Ablamı bekliyorum gelsin de kahvaltıya gideceğiz ..Yaa keske yapmasamkalkiyorum ben oglen oldu daha her sey duruyor savas alani olan mutfaktan basliyorum
menun super olmus canim afiyet olsun yaninda bir de spor olsaydi tadindan yenmezdi
sevgili oynakbasimmm ispanagin yaninda yogurt olmaz sebebi de icindeki demir emilimini azaltmasidir ispanaktan daha cok verim almak istiyorsak yaninda c vitamini tuketmeliyiz yesil biber portakal suyu yaninda guzel gider
Ben de surekli katalog takip edip almaya calisiyorum malum hayat iyice pahalilasti hem birseyleri stoklayinca daha cok verin aliyorum surekli de alisverise cikmak zorunda kalmiyorum. Hindistan ceviziyle yapilan maskeler var ya da ele falan da direkt surebilirsin ama gida olarak tuketimi hakkinda bi bilgim yok internette guzel tarifler var bulup uygulayip memnun kaldigin olursa bizimle de paylas lutfen
Yaaa biz de boyle paylasiriz insallah bi gun
Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanımolsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Sabahlar
Hesapta bugün yatıp uyuyacaktim ama yine sabahın 7sinde hortladik karı Koca
Sabah 07.30dan beri ayaktayiz hatta ailecek sağlıklı kahvaltimizi da yaptık
Gece telefonun şarjı bitip kapaninca ancak fırsat oldu buraya girmeyeBir yandan da yeşil çayımı hüpletiyorum ♡
Hatta aklimdayken tam kahvaltıya otururken çektiğim kahvaltı tabagimi da buraya atayım bakalım bu sefer olmuş mu
Eki Görüntüle 2246674
Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş
Aslında sularimiza her gün değişik bir şey ekleyerek aromalı şu yapabiliriz
Bir gün tarçın, bir gün nane, bir gün limon falan olabilir
Hem şu içmek daha zevkli olurgerçi şükür dünden beri bende şu sıkıntı değil artık
Cok dogru katiliyorum cnm sanaYanlış takıma girmediysem, rüya da değilse bu benim takımım miherkes bir tuhaf... Şişman şişman paylaşımlar .... bu motivasyonla 50 kg a düşmezsem ne olayım.
Kaptan ordunun başında zirhlanirsa biz neferler de Allah Allah hücuma geçeriz .oynakbasi34 şimdi bizim için önemini fark ettin değil mi bacım.
Bence kilo verdikten sonra koruma donemindeki deneyimlerini paylasmanda bizim icin onemli Allah nasip ederde biz de kilo verirsek ne yapacagimizi sasirmayalimPazartesi sizlerle beraber menü bildirimi yapmaya karar verdim arkadaşlar. Heyecanı yaşamak istiyorum. Hafta sonu deliler gibi hem yedim hem spor yaptım. Ne kadar ciss varsa hem de sadece tatlı dışında. Bunları yazmaya korktugumdan değil....şeytana uyar da canınız çekerse diye yazmıyorum. Benim yedigime ihtimal vermeyeceğinizi de biliyorum.
Hayatımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar güçlü hissetmedim. İstersem veriyor istersem alıyorum. İki haftadır kendimi denedim ne yaparsam alıyor ne yaparsam dengeliyorum bunu test ettim. Ukalalar gibi yazdigimin farkındayım bunu özellikle yazmak istiyorum ama arkadaşlar. Kontrolü elimize alabiliyoruz bunu kanıtlamak istedim öyle bir yere geleceksiniz ki buna siz de inanamayacaksınız. Ömür boyu diyet işkencesi yaşamayacağiz. Ama bunun için disiplinli bir süreci geçmek lazım. Esneklik daha sonraki süreç. Moral çok önemli... Gülmek için mutlu olmak için sebepler arayalım mutlak bulacağız...
