Canım durduk yere elini kana bulama en iyisi....yemedigin her ciss i koy önüne....hatta lokma tatlılarını bol bol yedir...senin metabolizma hızlı yakarsin de....bu zamanda koca bulmak kolay mı...Meryem'in dediği gibi meyvenin kendisinden al olmadı gün kurusu yada hurma ye hem her zaman yanında tasiyabilirsin ♡
♡♡♡♡♡ Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ♡♡♡♡♡
Kız adam zaten Göbeğine rağmen kaç kere kimlere benzetildi
İlk omuzum tuttuğunda beni acile götürdü tabi o zaman daha ben kiloda almamıştımacilde erkek hemşire çaktırmadan beni kesiyor ( çatlak doktor da onun yanında tshirtün tek kolunu çıkar omuzdan iğne yapacağım dedi )
Erkek hemşire eşime siz spor hocasimisiniz demezmiadamın üzerinde şu motorcularin armali tshirtü vardı ama göbek baya belliydi bence anam beni bir gülme aldı eşimde yok kocasiyim diyince bu sefer erkek hemşire morardi ve resmen kaçacak delik aradı
Bir keresinde de bir iş görüşmesine gittim eşimde beni çıkışta alırken Patron adayiyla tanıştı ordada adam demez mi siz bir dizide oynuyormusunuz diyetabi beni yine bir gülme aldı
Birde Eyüpsultan Mehteran takımında bir Abiyle tanıştık oda eşime bir 5 Cm daha uzun olsaydın senide kesinlikle aramıza alırdık dedibu arada adam 1.75
Elimi kana bulamasın ama o gobis erişin tabiaslında bazen gaz da veriyorum len sen üçgen olamazsın baklava yapamazsın diye tabi abartılı sevmem de az kas yapaydi iyidi
Tövbe de Kigece gece gel beni yol diyorsun Onun yerine 3 kaşık yoğurt ye
Birşey yememissin ciddenkuzum enerjiyi nasıl buluyorsun üstelik lütfen sağlıklı beslenmekten vazgeçme bak şimdi iyiyim dersin sonra ileride sıkıntısı çıkar mazallah kuzucugunu düşün ♡♡♡
Canım durduk yere elini kana bulama en iyisi....yemedigin her ciss i koy önüne....hatta lokma tatlılarını bol bol yedir...senin metabolizma hızlı yakarsin de....bu zamanda koca bulmak kolay mı...adamin talihi dönecek aman fit olmasın boş ver...
Benim eşim de maç maç diyordu bebekleri uyuturken uyuyakaldı garibimKurabiyelere yüz vermedigin için tebrik ederim gülüm. Çocuğunun belli bir rahatsızlığı var mı? Benim oğlum ürtiker olmuştu zor dönemdi o yıllar. Kendi kendine iyileşti tedavisi yoktu.
Asibecim artık evresinde kendine özel çorbaları yaparsın artık.Meryemcik mışıl mışıl uyusun. operim onu.
Demek benim ebim hasta olmuş kıyamam...çok geçmiş olsun. Söylemeyince haberimiz olmuyor tabi.Canim iyi dinlenmeden kalkma yerinden . Ne kursuna gidiyordun unuttum Biskuvi çikolatada nasıl bir moral var anlamıyorum. Ben yanaklarından öpeyim bak nasıl gülmeye başlarsin İyi bak canım kendine.
Geçmiş olsun Hilalcim. Sabah sabah biz Antepliler ciğer dürümü, nohut dürümü, beyran(et çorbası) lahmacun yeriz de ama turşu kavurmasının kahvaltida yenildiğini bilmiyordum. Ekside olmana çok sevindim.
İyiyiz mavişim. Salondan yeni geldim. Zumbayla bütün stresi attım geldim. Eşim de hiç bakmıyor yüzümeşirinlikler yapicam ama nerdeee. Fenerbahçe Zenit maçı her şeyden önemli....neyse devre arası oldu
İyi geceler kaptanımNeyse bana müsaade ♡♡♡♡♡
Allaha emanet olun
İyi geceler
Menüye gel sen vayBugünkü menüm
Sabah 7.30 Bir yumurta
9.00 Smoothie ( yeşil elma, kivi)
10.00 Yulaf lapası
15.00 Bir greyfurt
17.30 İki kaşık tavuklu mantar sote, acı yeşil biber
İki buçuk litre su, yeşil çay sayısız, bir saat zumba
oynakbasi34
Gelip birebirmi soledi,yoksa msj mi?kotu bi durumSinir oldum yine bir yere patlamam lazim ama nasil anlatilir bilmiyorum. Umarim aramizda bekar yoktur
Az once gecmisi okurken yatak odamin onundeki mustakil evde oturan hanim abla (agzimi bozmak istemiyorum) her gece senin sesini duymak zorunda miyiz. Yazin kapi cam da acikti sanki yan odamizda gibiydi simdi kapi cam da kapali yinede duyuluyo sesin. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz her yer kapali olmasina ragmen bu kadar duyuyorum ben sizi. Mustakilde oturuyorsunuz diye bu kadarda rahat davranilmazki. Bak bakalim yatak odanin cami nereye bakiyor. Hadi bizden gectim bi de benim oturdugum apartmanda yan apartmanda genc delikanli erkekler var. Birazcik edep ya hu
Ustu kapali anlatmaya calistim derdimi ama insallah anlatabilmisimdir.
