Kızlar az olmuş diye kızmış menune ama ben niyeyse sevindim. Manyak mıyım neAklimdayken bugün ki menümüde paylaşayım;
Sabah erkenden uyanır uyanmak çıkmak zorunda kalınca kahvaltıya fırsat olmadı
Sabah ; 08.00de
1 termos bardakta filtre kahve ( sade )
Ara 11.00de
1 ufak ayran
Ara 13.00de
1 büyük Ayran
Akşam; 18.00da
2 kepçe çorba
1 büyük kase bol yesillikli salata
1 kase chiali yoğurt
Gün içinde 1.5 litre su içtim
Yatan kadar 1.5 daha olur
85 dakika yürüyüş
Bak işte beklediğim cevap da yazılmış...ön teker nereye giderse arka tekerler yani biz de oraya gideriz. Yanlış yola girme bak...Dışarda saçma sapan bir şey yiyecegime ayranla gecistireyim dedim
Şükür rahatsızlık vermediama tabi bundan sonra daha düzgün olacak
Mavişim menü nerede tatlım....gözümden kaçtı mı acaba...Veririz beraber ben de çok zamandır 60ları göremedim. 75 76 77 bandına takılı kaldım.
Takım canlandı yerinde duramıyor. Hevesimiz kursağımizda kalmasın da...Hesapta yeşil çay icecektim yok onu yapayım bunu yapayım derken ancak fırsat olduHadi kapın çayları kahveleri de gelin kizlar oturup hoş sohbet edelim Takımı canlandırmak adına eski sıkı günlere dönelim ♡♡♡♡
Menüler benim....takip ederim. Spor takip edemiyorum ..bu dönem hafta sonu da derslerim var....az bı yoğunlaştim.Kızlar ben tekrar listelere dönelim diyorum yani menü ve spor takibi yapalım
Sizlere de uygunsa her Liste için biri gönüllü olsun derim benhatta her hafta bu gönüllüler değişsin ki takımdaki herkes 1 hafta da olsa Liste yapmış olsun Ne dersiniz
Tabi her gün menü paylaşımı harici herkes herkesin menüsüne ufak da olsa bir fikir versin ♡
Birde her hafta en azından 1 tane sağlıklı menü önerisinde bulunsun herkesElhan in şu sağlıklı antin kuntin kurabiyeleri tarzinda da olabilir salata tarzında da
Değişik kahvaltı önerileri de olur
İyyyyk mutsuzluk veren her şey cisss....nimet şimdi yanlış bir şey de yazmayım....kaçamaksiz hayat daha keyifli bence....Black tea aldım şimciktutku kek falan yiyolar nasıl pis kokuyor
Çaycim menün çok güzel. Adamimsın...gurur duyuyorum seninle....Menumu paylasayim
11.15
Mercimek krebi arasi peynir maydanoz roka
15.00
1 elma
Sade kahve
17.45
Yumurtali pirasa kavurma
3 izgara kofte
Yarim bardak kefir
19.00
Yesil cay
3lt su
75 squat
Her konuda sıkıştıralim kaçacak yerimiz kalmasın.Menu ve spor takibi iyi olur ozellikle spor icin birileri sıkıştırsa super olur
Ebim şurada mezuniyete ne kaldı....çabuk geleceksin gibi his var içimde...tatlimmmmmmmHayırlı geceler menüm
Sabah 8.30 da bi kase acılı yeşil mercimek çorba iki kk peynir yarım dlm ekmek yarım lokma böreği tadına baktım iki yumurta
Akşam 17,30 da bi dolu kase brokoli çorbası baharatlı, küçük bi parça kuzu haşlama sebzesiyle bi dlm ekmek
Spor plates bi saat su çok içemedim arada kahve elma sirkeli su bitki çayları yatmadan yarım elma yiyebilirim
Sırf lilim mutlu olsun diye böyle bir karar aldık .....demeyi ne çok isterdim....ama yok tamamen duygusalAyy şükür eskisi gibi menüler gelmeye başlamış çok mutlu oldum
O iki gün hiç karbonhidrat almasak süper olur.Dayanabilsem iki günlük detoks lar yapsak Çarşamba ve perşembe birlikte olunca belki daha kolay dayanırız
Katiliyorum bebeğim.Abla detokslar 3 ayda bir yapılmalıymış.
