- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Ben biryerlerde yine senle tanışırdım bebişim nickin çok tatlı geliyordu mutlaka laf atardımIyi ki yemek topiğine gelmissiniz yoksa tanısamazdık
Aceba ben o yaşlara gelebilcekmiyim kendimden hiç umudum yokGençlik ateşine tutuluyorum ben de...seninle muhabbet iyi geliyor bana da...sen elli yaşına geldiğinde hayatta olursam bugunleri hatırlatırım sana...
Yaaa öylemi diyorsun :)))Ben biryerlerde yine senle tanışırdım bebişim nickin çok tatlı geliyordu mutlaka laf atardım❤
rica ederim umarım beğenirsiniz afiyet olsunPofu ekran resmi aldım en kısa sürede bende deneyeceğim teşekkür ederiz
Menümü paylaşmadım Meryem kaç gündür. Pek rejimlik bir durumum yok ondan. Yani sabit takılıyorum şimdilik. Aslında Banuya izne ayır dedim, O da unutmuş iyi oldu çünkü o zaman da insanın ayarı kaçıyor daha fazla kiloyla dönüyoruz buraya.Kızlar az olmuş diye kızmış menune ama ben niyeyse sevindim. Manyak mıyım nedünü böyle geçirdiysen önümüzdeki menülerin de güzel olacak demektir. Hadi Banu...utandır nolur beni....yazdıklarımdan utanmak istiyorum
Bak işte beklediğim cevap da yazılmış...ön teker nereye giderse arka tekerler yani biz de oraya gideriz. Yanlış yola girme bak...
Mavişim menü nerede tatlım....gözümden kaçtı mı acaba...
Takım canlandı yerinde duramıyor. Hevesimiz kursağımizda kalmasın da...
Menüler benim....takip ederim. Spor takip edemiyorum ..bu dönem hafta sonu da derslerim var....az bı yoğunlaştim.
İyyyyk mutsuzluk veren her şey cisss....nimet şimdi yanlış bir şey de yazmayım....kaçamaksiz hayat daha keyifli bence....
Çaycim menün çok güzel. Adamimsın...gurur duyuyorum seninle....
Her konuda sıkıştıralim kaçacak yerimiz kalmasın.
Ebim şurada mezuniyete ne kaldı....çabuk geleceksin gibi his var içimde...tatlimmmmmmm
Sırf lilim mutlu olsun diye böyle bir karar aldık .....demeyi ne çok isterdim....ama yok tamamen duygusal
O iki gün hiç karbonhidrat almasak süper olur.
Katiliyorum bebeğim.
Piyasadaki yabanmersini gerçek yaban mersini değil dikkat edin. Şekerle tatlandirilmis kurtuzumu o.....mor renkli olması lazım tadı da eksi ve şekerli değil yabanmersinin. Ayrıca çok da pahalı....aktardan alın...
Duygusal açlık Banununki... İnsülin direnci pisbogazligimiza adini koyduğumuz arkasına saklandigimiz bir durum....
Çok güzel @pofu ya da tesekkür ederiz. Yeni şeylere çok meraklıyım.
Farklı tariflerin varsa ilgiyle takip eder uygulariz canım. Benim de yulaflı pırasa boreğim ve bi de yulaflı kurabiyem var....börek yemiş gibi oluyorsun ve de çok sağlıklı...bizim kızlara yazdım yapan olmadı...
Anam bir şişman daha katılmış aramıza ....oh oh....uğraşacak bir şişko ....ne iyi ettin de geldin canım.
Çok gençmişsin. Olan olmuş hiçbir şey için geç değil. Kilo vermeyi kafaya koyduysan yolun yarısı bitti demektir. Yaşadığın olumsuzlukların arkasına sığınıp hep bir bahane uretirsen sana yardımcı olamayız. Güçlü hırslı bir irade ile bu yolda başarıyı yakalayacaksin emin ol...hayırlı olsun arkadaşlığımız...
Sağlıklı umut dolu günler çok yakın o zaman sefanurcum.Kisa sürede aldığın kilolar kısa sürede gider. Yıllara yayilmamis...zaten daha hayatının baharındasin...benim de söylediğim iş mi şimdi...
Dediğin ilaci benim de bir yakınım kullanıyor. Gerçekten çok faydasını gördü..anı açlık krizlerini yok ediyor.
Hilalcim çok güzel bir sonuç.... Allah kavuştursun tekrar abine...iyi olsunlar varsın uzak olsunlar...
Bak gevşek bir menü istemiyoruz bir daha...bonuscuk ne güzel bir menü diyecektim az kalsın...üzdün bak...zaaf diyorsun işte zaafin üstüne üstüne gidelim.
Gözün aydın...canım...ne mamalar getirir kimbilir sana....helva falan olmasaydı barı...
Ahhhh ahhhh...kekten kurtulduk derken bir de kaşarlı simitle uğraşacaz şimdi
Yenoşum ben de disarilik yiyeceğimi almadan dışarı çıkmam....aynı bensin..ya da ben aynı sen
Yena ve saz arkadaşları mezunlar günü mü yapsak
Davete icabet ederiz tabikim. Zipzipim Kahvenin kokusu ve davet mmmmm missss
Tembelim koalam üzdün beni....daha çalışkan koala olarak değiştirecektik nikini... Gitme bebemmmm sabırla her şey yoluna girecek....kaynin okuyor ...bir yoluna koyarsın ....fazla vakit geçirmezsinbizimle paylaşır biraz rahatlarsın...biz her zaman destek oluruz....bak gidersen daha da şişko olursun....
ne yaşlısı şaşırdın mıYeni fotolar yükle o zaman albümüne..ben yaşlı olunca çekinecek bir şeyim kalmıyor rahatlıkla ekleyebiliyorum.
O yaşlara derkennnnnAceba ben o yaşlara gelebilcekmiyim kendimden hiç umudum yok
Lilimam evet, geçen sene bu zamanlar temelli dönüş yaptım almanya'dan, evlendikten sonra.
Antalya/ manavgata yerleştik, çekirdek aile olarak. Derken eşimin kardeşi, kendinin bile okuma hevesi yok, bize geldi, okulunu burada okuyacakmış sözde. Abisinin bile pek ümidi yok, açık açık belli ediyor, 2 ay sonu düzelmezse geri gönderirim diyor da, sanmam. Daha 3 yılı var. Geri gitse bile 2 yıl sonra yine burda, memleketlerinde iş yok yadüşündükçe sinirleniyorum. Yatıştıran tek şey çikolata olurken, ben nasıl kilo vereyim
Sağ ol bitanem....yalnız bir ayrıntıyı yazmadım. Arkadan öğrenci zannedildim
Arkadan liselik, önden müzelik hesabı
Slm kizlar
Oncelikle menu vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cektiara ogune koymak istemedim gec olur diye) elmanin 4 dilimi kizlara gitti
Eki Görüntüle 2246533
Ayyy aksam aksam ne guldurdun cnm beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?