Anlamadin herhalde cnm konuyu kimse bana bisey demedi ben komsumdan sikayetci oldum size dert yandimGelip birebirmi soledi,yoksa msj mi?kotu bi durum
Not yazıp bahçesine at bilinçli yapmıyosa kendine gelir bilinçli yapıyosa zaten onda damar mamar kalmamıştır kavga dövüş şikayet paklarSinir oldum yine bir yere patlamam lazim ama nasil anlatilir bilmiyorum. Umarim aramizda bekar yoktur
Az once gecmisi okurken yatak odamin onundeki mustakil evde oturan hanim abla (agzimi bozmak istemiyorum) her gece senin sesini duymak zorunda miyiz. Yazin kapi cam da acikti sanki yan odamizda gibiydi simdi kapi cam da kapali yinede duyuluyo sesin. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz her yer kapali olmasina ragmen bu kadar duyuyorum ben sizi. Mustakilde oturuyorsunuz diye bu kadarda rahat davranilmazki. Bak bakalim yatak odanin cami nereye bakiyor. Hadi bizden gectim bi de benim oturdugum apartmanda yan apartmanda genc delikanli erkekler var. Birazcik edep ya hu
Iyi geceler kizlar
Sabah olmadan bugunku menumu vereyim
Sabah(aslinda ogle oldu): mantarli omlet 2 yk lor 4 cerry domates maydanoz dereotu 10 siyah zeytin
Ara yesil cay ve yesil elma
Ara filtre kahve
Aksam: salata (kirmizi biber maydanoz dereotu domates havuc mor lahana misir turp) yanina 3 baget tavugu tifttim
Eki Görüntüle 2235233 Eki Görüntüle 2235232 Eki Görüntüle 2235231
Sinir oldum yine bir yere patlamam lazim ama nasil anlatilir bilmiyorum. Umarim aramizda bekar yoktur
Günaydın,heyheylerim üstümde benimde,karga kahvaltısını etmeden kv eşimi arıyo ya çıldırıyorum gözünü açıyo aklına oğlu geliyo bizimde bi hayatımız var demi bu ne saygısızlık
Eşim annesine hayatta öyle bişey demez büyülümü efsunlumu nedirGünaydın canım ♡
Allah yardımcın olsun sabah sabah rüyasında mi görmüş oğluşunu
Eskiden benim rahmetli KP öyle yapardı hatta pazar sabah 8de arayıp öğlen oldu hala uyuyormusunuz derdideli olurdum
Eşinde rahatsız oluyorsa kibarca söylesin Anne sabah sabah çok önemli değilse az daha geç ara acil bir şey sanıp yüreğime iniyor hesabı
Aynen dedigin gibi bazen sırf yemek icin yiyorum. Sen kac yasındasın ne zamandir bebek istiyosun
Haklısın mezunda olsan buradan ayrılmamalı yediklerini yazarken diyorum ki ne kadar çok yemişim buraya yazmadğım zaman o kaçamakları yediğimi görmüyorum bile pantolonlarıma zar zor sığıyorum yine çok hırslıyım yine vericem canım tebrik ederim seni çok güzel kg vermişsin ama o verilen kiloyu korumak gerekir
Hasibeciğim tarifler çok güzel ben de takipteyim canım kolay kolay hasta olmuyoduk ama boğazlarım şişmiş vucut dökülüyor yarına düzelirim inş perşembe de bizde de kuran toplantısı var Rabbim şifa versin bütün hastalarımıza menüm sabah iki haşlanmış yumurta iki ceviz kırmızı havuç domates biber söğüş bi dlm ekmek
Ikindi yarım porsiyon balık bi büyük tabak tarhana yarım dlm ekmek
Çay iki ceviz 3 biskuvi ve 4 tane minik top çam fıstıklı çikolata
Bi portakal bitki çayları su 7 bardak kursum vardı bugün yarın inşallah spor yapmaya gidebilirim
Bugün biskuvi ve çikolata biraz yedim özellikle çünkü moral olarak kendimi biraz motive etmek istedim iki gün ciddi sebze ve protein yarın fırında brokoli yapmayı perşembe lahana çorbası ile ciddi gayret edicem inş
sağol canım daha iyi perşembe dikişleri alınacak oradan da ananemlere geçecek bir kaç gün de orada kalacakmış ben bugün tartildim eksiyim artı değilim şükür çok bir eksi ommasada artı olmamak güzel
olsun bizimkiler ye dedide ne oldu şişlik davul gibi
Kızlar şimdi IG'deki resimleri silerken birşey fark ettim
Ben Kilo verdiğim dönem çok fazla tavuk göğüs ızgara ve köfte tuketmişimbirde chiali ayran yada yoğurt ve her ogunumde mutlaka salata varmış kahvaltilarda da roka
Ki O dönem sporda yapmıyorum ama suyu da bol tutup günde 3 yeşil çay icmisim hep
