- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Abla bu hafta duzenim bozuldu ya kayinvalide geldiya gezmelere filan gittik derken olanı yemek durumunda kaldım mecbur sonra evimdede yesem bikere bozulunca onceki gibi devam ettiremedim. Yavas yavas toparlıcamŞükür ki anında fark edip hatani telafi edebiliyorumHe hiç yapmamak en güzeli tabi ♡♡♡
Abla ayiptır soylemesi benim cevre hep cok kilolu. Buyuzden beni zayif goruyolar evden bisey yapip gotursem beni kınarlar heralde :) Neyse kayinvalide gitti eski duzenime gecis yapıcam insallah bi an once hemde yoksa verdigim kilolar geri bile gelebilir Allah korusunnnAnam benim uçuğuma ne olmuş böyle...kime oturmaya gitsen aynı tehlike hep seni bekliyor olacak canım. O zaman kimseye oturmaya gitmiyoruz. Ya da sağlıklı bir şeyi çantana koyup gideceksin. Saygı göstermek zorundalar. Benim çölyak rahatsızlığı olan bir arkadaşım var menüsünü yanında getiriyor. Bizimki de bir nevi hastalık sayılır. Uçuk bak dün de beğenmedim...cumaya kadar güzel menuler yazacaksın seni fena ısırırım haberin olsun. Yaparsın sen biliyorum.
Yol haritası belli ...harika bir uygulama yapmışsın...işin sırrı bu:Kızlar şimdi IG'deki resimleri silerken birşey fark ettim
Ben Kilo verdiğim dönem çok fazla tavuk göğüs ızgara ve köfte tuketmişimbirde chiali ayran yada yoğurt ve her ogunumde mutlaka salata varmış kahvaltilarda da roka
Ki O dönem sporda yapmıyorum ama suyu da bol tutup günde 3 yeşil çay icmisim hep
Az daha inceleyeyim belki bir kaç şey daha dikkatimi çeker
Canım benim kınasınlar, sağlıklı beslenmeyi seçtigin için varsın kınasınlar...doğru bildiğini yap...kimseyi umursama...arkadaşlarla biz de buluşuyoruz zaman zaman...önceleri sadece çay içiyordum...ya da bir kaşık bulgurlu buğdaylı bir şey varsa ondan alıyordum. Artık bana ozel bir şeyler yapıyorlar benden çok tercih ediyor herkes...alıştılar zamanla... Bir ömür gorusmemek de olmaz....kendimizi seviyorsak lehimize bir çözüm bulacağız .Abla ayiptır soylemesi benim cevre hep cok kilolu. Buyuzden beni zayif goruyolar evden bisey yapip gotursem beni kınarlar heralde :) Neyse kayinvalide gitti eski duzenime gecis yapıcam insallah bi an once hemde yoksa verdigim kilolar geri bile gelebilir Allah korusunnn
Yol haritası belli ...harika bir uygulama yapmışsın...işin sırrı bu:sebze+ protein(et, süt, yumurta, yoğurt) bol yeşil çay
Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.Çok geçmiş olsun canımadaçayı ile garara yap ağız içi yaralara iyi geliyor
O zaman sonrasında süt içhem Protein takviyesi olur hemde belki oda iyi gelir
Meyvesularindan uzak dur canım onlar genelde safi şeker
Normalde bende severdim de inan senelerdir içmiyorum artıken fazla yazın kendim limonata yapıyorum oda çok az şeker ekliyorum
Kolay gelsin sanada canımhadi kolaylaştırır işleri de gel aramıza diyeceğim ama kariyer yapmak kolay değil ♡♡♡♡
Canım şekeri doğal şeker içeren meyvelerden ölçülü olarak alabilirsin. Bı de kuru üzüm ..Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.
Zaten pişirmiyodumkiCanım ben senin pişirdiğini bilmiyordum. Çiğ yapıyorsun diye düşünüyordum. Menune yazarken hiç lapa diye yazmadin ki sen
Baskül ailesi olmayalım aşkım de ona...şimdilik istekli ama sürekli motive etmen lazım...doğru şeyleri yemek zorundasin artık kaptancim adamın hevesi kursağında kalmasın...onun da hakkı filinta olmak ...Sanırım tekrar Format atıyorum kendime
Eski resimlerde kendimi gördükçe daha çok kızdım kendimeyüzüm ne kadar ufalmis meğer o zaman resmen simam bile değişmiş ♡♡♡♡ yine o eski Banuya kavusacagim inşallah
Eşim de sağ olsun gobisinden vazgecmeye karar vermişhayır beni baltalayan zaten o ama artık oda ben ne yesem onu yiyecekmis hesapta
Aynen pişmişi çok güzel.Zaten pişirmiyodumkisen pişmişi sevdin demek
Totoşun hacmine üç çiğköfte daha ekle ... Noldugunu beraber görelim canım..
Tamam insallah arti gelmez zaten tartiya cıkmaya korkuyorum suanCanım benim kınasınlar, sağlıklı beslenmeyi seçtigin için varsın kınasınlar...doğru bildiğini yap...kimseyi umursama...arkadaşlarla biz de buluşuyoruz zaman zaman...önceleri sadece çay içiyordum...ya da bir kaşık bulgurlu buğdaylı bir şey varsa ondan alıyordum. Artık bana ozel bir şeyler yapıyorlar benden çok tercih ediyor herkes...alıştılar zamanla... Bir ömür gorusmemek de olmaz....kendimizi seviyorsak lehimize bir çözüm bulacağız .iki gün iyi beslen artiya geçme barı...
Valla yemedim ayol bir bari yiyimTotoşun hacmine üç çiğköfte daha ekle ... Noldugunu beraber görelim canım..
O bebeği yatağına götür yatır canım. Sonra daHe biz de yazalım
Kahvaltı: peynir, 1 dilim ekmek, zeytin
Öğlen: muz ve süt çekti canım
Akşam: 2 adet bisküvi
Sabah ki spor, iştahı mı kesti ne, açlık hissetmedim. Artı 2 litre sıvı.
Şimdi de minnağım bağrımda uyuyor :)
Bol marul limonla ye canım afiyet olsun. Bu saatte iyi değil ama...Valla yemedim ayol bir bari yiyim
Bol marul limonla ye canım afiyet olsun. Bu saatte iyi değil ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?