Sağol ablacım, ben henüz arı sütü falan yada karışım macun gibi şeyler vermiyorum bal pekmez ayrı ayrı veriyorum .Hayırlı geceler Banu Rabbim korumuş eşini bu kadarlagecmis olsun inşallah zukkum canım benim 72 yaşındaydi kayinvalid em rahmini vs alttan aldılar o da tansiyon ilacı kullanıyordu inşallah senin anneciğin de sorunsuz atları Serena canım hasta
Yken Acken insan bazen modu düşüyor geçmiş olsun liman sana da canım papatya adaçayı içerse Ar ara için be ufaklıga Arisütü ara arada zencefil, çörek otu yagi pekmezzerdecalli karışım içiyom ama seninki küçük tu değil mi benim ki 5,5 yaş
Meryem aksamlari kek kabak kcekirdegi makarna bunları gördün dimi tatlısım kızlar akşam ogunjnj çok hafif yemeliyiz bence işin sırrı akşam da yani hassas olduğumuz saatler de avlaniyoz
Menü sabah yeşillikler kırmızı lahana kırmızı Havuçlu salata bi dlm kaşar bi tb
Öğle bi Elma yarım dan fazla galeta
Aksam haşlanmış maydanozlu Yoğurtlu açılı lahana yarım kase kereviz salata
Çay yRi kaşık kuru üzüm bi çay kasigi keten tohumu şu bi litreden fazla spor yüzme bi saat
Sidelya yı yeni isimlerden sanıyodum hatta kızımın ikinci ismini Sidelya koycaktım eşim istemedi bence çok güzelHayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)
Canım hastamisin sen ? Öyle mi okudum yoksa mabadımdanmı uyduruyorumGünaydın
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yine erkenden güne başladım şükürsıcak suyla açılışı yapıyorum şu anda ♡ çıkmadan kahvaltimi da yaparım inşallah gerçi hiç bir şey istemiyor canım bogazlarim fena
Bu arada kızlar ya tarçın regleyi geciktirir diye duymustumvar mı bilginiz bu konuda acaba diyorum bir türlü baslamamasi içtiğim tarçınlı sirkeli limonlu suyun etkisi var mı ?
Günaydın balım.Günaydın
Canım hastamisin sen ? Öyle mi okudum yoksa mabadımdanmı uyduruyorum
Eğer öyleyse geçmiş olsun
Ruhunu yirim seninBanucum ben de bilmiyordum senin için araştırmacı ruhumu devreye sokaraktanyaptığım araştırma geciktiriyormus evet...
Yok yeni değil, nadir duyulan diyelim :)Sağol ablacım, ben henüz arı sütü falan yada karışım macun gibi şeyler vermiyorum bal pekmez ayrı ayrı veriyorum .
Sidelya yı yeni isimlerden sanıyodum hatta kızımın ikinci ismini Sidelya koycaktım eşim istemedi bence çok güzel
Canım hastamisin sen ? Öyle mi okudum yoksa mabadımdanmı uyduruyorum
Eğer öyleyse geçmiş olsun
Ruhunu yirim seninbaşka bir şey baharat değil ama kantaron da geciktirebilir mi ki aceba
Aman paylaşma...parmakların zayıflar yazarkenGençler ben bugün itibariyle menü paylaşsam
inşallah ilerlemeden çabuk geçer canım sağol teşekkür ederim@oynakbasi34 @sonundaolduElhan zukkum sağolun kızlar grip değil ama habercisi sanırım,zaten bikaçgündür de afedersiniz yarı ishal yarı normaldi,bu geceyi ateşsiz atlatırız inşallah şimdi ilaç verdim uyumasını bekliyorum....
zukkum canım annenin ameliyatıda çok güzel geçer inşallah,Rabbim şifasını versin...
Bu arada ben evde örtüden nefret ederim ama şu an malesef hem koltuklarım hem halım örtülü yoksa halimiz dumandı bide ben ayrıca salon yapmadım sevmiyorum heryer koltuk eşya olunca haliyle büyük konuştum ve örtü kullanıyorum kızım her tarafa bişey dökmeye başladığından beri
inşallah canimHayırlı geceler Banu Rabbim korumuş eşini bu kadarlagecmis olsun inşallah zukkum canım benim 72 yaşındaydi kayinvalid em rahmini vs alttan aldılar o da tansiyon ilacı kullanıyordu inşallah senin anneciğin de sorunsuz atları Serena canım hasta
Yken Acken insan bazen modu düşüyor geçmiş olsun liman sana da canım papatya adaçayı içerse Ar ara için be ufaklıga Arisütü ara arada zencefil, çörek otu yagi pekmezzerdecalli karışım içiyom ama seninki küçük tu değil mi benim ki 5,5 yaş
Meryem aksamlari kek kabak kcekirdegi makarna bunları gördün dimi tatlısım kızlar akşam ogunjnj çok hafif yemeliyiz bence işin sırrı akşam da yani hassas olduğumuz saatler de avlaniyoz
Çay yRi kaşık kuru üzüm bi çay kasigi keten tohumu şu bi litreden fazla spor yüzme bi saat
aaaa çok değişik bir işimi anlamı nedirHayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)
Bu diyeti Antalya'dan bir hemşire arkadaşım yapmıştı bir haftada üç kilo vermişti. Sidelyacim daha fazla vereceksin diye düşünüyorum. Takipteyiz şekerim.Benimki patates +yoğurt diyeti sadece
1. Gün kahvaltı:
1 patates + 1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
2 kase yoğurt
2. Gün kahvaltı:
1 kase yoğurt
Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt
Akşam:
3. Gün kahvaltı:
1 patates
Öğlen:
Akşam:
1 kase yoğurt
Bu şekilde devam, yeni birşey yok :)
68,8 kg ile başladım, şuan 2. Gün ve 68,6 kg.
Günde 200 gram gitse, haftada 1400 gram... ooo çok güzel böyle devam ederse, 1 ayda falan hedefime ulaşırım :)
Dur kız yeni başladım :)Bu diyeti Antalya'dan bir hemşire arkadaşım yapmıştı bir haftada üç kilo vermişti. Sidelyacim daha fazla vereceksin diye düşünüyorum. Takipteyiz şekerim.yaptığın şeye inaniyorsan başarı geliyor.
Ebicim kek, kabak çekirdeği, makarna gördüm şekerim. Hafta içi tartıda onlar da sonucunu görsün diye bekliyorum. Sopa elimde bekliyorum.Hayırlı geceler Banu Rabbim korumuş eşini bu kadarlagecmis olsun inşallah zukkum canım benim 72 yaşındaydi kayinvalid em rahmini vs alttan aldılar o da tansiyon ilacı kullanıyordu inşallah senin anneciğin de sorunsuz atları Serena canım hasta
Senin hatan ne biliyor musun? Bir an önce fit olma isteği...Canım hiç acele etme zaman zaten çabuk geçiyor. Sen düzenli diyetine devam et...seni mutsuz edecek yiyeceklerden uzak dur. Eninde sonunda istediğin ölçülerde fıstık gibi ,sen de taş ,ben diyim meteor gibi ,bir hatun olacaksın.Dur kız yeni başladım :)
Inşallah daha çok veririm bir an önce fit bir görünüme sahip olurum. Minnağım daha 4 buçuk aylık, yürüse, herhalde peşinden koşturmaktan daha çabuk verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?