GelmişsinHayırlı cumalar
Çok ihmal ettim
Kilo bildirimi
Geçen hafta 107.6
Bu hafta 106.4
Fark -1.2
% 1.11
oynakbasi34
Gecmıs olsun banu abla şimdi okudum Rabbım hiç kimseyi evladıyla sınamasınSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar ♡
Nilüfer sağ olsun haber vermiş Size ♡ Dayanamayıp beni aradıAraba kullandığım için hemen haber veremedim ama inanılmaz rahatladik Ana kız ♡
Şükür yokmuş birsey ama okula bir müddet daha maskeyle göndereceğim test herkes yaptirsin ondan sonra rahat gitsin
Takımla ilgili herkese sonuna kadar katılıyorumMaalesef benim hayatımın aksilikleri ister istemez buraya da yansidi ama artık kendime odaklanabilirim
Daha evvel de dedim bence @meryemozcan27 aslında olması gereken kaptan
Eğer kendisi de kabul ederse ben seve seve kaptanlığı devredebilirimTabi listeleri yine seve seve ben yaparım
Sabah tartilmak istedim ama maalesef tartinin pili bitmişgerçi fena şiş hissediyorum dışarda kosturdukca şu içmedim tuvalet sorun olmasın diye
Gecen hafta aslında sinyal vermişti tartı ama işte kafa kalmamıştı
Evet canım baktım 10kez degiştirme hakkı varmış birini kullanayım dedim
Aaa aşkolsun kaptanım sen beni nasıl karıştırırsın hadi yoğunluğuna veriyorum*****8. TAKIM 613.ETAP *****
mavimli ( 75.8 / 75.7 / 0.1 / 0.13 %)
ebideryal ( 65.7 / 65 / 0.7/ 1.07 % )
Bonus ( 107.6 / / / % )
Ucukkacikk ( 63.9 / 64.1/ 0.2 / 0.31 % )
Umutluanne83 ( 86,7 /86.6 / 0.1 / 0.12 % )
Zarpy ( 80,1 / 80 / 0.1 / 0.12 % )
HasibeG ( 97.9 / 98.5 / + 0.6 / - 0.61 % )
8. Takım Ortalaması; %
Düzeltme canım
Anasayfa kız ben seni niye hep 28 - 29 olarak düşünüyordum kiGerci her daim çıtırsın
Bundan sonra daha iyi olacak sözhiç bir yere gitme sen
Şekerim amacım menü yazmak değildi sen yazınca heveslendim ondan detay vermedimO zaman boyle yaz ki daha degisik bir menu hayal etmeyelim di mi cnm
Ben de 168im
Evet evet o ben değilim ya da ben o değilimcnm bence lili 32 falan. o başkasının yaşını mı yazdı ne
İyi tatiller kolay gelsin bebişimben bugün izin aldım erken çıkıyorum ancak giderim eve. iyi tatiller hanımlar..
Aaa öylemiymişşş bende sondaki 25 i atsam mecburen yapmıştım yoksa plakalarla iş yapmamEvet canım baktım 10kez degiştirme hakkı varmış birini kullanayım dedim
Aslında muhtar senin ismini buldu ama tabiki sen demeden dememsorun yok
Çok tatlısınGeliyorum hemen zaten sunun surasinda ne kaldiki 60'a alt tarafi 38.5 kilocuk
Heheh bende o kilolardayımkiii62 kilo musun bu boya masallahsuan ben o kiloyu hayal bile edemiyorum
Aaaa soyle soyle ne buldun merak ettim dogruysa ben de itiraf ederim yalan yokAslında muhtar senin ismini buldu ama tabiki sen demeden dememtabi doğru bulduysam
Perihan mı ?Aaaa soyle soyle ne buldun merak ettim dogruysa ben de itiraf ederim yalan yok
Perihan mı ?
Pek sevgili 8.takım ehli ❤
Geçmişi hızlıca biraz okudum.
Hepinizin hakkı var yazdıklarınız da bu ara en sorumsuz olarak bir adım öne çıkıp özür diliyorum önce.
Kilo verme süreci benim için ve yüksek kilodaki herkes için sadece diyet yap ver değil daha içsel bir sorun.
Yıllarımın gittiği bir sorun, içine düştüğüm bir çukur hatta.
Beden şişmanladıkça kalpte aynı oranda incelip hassaslaştı...kırılıp dökülüyor hemen..hasar çok...
Adapte olmak odaklanmak çok zor oluyor.
Ama bir sefer odaklanınca ben neler yapabilceğimi çok iyi biliyorum.
Kendime inanıyorum daha çok inanmak güvenmek istiyorum.
Gün atlamadan menü yazacağım bana düşeni yapacağım inşallah.
Takım yönetimi konusunda herkes elini taşın altına sokmalı.
Bu konuda da bana ne düşerse yapmaya hazırım.
oynakbasi34
Çaycigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?