Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elhan ablacim sagol mesajin icin yok gitmiyorum bir yere insallah bu takimin benim gibi caylara ihtiyaci var beraber canlandiririz takimi evet cok cabuk gitti haftaya umudum yok suanda 2 2 haftalara bolseydi vucudum daha mutlu olurdum heralde. Ya 70 hedef yapmakla hata mi yapiyorum en son o kiloyu ne zaman gordugumu bile hatirlamiyorum.gecen sene 73.7ye dustum onun asagisini asir oldu gormedim valla

70 hata senin için ...bu azimle 60- 65 e düş....sonra 70 e yaklaşsan da üzülmezsin. Gitmeyelim bir yere...mezun oldum gene gitmedim ...alistik birbirimize. Durteriz arkadaşları beraber.

Hemen duzeltiyorum Ayşem ♡

Aklimdayken bugün ki menümüde paylaşayım;

Sabah erkenden uyanır uyanmak çıkmak zorunda kalınca kahvaltıya fırsat olmadı

Sabah ; 08.00de
1 termos bardakta filtre kahve ( sade )

Ara 11.00de
1 ufak ayran

Ara 13.00de
1 büyük Ayran

Akşam; 18.00da
2 kepçe çorba
1 büyük kase bol yesillikli salata
1 kase chiali yoğurt

Gün içinde 1.5 litre su içtim
Yatan kadar 1.5 daha olur

85 dakika yürüyüş

Veririz beraber ben de çok zamandır 60ları göremedim. 75 76 77 bandına takılı kaldım.

Hesapta yeşil çay icecektim yok onu yapayım bunu yapayım derken ancak fırsat oldu Hadi kapın çayları kahveleri de gelin kizlar oturup hoş sohbet edelim Takımı canlandırmak adına eski sıkı günlere dönelim ♡♡♡♡

Kızlar ben tekrar listelere dönelim diyorum yani menü ve spor takibi yapalım

Sizlere de uygunsa her Liste için biri gönüllü olsun derim ben hatta her hafta bu gönüllüler değişsin ki takımdaki herkes 1 hafta da olsa Liste yapmış olsun Ne dersiniz
Tabi her gün menü paylaşımı harici herkes herkesin menüsüne ufak da olsa bir fikir versin ♡
Birde her hafta en azından 1 tane sağlıklı menü önerisinde bulunsun herkes Elhan in şu sağlıklı antin kuntin kurabiyeleri tarzinda da olabilir salata tarzında da
Değişik kahvaltı önerileri de olur

Black tea aldım şimcik tutku kek falan yiyolar nasıl pis kokuyor

Liste öncesi gün ortak şeylerde yiyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…