Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar....Banuşun detoks suları harikaydı.....içelim guzelleşelim.

Hocam, izninle bir parantez açmak istiyorum .. (işaret parmağımı hava da düşün söz alırken )

Tek başına detoks sularından mucize beklemeyelim tabii ki..
Dengeli beslenme + egsersiz + detoks suyu....

Bir hafta önce bizim için çok önemli bulduğumuz dertleri hatırlayan var mı? Kim hatırlamak ister ki...hem.....değil mi ama......o yüzden Yenoşum kesinlikle haklı....dertler hayatımızda hep olacak....biz hep üstesinden gelmeye çalışacağız. MaystenG canım gönlünü ferah tut....her şey yoluna girecektir. Allah var gam yok....yalnız değilsin ki

Hocam, izninle bir parantez açmak istiyorum .. (işaret parmağımı hava da düşün söz alırken )

Aferin çocuğuma ...akıl küpüm benim....o nazik parmağını öperim senin. hiçbir gıda ve hiçbir çay su tek başına yeterli değildir.

Sigortası var mı yok mu merak ettim
Akşam merhaba diyip ertesi günde hiç yazmayıp tek mesajla gittiya aceba çalışıyoda yoğun mu dedim sonra dünün haftasonu olduğunu hatırladım
Kaptaaaanım aynı gün demişti yani dün şaşkındın kabul ett

Kesinlikle sağlıklı beslenme şart hani ben ara öğün gibi yada arada kahvaltıya ilave de yapılabilir diye düşünerek paylaştım

yaşlı değilim ben yaşlı değilim
Hep şu sahne geliyor aklıma şaşkın olunca;

Günaydın hatunlar

Sanada Günaydın canım ♡

Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş

Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş

Aslında sularimiza her gün değişik bir şey ekleyerek aromalı şu yapabiliriz
Bir gün tarçın, bir gün nane, bir gün limon falan olabilir
Hem şu içmek daha zevkli olur gerçi şükür dünden beri bende şu sıkıntı değil artık

Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladı Tabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok

Aksamlik da mücver yapacağım hem büyük kızda sebze yemiş olur
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorum birde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım

Afiyet olsun canim dunden yemek de var corba da var sukur.bizim evde mucver cok sevilir sarimsakli yogurtla bi de oh miss.ben bi de pirasa yemegi yaparken yesil yerlerini ayiriyorum pirasa mucveri yapiyorum ve pirasa oldugu hic belli olmuyor cok lezzetli oluyor onu da deneyin.
Bugun utu mu yapsam evi mi supurup silsem arada kaldim ben de hicbir sey yapasim yok orasi ayri.

Hiç bir şey yapma

Pırasayı her türlü severim

Kabağa un yerine çok az miktar kıyma ekleyip köfte şekli verip fırında yapmıştım bir kez.. o da çok güzel oldu ..
Bu da bir öneri aklınızda bulunsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…