Biz haftada 1 günü diğerlerinden farklı karbonsuz geçirsek yeter bize.
Piyasadaki yabanmersini gerçek yaban mersini değil dikkat edin. Şekerle tatlandirilmis kurtuzumu o.....mor renkli olması lazım tadı da eksi ve şekerli değil yabanmersinin. Ayrıca çok da pahalı....aktardan alın...Tmm perşembeleri detoks günümüz olsun o zaman uaban mersini bende alıcaktım unuttum çok güzel bi seçenek
Duygusal açlık Banununki... İnsülin direnci pisbogazligimiza adini koyduğumuz arkasına saklandigimiz bir durum....Banucuğum insülin direnci ne bi çözüm bulmaya çalış önce çünkü bi yerde tıkanıyor insan sağlığına bi sorun varsa ve beslenmeyi tamamen buna göre tetiklemicek şekilde ayar yapmalıyım gözümüz hiç dönmemeli
Çok güzel @pofu ya da tesekkür ederiz. Yeni şeylere çok meraklıyım.pofu izninle mercimek krebi tarifini paylasiyorum
1 bardak mercimek(yesil kirmizi ya da yarim yarim karisik olabilir)
2 yumurta
Yarim cay bardagi sut
Mercimekler geceden uzerini 1 parmak gececek kadar ilik suya islanir.sabah blendirdan geçirip pure yapilir icine iki yumurta sut koyulup karistirilir tuz ve dilediginiz baharatlari da katabilirsiniz gerisi bildigimi krep.
Ben 1 bardaktan 12 tane cikarmistim.hepsini pisirip buzluga attim yiyecegim zaman geceden cikariyorum sabah hazir oluyor. Ekmek ozlemi hissettiginizde icine peynir sürüp yemek cok keyifli oluyor. Adi gecmisken tekrar arkadasimpofu ya tarif icin tesekkur ederim
Farklı tariflerin varsa ilgiyle takip eder uygulariz canım. Benim de yulaflı pırasa boreğim ve bi de yulaflı kurabiyem var....börek yemiş gibi oluyorsun ve de çok sağlıklı...bizim kızlara yazdım yapan olmadı...ben severek yiyorum, ekmek yerine yenebilr, çok lezzetli oluyor
yaparken isterseniz için lor ya da beyaz peynir dereotur maydonoz da ekleyebilirsinizz... ama akşamdan ısltamanız lazım suyunu çeksin ve fazla kalan suyunu dökün tavsiyem :)
Anam bir şişman daha katılmış aramıza ....oh oh....uğraşacak bir şişko ....ne iyi ettin de geldin canım.Geldimmm
Çok gençmişsin. Olan olmuş hiçbir şey için geç değil. Kilo vermeyi kafaya koyduysan yolun yarısı bitti demektir. Yaşadığın olumsuzlukların arkasına sığınıp hep bir bahane uretirsen sana yardımcı olamayız. Güçlü hırslı bir irade ile bu yolda başarıyı yakalayacaksin emin ol...hayırlı olsun arkadaşlığımız...Merhaba arkadaşlar ben 163 boyunda 28 yaşındayım 96.2 çıktım bu sabah geçen hafta 98 çıkmıştım 1 haftadır ekmegi kestim ve 5 i biyerden form çayı içiyorum haftayada düzenli bir şekilde koşu bandımda tempolu yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
Sağlıklı umut dolu günler çok yakın o zaman sefanurcum.Kisa sürede aldığın kilolar kısa sürede gider. Yıllara yayilmamis...zaten daha hayatının baharındasin...benim de söylediğim iş mi şimdi...4.5 yaşında bir kızım var kızıma hamileyken 73 kiloydum 79 ile dogum yaptım yni sadece 6 kilo aldım sonra 70 e düştüm ama 6 ay sonra kilo almaya başladım ve 4 ayda 70 kilodan 95 kiloya çıktım 4 yıldır 90 kilonun altına düşemedim ve geçen ay 2 aylık hamileyken düşük yaptım 1 yıl arayla 2. Düşüğün ve kilodan kaynaklı hiper tansiyon hastasıyım kalbimde ritim bozukluğu var hepsinin sebebi kilolarım hem saglığım için hem tekrara anne olmak için kilo vermek istiyorum hedefim en az 70-75 olmak
