Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günümüz aydın,
Dilimiz saygın,
Ölenlere rahmet,
Kalanlara sağlık olsun.

Nasılsınız bakalım? :)

ovulasyon zımbırtısıyla uğraşıyorum. tabi benim kafa geç bastığı için anlamaya çalışıyorum. oda da iş yapıyorlar benim arkam dönük ovulasyon inceliyorum pek de anladığım söylenemez ama. senin beb nasıl oldu yemek yiyebiliyor musun??

Gunaydin kizlarr
Sabah meryemin sesi cikmadi emineyi okula gonderdikten sonra zeynebin yanina yattim. O da onla yatiyom diye ses etmemis 10 bucuga kadar uyudum aralarda uyansamda iyi geldi valla

Bizimki ev sahibi cnm kiraci degil. Yazin kendi apartmanimdaki komsularla toplanmistik muhabbet ediyorduk (6haneyiz biz kucuk bir aileyiz) 1. Katta oturan bekar kiz arkadas acti konuyu arkadaki yeni gelen gelini taniyon mu diye. Istemsizce gulmeye basladim neden sordugunu anladim diye. Dediki bi ara bardagi alip duvarlarina atasim geldi. Kocasida biraz belali bi tipmis herhalde oyle soyledi. Dedi kadinla konussak gider kocasina anlatir kapimiza dayanir vs

Ayyyy bizim bi tanidik vardi kvsiyle altli ustlu oturuyorlardi anneme anlatmis o da gece 12 de 1 de ben oglumu ozledim diye kapilarina dayanimiyormus dedim torununumu ozluyormus (bendeki iyi niyete bak) annemde yooookkkk oglunu ozluyormus dedi bende .... abiyimi emin misin dedim evet dedi. O kadinida taniyorum Allah Allah desim o teyze nasil yapar bunu hic konduramadim dedim daha neler duycaz bakalim. Daha sonra is nedeniyle ev tasidilarda kizcagiz rahat etti

Şükür yiyor, dün bayağı ateşlenmişti, ilaç verdim, düşürdü, rahatsızlığından dolayı uyuyamadı, gece 2'ye kadar uyanıktık. Sabah 6'da kalktık, acıkmışız, hafif ateşi var, ama kıpır kıpır maşallah, yanına uzanayım, foruma bakayım diyorum, rastgele parmaklıyor telefonu :)
Benim de dilimin çeşitli yerlerinde yara oldu, ısıra ısıra, balon gibi şişti, konuşamıyorum, yemek yiyemiyorum, yutkunmakta bile zorluk çekiyorum. Şeker koydum, inmedi bile. Eşimle ergen ergen mesajlaşıyoruz, konuşmak varken

ooyy kuzucuk kıyamam ona. acaba diş belirtisi mi bu ateş?? benim oğlan 9 aylık çıkarmıştı ve ilk defa o zaman ateşlenmişti.
çok afedersin köpük köpük ishal olmuştu. abi ilk bebe ilk hastalık şok olmuştum elim ayağıma dolanmıştım. birkaç gün sonra ağzına su verirken tıkır tıkır ses geldi. baktım dişi çıkmış miniğimin.

bu arada aşk tazelemiş olursunuz ne güzel mesajlaşın ağız yarasına karbonat iyi gelir sürüver. bir de dut suyu iyi gelir. geçmiş olsun cnm

Suyla macun olana kadar mı, yoksa direk mi süreceğiz karbonatı? Diş belirtileri, yani ağız sulanma, elini somurma, tuttuğunu ağzına götürme, kucaktayken ısırmaya yalamaya çalışma vesaire var gibi de, erken çıkar mı dişler, henüz 4 buçuk aylık. Bende de egzama başlangıcı var, hiçbiryerimiz sağlam değil

Kirmizi dut receli veya surubu iyi gelir.gecmis olsun bu arada

Benim yig
Benim yigenimde 4 aylikken cikarmisti.yani olurmu olur ama belli olmaz yinede.baska bi mikropta kapmis olabilir.ama gecer inslalah sikayetleriniz tez zamanda

