Misafirlikte olunca ayıp olmasın diye yenildi bisküvilerO bebeği yatağına götür yatır canım. Sonra da
Akşama kadar her şey çok güzel. Madem iştahin yok iki bisküvi neden yenildi? İştahını kesen bir şey yok. Protein yeterli olunca acikmamişsin. Bu şansı iyi değerlendirebilirdin. Tabi geçmiş zaman oldu artık...Bı de tühlü zaman var....tüh yadaha dikkatli ol canım...ilk kez sopayı gösterdim sana insallah son olur.
Benim ama şekere de ihtiyacım var sanırım, tok karnına şeker 99 çıkıyor, açken 60-70lerde, ben de anlamadım.
Bugünkü menüm
Sabah 7.30 Bir yumurta
9.00 Smoothie ( yeşil elma, kivi)
10.00 Yulaf lapası
15.00 Bir greyfurt
17.30 İki kaşık tavuklu mantar sote, acı yeşil biber
İki buçuk litre su, yeşil çay sayısız, bir saat zumba
oynakbasi34
Baskül ailesi olmayalım aşkım de ona...şimdilik istekli ama sürekli motive etmen lazım...doğru şeyleri yemek zorundasin artık kaptancim adamın hevesi kursağında kalmasın...onun da hakkı filinta olmak ...
He biz de yazalım
Kahvaltı: peynir, 1 dilim ekmek, zeytin
Öğlen: muz ve süt çekti canım
Akşam: 2 adet bisküvi
Sabah ki spor, iştahı mı kesti ne, açlık hissetmedim. Artı 2 litre sıvı.
Şimdi de minnağım bağrımda uyuyor :)
Biz bütün misafirlikleri iptal ettik işte böyle durumlara maruz kalmamak içinMisafirlikte olunca ayıp olmasın diye yenildi bisküviler
Aldım cevabımı 3 ten yarıma düştümMeryem'in dediği gibi meyvenin kendisinden al olmadı gün kurusu yada hurma ye hem her zaman yanında tasiyabilirsin ♡
♡♡♡♡♡ Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ♡♡♡♡♡
Kız adam zaten Göbeğine rağmen kaç kere kimlere benzetildi
İlk omuzum tuttuğunda beni acile götürdü tabi o zaman daha ben kiloda almamıştımaçıldı erkek hemşire çaktırmadan beni kesiyor ( çatlak doktor da onun yanında tshirtün tek kolunu çıkar omuzdan iğne yapacağım dedi )
Erkek hemşire eşime siz spor hocasimisiniz demezmiadamın üzerinde şu motorcularin armali tshirtü vardı ama göbek baya belliydi bence anam beni bir gülme aldı eşimde yok kocasiyim diyince bu sefer erkek hemşire morardi ve resmen kaçacak delik aradı
Bir keresinde de bir iş görüşmesine gittim eşimde beni çıkışta alırken Patron adayiyla tanıştı ordada adam demez mi siz bir dizide oynuyormusunuz diyetabi beni yine bir gülme aldı
Birde Eyüpsultan Mehteran takımında bir Abiyle tanıştık oda eşime bir 5 Cm daha uzun olsaydın senide kesinlikle aramıza alırdık dedibu arada adam 1.75
Elimi kana bulamasın ama o gobis erişin tabiaslında bazen gaz da veriyorum len sen üçgen olamazsın baklava yapamazsın diye tabi abartılı sevmem de az kas yapaydi iyidi
Tövbe de Kigece gece gel beni yol diyorsun Onun yerine 3 kaşık yoğurt ye
Birşey yememissin ciddenkuzum enerjiyi nasıl buluyorsun üstelik lütfen sağlıklı beslenmekten vazgeçme bak şimdi iyiyim dersin sonra ileride sıkıntısı çıkar mazallah kuzucugunu düşün ♡♡♡
Yemeye zorluyorum kendimi, güzel dozunda yemek yiyeyim diyorum, yok, olmuyor. Zorla iki lokma koyuyorum ağzıma. Ay hurma deme, çok severimmmmmm..... diyete başlamamıştım, tabi hamileydim o zamanlar, 2 günde yarım kilo gitmişti mekke hurması ...Meryem'in dediği gibi meyvenin kendisinden al olmadı gün kurusu yada hurma ye hem her zaman yanında tasiyabilirsin ♡
