Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım durduk yere elini kana bulama en iyisi....yemedigin her ciss i koy önüne....hatta lokma tatlılarını bol bol yedir...senin metabolizma hızlı yakarsin de....bu zamanda koca bulmak kolay mı...adamin talihi dönecek aman fit olmasın boş ver...

Bazen bir yere gittiğimizde numaradan Trip atıyorum yok efendim o hatun sana niye dikkatli baktı falan diye o An halini gormeniz lazım nasıl kivraniyor Allah belamı versin bakmadım diye

Tabi dayanamayıp gülünce yeminle aklımı alıyorsun yapma şunu, benim gözüm sende başkasını görmez diye valla isterse görsün oyarim o mavi gözlerini diyorum
Gerçi Allah için adamcağız çalışmaktan önünü görmüyor zaten bensiz de hiç bir yere gitmez ♡♡♡♡

Yemek yemeği çok seviyor ama sağlığı için onunda benle bir olması lazım
Birde bugün diyor bu kovulma durumu bize yeni bir başlangıç için sebep olsun her anlamda kendimizi sifirlayalim diye ♡♡♡
İmkan olsa birlikte spor salonuna bile gidelim istiyor da bakalım şimdilik biraz gitsin de onu sonra nasılsa ayarlariz

Benim eşim de maç maç diyordu bebekleri uyuturken uyuyakaldı garibim

Iyi geceler kizlar
Sabah olmadan bugunku menumu vereyim

Sabah(aslinda ogle oldu): mantarli omlet 2 yk lor 4 cerry domates maydanoz dereotu 10 siyah zeytin

Ara yesil cay ve yesil elma

Ara filtre kahve

Aksam: salata (kirmizi biber maydanoz dereotu domates havuc mor lahana misir turp) yanina 3 baget tavugu tifttim

Sinir oldum yine bir yere patlamam lazim ama nasil anlatilir bilmiyorum. Umarim aramizda bekar yoktur

Az once gecmisi okurken yatak odamin onundeki mustakil evde oturan hanim abla (agzimi bozmak istemiyorum) her gece senin sesini duymak zorunda miyiz. Yazin kapi cam da acikti sanki yan odamizda gibiydi simdi kapi cam da kapali yinede duyuluyo sesin. Neyin kafasini yasiyorsunuz siz her yer kapali olmasina ragmen bu kadar duyuyorum ben sizi. Mustakilde oturuyorsunuz diye bu kadarda rahat davranilmazki. Bak bakalim yatak odanin cami nereye bakiyor. Hadi bizden gectim bi de benim oturdugum apartmanda yan apartmanda genc delikanli erkekler var. Birazcik edep ya hu

Ustu kapali anlatmaya calistim derdimi ama insallah anlatabilmisimdir.

Gelip birebirmi soledi,yoksa msj mi?kotu bi durum

Not yazıp bahçesine at bilinçli yapmıyosa kendine gelir bilinçli yapıyosa zaten onda damar mamar kalmamıştır kavga dövüş şikayet paklar

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bu sabah da uyandım erken ama çok fazla uykum var hala Gece kaç kere uyandım sağ olsun eşim yorgani çekip beni açıkta biraktikca

Bugün şükür bir şey yok evdeyim fırsat o fırsat saçlarımı dip boyasını aradan cikarip kendimi biraz bakıma alayım
Yarın veli toplantısı varmış sabah eeee birde yüzme var yine o yüzden fırsat bulamayabilirim onlara

