Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de lahanayi sarma olarak severim. Aslinda kapuskada ayni malzemeden yapiliyor ama nedense onu yiyemiyorum. Evlendigimden beri sadece 1 kere lahana sardim. 2 kisiyiz lahanalar buyuk kaliyor diye almiyorum. Annemlere gittigimizde denk gelirsek yiyoruz. Bir de is yerinde cikardi orda yerdim ondan evde aklima gelmez pisirmek

Ben pazara bile liste yapip giderim ya da esimi gonderirim

İşte bende büyük kız isteyince arada yaparım ama kapuska daha kolayima geliyor
Lahana çabuk bozulmadiği için sıkıntı olmuyor birde ben cigden salatasini da yapıyorum gayet lezzetli oluyor
Tavsiye ederim

Ben pazara bile liste yapip giderim ya da esimi gonderirim

Anam yok valla bundan sonra asla listesiz alışverişe gitmem birde her reyona boşuna girmem Meğer ben senelerdir adamı batiriyormusum ay buda indirimde ay bu 1 alana 1 bedava derken adam 150 liradan az ödemediği halde 3 - 4 gün sonra dolap tam takır Şimdi aldiklarima bakıyorum bu hafta bütün menüler bile kafamda tam
Hatta hep bak lazım olanlardan fazla almiyoruz diyoruz sonrada karı koca her reyona girip mutlaka birseyler buluyoruz

En etkili yağ yakan yiyecekler

En etkili yağ yakan yiyecekler kilo vermek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Hemen herkesin problemi olan kilo sorununa yağ yakan en etkili yiyeceklerle sağlayabilirsiniz. Yağ yakan yiyecekleri tüketmek aynı zamanda sağlıklı kilo vermenize de yardımcı olabilir. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek ve diyabet gibi çeşitli hastalıkların önüne geçebilmek için yağ yakan yiyecekler tüketebilirsiniz.
En etkili yağ yakan yiyecekler kilo vermek isteyen kişiler tarafından merak ediliyor. Hemen herkesin problemi olan kilo sorununa yağ yakan en etkili yiyeceklerle sağlayabilirsiniz. Yağ yakan yiyecekleri tüketmek aynı zamanda sağlıklı kilo vermenize de yardımcı olabilir. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek ve diyabet gibi çeşitli hastalıkların önüne geçebilmek için yağ yakan yiyecekler tüketebilirsiniz.

1. ELMA SİRKESİ
2. ACI BİBER
3. CHIA TOHUMU
4. BEYAZ ET
5. HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI
6. TURPGIL SEBZELERİ ( Lahaha, Turp, Brokoli, Karnabahar ve brüksel lahanası )
7. PEYNİR & PEYNIR ALTI SUYU
8. YOĞURT & SUYU
9. KEFİR
10. GREYFURT
11. YEŞİL YAPRAKLI SEBZELER
12. KIRMIZI ET
13. YEŞİL ÇAY

Göbek yağı yakan içecek tarifi

Lezzetli ve ferahlatıcı bu içecek, sindirim kanalını güçlendirmek ve bağışıklık sisteminizin daha iyi performans göstermesine yardımcı olmak gibi tonlarca sağlık avantajına sahiptir.
Bu göbek zayıflama detoks içeceğini tüketmek için en uygun zaman sabah saatleridir.
Neye ihtiyacınız olacak?
3 ince portakal dilimleri
2 tane nane yaprakları parçalanmış
3 tane limon dilimleri
Nasıl yapılır
Temiz bir cam kavanozu alın içerisine su koyun
Suyun içine meyve ve naneleri ekleyin.
Yaklaşık 1 dakika karıştırın
kapağını kapatarak 15 dk bekletin.

Turbo Yağ Yakıcı Çay

Malzemeler

• 400 ml su
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 çay kaşığı toz zencefil yada 3 dilim taze
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal
  • Yarım çay kaşığı anason
  • Yarım çay kaşığı karabiber
Turbo Yağ Yakıcı Çay

Yapılışı

1. Sabah kalkar kalmaz bu çayı bütün malzemeleri karıştırıp sıcak su ile aç karnına içiyorsunuz 1 hafta boyunca

Kızlar bu tarifi denemeye ne dersiniz hem hazırlaması kolay hemde nette yazdığına göre deneyenlerin hepsi tamamen kilolarını yağdan verdiklerini yazmışlar ♡
Gerci hesapta 3 kg gider diyor nette ama okadari da bana pek inandırıcı gelmedi hani herkes 1.5 kg verirse müthiş bir şey olur

Bazı kokular ağzınızı sulandırabilir ve bazıları da iştahınızı bastırabilir. Nörolojik ve Ortopedik Tıp Dergisinde yayınlanan bir çalışma, her iki saatte bir nane koklayan kişilerin ayda ortalama 5 kilo kaybettiğini keşfetti! Muz, yeşil elma ve vanilya benzer etkilere sahipti. Zayıflatma etkisine sahip kokuların bulunduğu mumları yatıncaya kadar yakabilir veya bir elma çayı içebilirsiniz.

