Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi geceler canım bende bir wc ye uyanmışım gidem yatam geri hayırlı geceler

Amin cnm amin. Rabbim bir daha göstermesin cnm. Eminim ailece ciddi zor günler olmuştur ama sen o kadar pozitifsin ki sayende herkes toparlanmıştır. Önce üzüldüm ama sonra güldürdün beni Allah da seni güldürsün

Kahvaltı zayıf olmuş...diğer öğünler güzel...afiyet olsun. Kaçamak yok gibi meyveli yoğurdu kendin yaptıysan tabi...

Valla en yalan söyliyeyim hazırdı
Büyük kız esim istedi diye Tatliciya çıkmıştı gezmeye gitmeden kendilerine Tatlı alırken ben yemem ama reglden benimde canım ister diye bu daha masum demiş almış

Benimki biraz telli gibi olacak ama halka tatlısı yemekten iyidir dedim

Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de kocamandı. Sosis, yumurta, peynir yedim ve de çay.
Ara üç kaşık irmikli muhallebi, bebeklere yedirirken.
Öğlen 3de kabak sote ve makarna
Akşam 7de kahve ve 3 kuru kayısı.
Kahvaltı tamam ...salam, sosis, füme ne varsa, hatta sucuk bile sağlıklı gıdalar grubunda değiller canım. Mutfağına almamaya çalis çocuklarına yedirme kimyasal koruyucular var ve işlenmiş gıdalar sonuçta. İrmik ve makarna sana zaman kaybettirecek. İlle ben bu makarnadan vazgeçmem dersen kepekli ya da tam buğday unundan yapılanlar var onu dene. Yine şimdiki yaptığın gibi bol sebzeli veya kıymalı yap. Akşam yememiş dengelemişsin en azından. Afiyet olsun balım.

Aminnnn cumlemizi ♡♡♡♡

Gitti de gitti....o güzelim menü gitti...ardına bile bakmadan.....terk Edip (la bu Edip kim) gitti masumlar bizim ...,,...................... demicem işte

Ah Meryemim bu Almanyada sosisten bol ne var nasıl özlüyorum İstanbul kahvaltılarımı, taze yeşillikler, ezine peyniri, tulum peyniri, çeşitli zeytinler

Ah Meryemim bu Almanyada sosisten bol ne var nasıl özlüyorum İstanbul kahvaltılarımı, taze yeşillikler, ezine peyniri, tulum peyniri, çeşitli zeytinler
Canım geçen yaz Viyana'daydim. Türk marketleri arayıp bulmuştum. Camilerin altında oluyor genelde. Araştır bul bitanem...dünya gerçekten küçüldü eskisi gibi değil artık. İşte senin zaman sorunun var...bı de çocuklar olunca zor tabi. Yurt dışında olmanın böyle dezavantajları var... Bir çaresini bul bebeğim

Var var burda da Türk marketi ama hiçbir şey taze değil bilmediğim markalarda paketlerde. Zaten markete girince içim kararıyor hep ıvır zıvır satıyorlar.
Alman marketlerini tercih ediyorum şahsen mozeralla aldım geçen omlet yaptım şahane oldu. Artık buraya göre alışacağız mecburen. Valla alışamazsam da dönerim sanki nolacak.

Mozzarella benim de çok hoşuma gitmişti...bildiğin taze peynir. Alisamazsan dön tabi ki...ömür çok değerli istediğin gibi yaşamadıktan sonra beyazsaray olsa ne yazar

İyi geceler hala birileri kaldıysa şu saatte :) Menümü yazmadan çıkmayayım:)

Sabah uyandığımda (7.00)
1 bardak süt

Kahvaltı (11.00)
Omlet
2 bardak çay
Domates salatalık
Zeytin

Ara öğün (15.00)
Şekersiz türk kahvesi

Akşam (19.00)
Izgara köfte (6 taneydi galiba)
Salata

1.5 lt su,yarım saat eliptik oynakbasi34 Elhan

oynakbasi34 sonundaoldu Elhan zukkum sağolun kızlar grip değil ama habercisi sanırım,zaten bikaçgündür de afedersiniz yarı ishal yarı normaldi,bu geceyi ateşsiz atlatırız inşallah şimdi ilaç verdim uyumasını bekliyorum....
zukkum canım annenin ameliyatıda çok güzel geçer inşallah,Rabbim şifasını versin...

Bu arada ben evde örtüden nefret ederim ama şu an malesef hem koltuklarım hem halım örtülü yoksa halimiz dumandı bide ben ayrıca salon yapmadım sevmiyorum heryer koltuk eşya olunca haliyle büyük konuştum ve örtü kullanıyorum kızım her tarafa bişey dökmeye başladığından beri

Hayırlı geceler Banu Rabbim korumuş eşini bu kadarlagecmis olsun inşallah zukkum canım benim 72 yaşındaydi kayinvalid em rahmini vs alttan aldılar o da tansiyon ilacı kullanıyordu inşallah senin anneciğin de sorunsuz atları Serena canım hasta
Yken Acken insan bazen modu düşüyor geçmiş olsun liman sana da canım papatya adaçayı içerse Ar ara için be ufaklıga Arisütü ara arada zencefil, çörek otu yagi pekmezzerdecalli karışım içiyom ama seninki küçük tu değil mi benim ki 5,5 yaş
Meryem aksamlari kek kabak kcekirdegi makarna bunları gördün dimi tatlısım kızlar akşam ogunjnj çok hafif yemeliyiz bence işin sırrı akşam da yani hassas olduğumuz saatler de avlaniyoz

Menü sabah yeşillikler kırmızı lahana kırmızı Havuçlu salata bi dlm kaşar bi tb
Öğle bi Elma yarım dan fazla galeta
Aksam haşlanmış maydanozlu Yoğurtlu açılı lahana yarım kase kereviz salata
Çay yRi kaşık kuru üzüm bi çay kasigi keten tohumu şu bi litreden fazla spor yüzme bi saat

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yine erkenden güne başladım şükür sıcak suyla açılışı yapıyorum şu anda ♡ çıkmadan kahvaltimi da yaparım inşallah gerçi hiç bir şey istemiyor canım bogazlarim fena

Bu arada kızlar ya tarçın regleyi geciktirir diye duymustum var mı bilginiz bu konuda acaba diyorum bir türlü baslamamasi içtiğim tarçınlı sirkeli limonlu suyun etkisi var mı ?

Dilan ateş ediyorsun kuzum. Yakmış yikmişsin ortalığı

Hayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…