Az daha inceleyeyim belki bir kaç şey daha dikkatimi çeker
Menum sacma evet kabul ediyorum simdiden
14:00 2 kaşık makarna salatası, bi dilim borek, 5 tane cigkofte ,yesillik(bu ara kime oturmaya gitsem menude cigkofte oluyo ne hikmetse)
18:00 bi fincan kahve bi lokma kurabiye
21:00 9 zeytin
3 bardak su
Elhan oynakbasi34
Bu takımın bisküvilerle sınavı nedir yahu
Meryem'in dediği gibi meyvenin kendisinden al olmadı gün kurusu yada hurma ye hem her zaman yanında tasiyabilirsin ♡
♡♡♡♡♡ Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ♡♡♡♡♡
Kız adam zaten Göbeğine rağmen kaç kere kimlere benzetildi
İlk omuzum tuttuğunda beni acile götürdü tabi o zaman daha ben kiloda almamıştımacilde erkek hemşire çaktırmadan beni kesiyor ( çatlak doktor da onun yanında tshirtün tek kolunu çıkar omuzdan iğne yapacağım dedi )
Erkek hemşire eşime siz spor hocasimisiniz demezmiadamın üzerinde şu motorcularin armali tshirtü vardı ama göbek baya belliydi bence anam beni bir gülme aldı eşimde yok kocasiyim diyince bu sefer erkek hemşire morardi ve resmen kaçacak delik aradı
Bir keresinde de bir iş görüşmesine gittim eşimde beni çıkışta alırken Patron adayiyla tanıştı ordada adam demez mi siz bir dizide oynuyormusunuz diyetabi beni yine bir gülme aldı
Birde Eyüpsultan Mehteran takımında bir Abiyle tanıştık oda eşime bir 5 Cm daha uzun olsaydın senide kesinlikle aramıza alırdık dedibu arada adam 1.75
Elimi kana bulamasın ama o gobis erişin tabiaslında bazen gaz da veriyorum len sen üçgen olamazsın baklava yapamazsın diye tabi abartılı sevmem de az kas yapaydi iyidi
Tövbe de Kigece gece gel beni yol diyorsun Onun yerine 3 kaşık yoğurt ye
Birşey yememissin ciddenkuzum enerjiyi nasıl buluyorsun üstelik lütfen sağlıklı beslenmekten vazgeçme bak şimdi iyiyim dersin sonra ileride sıkıntısı çıkar mazallah kuzucugunu düşün ♡♡♡
Salı menum:
Kahvalti:
1kupa yesil cay
1 rafadan yumurta
1 dilim kepekli ekmekden peynirli tost
3 zeytin
Cay
Oglen:2 kucuk kase nar salatasi,cay
16:30 da 1 sade turk kahve
Aksam
1 kase yogurt corbasi
2 kofte,5 catal firin patates
Benim eşim de maç maç diyordu bebekleri uyuturken uyuyakaldı garibim
Sinir oldum yine bir yere patlamam lazim ama nasil anlatilir bilmiyorum. Umarim aramizda bekar yoktur
Eşim annesine hayatta öyle bişey demez büyülümü efsunlumu nedirmum gibi dikilir,kadının kocası evde yatıyo ama benim eşimi arıyo hadi birlikte işyerine gidelim kalk hala ne bekliyosun diyo 06.30 da hemde bi ara iyce abarttı 05.30 larda arıyodu yeminle,uyku tutmuyo eşimi arıyo delirtecek beni,bide eşim diyoki annem sabahları ararken senden çekiniyo rahatsız mı ediyorum aceba diye diyo yok canııım biz robotuz ne rahatsızlığı ara sen 7/24 açığız
Ayyy amiiin, aynen sanki biz aile değiliz geç gelinmesi gerekiyosa eşim geç gelir erken gidilmesi gerekiyosa eşim gider ,tatile vakit yoksa bize yok kendileri pek ala tatillerinede giderler ayyy neyse yazdıkça sinirim bozuluyo zaten uykumu alamadım burnumdan soluyorumGünaydın gençlik.. kaçamaksız birgün geçirin inş. kendimi hesaba katmıyorum çünkü kaçamağın bini bir paradoğru mu yazıdm deyimi acaba Elhan öğretmenim bakar artık
cnm ben 30 yaşımdayım. 5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlar inş. kasım ayına kadar spiralle korunuyordum kasım da çıkardık bekliyorum bakalım. dr 1 yıl dene olmazsa gel dedi. folik asit alyorum sadece düzenli olarak
saolasın. aynen korumak zor. fakat bu defa ciddi motiveyim. hamilelik düşünüyorum ama onu da en alt sınırda tamamlamaya çalışacağım sağlık sorunu falan olmazsa inş. eski kafam olsaydı çok cozutmuştum ama mezuniyetten beri hafif kaçamaklarla devam ediyorum. bakıyorum tartı azıcık artıyor akşam yemeğini kesiyorum . spor yapsam tam olacak. benim spor eksik. öğle arasında 1 saat yürüyorum ama yetmiyor bence.
geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş.
toparlanmasına çok sevindim cnm. inş biran önce ayaklanır. senin eksinde harika. isterse 10 gr olsun. eksi eksidir
cnm protein candır. protein yiyip artı görene denk gelmedim ben. bak sebzede kilo artışı oluyor ama proteinde olmuyor.
ben sana demiştim dön eski listelerine diye. neden onlara dönmüyorsun cnm özel değilse??
bu arada kivi saltalık hep su. onları da eklemelisin eskisi gibi.
cnm senin sorunun düzenli beslenmeme. mesela sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın öğlen yeşillik ve çiğköfteyle kapatırdın. bence şu kahvaltı işini oturt.
aslında kaçınılmaz son cnm. bak bisküvi yiyen çok kötü beslenmiş. mesela sabah kahvaltıları yok. ya da ara yok, protein meyve sebze yok. gözü dönüncede insan 2 tane minnak bisküvi deyip yiyor işte. çok yanlış çok.
ben de severim bisküvi. ilk diyete başlayınca formunkileri ara öğün yaptım. adapte olunca onları da bıraktım.
şimdilerde ara öğünde bir iki tane yiyorum. ama kilo verirken çok gereksiz.
benim eşimde hiç yaşlanmıyıııııı..
sürekli görev yeri değişiyor. gittiği gün buna mesleği anlatmaya başlıyorlarmış. sonrada hangi okul mezunusun diyorlarmış. ben de diyorum emekliliğim geldi deseneo da 10 yıldır görevdeyim deyince şok geçiriyorlarmış.
çünkü arsızsın diyorum. kafayla yastık arasında 10 cm kala uyur. ben bir sağa bir sola döne döne zor uyurum. her şeyi düşünürüm irdelerim. o hiçbir şeyi takmaz.
annesi aniden öldü. ben o gün bile uyudum sen bana azıcık düşün dertlen diuyorsun diyoryapım bu diyor.
çok iyi cnm. yalnız bir sen bir de meryem şu 1 dilimden nasıl tost yapıyorsunuz
bana ancak 2 dilim olmalıhahaha tebrik ederim sizi
çocuk uyutrken uyuyakalmayan bizden değildir
biz de birimiz nöbet bekler tv izler diğeri uyutur. sonra nöbetçi olan uyuyanı kaldırır. yoksa akşam çayı içemiyoruz azıcık tv bakamıyoruz. dün eşim gececiydi uyumuşum. mutfak berbattı. sabah kalkıp mutfağı toparladım çıktım işe geç kaldım.2 müdürüm var. biriyle trafikte kaşılaştık şansıma. diğeriyle asansörde karşılaştık. bir saate baktı bir bana. anladım orda mesajı
ekşınnn diyorsun yaniapartmanlarda yalıtım yok da müstakilde şaşırdım yani. valla biz binada 2 kişiyiz altlı üslü. adım atsan duyuluyor. bilemiyorum napıcaz
ortak işten dolayı hep bunlar. sanıyorlar ki bekar evi barkı çocuğu yok. benim eşimde abisiyle ortaktı ya biliyorsun. abisi en son evlendi ve babasıyla yaşıyor. o yüzden babası istiyor ki benim eşim hiç evine gelmesin. çalışıp onlara versin. hatta o abisinin çocuğuna da babalık yapsın. kendi evi ve çocuğu Allah'a emanet olsun . neyse kurtulduk biz darısı da size. ama ben bunları eşime dedim ayrılınca hak veriyor şimdi. zaten görmeye bile tahammülü yok onları.
Ayyy amiiin, aynen sanki biz aile değiliz geç gelinmesi gerekiyosa eşim geç gelir erken gidilmesi gerekiyosa eşim gider ,tatile vakit yoksa bize yok kendileri pek ala tatillerinede giderler ayyy neyse yazdıkça sinirim bozuluyo zaten uykumu alamadım burnumdan soluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?