Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli? Ben az daha verdim yavaş yavaş gidiyor. Acelem yok dermişim ben de 75 bandıdayım 65 olmak istiyorum benzer durumdayız da senin çok acelen var tarih belli

sağol canım daha iyi perşembe dikişleri alınacak oradan da ananemlere geçecek bir kaç gün de orada kalacakmış ben bugün tartildim eksiyim artı değilim şükür çok bir eksi ommasada artı olmamak güzel

olsun bizimkiler ye dedide ne oldu şişlik davul gibi

selamın aleykum kızlar nasılsınız ben kafamı toplayıp menumu yazayım

sabah 10

1 kaşık muhalama
2 kaşık turşu kavurma
peynir çay

öğlen
bitki çayı

akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe tavuk suyu çorbası
1 kepçe türlü
1.kaşık makarna

şu 1 lt

menüler hep böyleydi kızlar ne az ne çok 200 gr eksideyim sabah şu azaldı gibi ağzımda koca yaralar çıktı onlar yüzünden içemiyorum inşallah giderler

E ebideryal geçmiş olsun abla,bende diyorum Hüsna abla da kayıp diye meğer hastaymışsın

Elhan kız abla ben o yulafı hep sütle yapıyorum ki zaten yani muzlu kuru kayısılı cevizli sen neden yeni görmüş gibi tepki verdin benim menüleri detaylıca okumuyodun demekki bugün bende Hasibeninki gibi yaptın sandım yani elmalı tarçınlı yapıp beğendin sandım ondan dedim menüme ekliyorum diye(şimdi tekrar okudumda farkettim )

zukkum annen rahat kakıp oturabiliyomu canım nasıl oldu?

Hmm ama benim Türk kahvesiyle, siyah çayla falan aram yok ki.. yani içeceklerden, su, süt, bazen de meyvesuyu o kadar, desene krampları çekeceğiz.. :)

Çok geçmiş olsun canım adaçayı ile garara yap ağız içi yaralara iyi geliyor

Hmm ama benim Türk kahvesiyle, siyah çayla falan aram yok ki.. yani içeceklerden, su, süt, bazen de meyvesuyu o kadar, desene krampları çekeceğiz.. :)

O zaman sonrasında süt iç hem Protein takviyesi olur hemde belki oda iyi gelir
Meyvesularindan uzak dur canım onlar genelde safi şeker
Normalde bende severdim de inan senelerdir içmiyorum artık en fazla yazın kendim limonata yapıyorum oda çok az şeker ekliyorum

Kızlar slm hafta içi çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum kusura bakmayın.
Herkes iyidir inşallah.

Kolay gelsin sanada canım hadi kolaylaştırır işleri de gel aramıza diyeceğim ama kariyer yapmak kolay değil ♡♡♡♡

Canım ben senin pişirdiğini bilmiyordum. Çiğ yapıyorsun diye düşünüyordum. Menune yazarken hiç lapa diye yazmadin ki sen

Kızlar şimdi IG'deki resimleri silerken birşey fark ettim
Ben Kilo verdiğim dönem çok fazla tavuk göğüs ızgara ve köfte tuketmişim birde chiali ayran yada yoğurt ve her ogunumde mutlaka salata varmış kahvaltilarda da roka
Ki O dönem sporda yapmıyorum ama suyu da bol tutup günde 3 yeşil çay icmisim hep
Az daha inceleyeyim belki bir kaç şey daha dikkatimi çeker

N
Napiyosun bu aralar gorusemedikk

Kız kaç kaç kaç valla Meryem Alan seni merdaneyle kovalasa yeridir
Şaka bir yana ama hakikaten seninde dediğin gibi saçma olmuş menü Canım emeğine yazık etme bak cumaya kaldı 2 gün lütfen çok sıkı tut ve mutlaka özellikle suyunu arttır sana inanıyorum

Neguzel hazır kilo verirken boyle sacma seyler yaptıgımda kendime sinir oluyorummm

Kurabiyelere yüz vermedigin için tebrik ederim gülüm. Çocuğunun belli bir rahatsızlığı var mı? Benim oğlum ürtiker olmuştu zor dönemdi o yıllar. Kendi kendine iyileşti tedavisi yoktu.

Asibecim artık evresinde kendine özel çorbaları yaparsın artık. Meryemcik mışıl mışıl uyusun. operim onu.

Demek benim ebim hasta olmuş kıyamam...çok geçmiş olsun. Söylemeyince haberimiz olmuyor tabi.Canim iyi dinlenmeden kalkma yerinden . Ne kursuna gidiyordun unuttum Biskuvi çikolatada nasıl bir moral var anlamıyorum. Ben yanaklarından öpeyim bak nasıl gülmeye başlarsinİyi bak canım kendine.

Geçmiş olsun Hilalcim. Sabah sabah biz Antepliler ciğer dürümü, nohut dürümü, beyran(et çorbası) lahmacun yeriz de ama turşu kavurmasının kahvaltida yenildiğini bilmiyordum. Ekside olmana çok sevindim.

Kızlar slm hafta içi çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum kusura bakmayın.
Herkes iyidir inşallah.
İyiyiz mavişim. Salondan yeni geldim. Zumbayla bütün stresi attım geldim. Eşim de hiç bakmıyor yüzüme şirinlikler yapicam ama nerdeee. Fenerbahçe Zenit maçı her şeyden önemli....neyse devre arası oldu

Bu arada birşey daha dikkatimi çekti eski duzenimi incelerken eskiden her öğünde yogurdum da eksik olmamış çorba dahi icsem meyve olarak da genelde ya kivi yada ananas tuketmisim
Yok anam yok sanırım ufak ufak dan edecek gibi aklımın başıma tamamen gelip şu miskinlikten kurtulmak için oturup maneviyata kendimi az vermem gerekiyordu sanırım

Anam benim uçuğuma ne olmuş böyle...kime oturmaya gitsen aynı tehlike hep seni bekliyor olacak canım. O zaman kimseye oturmaya gitmiyoruz. Ya da sağlıklı bir şeyi çantana koyup gideceksin. Saygı göstermek zorundalar. Benim çölyak rahatsızlığı olan bir arkadaşım var menüsünü yanında getiriyor. Bizimki de bir nevi hastalık sayılır. Uçuk bak dün de beğenmedim...cumaya kadar güzel menuler yazacaksın seni fena ısırırım haberin olsun. Yaparsın sen biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…