♡♡♡♡♡ Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ♡♡♡♡♡
Kız adam zaten Göbeğine rağmen kaç kere kimlere benzetildi
İlk omuzum tuttuğunda beni acile götürdü tabi o zaman daha ben kiloda almamıştımaçıldı erkek hemşire çaktırmadan beni kesiyor ( çatlak doktor da onun yanında tshirtün tek kolunu çıkar omuzdan iğne yapacağım dedi )
Erkek hemşire eşime siz spor hocasimisiniz demezmiadamın üzerinde şu motorcularin armali tshirtü vardı ama göbek baya belliydi bence anam beni bir gülme aldı eşimde yok kocasiyim diyince bu sefer erkek hemşire morardi ve resmen kaçacak delik aradı
Bir keresinde de bir iş görüşmesine gittim eşimde beni çıkışta alırken Patron adayiyla tanıştı ordada adam demez mi siz bir dizide oynuyormusunuz diyetabi beni yine bir gülme aldı
Birde Eyüpsultan Mehteran takımında bir Abiyle tanıştık oda eşime bir 5 Cm daha uzun olsaydın senide kesinlikle aramıza alırdık dedibu arada adam 1.75
Elimi kana bulamasın ama o gobis erişin tabiaslında bazen gaz da veriyorum len sen üçgen olamazsın baklava yapamazsın diye tabi abartılı sevmem de az kas yapaydi iyidi
Tövbe de Kigece gece gel beni yol diyorsun Onun yerine 3 kaşık yoğurt ye
Birşey yememissin ciddenkuzum enerjiyi nasıl buluyorsun üstelik lütfen sağlıklı beslenmekten vazgeçme bak şimdi iyiyim dersin sonra ileride sıkıntısı çıkar mazallah kuzucugunu düşün ♡♡♡
Zorlanma bebişim nezaman müsaitsen ama ozamana birinciliğim kaçıyo baksana Meryem sultan zumbalara doymuyoValla ne deseni yeridirbu hafta da mazur görün şu ev internetin actirdigim anda hemen geriye dönük bakar laptobdan bu haftanın sonuçlarının listesini yaparım ♡♡♡♡ cepten inan çok zor oluyor
Yemeye zorluyorum kendimi, güzel dozunda yemek yiyeyim diyorum, yok, olmuyor. Zorla iki lokma koyuyorum ağzıma. Ay hurma deme, çok severimmmmmm..... diyete başlamamıştım, tabi hamileydim o zamanlar, 2 günde yarım kilo gitmişti mekke hurması ...
dediğinizi duyar gibiyim :$
Zorlanma bebişim nezaman müsaitsen ama ozamana birinciliğim kaçıyo baksana Meryem sultan zumbalara doymuyomezun olduğum zamana kadarı hesaplasan yeter
Benim tok karına o kadar çıkıyor. Vereceğim kendimi hurma diyetine :)Bende severim de okadarini yiyecek olsam kesin şekerim fırlar benimbenim açlık şekeri genelde 98 falan çıkıyordu en Son ama mehil var diye dikkat ediyorum
Malum herşeyin fazlası da zarar ama güzel bir alternatif tatlı ihtiyaci için ♡
O zaman söz 2 haftalık yapıyorummalum geçen cuma hazitlayamamistim
Enselerinde sivilce var bir türlü geçmedi alerji testi yapalım dedi doktor bakalım Mart ayında belli olucak çocuklar hasta olmasa keşke biz olsak onların yerine gece uykusundan uyanıyor oğlum kaşıntdan üzülüyorum haliyleKurabiyelere yüz vermedigin için tebrik ederim gülüm. Çocuğunun belli bir rahatsızlığı var mı? Benim oğlum ürtiker olmuştu zor dönemdi o yıllar. Kendi kendine iyileşti tedavisi yoktu.
Asibecim artık evresinde kendine özel çorbaları yaparsın artık.Meryemcik mışıl mışıl uyusun. operim onu.
