Günaydın kızlar....Banuşun detoks suları harikaydı.....içelim guzelleşelim.
Bir hafta önce bizim için çok önemli bulduğumuz dertleri hatırlayan var mı? Kim hatırlamak ister ki...hem.....değil mi ama......o yüzden Yenoşum kesinlikle haklı....dertler hayatımızda hep olacak....biz hep üstesinden gelmeye çalışacağız.MaystenG yaşadığımız sürece sıkıntılar, olumsuzluklarda bizimle olacak. Hayat dört dörtlük değil hiç bir zaman.. Allah sağlıkla sinamasin..
Bu kadar karamsar olmana gerek yok inan. Elbette büyük sıkıntı senin için ama kendinden ödün vermeni gerektirmez..
sağlıksız beslenmen için hiçbir şey bahane olmamalı..
Seni bundan sonra da aramizda görmek istiyoruz.. hatta daha fazla ihtiyacın olacak hem dertleşmek hem keyiflenmek için gelmelisin
Aferin çocuğuma ...akıl küpüm benim....o nazik parmağını öperim senin.Hocam, izninle bir parantez açmak istiyorum .. (işaret parmağımı hava da düşün söz alırken)
Tek başına detoks sularından mucize beklemeyelim tabii ki..
Dengeli beslenme + egsersiz + detoks suyu....
HojammmAferin çocuğuma ...akıl küpüm benim....o nazik parmağını öperim senin.hiçbir gıda ve hiçbir çay su tek başına yeterli değildir.
Sigortası var mı yok mu merak ettimNaapican ki
Kaptaaaanım aynı gün demişti yani dünAslında çok güzel bir menü canım az da spor olsaydı tam süper olurdu ♡ Tebrikler
Kız gidecegim demişti de o gün hani gitme toparlaniriz falan demiştik ilk başta ya bende hazır canlandik diye etiketledimama demekki kesin kararlı gitmiş yolu açık olsun ne diyelim
Kız onuda ben yapmadımkim yazdı hatırlamıyorum ama biri öyle yazınca bende şaşırmıştım ulen nasıl olur diye
Hocam, izninle bir parantez açmak istiyorum .. (işaret parmağımı hava da düşün söz alırken)
Tek başına detoks sularından mucize beklemeyelim tabii ki..
Dengeli beslenme + egsersiz + detoks suyu....
Sigortası var mı yok mu merak ettim
Akşam merhaba diyip ertesi günde hiç yazmayıp tek mesajla gittiya aceba çalışıyoda yoğun mu dedimsonra dünün haftasonu olduğunu hatırladım
Kaptaaaanım aynı gün demişti yani dünşaşkındın kabul ett
Günaydın hatunlar
Kesinlikle sağlıklı beslenme şarthani ben ara öğün gibi yada arada kahvaltıya ilave de yapılabilir diye düşünerek paylaştım
yaşlı değilim ben yaşlı değilim
Hep şu sahne geliyor aklıma şaşkın olunca;
Sanada Günaydın canım ♡
Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş
Afiyet olsun canim dunden yemek de var corba da var sukur.bizim evde mucver cok sevilir sarimsakli yogurtla bi de oh miss.ben bi de pirasa yemegi yaparken yesil yerlerini ayiriyorum pirasa mucveri yapiyorum ve pirasa oldugu hic belli olmuyor cok lezzetli oluyor onu da deneyin.Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladıTabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok
Aksamlik da mücver yapacağımhem büyük kızda sebze yemiş olur
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorumbirde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım
Hiç bir şey yapmaAfiyet olsun canim dunden yemek de var corba da var sukur.bizim evde mucver cok sevilir sarimsakli yogurtla bi de oh miss.ben bi de pirasa yemegi yaparken yesil yerlerini ayiriyorum pirasa mucveri yapiyorum ve pirasa oldugu hic belli olmuyor cok lezzetli oluyor onu da deneyin.
Bugun utu mu yapsam evi mi supurup silsem arada kaldim ben de hicbir sey yapasim yok orasi ayri.
Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladıTabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok
Aksamlik da mücver yapacağımhem büyük kızda sebze yemiş olur
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorumbirde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım
Yaa keske yapmasamHiç bir şey yapma
Pırasayı her türlü severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?