- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
menun super olmus canim afiyet olsun yaninda bir de spor olsaydi tadindan yenmezdiMenümm 12:30 yağda yumurta bi buçuk dilim ekmek,cay
15:00 bi tane çiğköfte
16:00 haşlanmış tavuk kalça ve biraz göğüs
17:00 bi kase dolusu ıspanak
20:00 2 hurma
Birazdan bitki çayı
@meryemozcan27oynakbasi34
sevgili oynakbasimmm ispanagin yaninda yogurt olmaz sebebi de icindeki demir emilimini azaltmasidir ispanaktan daha cok verim almak istiyorsak yaninda c vitamini tuketmeliyiz yesil biber portakal suyu yaninda guzel giderO zaman kesinlikle yapmam lazımgerçi sabahları kahvaltıya bundan sonra hep tazesini de yerim ama bunu da denemek istiyorum en azından arada ara öğün gibi tuketirim faydası olur zararı olmaz
Ben ilk diyetisyenimin tavsiyesi ile yumuşak icimlisini aldım ♡ hatta bazen Ananaslisini yada portkallisini kullanıyordum ♡
Aromalı olanlarla istersen bir deneÇilekli bile var ve içimi çok güzel
En Son BIMden Naneli limonlusunu almaya başlamıştım ( kendi markası hem daha uygun ) ona baya alıştım keyifli içiyorum
Harika bir menü olmuş canım tebriklerispanagin yanına yoğurt da ekleyebilirdin hem Protein takviyesi
Ben de surekli katalog takip edip almaya calisiyorum malum hayat iyice pahalilasti hem birseyleri stoklayinca daha cok verin aliyorum surekli de alisverise cikmak zorunda kalmiyorum. Hindistan ceviziyle yapilan maskeler var ya da ele falan da direkt surebilirsin ama gida olarak tuketimi hakkinda bi bilgim yok internette guzel tarifler var bulup uygulayip memnun kaldigin olursa bizimle de paylas lutfenBende simdi kayisili form cayi iciyorum.
Ben bir de bu ara market kataloglarini takip ediyorum. Evin ihtiyaclarini dogru zamanda alirsan %40- %50 indirimli alabiliyorsun. Mesela en son sivi sabun bitmesine cok az kalmisti carrefourda 14-18 mart arasi sivi sabunlarda %40 indirim vardi ordan aldik. 21-24 arasi islak mendilde indirim var %40 o zamanda insallah alcam. Hatta biraz fazla almayi dusunuyorum malum evde bebe var. Gecenlerde migrosda pirinclerde vardi, vucut bakim urunlerinde vardi vs vs iste takip ediyorum.
Gecen bime himdistancevizi yagi gelmisti 2 tane aldim ama daha kapagini bile acmadim. Nerelerde kullanabilirim onu tuketen var mi
Yaaa biz de boyle paylasiriz insallah bi gunKendi çabalarıyla Kilo veren hatunlar ♡♡♡♡
Gelsin motivasyon resimleri
İlk 3 kişiyi IGde takip ediyorum ♡ diğerlerini nette gördüm şimdi ama maksat gaz vermek ve gaz almak
Eki Görüntüle 2246584 Eki Görüntüle 2246583 Eki Görüntüle 2246582 Eki Görüntüle 2246581 Eki Görüntüle 2246580
Kız kaptanım senin bu dalgın hallerin çok şirin oluyor
Kız kaptanım senin bu dalgın hallerin çok şirin oluyorTembel dediya ayrılıyorum diye hatta sende beğenmişsin
Ben bu sbh buna başladım nette okudum bir bayan 2 ayda 15 kilo vermiş yediklerine dikkat ederek 15 gün sabah khvltıdn önce içmiş 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde devam etmişBunu da yarin deneyebilirim ♡ hoşuma giderse bir kaç demet maydanoz alırım
Maydanoz ile yağ yakıcı içecek;
Tüm malzemeleri blender da sıvı hale gelene kadar çekiyoruz. Ardından içime hazır hale geliyor. Besin değerlerini kaybetmemesi açısından yapıldığı anda tüketilmesi tavsiye edilir.
- Yarım demet maydanoz
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- ½ su bardağı kadar su
*Her gün sabah ve akşam yarım bardak tüketilmelidir. Günde bir bardak tüketmek haftada ortalama 2 kilo vermenizi destekler.
Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanım
Sefanur sen çalışıyormusun?Ben bu sbh buna başladım nette okudum bir bayan 2 ayda 15 kilo vermiş yediklerine dikkat ederek 15 gün sabah khvltıdn önce içmiş 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde devam etmiş
Takimin saskiniGeçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanımolsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum
Günaydınnnnn
35.yaşımın ilk pazarından mutlu pazarlarEki Görüntüle 2246665
Geleceği görüyor kaptanişko ..Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanımolsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum
Afiyet olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Sabahlar
Hesapta bugün yatıp uyuyacaktim ama yine sabahın 7sinde hortladik karı Koca
Sabah 07.30dan beri ayaktayiz hatta ailecek sağlıklı kahvaltimizi da yaptık
Gece telefonun şarjı bitip kapaninca ancak fırsat oldu buraya girmeyeBir yandan da yeşil çayımı hüpletiyorum ♡
Hatta aklimdayken tam kahvaltıya otururken çektiğim kahvaltı tabagimi da buraya atayım bakalım bu sefer olmuş mu
Eki Görüntüle 2246674
Bugun disardaydim bol bol yurudum aksam yemegim gec kaldi ama yapacak bisi yok yurume yanima kar kalsin gelelim menume
11.30
1 mercimek krep
1.5 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
Bol yesillik
14.30
Yesil cay
15.00
Sade kahve
18.00
Bir avuc leblebi
19.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak sulu tavuk yemegi
Su 2.5
Spor yok
Kız kaptanım senin bu dalgın hallerin çok şirin oluyorTembel dediya ayrılıyorum diye hatta sende beğenmişsin
Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanımolsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?