Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaa keske yapmasam kalkiyorum ben oglen oldu daha her sey duruyor savas alani olan mutfaktan basliyorum
Ablamı bekliyorum gelsin de kahvaltıya gideceğiz ..
İşleri hallettim , iki kahve içtim hala gelecek.

Son düzenleme:
Gunayyddiiinnnn (saat yarim olmus farkinda degilim )

Bugun kendimi cok enerjik hissediyorum hava guzel ondan herhalde.
Bugun oruc tutmadim esim evde beraber yer iceriz diye

Sabah kahvaltim: 1.5 yumurta ve yesil soganli omlet (3yumurtayla yapip esimle paylastik) 2 yk lor, 7 zeytin, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu

Tamam cnm tesekkur ederim

Geçen günde beni 44 yaşında yapmıştı kaptanım olsun canı sağolsun ben hatırlatırım yaşlılara yardım ediyorum

Afiyet olsun cnm bence gayet guzel

Evet banucum çok iyi oluyor böyle öneriler.
Spor hocam da hep zencefilli yahut tarçınlı su için der..
Mesela şu sisenize
bir çubuk tarçın atın der..
Metabolizmayı hizlandirirmiş

Bende bugun 2 ltlik sisemin icine taze zencefil dilimledim ve nane yapraklari koydum

Yanlış takıma girmediysem, rüya da değilse bu benim takımım mi herkes bir tuhaf... Şişman şişman paylaşımlar .... bu motivasyonla 50 kg a düşmezsem ne olayım.
Kaptan ordunun başında zirhlanirsa biz neferler de Allah Allah hücuma geçeriz . oynakbasi34 şimdi bizim için önemini fark ettin değil mi bacım.

Cok dogru katiliyorum cnm sana

Su an naneli yesil cayimi hupletiyorum

Pazartesi sizlerle beraber menü bildirimi yapmaya karar verdim arkadaşlar. Heyecanı yaşamak istiyorum. Hafta sonu deliler gibi hem yedim hem spor yaptım. Ne kadar ciss varsa hem de sadece tatlı dışında. Bunları yazmaya korktugumdan değil....şeytana uyar da canınız çekerse diye yazmıyorum. Benim yedigime ihtimal vermeyeceğinizi de biliyorum.
Hayatımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar güçlü hissetmedim. İstersem veriyor istersem alıyorum. İki haftadır kendimi denedim ne yaparsam alıyor ne yaparsam dengeliyorum bunu test ettim. Ukalalar gibi yazdigimin farkındayım bunu özellikle yazmak istiyorum ama arkadaşlar. Kontrolü elimize alabiliyoruz bunu kanıtlamak istedim öyle bir yere geleceksiniz ki buna siz de inanamayacaksınız. Ömür boyu diyet işkencesi yaşamayacağiz. Ama bunun için disiplinli bir süreci geçmek lazım. Esneklik daha sonraki süreç. Moral çok önemli... Gülmek için mutlu olmak için sebepler arayalım mutlak bulacağız...

Ben de haftaya cuma 97.0 gelmezsem

Bence kilo verdikten sonra koruma donemindeki deneyimlerini paylasmanda bizim icin onemli Allah nasip ederde biz de kilo verirsek ne yapacagimizi sasirmayalim

Ben de haftaya cuma 97.0 gelmezsem

Bence kilo verdikten sonra koruma donemindeki deneyimlerini paylasmanda bizim icin onemli Allah nasip ederde biz de kilo verirsek ne yapacagimizi sasirmayalim
İlk keşfimi soyleyim canım. Gerginlik stres olmayınca aldığın kiloyu vermek hafta içinde çok kolay gidiyor. İki kilo almıştim mezuniyetten sonra geçen hafta bir kilosunu az bir onlemle yaktım....

Kabağa un yerine çok az miktar kıyma ekleyip köfte şekli verip fırında yapmıştım bir kez.. o da çok güzel oldu ..
Bu da bir öneri aklınızda bulunsun :))

İçinde kıyma olan herşeyi benim büyük yer nasılsa kesinlikle denerim ilk fırsatta

Harika bir tabak canım afiyet olsun ♡

Ben diyorum ya kafam dinç olunca ben her şekilde rahat devam ederim inşallah bundan sonra böyle devam ederim de bayrama kadar 2li rakamları da rahat rahat görürüm

Bundan sonra böyle inşallah Takimca kiloları verip dipcikgibi oluyoruz

Bu arada Ailecek sağlıklı öğle yemeğimizi yedik Birazdan Bakırköy'de uzun zamandır gitmek istediğim Botanik Bahçesi vardı oraya gideceğiz ailecek

Dışarda kaçamak riski olmasın diye yemegimizi yiyip çıkalım dedim küçük kuzu oradaki parkı istiyordu ( nette gördük resmi ) bende hem açık havada biraz yürümüş olurum ♡♡♡♡

Gelince de hemen yine mutfağa girip mucver yaparım Bize yakın pazara da ugrarim dönmeden bol maydanoz alayım smoothie icin birde marul evdekiler de salatayı çok seviyorlar 1 marul 2 günde bitiyor

Lesliye başlamıştım ne güzel ama bu aralar öyle halsizimki içimdden de bişey yapmak gelmiyo. Yarın oruç tutucam yine 28 saatlik filan. Yoksa yine artıları görürüm

Abla kara kara düsünüyodum bnde aksama ne yapsam diye mücver yapıyım bende iyi oldu :)

AsibeeeeeemmmmLili görmeden değiştirdim ...yaşlı maşli der cadı şimdi

Videoyu esimle izledik sofradaydik. En sonunda araya kacan giyecem diyo ya koptuk

Ben de sutlac yapiyorum

Biz yemiyoruz diye evdekilerde mi yemesin cnm bak ben kac zamandir cocuklara neler neler yapiyorum bir bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…