:)Evet ben de uzun bir sure sifir kaçamak diye düşünüyorum bildiğin vicdan yaptim
32 sen?Kaç yaşındasın:)
randevu aldım canım 5 şubata bakalım köle hepsine baktırayımCanım sen vitamin değerlerine baktirdin mi? Hattazukkum sende öyle
Bazen bir değer bile düşse insanin duyguları bile etkileniyordepresif bir hal alabiliyor
Benim kızda vardı bir ara D Vitamini eksik çıktı
Zaten diyette olunca 3 - 4 ay arayla baktirmak gerekiyorbenim geçmişte gittiğim diyetisyen her 3 ayda bir istiyordu ♡ o bile halinizi etkileyebilir diyordu
Her zaman sohbet ederiz canım ve ben dedim ya sana da okudukca sende motive olacaksın
Hatta ben bunun çok uzun surmeyecegini düşünüyorum ♡♡♡♡♡♡
İşte o 3cu gün şeytan durtuyor bak ye aksam dengelerin diyesonra da battı balık yan gider hesabı oluyor maalesef
Birde geçen burada da dedim denge geldin mi bilmiyorum ama menülerin adını koymak hatta yemeği sabahtan hazır etmek bile kaçamak riskini azaltıyorsonuçta Son ana bırakınca birden açıklıyor insan ve ay yemek pisene kadar 1 kurbiş atayım ağzıma yada atıyorum yemek yok hadi simit alayım çayla yerim derken farkında olmadan hem beynimize daha çok istemesinin sinyalini gonderiyoruz hemde fazladan kalori alıyoruz maalesef
Hani Benim kendi adıma durum öyle oluyordu geçmişte ama artık sabahtan daha kahvaltı ederken öğle ve akşam yemeğini ateşe koyuyorumdaha keyif kahvemi icerken hepsi hazır beni bekliyor ve ne zaman dilersen hemen istediğim hazır sağlıklı yemegimi yiyorum inşallah bundan sonra da kivirmadan devam etmek istiyorum
Rica ederim canım ♡
Aslında menu ve spor harika ama akşam lütfen bisküvi tarzı şeyler yemehiç bir şey yoksa o an evde otur yoğurt ye hatta evde çörekotu yada chia varsa onlardan da ekleyebilirsin En azından Protein ♡
Niye kız çok renkli bir kişiliksinBittin sen
Bakıyorlar canım benimde d vitamini eksik düzenli kullanamıyorum unutuyorum damlayıoynakbasi34 kaptanım çok haklısın baktırmalıyım çünkü sürekli uykumda geliyo, sağlık ocağında bakiyolarmı ki kızımı aşıya götürünce baktırsam.
Şakasına takılıyoruz işteNiye kız çok renkli bir kişiliksin
Su perisi86 mavimli kızlar geçmiş olsun kuzularınıza
Zarpy canım menün şahane, bende senin gidişatı kendime benzetiyorum @sonundaoldu da demişya söyleneni hemen uyguluyosun bu beni çok mutlu etti
Çok acıkınca sade türk kahvesi yada şekersiz kremasız neskafe gold un yanında 6 yada 7 tane çiğ badem ye anında açlığın geçecek ve yemek yemek istemeyeceksin üstelik uzun sürede tok tutacak bu ikili ufak bir tavsiye
Ben sırf şekerli içtiğim içi çayı bıraktım canım zaten çokta aradığım bişey değil,kahvaltıda bal reçel yersem çay içiyorum okadar,sen antinkuntini derhal yapmalısın bisküvi yerine gönlün rahat yersinÇay keyfi yapmayı çok seviyorum yaa helede dizim varsa oh bisküvi yine önceki zamanlarıma göre çok masum kaliyo ama dayanmaya calısıcam çay içmezsem sıkıntı olmaz
Öyleyse çok iyi muhakkak baktırcam sağol canımBakıyorlar canım benimde d vitamini eksik düzenli kullanamıyorum unutuyorum damlayı
Yogurt daha çok acıktırıyoŞakasına takılıyoruz işte
:))))
Yoğurt yiyebilirsin
Cikssssssss
İçine elma ya da ayva ya da muz ya da armut doğra
Merak ediyorum su antinkuntini bilen tarif atabilirmi malzemeleri biliyorum:)
Çok uykun varsa bayılır uyursun kiYogurt daha çok acıktırıyo
Uyurum inş
Dur bakiyim ekran resmi duruyosa atcam şimdiMerak ediyorum su antinkuntini bilen tarif atabilirmi malzemeleri biliyorum:)
Bugun mesajlara hic bakamadim, hem kayinvalidemgil geldi, hem de aksama kadar disardaydim yeni geldim.
