Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

MaystenG çok muhabbetimiz yok ama ben samimi yazmayı severim.

60-70 li kilolarda kendine küsmeyi böyle karamsar olmayı biz şişmanlar mümkün değil anlayamıyoruz.
Empatisi yok bende mesela :)

Bak ben en son 2004 te oğlumu doğurduğumda 75 i hatırlıyorum. Bir daha göremedim.
Kendine hayatı zehir etmenin dibini yaşadım aptallığımı rozet gibi taşıdım.
Pişmanım kilolu geçirdiğim yıllar için ve çok üzgünüm.
Benden daha kötü durumda olan arkadaşlarım var.
Onların bişeylere tutunması çok daha zor.

Sen bizim gibi örnekleri düşün kilona bedenine şükret kaldığın yerden devam et.
Duraklama olur çalışmayan metebolizma olur vs hepsinin bir çözümü olur allahın izniyle.

Menümü paylaşmadım Meryem kaç gündür. Pek rejimlik bir durumum yok ondan. Yani sabit takılıyorum şimdilik. Aslında Banuya izne ayır dedim, O da unutmuş iyi oldu çünkü o zaman da insanın ayarı kaçıyor daha fazla kiloyla dönüyoruz buraya.
Bu hafta yurtdışı iş seyahatine gidiyorum. Bir kaç gün aktif olamam zaten. Artık dönüşte menü paylaşımına ve rejime devam.

Lilimam evet, geçen sene bu zamanlar temelli dönüş yaptım almanya'dan, evlendikten sonra.

Antalya/ manavgata yerleştik, çekirdek aile olarak. Derken eşimin kardeşi, kendinin bile okuma hevesi yok, bize geldi, okulunu burada okuyacakmış sözde. Abisinin bile pek ümidi yok, açık açık belli ediyor, 2 ay sonu düzelmezse geri gönderirim diyor da, sanmam. Daha 3 yılı var. Geri gitse bile 2 yıl sonra yine burda, memleketlerinde iş yok ya düşündükçe sinirleniyorum. Yatıştıran tek şey çikolata olurken, ben nasıl kilo vereyim

Allah yardımcınız olsun valla zor işin hem büyük sorumluluk sonuçta Size Emanet

Bende küçük kuzuyu İngilizce kursuna götürüp getirdim Sağ Olsun büyük kız da o arada evi kazimis ♡♡♡♡
Temizlik işide olmadığı için bugün yarın rahatım kendime odaklanmaya devam

Hemen aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah; 08.45de
1/2 salatalık
1 domates
5 - 6 dal roka
Maydanoz + Lor karışımı
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Ara ; 10.00da
10 tane yaban mersini

Öğlen; 12.30da
1 tabak tarhana çorbası
1 tavuk köftesi ( tabiki ekmeksiz )
2 tane salatalık turşusu
1/2 domates

Ara 14.00de
1 duble şekersiz Türk kahvesi

Misafirlikte; 15:45de ( ısrar kıyamet hatır için yedim )
1 parmak kadar börek
1 avuç içi kadar havuç salatası yoğurtlu
1 adet şekersiz kurabiye ( içine hiç koymamis sadece dışındaaz serpistirmis )
2 çatal tiramisu

( bu kısmı benim asla hoşuma gitmedi ama ev sahibi ve diğer hatunlar bari hatır için az ye dediler Normalde sadece kahve ikramı ve 1 çeşit tatlı oda çocuklar için yapılıyordu ama arkadaş zaten herkesi davet etmek istemişti bir araya gelmişken oda çay faslı yaptı )

Tabi bu durumda hem vicdanimi hemde midemi rahatlatmak için aksam yemegi yemiyorum ve sadece Bitkisel çay ve suyla sabahı yapacağım
Su anda bile aslında kendimi çok hafif hissediyorum ama vicdanen rahat etmek için bunu yapmak istiyorum sonraki hafta da kesinlikle yemeyecegim hatta olmadı kızı gonderirim kardeşini almak için o zaman kapıdan alıp döner risk de oluşmaz bana

30 dakikacikda olsa yürüyüş
2 litre su şu ana kadar

Slm kizlar

Oncelikle menu vereyim
Kiymali karnibahar, yogurt ve yesil elma(ne alaka demeyin bugun cnm cekti ara ogune koymak istemedim gec olur diye) elmanin 4 dilimi kizlara gitti

Sağ ol bitanem....yalnız bir ayrıntıyı yazmadım. Arkadan öğrenci zannedildim
Arkadan liselik, önden müzelik hesabı

Ayyy aksam aksam ne guldurdun cnm beni

Afiyet olsun canım bende bugün lahana aldım büyük kız ille kıymalı sarma yap diyor ( genelde ya çok az bulgur koyarım yada hiç koymam ) kapuskayi bende çok severim de benim cadı ( büyük ) kıymalı da yapsam yemiyor cins

Bu arada kızlar bugün kızlarla sabah markete alışverişe gittik ya
Normalde hiç Liste yapmam her reyonu gezerek fark ettiğim eksiği alırdım ama bu sefer sadece eksikleri NOT edip çıktık ve ilk kez bir sürü şey aldigim halde 100 liranın altında tuttu Aldiklarim da sadece sağlıklı şeyler ♡♡♡♡

Demekki cidden listeye bağlı kalınca hem daha uyguna geliyor hemde fazladan boş yere birşeyler eve girmemiş oluyor ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…