Neyse kizlar Size doyum olmaz ama geç oldu malum sabah erkenciyim yinehavuz faslı var sonrada markete ugrsyacagim
öğlen de ailecek girişip kalan işleri bitiririm hemen 1 saatte ♡
Allaha emanet olun ♡♡♡♡
İyi geceler herkese
Rabbim sağlık versinler varsın uyusunlar yada yardım etmesinlerİnan o korkuyu 4 sene önce yasadim beyin felci geçirip ölümden döndü resmen hatta doktor da dedi Allahın sevilen kuluymussun çünkü beyin felci ya yatağa mahkum edermiş bitkisel Hayat gibi yada direk öldürümüş Şimdi onunda yüzü biraz değişik olsun bende hemen başlarım iyimisin demeye
13 gün hastanede yattık sonrasında 4 ay raporlu evde yattı bir türlü dengesini düzene sokamadi tek başına pek bir sey yapamadı diye ( psikolojisi de bozuldu tabi ve her An yine olacak korkusu vardıTek başına banyo bile yapamıyordu eski Türk Filmlerindeki gibi adamı taburede yikadim uzun süre hamam tasi alıp kafaya vurmak vardı da adamın sıkıntı kafadaydi neme lazım diyordum gülüyordu )
Şükür atlattıkRabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnnn
Zaten birbirimize çok düşkündük öncesinde ama sonrasında iyice uzun süre siyam ikizlerine bağladıkHala da ben öyle uzun süre bırakmam onu oda bensiz pek bir yere gitmez
Kahvaltı zayıf olmuş...diğer öğünler güzel...afiyet olsun. Kaçamak yok gibi meyveli yoğurdu kendin yaptıysan tabi...
Kahvaltı tamam ...salam, sosis, füme ne varsa, hatta sucuk bile sağlıklı gıdalar grubunda değiller canım. Mutfağına almamaya çalis çocuklarına yedirme kimyasal koruyucular var ve işlenmiş gıdalar sonuçta. İrmik ve makarna sana zaman kaybettirecek. İlle ben bu makarnadan vazgeçmem dersen kepekli ya da tam buğday unundan yapılanlar var onu dene. Yine şimdiki yaptığın gibi bol sebzeli veya kıymalı yap. Akşam yememiş dengelemişsin en azından. Afiyet olsun balım.Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.
Amin cnm amin. Rabbim bir daha göstermesin cnm. Eminim ailece ciddi zor günler olmuştur ama sen o kadar pozitifsin ki sayende herkes toparlanmıştır. Önce üzüldüm ama sonra güldürdün beniAllah da seni güldürsün
Gitti de gitti....o güzelim menü gitti...ardına bile bakmadan.....terk Edip (la bu Edip kim) gittiValla en yalan söyliyeyim hazırdı
Büyük kız esim istedi diye Tatliciya çıkmıştı gezmeye gitmeden kendilerine Tatlı alırken ben yemem ama reglden benimde canım ister diye bu daha masum demiş almış
Benimki biraz telli gibi olacak ama halka tatlısı yemekten iyidir dedim
Ah Meryemim bu Almanyada sosisten bol ne varKahvaltı tamam ...salam, sosis, füme ne varsa, hatta sucuk bile sağlıklı gıdalar grubunda değiller canım. Mutfağına almamaya çalis çocuklarına yedirme kimyasal koruyucular var ve işlenmiş gıdalar sonuçta. İrmik ve makarna sana zaman kaybettirecek. İlle ben bu makarnadan vazgeçmem dersen kepekli ya da tam buğday unundan yapılanlar var onu dene. Yine şimdiki yaptığın gibi bol sebzeli veya kıymalı yap. Akşam yememiş dengelemişsin en azından. Afiyet olsun balım.
Canım geçen yaz Viyana'daydim. Türk marketleri arayıp bulmuştum. Camilerin altında oluyor genelde. Araştır bul bitanem...dünya gerçekten küçüldü eskisi gibi değil artık. İşte senin zaman sorunun var...bı de çocuklar olunca zor tabi. Yurt dışında olmanın böyle dezavantajları var... Bir çaresini bul bebeğimAh Meryemim bu Almanyada sosisten bol ne varnasıl özlüyorum İstanbul kahvaltılarımı, taze yeşillikler, ezine peyniri, tulum peyniri, çeşitli zeytinler
nerede bu üyelerrrr çok sessiz buraaalarLilimam liliiiiiiii hiç sesin çıkmıyor Elhan ablaaaaa nerelerdesin sonundaoldu kıııızzz çok pasta yemeee @serenalar sen yat canımmm bol bol dinlen MaystenG koalacım adını yazmışmıydın ben mi kaçırdım Zarpy senin nik bana hep zaarppp beyi hatırlatıyor ya bide the li bir nikli arkadaşımız vardı unuttum nikini başka varmı unuttuğun Bonus veeee kaptancığımmm oynakbasi34
Var var burda da Türk marketi ama hiçbir şey taze değil bilmediğim markalarda paketlerde. Zaten markete girince içim kararıyor hep ıvır zıvır satıyorlar.Canım geçen yaz Viyana'daydim. Türk marketleri arayıp bulmuştum. Camilerin altında oluyor genelde. Araştır bul bitanem...dünya gerçekten küçüldü eskisi gibi değil artık. İşte senin zaman sorunun var...bı de çocuklar olunca zor tabi. Yurt dışında olmanın böyle dezavantajları var... Bir çaresini bul bebeğim
Mozzarella benim de çok hoşuma gitmişti...bildiğin taze peynir. Alisamazsan dön tabi ki...ömür çok değerli istediğin gibi yaşamadıktan sonra beyazsaray olsa ne yazarVar var burda da Türk marketi ama hiçbir şey taze değil bilmediğim markalarda paketlerde. Zaten markete girince içim kararıyor hep ıvır zıvır satıyorlar.
Alman marketlerini tercih ediyorum şahsen mozeralla aldım geçen omlet yaptım şahane oldu. Artık buraya göre alışacağız mecburen. Valla alışamazsam da dönerim sanki nolacak.
Dilan ateş ediyorsun kuzum. Yakmış yikmişsin ortalığıİyi geceler hala birileri kaldıysa şu saatte :) Menümü yazmadan çıkmayayım:)
Sabah uyandığımda (7.00)
1 bardak süt
Kahvaltı (11.00)
Omlet
2 bardak çay
Domates salatalık
Zeytin
Ara öğün (15.00)
Şekersiz türk kahvesi
Akşam (19.00)
Izgara köfte (6 taneydi galiba)
Salata
1.5 lt su,yarım saat eliptikoynakbasi34 Elhan
Hayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)nerede bu üyelerrrr çok sessiz buraaalarLilimam liliiiiiiii hiç sesin çıkmıyor Elhan ablaaaaa nerelerdesin sonundaoldu kıııızzz çok pasta yemeee @serenalar sen yat canımmm bol bol dinlen MaystenG koalacım adını yazmışmıydın ben mi kaçırdım Zarpy senin nik bana hep zaarppp beyi hatırlatıyor ya bide the li bir nikli arkadaşımız vardı unuttum nikini başka varmı unuttuğun Bonus veeee kaptancığımmm oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?