Dediğin ilaci benim de bir yakınım kullanıyor. Gerçekten çok faydasını gördü..anı açlık krizlerini yok ediyor.Kilo vermeme yardımcı olsun diye endokrin doktoru diaformin 1000 mg verdi geçen yıl 1 hafta kullanıp 4 kilo vermiştim tbi devamını getirmemiştim pazartesi o hapımıda kullanmaya başlıcam tekrar
Hilalcim çok güzel bir sonuç.... Allah kavuştursun tekrar abine...iyi olsunlar varsın uzak olsunlar...kusura bakmayın kızlar ben anca atıyorum lisede de değilim belki ama yinede sorumluluk hissediyorum bugün veda günüydü abime bu yüzden girip yazamadim geçen hafta 84.8 di bu hafta 83.4
Bak gevşek bir menü istemiyoruz bir daha...bonuscuk ne güzel bir menü diyecektim az kalsın...üzdün bak...zaaf diyorsun işte zaafin üstüne üstüne gidelim.Cuma menüsü biraz gevşek bir menü olmuş
Sabah 8:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim fırında peynirli domatesli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
Zeytin
11:30
Türk kahvesi + kahveli çikolatalı fıstıklı toplar (hediye gelmişti yemezsem olmazdı) ❤
15:00
1 dolu tabak bulgurlu ıspanak
Sabahki ekmekten 1 dilim
6-7 tane ince bebe bisküvisi (ne alaka derseniz büyük zaafım)
19:00
500 ml ayran
1.5 litre su +750 ml yaseminli hibisküs
50 dk plates
35 dk yürüyüş
Gözün aydın...canım...ne mamalar getirir kimbilir sana....helva falan olmasaydı barı...Sana da günaydın canım bugün annem geliyor İstanbuldan. Mutluyum.
Ahhhh ahhhh...kekten kurtulduk derken bir de kaşarlı simitle uğraşacaz şimdiGünaydın kızlar dün akşam misafir vardı kaşarlı simit yedim saat sekiz gibi. Resmen mideme oturdu geç yiyince. Vücudum erken yemeye programlanmış. Bu da iyiye işaret.
Yenoşum ben de disarilik yiyeceğimi almadan dışarı çıkmam....aynı bensin..ya da ben aynı senHadi afiyet olsun ..
Kuş kadar yeme ama emi.
Dünkü menun neydi öyle .. çok kızdım ..
Vur dedik öldürmüşsün
Dışarda olunca da hazırlıklı çık kuzum ..
Benim çantamda üzüm leblebi yahut çiğ kuruyemiş bulunur hep..
Öncelik artık biz olmalıyız tamammi canım ❤
Yena ve saz arkadaşları mezunlar günü mü yapsakBizim eküriler nerde ki.
Meyrem ve Lili ve Sonundaoldu .
❤❤
Davete icabet ederiz tabikim. Zipzipim Kahvenin kokusu ve davet mmmmm missssGünaydın mutlu hafta sonları ❤
Cafe Light yeniden aktif hale gelmiştir herkesi sohbete bekleriz
Tembelim koalam üzdün beni....daha çalışkan koala olarak değiştirecektik nikini... Gitme bebemmmm sabırla her şey yoluna girecek....kaynin okuyor ...bir yoluna koyarsın ....fazla vakit geçirmezsinbizimle paylaşır biraz rahatlarsın...biz her zaman destek oluruz....bak gidersen daha da şişko olursun....Merhabalar,
Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Şu son iki ay içerisinde sizin nasıl azimli ve istekli olduğunuzu, hedefinize ulaştığınızı görmek beni mutlu etti. Birbirinizi rakip olarak değil de, kardeş olarak görüp destek olmanıza sevindim. Bana da bir nebze destek oldunuz, öneride bulundunuz, ancak ben yarışmadan çekiliyorum. Kullandığım doğum kontrol hapından aşırı derece de kilo aldım. 67 kilo ile başlamıştım sonra 70 oldum. Tekrar 65,5 kilo oldum, hap sonrası şuan yine 69 kilo oldum. Ve şuan ne kadar egzersiz yaparsam yapayım yediklerime ne kadar dikkat edersem edeyim, vücudum kilo vermeye eğilimli değil. Eksi göreceğime artıları görüyorum, ve her defasında moralim daha çok bozuluyor. Onun dışında o gün de dediğim gibi maddi manevi beni çökerten kaynım var.
