Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağol ablacım, ben henüz arı sütü falan yada karışım macun gibi şeyler vermiyorum bal pekmez ayrı ayrı veriyorum .

Hayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)
Sidelya yı yeni isimlerden sanıyodum hatta kızımın ikinci ismini Sidelya koycaktım eşim istemedi bence çok güzel

Banucum ben de bilmiyordum senin için araştırmacı ruhumu devreye sokaraktan yaptığım araştırma geciktiriyormus evet.

Günaydın balım.

Canım hastamisin sen ? Öyle mi okudum yoksa mabadımdanmı uyduruyorum

Eğer öyleyse geçmiş olsun
mabadim....bu kova burçları hep mi böyle

Banucum ben de bilmiyordum senin için araştırmacı ruhumu devreye sokaraktan yaptığım araştırma geciktiriyormus evet...
Ruhunu yirim senin başka bir şey baharat değil ama kantaron da geciktirebilir mi ki aceba

Yok yeni değil, nadir duyulan diyelim :)

inşallah ilerlemeden çabuk geçer canım sağol teşekkür ederim

valla bizde haremlik selamlık oturuluyor canım oda mecburi birde aşağıdaki stüdyo dairemden sonra hangi gibi ev yaptık tabiri caizse bende örtü sevmezdim ama.çocuk olunca el mahkum

inşallah canim

Hayır adımı yazmamıştım, ismim Sidelya :)
aaaa çok değişik bir işimi anlamı nedir

Benimki patates +yoğurt diyeti sadece

1. Gün kahvaltı:
1 patates + 1 kase yoğurt

Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt

Akşam:
2 kase yoğurt

2. Gün kahvaltı:
1 kase yoğurt

Öğlen:
2 patates + 1 kase yoğurt

Akşam:

3. Gün kahvaltı:
1 patates

Öğlen:

Akşam:
1 kase yoğurt

Bu şekilde devam, yeni birşey yok :)
68,8 kg ile başladım, şuan 2. Gün ve 68,6 kg.

Günde 200 gram gitse, haftada 1400 gram... ooo çok güzel böyle devam ederse, 1 ayda falan hedefime ulaşırım :)

Bu diyeti Antalya'dan bir hemşire arkadaşım yapmıştı bir haftada üç kilo vermişti. Sidelyacim daha fazla vereceksin diye düşünüyorum. Takipteyiz şekerim. yaptığın şeye inaniyorsan başarı geliyor.

Dur kız yeni başladım :)
Inşallah daha çok veririm bir an önce fit bir görünüme sahip olurum. Minnağım daha 4 buçuk aylık, yürüse, herhalde peşinden koşturmaktan daha çabuk verirdim

Ebicim kek, kabak çekirdeği, makarna gördüm şekerim. Hafta içi tartıda onlar da sonucunu görsün diye bekliyorum. Sopa elimde bekliyorum. Bu akşam benim de menüm seninkiyle aynı gibi. Yoğurtlu lahana değil de kereviz yanında haşlanmış hindi var sadece.

Dur kız yeni başladım :)
Inşallah daha çok veririm bir an önce fit bir görünüme sahip olurum. Minnağım daha 4 buçuk aylık, yürüse, herhalde peşinden koşturmaktan daha çabuk verirdim
Senin hatan ne biliyor musun? Bir an önce fit olma isteği...Canım hiç acele etme zaman zaten çabuk geçiyor. Sen düzenli diyetine devam et...seni mutsuz edecek yiyeceklerden uzak dur. Eninde sonunda istediğin ölçülerde fıstık gibi ,sen de taş ,ben diyim meteor gibi ,bir hatun olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…