Ekürinin giriş çıkışları çocuğuna endeksli canikom şimdi uyudu hemmen buraya koştumBizim eküriler nerde ki.
Meyrem ve Lili ve Sonundaoldu .
❤❤
Çabuk gelir inşallah...çok merak ediyorum seniAlbümüm gelmedi gelsinde fotograflarıma bak ablacım benim boyda kısa kilo verince cocuk gibi kaldım
Neşe kaynağım benimHeyt be benim çıtırıma bakseni öğrenci sanan arkadaşın maşallah desin sende totonu kaşı
Siz tamamen mi dönüş yaptınız? Ben anlayamadım eşinin kardeşi neden sizde kalıyo ki yani siz tatile gelmediniz mi ?Merhabalar,
Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Şu son iki ay içerisinde sizin nasıl azimli ve istekli olduğunuzu, hedefinize ulaştığınızı görmek beni mutlu etti. Birbirinizi rakip olarak değil de, kardeş olarak görüp destek olmanıza sevindim. Bana da bir nebze destek oldunuz, öneride bulundunuz, ancak ben yarışmadan çekiliyorum. Kullandığım doğum kontrol hapından aşırı derece de kilo aldım. 67 kilo ile başlamıştım sonra 70 oldum. Tekrar 65,5 kilo oldum, hap sonrası şuan yine 69 kilo oldum. Ve şuan ne kadar egzersiz yaparsam yapayım yediklerime ne kadar dikkat edersem edeyim, vücudum kilo vermeye eğilimli değil. Eksi göreceğime artıları görüyorum, ve her defasında moralim daha çok bozuluyor. Onun dışında o gün de dediğim gibi maddi manevi beni çökerten kaynım var.
Size bol eğlenceler.
Gününüz iyi geçsin, eksileri görüp hedefinize ulaşmanız dileği ile.
Inşallah ablacım bende resim saklamayı cook sevmem buraya yükledim kaldı,Çabuk gelir inşallah...çok merak ediyorum seni
Sende umut dolu yarınlarımÇabuk gelir inşallah...çok merak ediyorum seni
Neşe kaynağım benimgençlik iksirim.
Bilmiyorum ki nasıl kacırdın halbuki duruyordu o zamanlarAy ben nasıl kaçırdım o albümü halbuki takip edince hemen albüme bakarım seni unuttum
Gördüğü gibi burdaki silinemiyorda bebişimInşallah ablacım bende resim saklamayı cook sevmem buraya yükledim kaldı,
Burdanda paylasmak istemiyorum herkes görüyor :))
İşte bakmayı unutmuşum kendime hiç yakıştıramadımBilmiyorum ki nasıl kacırdın halbuki duruyordu o zamanlar
10 dakika süresi varGördüğü gibi burdaki silinemiyorda bebişim
Gelir yakında sanırım sona bırakıldı albümler :))İşte bakmayı unutmuşum kendime hiç yakıştıramadım
Yeni fotolar yükle o zaman albümüne..ben yaşlı olunca çekinecek bir şeyim kalmıyor rahatlıkla ekleyebiliyorum.Inşallah ablacım bende resim saklamayı cook sevmem buraya yükledim kaldı,
Burdanda paylasmak istemiyorum herkes görüyor :))
Evet öyle yaparsan haber ver sakın beni unutma10 dakika süresi var
Sana yalnızca ben yaşlı diyebilirim senin kendine öyle deme lüksün yok canım duymayım bidahaYeni fotolar yükle o zaman albümüne..ben yaşlı olunca çekinecek bir şeyim kalmıyor rahatlıkla ekleyebiliyorum.
Bakalım albüm gelsinde eklerim :)Yeni fotolar yükle o zaman albümüne..ben yaşlı olunca çekinecek bir şeyim kalmıyor rahatlıkla ekleyebiliyorum.
Tamam canım aklımdasın albüm gelir gelmezde etiket yaparım :))Evet öyle yaparsan haber ver sakın beni unutma
Tamam canım aklımdasın albüm gelir gelmezde etiket yaparım :))
Gençlik ateşine tutuluyorum ben de...seninle muhabbet iyi geliyor bana da...sen elli yaşına geldiğinde hayatta olursam bugunleri hatırlatırım sana...Sende umut dolu yarınlarımiçime ne kaçtı böyle şiirsel konuştum ben terapi gibisin cankuşum seni görünce hayata hep pozitif bakasım geliyooor ❤
Iyi ki yemek topiğine gelmissiniz yoksa tanısamazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?