Hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli? Ben az daha verdim yavaş yavaş gidiyor. Acelem yok dermişimPazartesi menü
Kahvaltı 2yumurta 2poğça çay peynir (diyete kahvaltı sonrası başladım kızlar farkındayım çok yemişim yazarken daha iyi anlıyorum)
Ara sade kahve 1ceviz
Akşam 1kase çorba 2yk ciğer
2lt su 1saat yürüyüş
İlk hafta 2 3kg kadar veririm muhtemelen ödemi atarım 26marta kadar 10kg gider mi ya düğün var abiye giycem
Güncel 77.8kg
Hedef 65
zukkum cnm nasıl gidiyor?? anneciğin toprlandı mı biraz daha.
bu yoğunluktan ötürü lütfen pes etme cnm. çok güzel öğrendin sağlıklı beslenmeyi sakın bozma.
@Bonus cnm sen de bu hafta sıkı sarıl lütfen. en az -1 olsun. bu hafta +100 gr inat -1000 gr olsun hadi bakim.
ha bir de aklıma ne geldi. hasibeyle kilolarınız yakındı. onun menüler bomba. hem çok doyurucu hem de sağlıklı. onu takibe alabilirsin. çok motive çünkü MaşAllah. yani sen de daha iyi bilirsin tabi de ben olsam bir gn geriden takip ederdim sabahına menülerimi aynı tutardım. çünkü başarılı gayet.
Canım çok şükür yaşıyor yoğun bakıma alınan hastalar beni çok korkutur teyzen bu süreci atlattı...biraz daha dikkat edeceğine eminim bu sefer. En azından kendini seven ailesini uzmemek adına yapar üzülme sen....kızının evine de alışır zamanla tek başına da olmaz ki...ilaç saatleri çok önemli sanırım bunu göz önünde bulundurur.
Grubun annesi olmak güzel bir duygu...yalnız bu anne biraz farklı ...yedirmeyen anne...bize ters ama .... yedirmeeeeem.
Olmadı be uçuk ...sen biliyorsun...
Tatlım gruba yeni geldiğimde tanimiştim seni sonra bı gittin gidiş o gidiş....hos geldin...bırakma bizi bı daha....yağlar peşini bırakmaz bak...
Bebeğim doğru söylüyorsun güzel hoş da....ama biz takımlar arası yarış yapıyoruz....bu yarışmanın kuralları arasında pazartesi kontrol bildirimi de var...bizim kızlar da çok dikkat etmiyor...bir gündeme getireyim dedim kendimce...diğer takımlar bu konuda çok titiz...biz bayağı rahatız farkındaysak...pamuk gibi yumuşak bir kaptanımız var....
kızmıyor diye de olmaz ki...
Kantaron önemlidir hayatımıza dahil eden kaptanımız sağ olsun.
Mefkurem fan club mi kursak ne
Kesinlikle haklısın Tubişim her hafta bireyselde birinci olanların haftalık menülerini incelerim. Başarı öykülerini okurum. Genelde hep ödem atarlar, sağlıksız menüler yazarlar ya da kacamaklarla iki kilo üzeri verirlerse de yine okur bir şeyler öğrenirim.Asibenin yulaflı lapası çok hoşuma gitti mesela onu yapicim insallah.
Başarılar seninle olsun kaptanım. Menü yorumlarını herkesin okuması lazım çok fayda görürler .
Hayırlı olsun canım mezuniyetin. Darısı bizim başımıza tez zamanda.
Ohhhh saffet muradına erdi ....kunefe muhabbetleri başladı....biz de ezik ezik ağzımızın suyunu akita akita okuruz artık yediğini....
Hah ben de bunu diyordum...valla sallayan yok...61.4 olduğumu kimseye söylemeyeceğim işte...cuma tartıda bir sihir oluyor sonra pazartesi sil baştan onu vermek için didin dur....bezdum da
Buna sağlıklı yaşam şekli derler işte....istesen de eskisi gibi olmayacak bebeğim...içindeki yağsız dev uyandı....