Size bol eğlenceler.
Gününüz iyi geçsin, eksileri görüp hedefinize ulaşmanız dileği ile.
Üç ay sonra ancak. Simit kalorili malesefBen de sevindim senin adına ☺
Arada yersin artık dimi
Gitmeyeydin iyiydi. Çok değil kilon. Elbet verirsin. Bazen motive olamıyor insan. Burda insan güç alıyor birbirinden.Merhabalar,
Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Şu son iki ay içerisinde sizin nasıl azimli ve istekli olduğunuzu, hedefinize ulaştığınızı görmek beni mutlu etti. Birbirinizi rakip olarak değil de, kardeş olarak görüp destek olmanıza sevindim. Bana da bir nebze destek oldunuz, öneride bulundunuz, ancak ben yarışmadan çekiliyorum. Kullandığım doğum kontrol hapından aşırı derece de kilo aldım. 67 kilo ile başlamıştım sonra 70 oldum. Tekrar 65,5 kilo oldum, hap sonrası şuan yine 69 kilo oldum. Ve şuan ne kadar egzersiz yaparsam yapayım yediklerime ne kadar dikkat edersem edeyim, vücudum kilo vermeye eğilimli değil. Eksi göreceğime artıları görüyorum, ve her defasında moralim daha çok bozuluyor. Onun dışında o gün de dediğim gibi maddi manevi beni çökerten kaynım var.
Size bol eğlenceler.
Gününüz iyi geçsin, eksileri görüp hedefinize ulaşmanız dileği ile.
Nasılsın ablacımDavete icabet ederiz tabikim. Zipzipim Kahvenin kokusu ve davet mmmmm missss
Maşallah hem cok fit hemde cok genc duruyorsun ablacım ♥♥♥İyiyim canım... Ders çıkışı bir foto ekleyim... Beni öğrenci zanneden bir öğretmen arkadaş çok mutlu etti beni...kuşlar gibi hafifim.
Eki Görüntüle 2246392 Eki Görüntüle 2246394
Sağ ol bitanem....yalnız bir ayrıntıyı yazmadım. Arkadan öğrenci zannedildimMaşallah hem cok fit hemde cok genc duruyorsun ablacım ♥♥♥
Öğrenci zannederdim bende :))
O bile güzel bence hangi okulda öğretmen öğrenci sanılıyor :))Sağ ol bitanem....yalnız bir ayrıntıyı yazmadım. Arkadan öğrenci zannedildim
Arkadan liselik, önden müzelik hesabı
Teşekkür ederim canım. Boy pos yok bı de kilo gidince minnak bir hatun oldum şükür...O bile güzel bence hangi okulda öğretmen öğrenci sanılıyor :))
Bu arada yasını hiç göstermiyorsun ablacım
Kilo vermenin etkiside olmustur
İlahi abla girer girmez bu mesajı gördüm koptumSağ ol bitanem....yalnız bir ayrıntıyı yazmadım. Arkadan öğrenci zannedildim
Arkadan liselik, önden müzelik hesabı
Albümüm gelmedi gelsinde fotograflarıma bak ablacım benim boyda kısa kilo verince cocuk gibi kaldımTeşekkür ederim canım. Boy pos yok bı de kilo gidince minnak bir hatun oldum şükür...
Heyt be benim çıtırıma bakİyiyim canım... Ders çıkışı bir foto ekleyim... Beni öğrenci zanneden bir öğretmen arkadaş çok mutlu etti beni...kuşlar gibi hafifim.
Eki Görüntüle 2246392 Eki Görüntüle 2246394
Bence de ..di mi bebem...kaporta modife olduİlahi abla girer girmez bu mesajı gördüm koptumkendine haksızlık etme bebişim sen önden arkadan yukardan aşağıdan liselilere taş çıkarırsın
Ay ben nasıl kaçırdım o albümü halbuki takip edince hemen albüme bakarım seni unuttumAlbümüm gelmedi gelsinde fotograflarıma bak ablacım benim boyda kısa kilo verince cocuk gibi kaldım
Yap herşey müsait şekerim hazır liseli gibi gözükürkenBence de ..di mi bebem...kaporta modife olduverdin gazı gene....ah Lili tam baş belasısın... çilginlik yaparsam bak sorumlusu sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?