Menum:
Sabah 7.30: 2 yumurta 1 zeytin
Öğle 13.00: 3 kaşık kremali sebze corbasi, 3 tane sulu köfte, birkac kasik limonlu salata
Ara ogun 16.00: yarim muz, iki kaşık nohut yemeği.
Aksam: 18.30: yarim porsiyon (50 gr) et doner, utaniyorum ama 3 tane kucuk dilim baklava
Saat 10.00: bir portakal
Spor: 45 dakika yürüyüş
İyi geceler kızlar yarın öglen diyorum yulaflı yogurt yesem ama beni tok tutmuyor içine chia attıgım halde
Antinkuntin kurabiye nasıldı abla @meryemozcan27
Gecmıs olsun canım
Sorma bende grupta yaşlandım :)))
kırılma sakın bana ben biraz nasıl diyeyim saklayamam kendimi uzulduysem kirildiysam söylerim bide seni sizleri gerçekten çok yakın görüyorum kendime 93.4 le başladım tekrar diyete biliyorum yilmamam gerekiyor ben bu degilim 25 yaşında.bu vücudu haketmiyorum istediğimi giyinip salinarak gezmem lazım Şubat sonuna kadar 79.9 80.9 görmeyi hedefliyorum ama eksilmez yerine çıkıyorum devamlı bir yol bulalım bana deneme yanılma ile ben evdeki malzemelerimi yazayım cumartesi den itibaren 1 hafta bir menü belirleyelim bana olur mu
banuuuu hayranım senin enerjine ben gerçekten aslında en çok sana teşekkür etmem lazım beni hiç bırakmadın watsapdan yazdın hatırlattın kendini sonra tekrar buraya davet ettin gerçekten şuan 86 87 gormemde senin de etkin çok büyük çok teşekkür ederim canım iyi ki varsınız 1 ablam var diye üzülürdum hep 4 abi olacağına 4 ablam olsa diye ama burada çok ablam oldu
Ayy çoook Açım 20:30 da bi portakal yedim Bı parca peynir attım agzıma kesmedi
oynakbasi34 kaptanım çok haklısın baktırmalıyım çünkü sürekli uykumda geliyo, sağlık ocağında bakiyolarmı ki kızımı aşıya götürünce baktırsam.
Merhabaaa
Ben bugün ne içtim bilmiyorum da kafa güzel modundayımbu cümleyi niye senin mesajına yazdığımı sorarsan alakasız bi devam cümlesi gelecekte ondan sen nekadar insancıl hoş birisin ya kaç gündür yazılarına denk geliyorum çok samimi buldum
Bu sene ayva almadım eve daha ayva deyınce reçeli ne güzel oluyorZaten sende vicdan azabini çektiğini yazmışsın o baklavaların ama hiç Moral bozma kalan menü güzelyarın lütfen portein ağırlıklı beslenen ve bol su iç inşallah yerleşmeye anında gider onlar ♡
İçtiğin suya limon siksan ( tansiyon sıkıntın yoksa) hani belki tıkar seni benim ictigimin içindeki limandan midir sirkeden midir bilmiyorum ama inanılmaz tikiyor beni
Kız siz yaşlandık diyorsunuz ben ne yapayımkkdan Sigorta primi yatirsaydim emekliliğe az kalacakti Benim ufak kız resmen kkdan büyüdü desem yeridir
Heee hiç şikayetçi değilim sonuçta gitmiş olsaydım sizleri taniyamazdim ve cidden burada çok güzel dostluklarim oluştu hala da baki olan ♡♡♡♡♡
Ne demek canım inan minicik bir katkı olduysa ne mutlu bana
Her zaman seni dinlemeye ve sana destek olmaya hazırız canımsenden bunları duymak bile en güzel şey
Heee silkelenip hedefe odaklanır senin mezun olduğun günleri de gorecegimize adım gibi eminim
O portakal aciktirmistir malum şeker barındırıyormeyveyi genelde gündüz tercih et canım yada ayva tarzı tikiyacak birsey tercih et istersen belki o zaman daha rahat olursun
Hem takımın Sloganı neydi; Aç ama mutluyuz ♡♡♡♡
Benim bildigim Sağlık Ocakları artık Check up uygulamasına bile başlamışlar
Hormon tahlili hariç çoğu kan tahlili yapıyorlar ama sabah erken gitmek lazımen azından bizimki öyle istiyor Labaratuar olmadığı için alınan kanları devlet hastanesine gönderdikleri için en geç 11e kadar alıyorlar sabah verilen kanlar bozulmasın hesabı gönderiliyor diye
Açlık şekerine de baktım canım ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?