- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ben de lahanayi sarma olarak severim. Aslinda kapuskada ayni malzemeden yapiliyor ama nedense onu yiyemiyorum. Evlendigimden beri sadece 1 kere lahana sardim. 2 kisiyiz lahanalar buyuk kaliyor diye almiyorum. Annemlere gittigimizde denk gelirsek yiyoruz. Bir de is yerinde cikardi orda yerdim ondan evde aklima gelmez pisirmekAfiyet olsun canımbende bugün lahana aldım büyük kız ille kıymalı sarma yap diyor ( genelde ya çok az bulgur koyarım yada hiç koymam ) kapuskayi bende çok severim de benim cadı ( büyük ) kıymalı da yapsam yemiyor cins
Ben pazara bile liste yapip giderim ya da esimi gonderirimBu arada kızlar bugün kızlarla sabah markete alışverişe gittik ya
Normalde hiç Liste yapmam her reyonu gezerek fark ettiğim eksiği alırdım ama bu sefer sadece eksikleri NOT edip çıktık ve ilk kez bir sürü şey aldigim halde 100 liranın altında tuttuAldiklarim da sadece sağlıklı şeyler ♡♡♡♡
Demekki cidden listeye bağlı kalınca hem daha uyguna geliyor hemde fazladan boş yere birşeyler eve girmemiş oluyor ♡
Ben de lahanayi sarma olarak severim. Aslinda kapuskada ayni malzemeden yapiliyor ama nedense onu yiyemiyorum. Evlendigimden beri sadece 1 kere lahana sardim. 2 kisiyiz lahanalar buyuk kaliyor diye almiyorum. Annemlere gittigimizde denk gelirsek yiyoruz. Bir de is yerinde cikardi orda yerdim ondan evde aklima gelmez pisirmek
Ben pazara bile liste yapip giderim ya da esimi gonderirim
Afiyet olsun abla bende bitki cayına başlıyorum bugün bakalım nasil bi tat olucakk. Aslan pencesi,hayıt tohumu,civan perçemi karışımı yapıcamYeşil çayımı da içtim ♡ bol suya devamAç ama mutluyum ♡♡♡
Sizler ne alemdesinizHerkes gezmelerde mi yoksa
Afiyet olsun abla bende bitki cayına başlıyorum bugün bakalım nasil bi tat olucakk. Aslan pencesi,hayıt tohumu,civan perçemi karışımı yapıcam
Karaciğer icin de cok faydalı ve cildi güzelleştiriyoBunu da yarin deneyebilirim ♡ hoşuma giderse bir kaç demet maydanoz alırım
Maydanoz ile yağ yakıcı içecek;
Tüm malzemeleri blender da sıvı hale gelene kadar çekiyoruz. Ardından içime hazır hale geliyor. Besin değerlerini kaybetmemesi açısından yapıldığı anda tüketilmesi tavsiye edilir.
- Yarım demet maydanoz
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- ½ su bardağı kadar su
*Her gün sabah ve akşam yarım bardak tüketilmelidir. Günde bir bardak tüketmek haftada ortalama 2 kilo vermenizi destekler.
Aminn bende yeşil çayı yapraklı denemiştim icememiştim poşetlisini de hiç denemedimBol eksi olarak döner inşallah sana
Bende yeşil çayı sallama içiyorum normalde ( yaprak olandan da var ama midem kaldırmıyor onu )
Aynı poşetin üzerine tekrar sıcak su koydum şimdi en azından yağlar biraz daha isinip yansın
Karaciğer icin de cok faydalı ve cildi güzelleştiriyo
Aminn bende yeşil çayı yapraklı denemiştim icememiştim poşetlisini de hiç denemedim
Menümm 12:30 yağda yumurta bi buçuk dilim ekmek,cay
15:00 bi tane çiğköfte
16:00 haşlanmış tavuk kalça ve biraz göğüs
17:00 bi kase dolusu ıspanak
20:00 2 hurma
Birazdan bitki çayı
Elhan oynakbasi34
İşte bende büyük kız isteyince arada yaparım ama kapuska daha kolayima geliyor
Lahana çabuk bozulmadiği için sıkıntı olmuyor birde ben cigden salatasini da yapıyorum gayet lezzetli oluyor
Tavsiye ederim
Anam yok valla bundan sonra asla listesiz alışverişe gitmem birde her reyona boşuna girmemMeğer ben senelerdir adamı batiriyormusum ay buda indirimde ay bu 1 alana 1 bedava derken adam 150 liradan az ödemediği halde 3 - 4 gün sonra dolap tam takır Şimdi aldiklarima bakıyorum bu hafta bütün menüler bile kafamda tam
Hatta hep bak lazım olanlardan fazla almiyoruz diyoruz sonrada karı koca her reyona girip mutlaka birseyler buluyoruz
Gecen bime himdistancevizi yagi gelmisti 2 tane aldim ama daha kapagini bile acmadim. Nerelerde kullanabilirim onu tuketen var miEn etkili yağ yakan yiyecekler
En etkili yağ yakan yiyecekler kilo vermek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Hemen herkesin problemi olan kilo sorununa yağ yakan en etkili yiyeceklerle sağlayabilirsiniz. Yağ yakan yiyecekleri tüketmek aynı zamanda sağlıklı kilo vermenize de yardımcı olabilir. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek ve diyabet gibi çeşitli hastalıkların önüne geçebilmek için yağ yakan yiyecekler tüketebilirsiniz.
En etkili yağ yakan yiyecekler kilo vermek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Hemen herkesin problemi olan kilo sorununa yağ yakan en etkili yiyeceklerle sağlayabilirsiniz. Yağ yakan yiyecekleri tüketmek aynı zamanda sağlıklı kilo vermenize de yardımcı olabilir. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek ve diyabet gibi çeşitli hastalıkların önüne geçebilmek için yağ yakan yiyecekler tüketebilirsiniz.
1. ELMA SİRKESİ
2. ACI BİBER
3. CHIA TOHUMU
4. BEYAZ ET
5. HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI
6. TURPGIL SEBZELERİ ( Lahaha, Turp, Brokoli, Karnabahar ve brüksel lahanası )
7. PEYNİR & PEYNIR ALTI SUYU
8. YOĞURT & SUYU
9. KEFİR
10. GREYFURT
11. YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER
12. KIRMIZI ET
13. YEŞİL ÇAY
Gecen bime himdistancevizi yagi gelmisti 2 tane aldim ama daha kapagini bile acmadim. Nerelerde kullanabilirim onu tuketen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?