Harika bir menü canım ♡ Afiyet olsun

Allah yardimciniz olsun cidden insanlarda hiç edep saygı kalmamış
Benim eskiden karşımda kısa süreliğine bir komşu vardı anam evlere şenlik
Hatun hesapta nisanlisiyla gelip evi tutmuş ev sahibine de yaza düğün yapacağız demiş. Adamcağız iyi aile kızı diye vermiş hatta çalıştığı yerin patronu da kefil olmuş
Meğer hatunun kefil olan patronu hatunun dostuymuş
Üstelik gelen sesler öyle böyle değildi apartmanda üst katta oturan genç bir kızımız var valla kapısına dayanıp ağzına geleni saydırdi hatta Annesi Babası engel olmaya çalıştılar ilk zamanlar ama kız valla hiç geri durmadı resmen küfürü bastı len mecbur değilim senin pisliklerini duymaya diye
Baska başka adamlara gelince bizimki de isyan etti en Son adamın biri sarhoş kafayla bizim kapıya gelince bizimki resmen adamla kavga etti ve en sonunda ev sahibine durumu ilettik de anında çıkardı onları daireden de kafamızı dinledik ♡ yerine gelenlerden var mı yok mu belli değil

Sizde olmadı şikayet edin çok fazla gürültü yapıyorlar diye ayrı evde de olsa çevreyi heleki o şekilde rahatsız etmeye hakları yok

Günaydın,heyheylerim üstümde benimde,karga kahvaltısını etmeden kv eşimi arıyo ya çıldırıyorum gözünü açıyo aklına oğlu geliyo bizimde bi hayatımız var demi bu ne saygısızlık

Günaydın canım ♡
Allah yardımcın olsun sabah sabah rüyasında mi görmüş oğluşunu
Eskiden benim rahmetli KP öyle yapardı hatta pazar sabah 8de arayıp öğlen oldu hala uyuyormusunuz derdi deli olurdum
Eşinde rahatsız oluyorsa kibarca söylesin Anne sabah sabah çok önemli değilse az daha geç ara acil bir şey sanıp yüreğime iniyor hesabı

Eşim annesine hayatta öyle bişey demez büyülümü efsunlumu nedir mum gibi dikilir,kadının kocası evde yatıyo ama benim eşimi arıyo hadi birlikte işyerine gidelim kalk hala ne bekliyosun diyo 06.30 da hemde bi ara iyce abarttı 05.30 larda arıyodu yeminle,uyku tutmuyo eşimi arıyo delirtecek beni,bide eşim diyoki annem sabahları ararken senden çekiniyo rahatsız mı ediyorum aceba diye diyo yok canııım biz robotuz ne rahatsızlığı ara sen 7/24 açığız

Günaydın gençlik.. kaçamaksız birgün geçirin inş. kendimi hesaba katmıyorum çünkü kaçamağın bini bir para doğru mu yazıdm deyimi acaba Elhan öğretmenim bakar artık

Aynen dedigin gibi bazen sırf yemek icin yiyorum. Sen kac yasındasın ne zamandir bebek istiyosun

cnm ben 30 yaşımdayım. 5 yaşında bir oğlum var Allah bağışlar inş. kasım ayına kadar spiralle korunuyordum kasım da çıkardık bekliyorum bakalım. dr 1 yıl dene olmazsa gel dedi. folik asit alyorum sadece düzenli olarak

saolasın. aynen korumak zor. fakat bu defa ciddi motiveyim. hamilelik düşünüyorum ama onu da en alt sınırda tamamlamaya çalışacağım sağlık sorunu falan olmazsa inş. eski kafam olsaydı çok cozutmuştum ama mezuniyetten beri hafif kaçamaklarla devam ediyorum. bakıyorum tartı azıcık artıyor akşam yemeğini kesiyorum . spor yapsam tam olacak. benim spor eksik. öğle arasında 1 saat yürüyorum ama yetmiyor bence.

geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş.

toparlanmasına çok sevindim cnm. inş biran önce ayaklanır. senin eksinde harika. isterse 10 gr olsun. eksi eksidir

cnm protein candır. protein yiyip artı görene denk gelmedim ben. bak sebzede kilo artışı oluyor ama proteinde olmuyor.
ben sana demiştim dön eski listelerine diye. neden onlara dönmüyorsun cnm özel değilse??
bu arada kivi saltalık hep su. onları da eklemelisin eskisi gibi.

cnm senin sorunun düzenli beslenmeme. mesela sabah güzel bir kahvaltı yapsaydın öğlen yeşillik ve çiğköfteyle kapatırdın. bence şu kahvaltı işini oturt.