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana ♡ Büyük kız eve geldi de onun internetine ortak oldumgerçi dünden beri söyleniyor bana sen iyice internet bağımlısı olmuşsun diye dedim banane banane kizlara bakmam lazım Ergen ergen davrama bana kız diyor gülerek
Bugün evdekiler gönderdikten sonra bir güzel abdest alıp oturup okuyabildigim kadar Kuran okudum ♡♡♡♡♡
( Yasin, Tebareke, Amme, Duhan ve Fetih + bir kaç dua ♡♡♡ )
Kızlar inanılmaz iyi geldi Size anlatamamFırsat oldukça okumaya çalışıyordum zaten ama artık daha sık okumaya karar verdim ondan sonra da içimi daraltsin bakalım bir şeyler
Hemen bende ekliyorum gerçi ben kullanmıyorum bu ara birde komple sıfırlama istiyorum da tek tek bütün resimleri silmek de ayrı bir iş ama şu internet bir bağlanın onuda bir kaç gün uğraşıp hallederim
Anammmm bende bunu ilk fırsatta denemem lazım hem tatlı hem sağlıklı daha ne olsun ♡ Ellerine sağlık
Helal sana ♡ aklında bulunsun spor sonrası içilen Filtre Kahve yada Türk Kahvesi kas ağrıları yok ediyor
Bu arada evdekilere çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Aksilik olmasaydı iyidi ama vardır bunda da bir hayır ♡
2 sarmaya kalmak bile başarı canımAfiyet olsun ♡♡♡
Aaaa onuda hemen bir inceliyeyimhele bir de diyete uygunsa daha ne olsun ♡♡♡♡
selamın aleykum kızlar nasılsınız ben kafamı toplayıp menumu yazayım
sabah 10
1 kaşık muhalama
2 kaşık turşu kavurma
peynir çay
öğlen
bitki çayı
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe tavuk suyu çorbası
1 kepçe türlü
1.kaşık makarna
şu 1 lt
menüler hep böyleydi kızlar ne az ne çok 200 gr eksideyim sabah şu azaldı gibi ağzımda koca yaralar çıktı onlar yüzünden içemiyorum inşallah giderler
Hmm ama benim Türk kahvesiyle, siyah çayla falan aram yok ki.. yani içeceklerden, su, süt, bazen de meyvesuyu o kadar, desene krampları çekeceğiz.. :)
Kızlar slm hafta içi çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum kusura bakmayın.
Herkes iyidir inşallah.
Canım ben senin pişirdiğini bilmiyordum. Çiğ yapıyorsun diye düşünüyordum. Menune yazarken hiç lapa diye yazmadin ki senE ebideryal geçmiş olsun abla,bende diyorum Hüsna abla da kayıp diye meğer hastaymışsın
Elhan kız abla ben o yulafı hep sütle yapıyorum ki zaten yani muzlu kuru kayısılı cevizli sen neden yeni görmüş gibi tepki verdin benim menüleri detaylıca okumuyodun demekki bugün bende Hasibeninki gibi yaptın sandım yani elmalı tarçınlı yapıp beğendin sandım ondan dedim menüme ekliyorum diye(şimdi tekrar okudumda farkettim )
zukkum annen rahat kakıp oturabiliyomu canım nasıl oldu?
Napiyosun bu aralar gorusemedikksağol canım daha iyi perşembe dikişleri alınacak oradan da ananemlere geçecek bir kaç gün de orada kalacakmış ben bugün tartildim eksiyim artı değilim şükür çok bir eksi ommasada artı olmamak güzel
olsun bizimkiler ye dedide ne oldu şişlik davul gibi
Menum sacma evet kabul ediyorum simdiden
14:00 2 kaşık makarna salatası, bi dilim borek, 5 tane cigkofte ,yesillik(bu ara kime oturmaya gitsem menude cigkofte oluyo ne hikmetse)
18:00 bi fincan kahve bi lokma kurabiye
21:00 9 zeytin
3 bardak su
Elhan oynakbasi34
Neguzel hazır kilo verirken boyle sacma seyler yaptıgımda kendime sinir oluyorummmKız kaç kaç kaç valla Meryem Alan seni merdaneyle kovalasa yeridir
Şaka bir yana ama hakikaten seninde dediğin gibi saçma olmuş menüCanım emeğine yazık etme bak cumaya kaldı 2 gün lütfen çok sıkı tut ve mutlaka özellikle suyunu arttır sana inanıyorum
Kurabiyelere yüz vermedigin için tebrik ederim gülüm. Çocuğunun belli bir rahatsızlığı var mı? Benim oğlum ürtiker olmuştu zor dönemdi o yıllar. Kendi kendine iyileşti tedavisi yoktu.Bugün oğluma alerji testi yapılacaktı sabah hastaneye gittim o kadar dalgınım ki 7gün önce kullandığı ilaçları bıraktırmalıymışım kağıtda vermişti doktor kendiside söyledi ben unuttumtabi doktor testi yaptırması ilaç kullandığınız için testde çıkmaz diye erteledik testi taaaa martın 8ine randevu verdiler
Sabah ekmesiz 2yumurta peynir ve çay cevizle yaptım
Ablama gttim hastaneden hatun sarma sarmış kurabiye yapmş çayın yanına 2sarma yedim bıraktım akşama yediğim zaman yazarım
Asibecim artık evresinde kendine özel çorbaları yaparsın artık.An itibari ile 3 mile leslie yaparak sporumada baslamis bulunmaktayim.
