- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Günümüz aydın,
Dilimiz saygın,
Ölenlere rahmet,
Kalanlara sağlık olsun.
Nasılsınız bakalım? :)
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabah da uyandım erken ama çok fazla uykum var halaGece kaç kere uyandım sağ olsun eşim yorgani çekip beni açıkta biraktikca
Bugün şükür bir şey yok evdeyimfırsat o fırsat saçlarımı dip boyasını aradan cikarip kendimi biraz bakıma alayım
Yarın veli toplantısı varmış sabah eeee birde yüzme var yine o yüzden fırsat bulamayabilirim onlara
Harika bir menü canım ♡ Afiyet olsun
Allah yardimciniz olsuncidden insanlarda hiç edep saygı kalmamış
Benim eskiden karşımda kısa süreliğine bir komşu vardı anam evlere şenlik
Hatun hesapta nisanlisiyla gelip evi tutmuş ev sahibine de yaza düğün yapacağız demiş. Adamcağız iyi aile kızı diye vermiş hatta çalıştığı yerin patronu da kefil olmuş
Meğer hatunun kefil olan patronu hatunun dostuymuş
Üstelik gelen sesler öyle böyle değildiapartmanda üst katta oturan genç bir kızımız var valla kapısına dayanıp ağzına geleni saydırdi hatta Annesi Babası engel olmaya çalıştılar ilk zamanlar ama kız valla hiç geri durmadı resmen küfürü bastı len mecbur değilim senin pisliklerini duymaya diye
Baska başka adamlara gelince bizimki de isyan ettien Son adamın biri sarhoş kafayla bizim kapıya gelince bizimki resmen adamla kavga etti ve en sonunda ev sahibine durumu ilettik de anında çıkardı onları daireden de kafamızı dinledik ♡ yerine gelenlerden var mı yok mu belli değil
Sizde olmadı şikayet edin çok fazla gürültü yapıyorlar diyeayrı evde de olsa çevreyi heleki o şekilde rahatsız etmeye hakları yok
Eşim annesine hayatta öyle bişey demez büyülümü efsunlumu nedirmum gibi dikilir,kadının kocası evde yatıyo ama benim eşimi arıyo hadi birlikte işyerine gidelim kalk hala ne bekliyosun diyo 06.30 da hemde bi ara iyce abarttı 05.30 larda arıyodu yeminle,uyku tutmuyo eşimi arıyo delirtecek beni,bide eşim diyoki annem sabahları ararken senden çekiniyo rahatsız mı ediyorum aceba diye diyo yok canııım biz robotuz ne rahatsızlığı ara sen 7/24 açığız
Şükür yiyor, dün bayağı ateşlenmişti, ilaç verdim, düşürdü, rahatsızlığından dolayı uyuyamadı, gece 2'ye kadar uyanıktık. Sabah 6'da kalktık, acıkmışız, hafif ateşi var, ama kıpır kıpır maşallah, yanına uzanayım, foruma bakayım diyorum, rastgele parmaklıyor telefonu :)ovulasyon zımbırtısıyla uğraşıyorum. tabi benim kafa geç bastığı için anlamaya çalışıyorum. oda da iş yapıyorlar benim arkam dönük ovulasyon inceliyorumpek de anladığım söylenemez ama. senin beb nasıl oldu yemek yiyebiliyor musun??
Şükür yiyor, dün bayağı ateşlenmişti, ilaç verdim, düşürdü, rahatsızlığından dolayı uyuyamadı, gece 2'ye kadar uyanıktık. Sabah 6'da kalktık, acıkmışız, hafif ateşi var, ama kıpır kıpır maşallah, yanına uzanayım, foruma bakayım diyorum, rastgele parmaklıyor telefonu :)
Benim de dilimin çeşitli yerlerinde yara oldu, ısıra ısıra, balon gibi şişti, konuşamıyorum, yemek yiyemiyorum, yutkunmakta bile zorluk çekiyorum. Şeker koydum, inmedi bile. Eşimle ergen ergen mesajlaşıyoruz, konuşmak varken
Valla sanki sana solenmis gibi anlatmissin.bida oku bakAnlamadin herhalde cnm konuyu kimse bana bisey demedi ben komsumdan sikayetci oldum size dert yandim
Suyla macun olana kadar mı, yoksa direk mi süreceğiz karbonatı? Diş belirtileri, yani ağız sulanma, elini somurma, tuttuğunu ağzına götürme, kucaktayken ısırmaya yalamaya çalışma vesaire var gibi de, erken çıkar mı dişler, henüz 4 buçuk aylık. Bende de egzama başlangıcı var, hiçbiryerimiz sağlam değilooyy kuzucuk kıyamam ona. acaba diş belirtisi mi bu ateş?? benim oğlan 9 aylık çıkarmıştı ve ilk defa o zaman ateşlenmişti.
