- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tekrar geçmiş olsun canım. Üzülmekten ve dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Allah yardımcın olsun canım. Neyse ki daha iyiymiş yavrucum.Merhaba kızlaar, soran sormayan hepinize çok çok teşekkür ederimilaçla ateşi düşüyodu ama akşam üzeri artık ilaçta etkilemedi ,5 saat falan hastanede kaldık tetkikler ve ateşin düşmesi uzun sürdü,neyse ki şimdi daha iyi kızım.
Vatan Gaziantep, mekan Bursa/GemlikBende Kayseri
Canım menunu hiç dert etme....ama nedendir bilmem mezuniyet isteyecem deyince içime bir ateş düştü.oynakbasi34 canım sanada çok geçmiş olsun
@sonundaoldu pizzayla kola da olunca kötü oldu bide çok geç saatte yedim,dediğin gibi lahmacun çok sıkıntılı değil,sanırım bu hafta mezun olmak istiycem tabi kilo almamış olursam
Dünkü menümü hemen yazayım yine saçma sapan saatte akşam yemeği oldu malesef
Uyanınca limonlu ılık su,2 ceviz
10.00 kahvaltı
Peynirli omlet,5 zeytin,1 dilim çavdar ekmeği,ıhlamur
15.00
3 kaşık mercimek çorbası
23.30 akşam
Malesef hastane dönüşü dürümcüye gittik ben yemeyecektim ama ellerim titriyodu artık,1 porsiyon et döner ekmeksiz,1 bardak ayran,salata(sıkıntı yemekte ve porsiyonda değil saatte malesef farkındayım,nazara mı geldim nedir3 gündür felaket saatlerim falan )
Su:1.5 ancak olmuştur d
oynakbasi34
Aynı benimki nasıl gıcık oluyorumEşime bezelye yemegı yaptım kızımla kendimize kıymalı menemen yaptım
Eşimde yanına ne isterse onu yaparım pilav makarna
Adam saat kac olursa olsun yıyo kilo almıyor sinir oluyorum 1.75 boy kilo 77
Merhaba kızlaar, soran sormayan hepinize çok çok teşekkür ederimilaçla ateşi düşüyodu ama akşam üzeri artık ilaçta etkilemedi ,5 saat falan hastanede kaldık tetkikler ve ateşin düşmesi uzun sürdü,neyse ki şimdi daha iyi kızım.
Arkadaslar hangi sehirlerdesiniz? Sormam da sıkınti varmi bilmiyorum ama
Akşam kardeşimle gelin kişisi gelecek...
En son geçen hafta kızkardesımle gidip konuştum olanı biteni
İki saat oturduk kalkarken çay kahve içmeden gidiyorsunuz fln demedi deseydide içmiycektik zaten
Aynı muameleyi yapamam bana yakışmaz kardesim varken
Ama özel bişey yapmıyorum eşime çayın yanına hazır kurabiyelerden al gelirken dedim hastayım zaten
Benimki de aynı yalnız değilsiniz. Gecenin bir yarısı bir tencere makarna yer...sabah kör kuyuya taş atmış gibi eser yok.Aynı benimki nasıl gıcık oluyorum
afiyet olsun canım şu menemeni bir ben sevmiyorum sanırım yazları yemeye bayılırım ama kışın yiyememBugün yedıklerım
Sabah 10 da
Yagda Bı yumurta Bı çeri domates iki parça marul kk peynir bi dilim ekmek
12:30 bi küçük muz
17:00 bi kase bol kıymalı menemen bi bardak ayran üç kasık bezelye yemegı iki dilim ekmek
20:00 gibi sekersız sütlü kahve düşünüyorum yanına bi hurma yerim
Spor malesef yok
köfte ye hiç olmasa canım aç karnına olmaz ödem yapmıştır vücut geçer yarına yeşil çay içKızlar slm
Bugün sabah tartıda artı çıktım dün nerdeyse hiç su içmemiştim
Kahvaltı 8de salamlı kaşarlı sandviç tb ekmeğine, 6 yeşil zeytin ve çay
Öğlen 1de türlü yemeği bir porsiyon
Akşam 5:30ta sadece sütlü kahve içesim var çocuklara patates püresi ve köfte yaptım belki iki tane de köfte yerim.
afiyet olsun ablacim seninde mezuniyet yakın görünüyorBugünkü menüm
Sabah 07.30 Bir yumurta, peynir, zeytin, çay
13.00 Üç dört kuru üzüm, iki hurma, birazcık leblebi
15.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Bir kepçe tarhana çorbası, bir kase yoğurtlu kereviz, minik bir parça haşlanmış hindi
19.00 Bir greyfurt
Karışık bitki çayı, iki litre su, yarım saat yürüyüş
oynakbasi34
Hilalcim bu hafta regl son günüm ama ödem var... Artidayim üstelik...yarın meyve, yoğurt diyeti( greyfurt+ kivi) diyeti yapicam. Mezuniyet çok uzak görünüyor tatlım.afiyet olsun canım şu menemeni bir ben sevmiyorum sanırım yazları yemeye bayılırım ama kışın yiyemem
köfte ye hiç olmasa canım aç karnına olmaz ödem yapmıştır vücut geçer yarına yeşil çay iç
afiyet olsun ablacim seninde mezuniyet yakın görünüyor
Hilalcim bu hafta regl son günüm ama ödem var... Artidayim üstelik...yarın meyve, yoğurt diyeti( greyfurt+ kivi) diyeti yapicam. Mezuniyet çok uzak görünüyor tatlım.
Bebeğimaaayyy çok kıskandım benn daha regl olamadım 3 gün geçti kantaronda surdurmeedim ki anlamadım
meyve diyeti nasıl oluyor abla
Bu arada menün de bayağı güzelleşti. Porsiyonları küçük tut canım gene de...çeşit çok. Ne bileyim bana fazla geliyor az yemeye alıştığım için olabilir.hayırlı akşamlar kızlar şuraya bir menü birakam
sabah 8.30
1 küçük muz
sabah 10.00
2 yumurta sahan
4 ceri çeyrek salata çeyrek havuç
peynir
2 dil tb ekmeği
ara
2 kare bitter
öğlen 15.00
yarım kepçe çorba
1 kepçe kereviz
2 yk taslik
1 yk yoğurt
ara 1 avuç erik kurusu bol eksili
akşam 19.00
2 kabak sote
1 yk taşlık
salata
2 lt su
3 kupa bitki çayı
40 dakika pedal çevirdim parkta
20 dakikada yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?