Demek benim ebim hasta olmuş kıyamam...çok geçmiş olsun. Söylemeyince haberimiz olmuyor tabi.Canim iyi dinlenmeden kalkma yerinden . Ne kursuna gidiyordun unuttum Biskuvi çikolatada nasıl bir moral var anlamıyorum. Ben yanaklarından öpeyim bak nasıl gülmeye başlarsin İyi bak canım kendine.
Geçmiş olsun Hilalcim. Sabah sabah biz Antepliler ciğer dürümü, nohut dürümü, beyran(et çorbası) lahmacun yeriz de ama turşu kavurmasının kahvaltida yenildiğini bilmiyordum. Ekside olmana çok sevindim.
İyiyiz mavişim. Salondan yeni geldim. Zumbayla bütün stresi attım geldim. Eşim de hiç bakmıyor yüzümeşirinlikler yapicam ama nerdeee. Fenerbahçe Zenit maçı her şeyden önemli....neyse devre arası oldu
İyim canım sen nasılsın etiket yaptım serenalar ve seni nasılsınız diye görmediniz herhalde diye düşündüm ayy valla bıktım şu 70li rakamlardan 60ları görmek istiyorum inş hep birlikte vericez zaten hedeflerimiz aynıHoşgeldin nasılsın görüşmeyeli? Ben az daha verdim yavaş yavaş gidiyor. Acelem yok dermişimben de 75 bandıdayım 65 olmak istiyorum benzer durumdayız da senin çok acelen var tarih belli
Benim saflığımdan dolayı alerji testi geçikti Banu ablaSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana ♡ Büyük kız eve geldi de onun internetine ortak oldumgerçi dünden beri söyleniyor bana sen iyice internet bağımlısı olmuşsun diye dedim banane banane kizlara bakmam lazım Ergen ergen davrama bana kız diyor gülerek
Bugün evdekiler gönderdikten sonra bir güzel abdest alıp oturup okuyabildigim kadar Kuran okudum ♡♡♡♡♡
( Yasin, Tebareke, Amme, Duhan ve Fetih + bir kaç dua ♡♡♡ )
Kızlar inanılmaz iyi geldi Size anlatamamFırsat oldukça okumaya çalışıyordum zaten ama artık daha sık okumaya karar verdim ondan sonra da içimi daraltsin bakalım bir şeyler
Hemen bende ekliyorum gerçi ben kullanmıyorum bu ara birde komple sıfırlama istiyorum da tek tek bütün resimleri silmek de ayrı bir iş ama şu internet bir bağlanın onuda bir kaç gün uğraşıp hallederim
Anammmm bende bunu ilk fırsatta denemem lazım hem tatlı hem sağlıklı daha ne olsun ♡ Ellerine sağlık
Helal sana ♡ aklında bulunsun spor sonrası içilen Filtre Kahve yada Türk Kahvesi kas ağrıları yok ediyor
Bu arada evdekilere çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü
Aksilik olmasaydı iyidi ama vardır bunda da bir hayır ♡
2 sarmaya kalmak bile başarı canımAfiyet olsun ♡♡♡
Aaaa onuda hemen bir inceliyeyimhele bir de diyete uygunsa daha ne olsun ♡♡♡♡
Benim saflığımdan dolayı alerji testi geçikti Banu ablasen nasılsın görüşmeyeli üçlü rakamlardan iniceksin inş en kısa zamanda kaptancım
salı menü
Kahvaltı 2yumurta sucuklu peynir ceviz çay
Ara çay 3sarma
Ara yeşil çay ve 2ceviz 1gün kurusu
Akşam 1kase tavuk çorbası 4yk ciğer 1kase yoğurt
1.5lt su
30dk yürüyüş yağmur yağdı oğlumda vardı geri döndüm eve şimdi yeşil çay içerim
Salı menum:
Kahvalti:
1kupa yesil cay
1 rafadan yumurta
1 dilim kepekli ekmekden peynirli tost
3 zeytin
Cay
Oglen:2 kucuk kase nar salatasi,cay
16:30 da 1 sade turk kahve
Aksam
1 kase yogurt corbasi
2 kofte,5 catal firin patates
Yarın güzel bir menü istiyorum...kaptanım da tamam derse götür canım. Bı tane de benim için ye..Aldım cevabımı 3 ten yarıma düştümhangi akla hizmet 3 tane sordum bilmiyorum,gözüm dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?