Meryemi yataga koyar koymaz spora basladim
Emive ve zeynepte onumde yapmaya calistilar
Hamlamisim ama bir ara bitmicek sandim
Simdi gideyimde kendime bi filtre kahve yapayim
Hastanedeki corbada saysan 5 tane sehriye anca vardir
Benim kizlar her corbayi yemiyor ozellikle ortanca zeynep corbadan baska dogru duzgun bir sey yemiyor. Sehriye, yogurtlu bugday, tarhana, mercimek keyfi olurs ara sira tavuk corbasi arasinda donuyorum.
Yulaf lapasini ayni tarifle ama elma yerine muzla yapinca daha guzel oluyor ama muzum yoktu ondan elmayla yapmistim . Bazende kuru kayisi ve kuru incirli ya da hurmali da yaparim.
Demek benim ebim hasta olmuş kıyamam...çok geçmiş olsun. Söylemeyince haberimiz olmuyor tabi.Hasibeciğim tarifler çok güzel ben de takipteyim canım kolay kolay hasta olmuyoduk ama boğazlarım şişmiş vucut dökülüyor yarına düzelirim inş perşembe de bizde de kuran toplantısı var Rabbim şifa versin bütün hastalarımıza menüm sabah iki haşlanmış yumurta iki ceviz kırmızı havuç domates biber söğüş bi dlm ekmek
Ikindi yarım porsiyon balık bi büyük tabak tarhana yarım dlm ekmek
Çay iki ceviz 3 biskuvi ve 4 tane minik top çam fıstıklı çikolata
Bi portakal bitki çayları su 7 bardak kursum vardı bugün yarın inşallah spor yapmaya gidebilirim
Bugün biskuvi ve çikolata biraz yedim özellikle çünkü moral olarak kendimi biraz motive etmek istedim iki gün ciddi sebze ve protein yarın fırında brokoli yapmayı perşembe lahana çorbası ile ciddi gayret edicem inş
Geçmiş olsun Hilalcim. Sabah sabah biz Antepliler ciğer dürümü, nohut dürümü, beyran(et çorbası) lahmacun yeriz de ama turşu kavurmasının kahvaltida yenildiğini bilmiyordum. Ekside olmana çok sevindim.selamın aleykum kızlar nasılsınız ben kafamı toplayıp menumu yazayım
sabah 10
1 kaşık muhalama
2 kaşık turşu kavurma
peynir çay
öğlen
bitki çayı
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe tavuk suyu çorbası
1 kepçe türlü
1.kaşık makarna
şu 1 lt
menüler hep böyleydi kızlar ne az ne çok 200 gr eksideyim sabah şu azaldı gibi ağzımda koca yaralar çıktı onlar yüzünden içemiyorum inşallah giderler
İyiyiz mavişim. Salondan yeni geldim. Zumbayla bütün stresi attım geldim. Eşim de hiç bakmıyor yüzümeKızlar slm hafta içi çok yoğun oluyorum fazla giremiyorum kusura bakmayın.
Herkes iyidir inşallah.
Neguzel hazır kilo verirken boyle sacma seyler yaptıgımda kendime sinir oluyorummm
Anam benim uçuğuma ne olmuş böyle...kime oturmaya gitsen aynı tehlike hep seni bekliyor olacak canım. O zaman kimseye oturmaya gitmiyoruz. Ya da sağlıklı bir şeyi çantana koyup gideceksin. Saygı göstermek zorundalar. Benim çölyak rahatsızlığı olan bir arkadaşım var menüsünü yanında getiriyor. Bizimki de bir nevi hastalık sayılır. Uçuk bak dün de beğenmedim...cumaya kadar güzel menuler yazacaksın seni fena ısırırım haberin olsun. Yaparsın sen biliyorum.Menum sacma evet kabul ediyorum simdiden
14:00 2 kaşık makarna salatası, bi dilim borek, 5 tane cigkofte ,yesillik(bu ara kime oturmaya gitsem menude cigkofte oluyo ne hikmetse)
18:00 bi fincan kahve bi lokma kurabiye
21:00 9 zeytin
3 bardak su
Elhan oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?