çok afedersin köpük köpük ishal olmuştu. abi ilk bebe ilk hastalık şok olmuştum elim ayağıma dolanmıştım. birkaç gün sonra ağzına su verirken tıkır tıkır ses geldi. baktım dişi çıkmış miniğimin.
bu arada aşk tazelemiş olursunuz ne güzel mesajlaşınağız yarasına karbonat iyi gelir sürüver. bir de dut suyu iyi gelir. geçmiş olsun cnm
Kirmizi dut receli veya surubu iyi gelir.gecmis olsun bu aradaŞükür yiyor, dün bayağı ateşlenmişti, ilaç verdim, düşürdü, rahatsızlığından dolayı uyuyamadı, gece 2'ye kadar uyanıktık. Sabah 6'da kalktık, acıkmışız, hafif ateşi var, ama kıpır kıpır maşallah, yanına uzanayım, foruma bakayım diyorum, rastgele parmaklıyor telefonu :)
Benim de dilimin çeşitli yerlerinde yara oldu, ısıra ısıra, balon gibi şişti, konuşamıyorum, yemek yiyemiyorum, yutkunmakta bile zorluk çekiyorum. Şeker koydum, inmedi bile. Eşimle ergen ergen mesajlaşıyoruz, konuşmak varken
Teşekkürler :)Kirmizi dut receli veya surubu iyi gelir.gecmis olsun bu arada
Benim yigenimde 4 aylikken cikarmisti.yani olurmu olur ama belli olmaz yinede.baska bi mikropta kapmis olabilir.ama gecer inslalah sikayetleriniz tez zamandaSuyla macun olana kadar mı, yoksa direk mi süreceğiz karbonatı? Diş belirtileri, yani ağız sulanma, elini somurma, tuttuğunu ağzına götürme, kucaktayken ısırmaya yalamaya çalışma vesaire var gibi de, erken çıkar mı dişler, henüz 4 buçuk aylık. Bende de egzama başlangıcı var, hiçbiryerimiz sağlam değil
Inşallah :)Benim yig
Benim yigenimde 4 aylikken cikarmisti.yani olurmu olur ama belli olmaz yinede.baska bi mikropta kapmis olabilir.ama gecer inslalah sikayetleriniz tez zamanda
Yara bebekteyse 1 çay kaşığı karbonatı 1 çay bardağı suya dök karıştır diline sür emzik biberon kaynat sür onlarada emiyorsa memene de sür. Çünkü döngü halinde geçiyor birbirine.Suyla macun olana kadar mı, yoksa direk mi süreceğiz karbonatı? Diş belirtileri, yani ağız sulanma, elini somurma, tuttuğunu ağzına götürme, kucaktayken ısırmaya yalamaya çalışma vesaire var gibi de, erken çıkar mı dişler, henüz 4 buçuk aylık. Bende de egzama başlangıcı var, hiçbiryerimiz sağlam değil
Günaydın,heyheylerim üstümde benimde,karga kahvaltısını etmeden kv eşimi arıyo ya çıldırıyorum gözünü açıyo aklına oğlu geliyo bizimde bi hayatımız var demi bu ne saygısızlık
Aa ishallikte var. Durun heyecanlandım şimdiYara bebekteyse 1 çay kaşığı karbonatı 1 çay bardağı suya dök karıştır diline sür emzik biberon kaynat sür onlarada emiyorsa memene de sür. Çünkü döngü halinde geçiyor birbirine.
Sendeyse direkt toz halinde al sür yara bölgelerine.