Yara bebekteyse 1 çay kaşığı karbonatı 1 çay bardağı suya dök karıştır diline sür emzik biberon kaynat sür onlarada emiyorsa memene de sür. Çünkü döngü halinde geçiyor birbirine.
Sendeyse direkt toz halinde al sür yara bölgelerine.
Bu diş belirtilileri 2-3 aylıkken başlıyor işte. Ama ateş ishal son anda oluyor. Erken çıkan bebeler var olabilir. Karbonat pastalara atılan cnm

Aa ishallikte var. Durun heyecanlandım şimdi

İnan canım var böyle şeyler daha önce burda yine anlatmıştım,yaz tatilinin bi kısmında benim memlekete gittik daha ertesi gün annesi "oğlum sensiz duramıyorum haberin olsun" diye aradı evlenmeden önce böyle değildi ne olduysa evlenince oldu deli mi ne benden kıskanıyo

Benim yeğenimde 4 aylık çıkardı yani diş olabilir tabi,kızım 8 aylık çıkardı ama bebeklerin bi dönem böyle elleri hep ağzında ve salyalı dönemi oluyo dişte çıkarmıyolar.

Hadi kalk yatma işe gidelim 6 buçukta işte napsın bu adam hemde senin ne işin var o saatte,oğluşuna kahvaltı hazırlıyo orda,sırf onla vakit geçirmek için sabahın nurunda peşine düşüyo

Gecmis olsun cnm.
Dis icin cok erken degil bu donemdede cikarabiliyorlar. Benimkide 4 aylikken elleri agizda ve salyalar akitmaya basladi su an 5 ay 10 gunluk kakasi ishale donmeye basladi sanirim yakinda bizim diste gelecek

Neden? Menü yazabilince belli kimseler yorum yapamaz falan mı diyorum?

Böyle bi sorun yok cidden öyle anlamayın herkesin amacı belli kimsenin yorumuna lafım yok sağolsun herkes.

Neden? Menü yazabilince belli kimseler yorum yapamaz falan mı diyorum?

Böyle bi sorun yok cidden öyle anlamayın herkesin amacı belli kimsenin yorumuna lafım yok sağolsun herkes.

ay ben annlamadım mesajını bonuscan?? o hemşerim kısmından sonrası meryem içindi. ikimzde Antepliyiz ya ona dedim ben

heee demeyi unutmuşum. Elhan fotona bakmıştım da böyle oldum
kız sen manken olmuşsun yaaaa. fotoyu koyup kaç kilo gösteriyorum desen 50 derdim net. MaşAllah cnm azmin devam olsun inş.
Tesekkür ederim bitanem. 60 'ta mezun olasım geliyor böyle dediğinde. Salonda hocam da buna benzer bir şeyler söyledi. Kaslanmışım bayağı.

Günümüz aydın,
Dilimiz saygın,
Ölenlere rahmet,
Kalanlara sağlık olsun.

Nasılsınız bakalım? :)
Çok şükür iyiyim. İşler güçler yaşayıp gidiyoruz. Umarım sen de iyisindir.

ay ben annlamadım mesajını bonuscan?? o hemşerim kısmından sonrası meryem içindi. ikimzde Antepliyiz ya ona dedim ben
Bonus'a bak hele mesajimı sahiplenmiş.o benim bir kerem...

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Büyük kız staja döndü de hemen internetine ortak oldum
Yine bugün kendimle uğraştım Öz bakimim sonra birde saçımı boyadım ♡ şükür ilk kez kendim boyadifğim halde güzel oldu Normalde Arkadaşıma boyatiyordum da bu kez ugrastirmak istemedim

Hakikaten OHA yani Seninki maşallah abartmış

Hayırlı akşamlar arkadaşlar menüm sabah 1 omlet yarım tb 2 ceviz ikindi tarhana bi kase bi omlet fırın sebze yarım porsiyon
Üç ceviz bi kaşık leblebi iki 3 kaysı bitki çayları su bi litre civarı henüz spor bi saat Step yarım saat bölgesel fitnes yarım saatten fazla yürüyüş
Ha bide arada sade kahve içtik ikramdı zemzem ve bi hurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…