Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Misafirlikte olunca ayıp olmasın diye yenildi bisküviler

Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.

Meryem'in dediği gibi meyvenin kendisinden al olmadı gün kurusu yada hurma ye hem her zaman yanında tasiyabilirsin ♡

♡♡♡♡♡ Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ♡♡♡♡♡

Baskül ailesi olmayalım aşkım de ona...şimdilik istekli ama sürekli motive etmen lazım...doğru şeyleri yemek zorundasin artık kaptancim adamın hevesi kursağında kalmasın...onun da hakkı filinta olmak ...

Kız adam zaten Göbeğine rağmen kaç kere kimlere benzetildi
İlk omuzum tuttuğunda beni acile götürdü tabi o zaman daha ben kiloda almamıştım acilde erkek hemşire çaktırmadan beni kesiyor ( çatlak doktor da onun yanında tshirtün tek kolunu çıkar omuzdan iğne yapacağım dedi )
Erkek hemşire eşime siz spor hocasimisiniz demezmi adamın üzerinde şu motorcularin armali tshirtü vardı ama göbek baya belliydi bence anam beni bir gülme aldı eşimde yok kocasiyim diyince bu sefer erkek hemşire morardi ve resmen kaçacak delik aradı

Bir keresinde de bir iş görüşmesine gittim eşimde beni çıkışta alırken Patron adayiyla tanıştı ordada adam demez mi siz bir dizide oynuyormusunuz diye tabi beni yine bir gülme aldı

Birde Eyüpsultan Mehteran takımında bir Abiyle tanıştık oda eşime bir 5 Cm daha uzun olsaydın senide kesinlikle aramıza alırdık dedi bu arada adam 1.75

Elimi kana bulamasın ama o gobis erişin tabi aslında bazen gaz da veriyorum len sen üçgen olamazsın baklava yapamazsın diye tabi abartılı sevmem de az kas yapaydi iyidi

Çok açım 3 tane çiğ köfte yesem nooolur cicim Elhan

Tövbe de Ki gece gece gel beni yol diyorsun Onun yerine 3 kaşık yoğurt ye

Birşey yememissin cidden kuzum enerjiyi nasıl buluyorsun üstelik lütfen sağlıklı beslenmekten vazgeçme bak şimdi iyiyim dersin sonra ileride sıkıntısı çıkar mazallah kuzucugunu düşün ♡♡♡

Kaptaaaaaan bizim spor sonuçları ne oldu oynakbasi34

Valla ne deseni yeridir bu hafta da mazur görün şu ev internetin actirdigim anda hemen geriye dönük bakar laptobdan bu haftanın sonuçlarının listesini yaparım ♡♡♡♡ cepten inan çok zor oluyor

Aldım cevabımı 3 ten yarıma düştüm hangi akla hizmet 3 tane sordum bilmiyorum,gözüm dönmüş

Yemeye zorluyorum kendimi, güzel dozunda yemek yiyeyim diyorum, yok, olmuyor. Zorla iki lokma koyuyorum ağzıma. Ay hurma deme, çok severimmmmmm..... diyete başlamamıştım, tabi hamileydim o zamanlar, 2 günde yarım kilo gitmişti mekke hurması ...

dediğinizi duyar gibiyim :$

Valla ne deseni yeridir bu hafta da mazur görün şu ev internetin actirdigim anda hemen geriye dönük bakar laptobdan bu haftanın sonuçlarının listesini yaparım ♡♡♡♡ cepten inan çok zor oluyor
Zorlanma bebişim nezaman müsaitsen ama ozamana birinciliğim kaçıyo baksana Meryem sultan zumbalara doymuyo mezun olduğum zamana kadarı hesaplasan yeter

Bende severim de okadarini yiyecek olsam kesin şekerim fırlar benim benim açlık şekeri genelde 98 falan çıkıyordu en Son ama mehil var diye dikkat ediyorum
Malum herşeyin fazlası da zarar ama güzel bir alternatif tatlı ihtiyaci için ♡

Zorlanma bebişim nezaman müsaitsen ama ozamana birinciliğim kaçıyo baksana Meryem sultan zumbalara doymuyo mezun olduğum zamana kadarı hesaplasan yeter

O zaman söz 2 haftalık yapıyorum malum geçen cuma hazitlayamamistim

Benim tok karına o kadar çıkıyor. Vereceğim kendimi hurma diyetine :)

Enselerinde sivilce var bir türlü geçmedi alerji testi yapalım dedi doktor bakalım Mart ayında belli olucak çocuklar hasta olmasa keşke biz olsak onların yerine gece uykusundan uyanıyor oğlum kaşıntdan üzülüyorum haliyle

Hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli? Ben az daha verdim yavaş yavaş gidiyor. Acelem yok dermişim ben de 75 bandıdayım 65 olmak istiyorum benzer durumdayız da senin çok acelen var tarih belli
İyim canım sen nasılsın etiket yaptım serenalar ve seni nasılsınız diye görmediniz herhalde diye düşündüm ayy valla bıktım şu 70li rakamlardan 60ları görmek istiyorum inş hep birlikte vericez zaten hedeflerimiz aynı
75kg olmana sevindim bnm gbi geri almamışsın bu grup bana iyi geliyor yaza kadar fıstık gibi olucaz canım

Benim saflığımdan dolayı alerji testi geçikti Banu ablasen nasılsın görüşmeyeli üçlü rakamlardan iniceksin inş en kısa zamanda kaptancım

Kocacigim geldi az da ondan internet emikliyeyim

Benim saflığımdan dolayı alerji testi geçikti Banu ablasen nasılsın görüşmeyeli üçlü rakamlardan iniceksin inş en kısa zamanda kaptancım

Çok şükür iyiyim en kisa zamanda inşallah bende göreceğim 2li hanelerin sonrası daha kolay gelir inşallah

Gayet güzel bir menü canım tebrikler ♡

Salı menum:
Kahvalti:
1kupa yesil cay
1 rafadan yumurta
1 dilim kepekli ekmekden peynirli tost
3 zeytin
Cay
Oglen:2 kucuk kase nar salatasi,cay
16:30 da 1 sade turk kahve
Aksam
1 kase yogurt corbasi
2 kofte,5 catal firin patates

Senin menü de gayet güzel canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…