Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tekrar geçmiş olsun canım. Üzülmekten ve dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Allah yardımcın olsun canım. Neyse ki daha iyiymiş yavrucum.

Canım menunu hiç dert etme....ama nedendir bilmem mezuniyet isteyecem deyince içime bir ateş düştü.

Bugün yedıklerım
Sabah 10 da
Yagda Bı yumurta Bı çeri domates iki parça marul kk peynir bi dilim ekmek

12:30 bi küçük muz

17:00 bi kase bol kıymalı menemen bi bardak ayran üç kasık bezelye yemegı iki dilim ekmek

20:00 gibi sekersız sütlü kahve düşünüyorum yanına bi hurma yerim

Spor malesef yok

Kızlar slm
Bugün sabah tartıda artı çıktım dün nerdeyse hiç su içmemiştim
Kahvaltı 8de salamlı kaşarlı sandviç tb ekmeğine, 6 yeşil zeytin ve çay
Öğlen 1de türlü yemeği bir porsiyon
Akşam 5:30ta sadece sütlü kahve içesim var çocuklara patates püresi ve köfte yaptım belki iki tane de köfte yerim.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şu anda deli gibi bir baş ağrısı çekiyorum Tamda hastalanacak zamanı buldum
Resmen başımın ağrısından gözlerim yanıyor
Sağ Olsun Arkadaşım ben tatlı yaparım. Sen hiç uğraşma dedi o yüzden bende biraz uzanip dinlenebilirim

İnşallah yarın daha beter olmam
Ihlamur içtim ama onu hile yutmaya takatim yok

Aman çok şükür özellikle kuzulara kıyamam ♡♡♡♡

Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama

İstanbul Avrupa yakasındayim hatta Eyüp ♡

Hadi bakalim inşallah bundan sonra daha keyifli oturmalariniz olur
Hasta olman kötü olmuş ama sen yinede üstesinden gelirsin

Bugünkü menüm
Sabah 07.30 Bir yumurta, peynir, zeytin, çay
13.00 Üç dört kuru üzüm, iki hurma, birazcık leblebi
15.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir kepçe tarhana çorbası, bir kase yoğurtlu kereviz, minik bir parça haşlanmış hindi

19.00 Bir greyfurt
Karışık bitki çayı, iki litre su, yarım saat yürüyüş
oynakbasi34

afiyet olsun canım şu menemeni bir ben sevmiyorum sanırım yazları yemeye bayılırım ama kışın yiyemem

köfte ye hiç olmasa canım aç karnına olmaz ödem yapmıştır vücut geçer yarına yeşil çay iç

afiyet olsun ablacim seninde mezuniyet yakın görünüyor

hayırlı akşamlar kızlar şuraya bir menü birakam
sabah 8.30
1 küçük muz

sabah 10.00

2 yumurta sahan
4 ceri çeyrek salata çeyrek havuç
peynir
2 dil tb ekmeği

ara
2 kare bitter

öğlen 15.00

yarım kepçe çorba
1 kepçe kereviz
2 yk taslik
1 yk yoğurt

ara 1 avuç erik kurusu bol eksili

akşam 19.00
2 kabak sote
1 yk taşlık
salata

2 lt su

3 kupa bitki çayı

40 dakika pedal çevirdim parkta
20 dakikada yürüyüş

Hilalcim bu hafta regl son günüm ama ödem var... Artidayim üstelik...yarın meyve, yoğurt diyeti( greyfurt+ kivi) diyeti yapicam. Mezuniyet çok uzak görünüyor tatlım.

Hilalcim bu hafta regl son günüm ama ödem var... Artidayim üstelik...yarın meyve, yoğurt diyeti( greyfurt+ kivi) diyeti yapicam. Mezuniyet çok uzak görünüyor tatlım.

aaayyy çok kıskandım benn daha regl olamadım 3 gün geçti kantaronda surdurmeedim ki anlamadım

meyve diyeti nasıl oluyor abla

aaayyy çok kıskandım benn daha regl olamadım 3 gün geçti kantaronda surdurmeedim ki anlamadım

meyve diyeti nasıl oluyor abla
Bebeğim kantaron yoksa korkma birkaç haftadır gerginsin yaşadıkların gecikmeye sebep olmuş olabilir.
Meyve diyeti açlıktan ölmemek için yapılan bir diyet türü her ne yesem vücut saklıyor öyle hissediyorum gerçekten. Rahmetli annem her b.......ka yeni diye atlarsin derdi. Bu cuma bireyselde birinci olan ( 3 kilo ) üyenin beslenme listesini inceledim. Beş gün farklı besinlerle beslenmiş . Bir günü bir kilo meyveye ayırmış . Ben sadece onu beğendim. Bı de yoğurt eklerim dedim. Kızdaki iradeye bak ya tam üç kilo yeni şeyler hoşuma gidiyor.

Bu arada menün de bayağı güzelleşti. Porsiyonları küçük tut canım gene de...çeşit çok. Ne bileyim bana fazla geliyor az yemeye alıştığım için olabilir.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bu sabah kahvaltıda 2 kaşık yulaf ezmesi ile 2 kaşık kadar yoğurdu karıştırdım yedim çay içtim
Öğleye doğru kıymalı yumurta yedim domates ve çay yine
Akşam ise sadece 1 tane ayva yedim.
Gün içinde birkaç bardak kahve 1 kupa 5i 1 yerde çayı birkaç bardak normal siyah çay.
Suyu az içtim onu da telafi edersem iyi olacak bugün. Bol eksiler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…