Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bonus canım doğum günü kutlaması bitmedi mi hala
Bak sayılı dakikalarin kaldı ondan sonra bir sonraki cumaya kadar sıkı tutuyoruz ona göre
Bak bu paylasimlarin çoğu bana ve sana Bayrama kadar şöyle güzel fark yaratalım artık yeter bu kadar pufuduk dolastigimiz

menun super olmus canim afiyet olsun yaninda bir de spor olsaydi tadindan yenmezdi
sevgili oynakbasimmm ispanagin yaninda yogurt olmaz sebebi de icindeki demir emilimini azaltmasidir ispanaktan daha cok verim almak istiyorsak yaninda c vitamini tuketmeliyiz yesil biber portakal suyu yaninda guzel gider
Ben de surekli katalog takip edip almaya calisiyorum malum hayat iyice pahalilasti hem birseyleri stoklayinca daha cok verin aliyorum surekli de alisverise cikmak zorunda kalmiyorum. Hindistan ceviziyle yapilan maskeler var ya da ele falan da direkt surebilirsin ama gida olarak tuketimi hakkinda bi bilgim yok internette guzel tarifler var bulup uygulayip memnun kaldigin olursa bizimle de paylas lutfen
Yaaa biz de boyle paylasiriz insallah bi gun

Bugun disardaydim bol bol yurudum aksam yemegim gec kaldi ama yapacak bisi yok yurume yanima kar kalsin gelelim menume

11.30
1 mercimek krep
1.5 haslanmis yumurta
1 kk koy peyniri
Bol yesillik

14.30
Yesil cay

15.00
Sade kahve

18.00
Bir avuc leblebi

19.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak sulu tavuk yemegi

Su 2.5
Spor yok

Ben bu sbh buna başladım nette okudum bir bayan 2 ayda 15 kilo vermiş yediklerine dikkat ederek 15 gün sabah khvltıdn önce içmiş 5 gün ara verip tekrar 15 gün şeklinde devam etmiş

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Sabahlar

Hesapta bugün yatıp uyuyacaktim ama yine sabahın 7sinde hortladik karı Koca
Sabah 07.30dan beri ayaktayiz hatta ailecek sağlıklı kahvaltimizi da yaptık

Gece telefonun şarjı bitip kapaninca ancak fırsat oldu buraya girmeye Bir yandan da yeşil çayımı hüpletiyorum ♡

Hatta aklimdayken tam kahvaltıya otururken çektiğim kahvaltı tabagimi da buraya atayım bakalım bu sefer olmuş mu

Afiyet olsun canım

Aslında çok güzel bir menü canım az da spor olsaydı tam süper olurdu ♡ Tebrikler

Kız kaptanım senin bu dalgın hallerin çok şirin oluyor Tembel dediya ayrılıyorum diye hatta sende beğenmişsin

Kız gidecegim demişti de o gün hani gitme toparlaniriz falan demiştik ilk başta ya bende hazır canlandik diye etiketledim ama demekki kesin kararlı gitmiş yolu açık olsun ne diyelim

Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanım olsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum

Kız onuda ben yapmadım kim yazdı hatırlamıyorum ama biri öyle yazınca bende şaşırmıştım ulen nasıl olur diye

MaystenG yaşadığımız sürece sıkıntılar, olumsuzluklarda bizimle olacak. Hayat dört dörtlük değil hiç bir zaman.. Allah sağlıkla sinamasin..
Bu kadar karamsar olmana gerek yok inan. Elbette büyük sıkıntı senin için ama kendinden ödün vermeni gerektirmez..
sağlıksız beslenmen için hiçbir şey bahane olmamalı..

Seni bundan sonra da aramizda görmek istiyoruz.. hatta daha fazla ihtiyacın olacak hem dertleşmek hem keyiflenmek için gelmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…