Sagol abla evde sıcak nasıl hasta olduk bilmiyorum Camları sabah kızım uyurken açıp havalandırıyorum cam deyince geçen dört camı birden silip çıktım o zamanda üşütmüş olabilirimYena canım doğum günün kutlu olsun
Serenalar canım ne çok hasta oldun zencefil papatya çayı adaçayı içmeye çalış tatlım ya çok geçmiş olsun cereyanda falan mı kalıyor acaba camları açıp is yaparken
Kaptanım sanda çok geçmiş olsun misafirlerini güzelce agirlarsin inş
Bonus sana gerçekten inanıyorum bsaricaksinkrdesim aman menu bildirmeyi ihmal etme
Halk ekmegı parkın yanında aslında gittikçe oradan alıyorum keyfim yok vucut agrısı var diye gitmedim bide kızım parktan kolay kolay çıkmazdıHa Serenalar halk ekmek organik tam. Buğday ekmeği var o na da bi bak
Cok Gecmis olsunMerhaba kızlaar, soran sormayan hepinize çok çok teşekkür ederimilaçla ateşi düşüyodu ama akşam üzeri artık ilaçta etkilemedi ,5 saat falan hastanede kaldık tetkikler ve ateşin düşmesi uzun sürdü,neyse ki şimdi daha iyi kızım.
Teşekkürler canımCok Gecmis olsun
En çok korktuğum ateşMerhaba kızlaar, soran sormayan hepinize çok çok teşekkür ederimilaçla ateşi düşüyodu ama akşam üzeri artık ilaçta etkilemedi ,5 saat falan hastanede kaldık tetkikler ve ateşin düşmesi uzun sürdü,neyse ki şimdi daha iyi kızım.
İstanbul Avrupa yakasındayım canım benArkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
Ben ErzurumArkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
Aynen bende ateşten çok korkuyorum hatta ilk ateşlendiğinde (9 aylık falandı)hastaneye gitcez ben panikten öylece kaldım oturdum ağlıyorum,yeni yeni paniklememeyi öğrendim bende.En çok korktuğum ateş
Dr havale 37 atesle bile geçirebilir demişti eger geçirecekse
İlk başlarda çok telaş yapıyordum ama şimdi o kadar degil
4aylıkken aşı yüzünden ateşi çıkmıştı hastanede aglamaktan konusamıyordum acildeki Dr ilk çocukmu demişti evet deyince sakin olun fln demişti ayyy bunun gibi bi sürü anım varBen Erzurumsen?
Aynen bende ateşten çok korkuyorum hatta ilk ateşlendiğinde (9 aylık falandı)hastaneye gitcez ben panikten öylece kaldım oturdum ağlıyorum,yeni yeni paniklememeyi öğrendim bende.
Arada kardes olunca,huzuru bozulmasin diye bisey denmiyor malesef.ama gelen misafire bizde en azindan bi seker tutulur onudami yapyapmadiAkşam kardeşimle gelin kişisi gelecek...
En son geçen hafta kızkardesımle gidip konuştum olanı biteni
İki saat oturduk kalkarken çay kahve içmeden gidiyorsunuz fln demedi deseydide içmiycektik zaten
Aynı muameleyi yapamam bana yakışmaz kardesim varken
Ama özel bişey yapmıyorum eşime çayın yanına hazır kurabiyelerden al gelirken dedim hastayım zaten
İlkte cok endise olurolur sonraki bebislrde daha sakin olunuyor4aylıkken aşı yüzünden ateşi çıkmıştı hastanede aglamaktan konusamıyordum acildeki Dr ilk çocukmu demişti evet deyince sakin olun fln demişti ayyy bunun gibi bi sürü anım var
Yok aramızda sorunlar vardı onları konusmaya gittikArada kardes olunca,huzuru bozulmasin diye bisey denmiyor malesef.ama gelen misafire bizde en azindan bi seker tutulur onudami yapyapmadi
Ozaman kardesine anlatmistir sizin konusmalari.kardesin insalllah dahada uzatmazYok aramızda sorunlar vardı onları konusmaya gittik
Normalde çaysız kahvesiz kaldırmaz kendi kafasınca tavır koydu
şimdi daha iyisindir umarım canım tekrar gecmis olsunGünaydın hayırlı sabahlar
Dün öglen çok afedersiniz kusmada başlayınca annemle eşim özel hastaneye götürdüler ateşimde çıkmiş serum taktılar iyi geldi
Tam atlatmış degilim hiç keyfim yok
öyle bir dünya yok cnm. emek verip incecik olacağız. bu arada çatalla aldığın makarnayı bırakmış biri olarak iradene güveniyorum. o mesajını evde okurken gülümsedim. bu kız başaracak bence dedim. beni yanıltma lütfen. bu hafta en az -1 bekliyorum senden..
bence bu diyeti birkaç gün dene ama uzatma. çok ciddi sağlıklsız ve kalıcı kilo verdirmez. 16 kilo vermiş biri olarak diyrum ki azıcık diyeti bırakınca bile artıyor kilo böyle bir diyetten sonra kesin artar. ve kas kaybı yaşarsın incelme pek olmazsen protein ağırlıklı beslen bence.
+1 cnm. katılıyorum..
ya bence rezil bir menü değil. şöyle ki senin hedefe 63 tü sanırım ve verdin. artık koruma programı bile yapabilrsin. lahmacun sağlıklı karbonhidratlardan biri. pizza da ödül gibi düşün. ha pizzayı yarım yeseydin o bile diyete uygun olurdu bence.
ben de sen menü yazmayınca neler geçirdim aklımdanaha ttalıya gömüldü bu kızçe dedim. ama MaşAllah iredeli olmuşsun yine. ben olsam neler yemiştim kaçamakta
cnm senle uçuğun kilosu bir değil. sen bir de güzel kilolar verdin bence. ve yedikelrin tamamen sağlıklı. son olarak sen güne erken başlayıp bir minoşla uğraşıyorsun. ayşe sanırım baya geç başlıyor güne. bir yerde 4 gibi görmüştüm yemek başlangıcını sen o saate 4. öğünü yaparsın muhtemelen. yani ben sabah ara öğlen ara yaparken ki saatim.
puhahahaöldüm gülmekten başıma gelse paralarım yapanı
oooo MaşAllah. yansın yağlar gelsin kaslar.. spor yapanlara ayrı hayranım..
çok geçmiş olsun cnm. şifalar dilerim.
Lilimam size de çok geçmiş olsun. inş iyidir prenses.
liliiiimmm canım yeni okudum çok çok geçmiş olsun yavrum kim bilir ne kadar yorgun düştü hastanede inşallah çabucak toparlar valla çocuklar hasta olmasın ya anneler yine iyi kötü kalkabiliyolar ayağa ama o minikler dertlerini bile anlatamiyorlar inşallah bugün çok daha iyidirMerhaba kızlaar, soran sormayan hepinize çok çok teşekkür ederimilaçla ateşi düşüyodu ama akşam üzeri artık ilaçta etkilemedi ,5 saat falan hastanede kaldık tetkikler ve ateşin düşmesi uzun sürdü,neyse ki şimdi daha iyi kızım.
istanbul Anadolu yakası canımArkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
anooooo Erzurum demisin yoksam oralimisinBen Erzurumsen?
Aynen bende ateşten çok korkuyorum hatta ilk ateşlendiğinde (9 aylık falandı)hastaneye gitcez ben panikten öylece kaldım oturdum ağlıyorum,yeni yeni paniklememeyi öğrendim bende.
Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?