Afiyet olsun Asibem...Cok dogru katiliyorum cnm sana
Su an naneli yesil cayimi hupletiyorum
Yenom degilim kiz ben Asibe'nimAfiyet olsun Yenom...
İlk keşfimi soyleyim canım. Gerginlik stres olmayınca aldığın kiloyu vermek hafta içinde çok kolay gidiyor. İki kilo almıştim mezuniyetten sonra geçen hafta bir kilosunu az bir onlemle yaktım....Ben de haftaya cuma 97.0 gelmezsem
Bence kilo verdikten sonra koruma donemindeki deneyimlerini paylasmanda bizim icin onemli Allah nasip ederde biz de kilo verirsek ne yapacagimizi sasirmayalim
AsibeeeeeemmmmYenom degilim kiz ben Asibe'nim
Kabağa un yerine çok az miktar kıyma ekleyip köfte şekli verip fırında yapmıştım bir kez.. o da çok güzel oldu ..
Bu da bir öneri aklınızda bulunsun :))
Gunayyddiiinnnn(saat yarim olmus farkinda degilim )
Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye
Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu
Eki Görüntüle 2246703
Yanlış takıma girmediysem, rüya da değilse bu benim takımım miherkes bir tuhaf... Şişman şişman paylaşımlar .... bu motivasyonla 50 kg a düşmezsem ne olayım.
Kaptan ordunun başında zirhlanirsa biz neferler de Allah Allah hücuma geçeriz .oynakbasi34 şimdi bizim için önemini fark ettin değil mi bacım.
Lesliye başlamıştım ne güzel ama bu aralar öyle halsizimki içimdden de bişey yapmak gelmiyo. Yarın oruç tutucam yine 28 saatlik filan. Yoksa yine artıları görürümmenun super olmus canim afiyet olsun yaninda bir de spor olsaydi tadindan yenmezdi
sevgili oynakbasimmm ispanagin yaninda yogurt olmaz sebebi de icindeki demir emilimini azaltmasidir ispanaktan daha cok verim almak istiyorsak yaninda c vitamini tuketmeliyiz yesil biber portakal suyu yaninda guzel gider
Ben de surekli katalog takip edip almaya calisiyorum malum hayat iyice pahalilasti hem birseyleri stoklayinca daha cok verin aliyorum surekli de alisverise cikmak zorunda kalmiyorum. Hindistan ceviziyle yapilan maskeler var ya da ele falan da direkt surebilirsin ama gida olarak tuketimi hakkinda bi bilgim yok internette guzel tarifler var bulup uygulayip memnun kaldigin olursa bizimle de paylas lutfen
Yaaa biz de boyle paylasiriz insallah bi gun
Abla kara kara düsünüyodum bnde aksama ne yapsam diye mücver yapıyım bende iyi oldu :)Eşimle kendime şekersiz duble Türk Kahvesi yaptım ♡♡♡♡ İçince de kendimi mutfağa atıp öğlenlik çorba yapacağım
Evdekiler de sabah beri bana uyuyor ve eşim aciktim demeye başladıTabi artık hiç bir şekilde evde piskevit yok
Aksamlik da mücver yapacağımhem büyük kızda sebze yemiş olur
Mücver yaparken ben iyice kabakları suyunu sıkıyorum ve sadece 3 kaşık kadar un ekliyorumbirde 2 yumurta ilave ediyorum
Soğanlı omlet gibi oluyor ufak ufak ♡ yanına koca bir salata ve cacık yaparım
AsibeeeeeemmmmLili görmeden değiştirdim ...yaşlı maşli der cadı şimdi
İçinde kıyma olan herşeyi benim büyük yer nasılsakesinlikle denerim ilk fırsatta
Harika bir tabak canım afiyet olsun ♡
Ben diyorum ya kafam dinç olunca ben her şekilde rahat devam ederim inşallah bundan sonra böyle devam ederim de bayrama kadar 2li rakamları da rahat rahat görürüm
Bundan sonra böyle inşallahTakimca kiloları verip dipcikgibi oluyoruz
Ben de sutlac yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?