Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim biz senle 70lerde bulusalim

79.9 da 70lere kabul olur mu

Hele şükür eve girebildim ♡♡♡♡♡

Eminönü de tamam şimdi aklimdayken hemen listemi de paylaşayım sonra da aksamlik yemegimi yiyeyim

Menü de paylaşıyorum sonrasında hemen ♡♡♡

Kuzum bundan sonra nasılsa biz yapamıyoruz diye geri çekilmek yok aksine bak herkes elini yükün altına koyuyor An itibaren ♡♡♡

Özellikle sen ve ben bundan sonra birbirimizi de durtuyoruz bak ben ufaktan o moda girdim ♡ Normalde Eminönü'nde dolaşırken simit yemeden asla donmezdim ama bugün kesinlikle aklımın ucundan bile geçmedi

Çaycigim ay bi gülme geliyor böyle deyince ...

Kaçıncı haftan listeye ne zaman dahil oluyorsun ?

Haftaya caycigimizi da ekliyoruz listeye

oynakbasi34 pili takınca tartılıp kilo takibini yapalım tamammi canım.
Bak sonra Bonus seni geçer..
Siz ikiniz rakipsiniz ben öyle istiyorum

Bonuscard ile el ele verip artık şu 2li rakamları görüyoruz bak ben neyi unuttum diyordum Neyse aksam tekrar çıkacağım bulurum nasılsa

Bonuscard

Bugün cuma degilmi?

Liste tayfa nerede acaba..
Tayfa geldi bebem...anca geldim...
Kızlar yeni bir uygulamaya geçtim yapan var mı aranızda bilmiyorum. Karbonatlı su içiyorum, 1 litre kadar. Sabah kahvaltıdan önce iki bardak sonra yemeklerden önce de ikişer bardak.
Karbonat uygulaması çok sağlıklı....tansiyonu olanlar dikkatli kullanmalı....alkali diyet de diyorlar buna...
Günaydın gençler ❤ Bu sayfada herşey garipleşti menülere yorum yapma falan izne çıktı bugün de kilo bildirimi yapılmayacak sanırım
Takım yarışmada olduğunu hatirlamali bir şekilde.
Elhan abla sende ayarlardan çocuk kısmını "var" yap sende de anne yazsın bak bizde hem anne yazıyor hem de mor olmuş
Yapicim inşallah.
Aşağıdan başladığım için alıntıları cevaplamaya fazla bir şey demeyeceğim. Canım haklısın. Yalnız gemiyi terk etme...
Katiliyorum Yenama...Banu kaptanım oynağım....senin düzenli menülerin ve kilo kaybın olmadan takımımız dağılıp gidecek bak....önceliğin zayıflamak olsun artık...kaç defa tamam toparlaniyorum diyorsun önlemler alıyorsun.
Geçen hafta: 80,1
Bu hafta: 80
-100

oynakbasi34
Diyetimi asla bozmadım,regl haftası olduğu için böyle çıktı maalesef
Diloşum düzenli menü paylaşmadin...site güncellemeleri yüzünden fazla girmedin. Eksin azsa bu senin yüzünden tatlım.
Hayırlı sabahlar tartım bu hafta 65 kg geçen hafta 65700 dü
oynakbasi34 ebicim gene unutmuşsun etiketlemeyi... Güzel bir sonuç tebrik ederim.
Ben bu takımın ablasiyim. Kamera arkasında toplarim etrafı merak etmeyin. Dediğim gibi okul olmasa liste hazirlarim ama okul var....
Benim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7
Bebeğim benim...ilk zamanlar çok hızlı gidiyor sakın sonra noluyor bana deme....70 e çabuk gelirsin...ondan sonrasını da getirmeni çok istiyorum...500- 600- 700 gibi gidiyor ondan sonrası....ama gidiyor ...
Dene tabii.
Çok faydalı olduğunu söyleyen de var..

Tebrikler..

Bence de yardımcı şart..

Elhan ideal isim bu konuda .. benim oyum meryemcigime
Yenam....kaptanimiza bir posta dayak atalım... Ben yardımcı olurum tabi....ille yazilacaksa ismim yazılsın....cuma 11.30 da evden çıkıyorum ders var 16.30 a kadar gelemiyorum eve...listelerin oluşması lazım bu sürelerde....sorumluluktan kacmam ama sıkıntı yaşar kızlar benim yüzümden...
Slmlar gecen hafta 86.7
Bu hafta 86.6 adet haftasindayim,ondan galiba
Geç umudum geç...sen mantıyı ye...sonra regli suçla...
Iftar yemegimi pisirdim. Mercimek corbasi, kiymali karnibahar yemegi. Yanina 1 kasede yogurt koydum mu tamamdir.
Asibem canım kardeşim Allah kabul etsin. Güzel bir iftar sofrası... önümüzdeki cuma çok güzel eksi yazacaksın sana inanıyorum.
Aslinda gitmek istemiyorum ama takiminda soyle bir toparlanmasi lazim sanki
Gitme zaten...16 Kasım'da takımın birinden kovulunca takım aramaya başladim...en az üyesi olan çok birinci olmayan bir takım aradım....çünkü iyiydim biliyordum...gittiğim yeri canlandiririm bir faydam olur diye düşündüm...burayı seçtim...çok kötü günlerimiz de oldu , iyi günlerimiz de...biz varsak daha iyi olur. Düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum canım. İnsanlar buraya zayiflayayim diye geliyor. Zaman zaman muhabbetlere dalıyoruz ama diyet hiç konusulmayacaksa bu doğru değil tabi....öncelik evdeki iş hayatındaki problemler değil tabi...yarış halindeyiz...rakiplerimiz gece gündüz bu konuda önlemler alıyor...
60li kilolar mii benim hedefim 70
Kız 70 ne öyle... şişman şişman konuşma...
Hayırlı cumalar

Çok ihmal ettim

Kilo bildirimi

Geçen hafta 107.6
Bu hafta 106.4
Fark -1.2
% 1.11

oynakbasi34
Harika bir sonuç...umutsuz vakam nefes alıyor..artık sana yoğunlaşacağim canım.
Çaycığım ne ya
Ben de çaycim diyorum ona..yazınca Çaycuma çıkıyor...değistirmesem öyle kalacak...
Evet canım baktım 10kez degiştirme hakkı varmış birini kullanayım dedim
Seroşum....su perisi mi oldun sen.... Peri çubuğun varsa dilek hakkım da var demektir
Yenoşum okuldan yeni geldim. Bebem iyisin çok şükür
Bende aynı mesajı yazmak için girmiştim
Oku oku bitmedi....ne çene varmış...susunca tam susuyorsunuz konuşunca dur durak yok...kuzum bı ortaniz yok mu...şimdi bı saat yazarım...sonra herkes gitmiş olur...sondan başladım bu arada....lilim özledim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…