Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 canım sanada çok geçmiş olsun

sonundaoldu pizzayla kola da olunca kötü oldu bide çok geç saatte yedim,dediğin gibi lahmacun çok sıkıntılı değil,sanırım bu hafta mezun olmak istiycem tabi kilo almamış olursam

Dünkü menümü hemen yazayım yine saçma sapan saatte akşam yemeği oldu malesef

Uyanınca limonlu ılık su,2 ceviz
10.00 kahvaltı
Peynirli omlet,5 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,ıhlamur

15.00
3 kaşık mercimek çorbası

23.30 akşam
Malesef hastane dönüşü dürümcüye gittik ben yemeyecektim ama ellerim titriyodu artık,1 porsiyon et döner ekmeksiz,1 bardak ayran,salata(sıkıntı yemekte ve porsiyonda değil saatte malesef farkındayım,nazara mı geldim nedir 3 gündür felaket saatlerim falan )
Su:1.5 ancak olmuştur d
oynakbasi34

Sagol abla evde sıcak nasıl hasta olduk bilmiyorum Camları sabah kızım uyurken açıp havalandırıyorum cam deyince geçen dört camı birden silip çıktım o zamanda üşütmüş olabilirim

Ha Serenalar halk ekmek organik tam. Buğday ekmeği var o na da bi bak
Halk ekmegı parkın yanında aslında gittikçe oradan alıyorum keyfim yok vucut agrısı var diye gitmedim bide kızım parktan kolay kolay çıkmazdı

Cok Gecmis olsun

En çok korktuğum ateş
Dr havale 37 atesle bile geçirebilir demişti eger geçirecekse
İlk başlarda çok telaş yapıyordum ama şimdi o kadar degil

Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
Ben Erzurum sen?

En çok korktuğum ateş
Dr havale 37 atesle bile geçirebilir demişti eger geçirecekse
İlk başlarda çok telaş yapıyordum ama şimdi o kadar degil
Aynen bende ateşten çok korkuyorum hatta ilk ateşlendiğinde (9 aylık falandı)hastaneye gitcez ben panikten öylece kaldım oturdum ağlıyorum,yeni yeni paniklememeyi öğrendim bende.

Akşam kardeşimle gelin kişisi gelecek...

En son geçen hafta kızkardesımle gidip konuştum olanı biteni

İki saat oturduk kalkarken çay kahve içmeden gidiyorsunuz fln demedi deseydide içmiycektik zaten

Aynı muameleyi yapamam bana yakışmaz kardesim varken

Ama özel bişey yapmıyorum eşime çayın yanına hazır kurabiyelerden al gelirken dedim hastayım zaten

Ben Erzurum sen?

Aynen bende ateşten çok korkuyorum hatta ilk ateşlendiğinde (9 aylık falandı)hastaneye gitcez ben panikten öylece kaldım oturdum ağlıyorum,yeni yeni paniklememeyi öğrendim bende.
4aylıkken aşı yüzünden ateşi çıkmıştı hastanede aglamaktan konusamıyordum acildeki Dr ilk çocukmu demişti evet deyince sakin olun fln demişti ayyy bunun gibi bi sürü anım var

Arada kardes olunca,huzuru bozulmasin diye bisey denmiyor malesef.ama gelen misafire bizde en azindan bi seker tutulur onudami yapyapmadi

4aylıkken aşı yüzünden ateşi çıkmıştı hastanede aglamaktan konusamıyordum acildeki Dr ilk çocukmu demişti evet deyince sakin olun fln demişti ayyy bunun gibi bi sürü anım var
İlkte cok endise olurolur sonraki bebislrde daha sakin olunuyor

Arada kardes olunca,huzuru bozulmasin diye bisey denmiyor malesef.ama gelen misafire bizde en azindan bi seker tutulur onudami yapyapmadi
Yok aramızda sorunlar vardı onları konusmaya gittik
Normalde çaysız kahvesiz kaldırmaz kendi kafasınca tavır koydu

şimdi daha iyisindir umarım canım tekrar gecmis olsun

evet canım haklısın ben erken başlıyorum güne inşallah bende hedefime bir daha geri almamakk üzere ulaşırım

liliiiimmm canım yeni okudum çok çok geçmiş olsun yavrum kim bilir ne kadar yorgun düştü hastanede inşallah çabucak toparlar valla çocuklar hasta olmasın ya anneler yine iyi kötü kalkabiliyolar ayağa ama o minikler dertlerini bile anlatamiyorlar inşallah bugün çok daha iyidir

Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
istanbul Anadolu yakası canım

Ben Erzurum sen?

anooooo Erzurum demisin yoksam oralimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…