Bu diş belirtilileri 2-3 aylıkken başlıyor işte. Ama ateş ishal son anda oluyor. Erken çıkan bebeler var olabilir. Karbonat pastalara atılan cnm
İnan canım var böyle şeylerAyyyy bizim bi tanidik vardi kvsiyle altli ustlu oturuyorlardi anneme anlatmis o da gece 12 de 1 de ben oglumu ozledim diye kapilarina dayanimiyormus dedim torununumu ozluyormus (bendeki iyi niyete bak) annemde yooookkkk oglunu ozluyormus dedi bende .... abiyimi emin misin dedim evet dedi. O kadinida taniyorum Allah Allah desim o teyze nasil yapar bunu hic konduramadim dedim daha neler duycaz bakalim. Daha sonra is nedeniyle ev tasidilarda kizcagiz rahat etti
Benim yeğenimde 4 aylık çıkardı yani diş olabilir tabi,kızım 8 aylık çıkardı ama bebeklerin bi dönem böyle elleri hep ağzında ve salyalı dönemi oluyo dişte çıkarmıyolar.Suyla macun olana kadar mı, yoksa direk mi süreceğiz karbonatı? Diş belirtileri, yani ağız sulanma, elini somurma, tuttuğunu ağzına götürme, kucaktayken ısırmaya yalamaya çalışma vesaire var gibi de, erken çıkar mı dişler, henüz 4 buçuk aylık. Bende de egzama başlangıcı var, hiçbiryerimiz sağlam değil
Hadi kalk yatma işe gidelimNe diyomuss
Şükür yiyor, dün bayağı ateşlenmişti, ilaç verdim, düşürdü, rahatsızlığından dolayı uyuyamadı, gece 2'ye kadar uyanıktık. Sabah 6'da kalktık, acıkmışız, hafif ateşi var, ama kıpır kıpır maşallah, yanına uzanayım, foruma bakayım diyorum, rastgele parmaklıyor telefonu :)
Suyla macun olana kadar mı, yoksa direk mi süreceğiz karbonatı? Diş belirtileri, yani ağız sulanma, elini somurma, tuttuğunu ağzına götürme, kucaktayken ısırmaya yalamaya çalışma vesaire var gibi de, erken çıkar mı dişler, henüz 4 buçuk aylık. Bende de egzama başlangıcı var, hiçbiryerimiz sağlam değil
Bonus bence bir süre uzak dur davet ve doğum günü gibi organizasyonlardna. ben diyetteyken hiç kimseyi yemeğe çaya davet etmedim. ben de gitmedim. sadece anneme gitti onda da kaçarım yoksa yemek yemedim sütlü tatlı kahve falan yedim. ben galip gelincede kendime uygun yemeklerden yedim. baya sert olmak gerek diyette. yoksa yol uzuyor ve motivasyon dağılıyor. hemşerim senin menülere yorum bile yapmıyorum. çünkü ne kadar dirayetli olduğun aşikar. utanırım yorum yapmaya
Neden? Menü yazabilince belli kimseler yorum yapamaz falan mı diyorum?
Böyle bi sorun yok cidden öyle anlamayın herkesin amacı belli kimsenin yorumuna lafım yok sağolsun herkes.
Tesekkür ederim bitanem. 60 'ta mezun olasım geliyor böyle dediğinde. Salonda hocam da buna benzer bir şeyler söyledi. Kaslanmışım bayağı.heee demeyi unutmuşum.Elhan fotona bakmıştım da böyle oldum
kız sen manken olmuşsun yaaaa. fotoyu koyup kaç kilo gösteriyorum desen 50 derdim net. MaşAllah cnm azmin devam olsun inş.
Çok şükür iyiyim. İşler güçler yaşayıp gidiyoruz. Umarım sen de iyisindir.Günümüz aydın,
Dilimiz saygın,
Ölenlere rahmet,
Kalanlara sağlık olsun.
Nasılsınız bakalım? :)
Bonus'a bak hele mesajimı sahiplenmiş.ay ben annlamadım mesajını bonuscan?? o hemşerim kısmından sonrası meryem içindi. ikimzde Antepliyiz ya ona dedim ben
Eşim annesine hayatta öyle bişey demez büyülümü efsunlumu nedirmum gibi dikilir,kadının kocası evde yatıyo ama benim eşimi arıyo hadi birlikte işyerine gidelim kalk hala ne bekliyosun diyo 06.30 da hemde bi ara iyce abarttı 05.30 larda arıyodu yeminle,uyku tutmuyo eşimi arıyo delirtecek beni,bide eşim diyoki annem sabahları ararken senden çekiniyo rahatsız mı ediyorum aceba diye diyo yok canııım biz robotuz ne rahatsızlığı ara sen 7/24 açığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?