Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oh oh Allah kabul etsin canım çok iyi benim iftarda da etli yaprak sarma,biraz pirinç birazda bulgur pilavı(dün ve önceki günden kalma),yayla çorbası var yanına da salata ve yoğurt olur
Afiyet olsun cnm ben de dondurucudan sarma cikardim pisircem ama ben yemicem kizlarla esime pisireyim dedim degisiklik olsun.
Hadi menunu yorumlayayim. Ne kadar etli olsada sarmada pirinc ya da bulgur var, yayla corbasinda pirinc var bir de uzerine azar azarda olsa pirinc ve bulgur pilavi var. Bilmem anlatabildim mi

Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki

Biliyorum kuzum ben burda yarışırken asla ağzıma koymadım pirinç ama şimdi ufaktan yiyorum bulgur bana pirinç pilavı eşime, çorba pirinçli değil yarmalı, sarma da pirinç yok sırf etten yapıyorlar burdakiler yani çok az pirinç koyuyorlar ama ben onuda koymadım

*****8. TAKIM 613.ETAP *****

mavimli ( 75.8 / 75.7 / 0.1 / 0.13 %)
ebideryal ( 65.7 / 65 / 0.7/ 1.07 % )
Bonus ( 107.6 / / / % )
Ucukkacikk ( 63.9 / 64.1/ 0.2 / 0.31 % )
Umutluanne83 ( 86,7 /86.6 / 0.1 / 0.12 % )
Zarpy ( 80,1 / 80 / 0.1 / 0.12 % )
HasibeG ( 97.9 / 98.5 / + 0.6 / - 0.61 % )

8. Takım Ortalaması; %

Yeni kilom 64.0 deil abla 64.1 :)

Düzeltme canım

Anasayfa kız ben seni niye hep 28 - 29 olarak düşünüyordum ki Gerci her daim çıtırsın

Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki

Bundan sonra daha iyi olacak söz hiç bir yere gitme sen

O zaman boyle yaz ki daha degisik bir menu hayal etmeyelim di mi cnm

o konuda çok haklısın. takım olmak aktif olmak demek cnm
bu arda ben ve lili de 168 boyundayız. umarm kilo almadan bekleriz seni de yanımıza

Ben de 168im

cnm bence lili 32 falan. o başkasının yaşını mı yazdı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…