Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şükür ki anında fark edip hatani telafi edebiliyorum He hiç yapmamak en güzeli tabi ♡♡♡
Abla bu hafta duzenim bozuldu ya kayinvalide geldiya gezmelere filan gittik derken olanı yemek durumunda kaldım mecbur sonra evimdede yesem bikere bozulunca onceki gibi devam ettiremedim. Yavas yavas toparlıcam

Abla ayiptır soylemesi benim cevre hep cok kilolu. Buyuzden beni zayif goruyolar evden bisey yapip gotursem beni kınarlar heralde :) Neyse kayinvalide gitti eski duzenime gecis yapıcam insallah bi an once hemde yoksa verdigim kilolar geri bile gelebilir Allah korusunnn

Yol haritası belli ...harika bir uygulama yapmışsın...işin sırrı bu: sebze+ protein(et, süt, yumurta, yoğurt) bol yeşil çay

Canım benim kınasınlar, sağlıklı beslenmeyi seçtigin için varsın kınasınlar...doğru bildiğini yap...kimseyi umursama...arkadaşlarla biz de buluşuyoruz zaman zaman...önceleri sadece çay içiyordum...ya da bir kaşık bulgurlu buğdaylı bir şey varsa ondan alıyordum. Artık bana ozel bir şeyler yapıyorlar benden çok tercih ediyor herkes...alıştılar zamanla... Bir ömür gorusmemek de olmaz....kendimizi seviyorsak lehimize bir çözüm bulacağız . iki gün iyi beslen artiya geçme barı...

Yol haritası belli ...harika bir uygulama yapmışsın...işin sırrı bu: sebze+ protein(et, süt, yumurta, yoğurt) bol yeşil çay

Sanırım tekrar Format atıyorum kendime
Eski resimlerde kendimi gördükçe daha çok kızdım kendime yüzüm ne kadar ufalmis meğer o zaman resmen simam bile değişmiş ♡♡♡♡ yine o eski Banuya kavusacagim inşallah
Eşim de sağ olsun gobisinden vazgecmeye karar vermiş hayır beni baltalayan zaten o ama artık oda ben ne yesem onu yiyecekmis hesapta

Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.

Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.
Canım şekeri doğal şeker içeren meyvelerden ölçülü olarak alabilirsin. Bı de kuru üzüm ..
Hipoglisemiye yaklaşmıştim ben de 70 di. Doktor kara üzüm ye dedi . (Diyet yaptığımi söyleyince)

Baskül ailesi olmayalım aşkım de ona...şimdilik istekli ama sürekli motive etmen lazım...doğru şeyleri yemek zorundasin artık kaptancim adamın hevesi kursağında kalmasın...onun da hakkı filinta olmak ...

Tamam insallah arti gelmez zaten tartiya cıkmaya korkuyorum suan

O bebeği yatağına götür yatır canım. Sonra da
Akşama kadar her şey çok güzel. Madem iştahin yok iki bisküvi neden yenildi? İştahını kesen bir şey yok. Protein yeterli olunca acikmamişsin. Bu şansı iyi değerlendirebilirdin. Tabi geçmiş zaman oldu artık...Bı de tühlü zaman var....tüh ya daha dikkatli ol canım...ilk kez sopayı gösterdim sana insallah son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…