek gibi dilimledim

oynakbasi34 kaptanım çok haklısın baktırmalıyım çünkü sürekli uykumda geliyo, sağlık ocağında bakiyolarmı ki kızımı aşıya götürünce baktırsam.
Bakıyorlar canım benimde d vitamini eksik düzenli kullanamıyorum unutuyorum damlayı

Ah umarım sonucu da senin gibi olur canım benim

Teşekkür ederim tavsiyeler için
Türk kahvesi gerçekten bayağı tok tutuyor ama onun da fazlası iyi değil o yüzden ona da abanmak istemiyorum

Çay keyfi yapmayı çok seviyorum yaa helede dizim varsa oh bisküvi yine önceki zamanlarıma göre çok masum kaliyo ama dayanmaya calısıcam çay içmezsem sıkıntı olmaz
Ben sırf şekerli içtiğim içi çayı bıraktım canım zaten çokta aradığım bişey değil,kahvaltıda bal reçel yersem çay içiyorum okadar,sen antinkuntini derhal yapmalısın bisküvi yerine gönlün rahat yersin E ebideryal abla da bisküvicilerdendi ama şükür onu kurtardık darısı size inşallah

Merak ediyorum su antinkuntini bilen tarif atabilirmi malzemeleri biliyorum:)

Zaten sende vicdan azabini çektiğini yazmışsın o baklavaların ama hiç Moral bozma kalan menü güzel yarın lütfen portein ağırlıklı beslenen ve bol su iç inşallah yerleşmeye anında gider onlar ♡

İyi geceler kızlar yarın öglen diyorum yulaflı yogurt yesem ama beni tok tutmuyor içine chia attıgım halde

Antinkuntin kurabiye nasıldı abla @meryemozcan27

İçtiğin suya limon siksan ( tansiyon sıkıntın yoksa ) hani belki tıkar seni benim ictigimin içindeki limandan midir sirkeden midir bilmiyorum ama inanılmaz tikiyor beni

Gecmıs olsun canım
Sorma bende grupta yaşlandım :)))

Kız siz yaşlandık diyorsunuz ben ne yapayım kkdan Sigorta primi yatirsaydim emekliliğe az kalacakti Benim ufak kız resmen kkdan büyüdü desem yeridir

Heee hiç şikayetçi değilim sonuçta gitmiş olsaydım sizleri taniyamazdim ve cidden burada çok güzel dostluklarim oluştu hala da baki olan ♡♡♡♡♡

Ne demek canım inan minicik bir katkı olduysa ne mutlu bana
Her zaman seni dinlemeye ve sana destek olmaya hazırız canım senden bunları duymak bile en güzel şey

Heee silkelenip hedefe odaklanır senin mezun olduğun günleri de gorecegimize adım gibi eminim

Ayy çoook Açım 20:30 da bi portakal yedim Bı parca peynir attım agzıma kesmedi

O portakal aciktirmistir malum şeker barındırıyor meyveyi genelde gündüz tercih et canım yada ayva tarzı tikiyacak birsey tercih et istersen belki o zaman daha rahat olursun

Hem takımın Sloganı neydi; Aç ama mutluyuz ♡♡♡♡

oynakbasi34 kaptanım çok haklısın baktırmalıyım çünkü sürekli uykumda geliyo, sağlık ocağında bakiyolarmı ki kızımı aşıya götürünce baktırsam.

Benim bildigim Sağlık Ocakları artık Check up uygulamasına bile başlamışlar
Hormon tahlili hariç çoğu kan tahlili yapıyorlar ama sabah erken gitmek lazım en azından bizimki öyle istiyor Labaratuar olmadığı için alınan kanları devlet hastanesine gönderdikleri için en geç 11e kadar alıyorlar sabah verilen kanlar bozulmasın hesabı gönderiliyor diye

Açlık şekerine de baktım canım ♡

Bu sene ayva almadım eve daha ayva deyınce reçeli ne güzel oluyor
Salyalarım akarken ben

Kk bu sene 11yılım bu grupta 3.senem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…