- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Afiyet olsun cnm ben de dondurucudan sarma cikardim pisircem ama ben yemicem kizlarla esime pisireyim dedim degisiklik olsun.Oh oh Allah kabul etsin canım çok iyibenim iftarda da etli yaprak sarma,biraz pirinç birazda bulgur pilavı(dün ve önceki günden kalma),yayla çorbası var yanına da salata ve yoğurt olur
Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sankiselam kızlar..
bugün misolar var..
o yüzden dün gece çılgınlar gibi temizlik yaptımtehlikeli yiyecekler hazırladım.
bitti mi bitmedi...... öğle arası evimin ufak tefek eksiklikleri vardı onları aldım. bugün miting vara ve her yer kapalı eve nasıl gideceğim kara kara düşünüyorum..
neyse efendim fön makinem pert oldu onu da alıverdim. işe geç kalıdım ama ayağımda derman kalamsdı. daha eve gidip bir iki şey daha hazırlayacağım ve son bir süpürge açacağım.
Allah bana güç kuvvet versin.
size gelince zayıfladınız herhalde. bildirimler yok menüler yok!
Birbardakcay cnm ben gruba geldiğimde 3 kişi falandık herhalde maviş taşınma telaşındaydı adapte olamıyordu kaptanım sakatlık yaşadı katıamıyordu bir iki kişi bildirim yapıyorduk. bence benim bildirimlerim süperdi. sonr abir arkadaş adapte olamıyorum burda diyip gitti. bence gittiği yerde de çok adapte değildi. yani iş içinde bitiyor. kafa hazırsa kimseyi tınlamıyorsun. gitmek istersen gönül koyulmaz kesinlikle ama ben senin bu işi kafanda bitirdiğine eminim menülerin harika..
Afiyet olsun cnm ben de dondurucudan sarma cikardim pisircem ama ben yemicem kizlarla esime pisireyim dedim degisiklik olsun.
Hadi menunu yorumlayayim. Ne kadar etli olsada sarmada pirinc ya da bulgur var, yayla corbasinda pirinc var bir de uzerine azar azarda olsa pirinc ve bulgur pilavi var. Bilmem anlatabildim mi
Biliyorum kuzum ben burda yarışırken asla ağzıma koymadım pirinç ama şimdi ufaktan yiyorumAfiyet olsun cnm ben de dondurucudan sarma cikardim pisircem ama ben yemicem kizlarla esime pisireyim dedim degisiklik olsun.
Hadi menunu yorumlayayim. Ne kadar etli olsada sarmada pirinc ya da bulgur var, yayla corbasinda pirinc var bir de uzerine azar azarda olsa pirinc ve bulgur pilavi var. Bilmem anlatabildim mi
Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki
62 kilo musun bu boya masallaho konuda çok haklısın. takım olmak aktif olmak demek cnm
bu arda ben ve lili de 168 boyundayız. umarm kilo almadan bekleriz seni de yanımıza
Yeni kilom 64.0 deil abla 64.1 :)
Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki
Biliyorum kuzum ben burda yarışırken asla ağzıma koymadım pirinç ama şimdi ufaktan yiyorumbulgur bana pirinç pilavı eşime, çorba pirinçli değil yarmalı, sarma da pirinç yok sırf etten yapıyorlar burdakiler yani çok az pirinç koyuyorlar ama ben onuda koymadım
o konuda çok haklısın. takım olmak aktif olmak demek cnm
bu arda ben ve lili de 168 boyundayız. umarm kilo almadan bekleriz seni de yanımıza
*****8. TAKIM 613.ETAP *****
mavimli ( 75.8 / 75.7 / 0.1 / 0.13 %)
ebideryal ( 65.7 / 65 / 0.7/ 1.07 % )
Bonus ( 107.6 / / / % )
Ucukkacikk ( 63.9 / 64.1/ 0.2 / 0.31 % )
Umutluanne83 ( 86,7 /86.6 / 0.1 / 0.12 % )
Zarpy ( 80,1 / 80 / 0.1 / 0.12 % )
HasibeG ( 97.9 / 98.5 / + 0.6 / - 0.61 % )
8. Takım Ortalaması; %
Düzeltme canım
Anasayfa kız ben seni niye hep 28 - 29 olarak düşünüyordum kiGerci her daim çıtırsın
Bundan sonra daha iyi olacak sözhiç bir yere gitme sen
O zaman boyle yaz ki daha degisik bir menu hayal etmeyelim di mi cnm
Ben de 168im
Butun 168 ler burda toplanmis
60li kilolar miidörtlüyoruz desene cnm. 60 lı kilolara gelince gayet iyi duruyormuşuzöğrendik. çabuk gel lütfen
dörtlüyoruz desene cnm. 60 lı kilolara gelince gayet iyi duruyormuşuzöğrendik. çabuk gel lütfen
Canim biz senle 70lerde bulusalimGeliyorum hemen zaten sunun surasinda ne kaldiki 60'a alt tarafi 38.5 kilocuk
Bonus eksiydi benden duymuş olmaFazla kaptirmisim
Bu aradaBonus bir tek senin bildirimin kaldı hadi güzel bir sonuçla gel inşallah ♡
Ona göre Son düzenlemeyi yapıp paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?