Bu takımın bisküvilerle sınavı nedir yahu

aslında kaçınılmaz son cnm. bak bisküvi yiyen çok kötü beslenmiş. mesela sabah kahvaltıları yok. ya da ara yok, protein meyve sebze yok. gözü dönüncede insan 2 tane minnak bisküvi deyip yiyor işte. çok yanlış çok.
ben de severim bisküvi. ilk diyete başlayınca formunkileri ara öğün yaptım. adapte olunca onları da bıraktım.
şimdilerde ara öğünde bir iki tane yiyorum. ama kilo verirken çok gereksiz.

benim eşimde hiç yaşlanmıyıııııı..
sürekli görev yeri değişiyor. gittiği gün buna mesleği anlatmaya başlıyorlarmış. sonrada hangi okul mezunusun diyorlarmış. ben de diyorum emekliliğim geldi desene o da 10 yıldır görevdeyim deyince şok geçiriyorlarmış.
çünkü arsızsın diyorum. kafayla yastık arasında 10 cm kala uyur. ben bir sağa bir sola döne döne zor uyurum. her şeyi düşünürüm irdelerim. o hiçbir şeyi takmaz.
annesi aniden öldü. ben o gün bile uyudum sen bana azıcık düşün dertlen diuyorsun diyor yapım bu diyor.

Salı menum:
Kahvalti:
1kupa yesil cay
1 rafadan yumurta
1 dilim kepekli ekmekden peynirli tost
3 zeytin
Cay
Oglen:2 kucuk kase nar salatasi,cay
16:30 da 1 sade turk kahve
Aksam
1 kase yogurt corbasi
2 kofte,5 catal firin patates

çok iyi cnm. yalnız bir sen bir de meryem şu 1 dilimden nasıl tost yapıyorsunuz
bana ancak 2 dilim olmalı hahaha tebrik ederim sizi

Benim eşim de maç maç diyordu bebekleri uyuturken uyuyakaldı garibim

çocuk uyutrken uyuyakalmayan bizden değildir
biz de birimiz nöbet bekler tv izler diğeri uyutur. sonra nöbetçi olan uyuyanı kaldırır. yoksa akşam çayı içemiyoruz azıcık tv bakamıyoruz. dün eşim gececiydi uyumuşum. mutfak berbattı. sabah kalkıp mutfağı toparladım çıktım işe geç kaldım. 2 müdürüm var. biriyle trafikte kaşılaştık şansıma. diğeriyle asansörde karşılaştık. bir saate baktı bir bana. anladım orda mesajı

ekşınnn diyorsun yani apartmanlarda yalıtım yok da müstakilde şaşırdım yani. valla biz binada 2 kişiyiz altlı üslü. adım atsan duyuluyor. bilemiyorum napıcaz

ortak işten dolayı hep bunlar. sanıyorlar ki bekar evi barkı çocuğu yok. benim eşimde abisiyle ortaktı ya biliyorsun. abisi en son evlendi ve babasıyla yaşıyor. o yüzden babası istiyor ki benim eşim hiç evine gelmesin. çalışıp onlara versin. hatta o abisinin çocuğuna da babalık yapsın. kendi evi ve çocuğu Allah'a emanet olsun . neyse kurtulduk biz darısı da size. ama ben bunları eşime dedim ayrılınca hak veriyor şimdi. zaten görmeye bile tahammülü yok onları.

Son düzenleme:
Ayyy amiiin, aynen sanki biz aile değiliz geç gelinmesi gerekiyosa eşim geç gelir erken gidilmesi gerekiyosa eşim gider ,tatile vakit yoksa bize yok kendileri pek ala tatillerinede giderler ayyy neyse yazdıkça sinirim bozuluyo zaten uykumu alamadım burnumdan soluyorum

seni çok iyi anlıyoru cnm. Rabbim feraha erdirsin inş. eşine de aydınlanma gelmesi dileğimle..
sen sakin ol kuzucuğuna ve kendine odaklan. ben öyle yapıyordum artrık son dönemlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…