Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bu sabah kahvaltıda 2 kaşık yulaf ezmesi ile 2 kaşık kadar yoğurdu karıştırdım yedim çay içtim
Öğleye doğru kıymalı yumurta yedim domates ve çay yine
Akşam ise sadece 1 tane ayva yedim.
Gün içinde birkaç bardak kahve 1 kupa 5i 1 yerde çayı birkaç bardak normal siyah çay.
Suyu az içtim onu da telafi edersem iyi olacak bugün. Bol eksiler diliyorum.
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce
beraber yapalım ablacım yar ben sana eş olam yolunda yoldaş olamBebeğimkantaron yoksa korkma birkaç haftadır gerginsin yaşadıkların gecikmeye sebep olmuş olabilir.
Meyve diyeti açlıktan ölmemek için yapılan bir diyet türüher ne yesem vücut saklıyor öyle hissediyorum gerçekten. Rahmetli annem her b.......ka yeni diye atlarsin derdi. Bu cuma bireyselde birinci olan ( 3 kilo ) üyenin beslenme listesini inceledim. Beş gün farklı besinlerle beslenmiş . Bir günü bir kilo meyveye ayırmış . Ben sadece onu beğendim. Bı de yoğurt eklerim dedim. Kızdaki iradeye bak ya tam üç kilo yeni şeyler hoşuma gidiyor.
ablacım inşallah o da olacak ya annem doğum günü hediyesi baklava getirmiş bu kadın beni öldürecek bide üşenmeyip ablamla açmışlar dolapta duruyor tepsiBu arada menün de bayağı güzelleşti. Porsiyonları küçük tut canım gene de...çeşit çok. Ne bileyim bana fazla geliyor az yemeye alıştığım için olabilir.
afiyet olsun canım çok az olmuş sankimHayırlı akşamlar arkadaşlar, bu sabah kahvaltıda 2 kaşık yulaf ezmesi ile 2 kaşık kadar yoğurdu karıştırdım yedim çay içtim
Öğleye doğru kıymalı yumurta yedim domates ve çay yine
Akşam ise sadece 1 tane ayva yedim.
Gün içinde birkaç bardak kahve 1 kupa 5i 1 yerde çayı birkaç bardak normal siyah çay.
Suyu az içtim onu da telafi edersem iyi olacak bugün. Bol eksiler diliyorum.
Tutmuyorum işte....kim tutar bebeğimi...harikasın var ya...senden şiirsel bir tebrik aldım ya tutmayın beni
Dursun dolapta canımın içi...bakma o tatlılara...sen çooooktan aştın bunu.beraber yapalım ablacım yar ben sana eş olam yolunda yoldaş olamyarın hangi meyve ile başlayacaksın ne şekilde olacak yazarmisin
ablacım inşallah o da olacak ya annem doğum günü hediyesi baklava getirmiş bu kadın beni öldürecek bide üşenmeyip ablamla açmışlar dolapta duruyor tepsi
afiyet olsun canım çok az olmuş sankim
İyi bari sevindimMisafirlerim gitti kazasız belasız bitti bi gün daha şükür
Ayy ne güzel evim müsait olsa bende alsam eltimin var her gün inip nasıl yapayım yürüyüşSuan yuruyus bandindayim.40 dk yuyuyecem.10 dkka olmus daha
Devam devam gitsin yaglar
Çok mutlu oldum desteğine ablacım yarın da şık bir menüyle geleceğim inşallah cok daha motive oldumTutmuyorum işte....kim tutar bebeğimi...harikasın var ya...hep böyle git marjim...ümit veriyorsun hepimize
Dursun dolapta canımın içi...bakma o tatlılara...sen çooooktan aştın bunu.
Kendini hazır hissediyorsan yarın deneyelim istersen . Evde hangi meyve varsa onunla yap. Ayva , elma , portakal, mandalina olabilir. Ben greyfurt ve kiviyle yapicam şeker oranları çok düşük. Yoğurt da istediğin kadar yiyebilirsin. Bol su da içeriz. Bağırsaklar temizlenir. Hatta sabah smoothie yapicam maydanoz havuç elmayla. Limon bitti o olsaydı onu da eklerdim smoothieye. Yarın böyle beklerim gelirsen.
İnan değil canım bu haftayı böyle bağlarsam iyi olacak hattaberaber yapalım ablacım yar ben sana eş olam yolunda yoldaş olamyarın hangi meyve ile başlayacaksın ne şekilde olacak yazarmisin
ablacım inşallah o da olacak ya annem doğum günü hediyesi baklava getirmiş bu kadın beni öldürecek bide üşenmeyip ablamla açmışlar dolapta duruyor tepsi
afiyet olsun canım çok az olmuş sankim
Canim bende cocuk odasina bi koseye koydum ne yapayim.kisin disarda yurunmez bizim buralarda ayaz soguk cok.kalabaligi goze alip bi koseye koymak lazim.Ayy ne güzel evim müsait olsa bende alsam eltimin var her gün inip nasıl yapayım yürüyüş
Gelinimiz abla beraber spor salonuna yazılalım dedi ama çocuga kim bakacak kv sürekli bakmazki
Kaç kiloyla basladın canım şuan kaç kilosunFaydasi cokk.bogazdanda kisinca 8 kilo gitti 1 ayda
98 dim simdi 90Kaç kiloyla basladın canım şuan kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?