Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce

beraber yapalım ablacım yar ben sana eş olam yolunda yoldaş olam yarın hangi meyve ile başlayacaksın ne şekilde olacak yazarmisin

Bu arada menün de bayağı güzelleşti. Porsiyonları küçük tut canım gene de...çeşit çok. Ne bileyim bana fazla geliyor az yemeye alıştığım için olabilir.
ablacım inşallah o da olacak ya annem doğum günü hediyesi baklava getirmiş bu kadın beni öldürecek bide üşenmeyip ablamla açmışlar dolapta duruyor tepsi

afiyet olsun canım çok az olmuş sankim

senden şiirsel bir tebrik aldım ya tutmayın beni
Tutmuyorum işte....kim tutar bebeğimi...harikasın var ya...hep böyle git marjim...ümit veriyorsun hepimize

Dursun dolapta canımın içi...bakma o tatlılara...sen çooooktan aştın bunu.
Kendini hazır hissediyorsan yarın deneyelim istersen . Evde hangi meyve varsa onunla yap. Ayva , elma , portakal, mandalina olabilir. Ben greyfurt ve kiviyle yapicam şeker oranları çok düşük. Yoğurt da istediğin kadar yiyebilirsin. Bol su da içeriz. Bağırsaklar temizlenir. Hatta sabah smoothie yapicam maydanoz havuç elmayla. Limon bitti o olsaydı onu da eklerdim smoothieye. Yarın böyle beklerim gelirsen.

Suan yuruyus bandindayim.40 dk yuyuyecem.10 dkka olmus daha
Ayy ne güzel evim müsait olsa bende alsam eltimin var her gün inip nasıl yapayım yürüyüş
Gelinimiz abla beraber spor salonuna yazılalım dedi ama çocuga kim bakacak kv sürekli bakmazki

Çok mutlu oldum desteğine ablacım yarın da şık bir menüyle geleceğim inşallah cok daha motive oldum

İnan değil canım bu haftayı böyle bağlarsam iyi olacak hatta

Ayy ne güzel evim müsait olsa bende alsam eltimin var her gün inip nasıl yapayım yürüyüş
Gelinimiz abla beraber spor salonuna yazılalım dedi ama çocuga kim bakacak kv sürekli bakmazki
Canim bende cocuk odasina bi koseye koydum ne yapayim.kisin disarda yurunmez bizim buralarda ayaz soguk cok.kalabaligi goze alip bi koseye koymak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…