Bunu da yarin deneyebilirim ♡ hoşuma giderse bir kaç demet maydanoz alırım

Maydanoz ile yağ yakıcı içecek;
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • ½ su bardağı kadar su
Tüm malzemeleri blender da sıvı hale gelene kadar çekiyoruz. Ardından içime hazır hale geliyor. Besin değerlerini kaybetmemesi açısından yapıldığı anda tüketilmesi tavsiye edilir.
*Her gün sabah ve akşam yarım bardak tüketilmelidir. Günde bir bardak tüketmek haftada ortalama 2 kilo vermenizi destekler.

Yeşil çayımı da içtim ♡ bol suya devam Aç ama mutluyum ♡♡♡

Sizler ne alemdesiniz Herkes gezmelerde mi yoksa
Afiyet olsun abla bende bitki cayına başlıyorum bugün bakalım nasil bi tat olucakk. Aslan pencesi,hayıt tohumu,civan perçemi karışımı yapıcam

Afiyet olsun abla bende bitki cayına başlıyorum bugün bakalım nasil bi tat olucakk. Aslan pencesi,hayıt tohumu,civan perçemi karışımı yapıcam

Bol eksi olarak döner inşallah sana
Bende yeşil çayı sallama içiyorum normalde ( yaprak olandan da var ama midem kaldırmıyor onu )
Aynı poşetin üzerine tekrar sıcak su koydum şimdi en azından yağlar biraz daha isinip yansın

Karaciğer icin de cok faydalı ve cildi güzelleştiriyo

Aminn bende yeşil çayı yapraklı denemiştim icememiştim poşetlisini de hiç denemedim

Karaciğer icin de cok faydalı ve cildi güzelleştiriyo

O zaman kesinlikle yapmam lazım gerçi sabahları kahvaltıya bundan sonra hep tazesini de yerim ama bunu da denemek istiyorum en azından arada ara öğün gibi tuketirim faydası olur zararı olmaz

Aminn bende yeşil çayı yapraklı denemiştim icememiştim poşetlisini de hiç denemedim

Ben ilk diyetisyenimin tavsiyesi ile yumuşak icimlisini aldım ♡ hatta bazen Ananaslisini yada portkallisini kullanıyordum ♡
Aromalı olanlarla istersen bir dene Çilekli bile var ve içimi çok güzel

En Son BIMden Naneli limonlusunu almaya başlamıştım ( kendi markası hem daha uygun ) ona baya alıştım keyifli içiyorum

Harika bir menü olmuş canım tebrikler ispanagin yanına yoğurt da ekleyebilirdin hem Protein takviyesi

Bende simdi kayisili form cayi iciyorum.

Ben bir de bu ara market kataloglarini takip ediyorum. Evin ihtiyaclarini dogru zamanda alirsan %40- %50 indirimli alabiliyorsun. Mesela en son sivi sabun bitmesine cok az kalmisti carrefourda 14-18 mart arasi sivi sabunlarda %40 indirim vardi ordan aldik. 21-24 arasi islak mendilde indirim var %40 o zamanda insallah alcam. Hatta biraz fazla almayi dusunuyorum malum evde bebe var. Gecenlerde migrosda pirinclerde vardi, vucut bakim urunlerinde vardi vs vs iste takip ediyorum.

Gecen bime himdistancevizi yagi gelmisti 2 tane aldim ama daha kapagini bile acmadim. Nerelerde kullanabilirim onu tuketen var mi

Kendi çabalarıyla Kilo veren hatunlar ♡♡♡♡
Gelsin motivasyon resimleri
İlk 3 kişiyi IGde takip ediyorum ♡ diğerlerini nette gördüm şimdi ama maksat gaz vermek ve gaz almak

Gecen bime himdistancevizi yagi gelmisti 2 tane aldim ama daha kapagini bile acmadim. Nerelerde kullanabilirim onu tuketen var mi

Valla ben denemedim hiç ama benim büyük kızda geçen gün tutturdu alalım diye gerçi o saçları için istiyordu ( saçları besliyormus ) ama nette demin baktım Zayıflamaya da faydaliymis
Bende bimde gördüm de fiyatına bile bakmadım ne işe yaradığını bilmediğim için bilseydim alırdım bende gerci belki vardır bir bakmam lazım çünkü çokta hemen tükenecek bir ürün olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…